penisten sürekli bir sıvı çıkışı olması normal mi? yoksa sadece boşalınca mı akar? o sıvı akışı oral esnasında midemi bulandiriyor sevmiyor iğrenç geliyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılZevk suyu denilen o sıvı (precum) meninin geçeceği kanalı ıslatıp kayganlaştırmak için gelir. Ayrıca girdiği yer neresi ise orayı da bir miktar kayganlaştırabilir ama zaten azıcık geliyor. Açıkçası ben hiç iğrenmem hatta tadını seviyorum hem kendiminkinin hem arkadaşımınkinin. Meni gibi acı falan da değil.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Zevk duyudur o. Renksiz olur Yani boşaldığımız zaman ki rengi ( beyaz ) değildir. Ve bende oral yaptığım zaman sürekli gelir. Sanırsam yapan iyi yapıyor :)
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
59Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılOral seks sırasında partnerinin penisinin üzerine krem şanti gibi döküp oral yapabilirsin alışana kadar.
20 Yorumla
+1 yılPartnerin sen ona yapmadan önce sana oral yapsın aeni iyice zirvelere çıkarsın ama seks öncesi ikinizde duş alın koku problemini ortadan kaldırın naneli sakız çiğne ya da ağızına karanfil al bu iki ağır tat spermin tadını örter mümkünse oral yapmadan birkaç saat önce bol su içir ve meyve yesin özellikle çilek ve ananas bu iki meyvede dehşet glikoz bulunur spermi tarlandırır ve ağızına boşaldığında yut sakın bekletme mümkünse penisi gırtlağına kadar sokmasını iste sperm direk aksın gitsin soluk borusundan bu arada başını dik tut.
20 Yorumla
+1 yılZevk suyu o sıvı. Uyarılma ile salgılanır. Spermden farklıdır. Miden almıyorsa yapma herkes sevmek zevk almak zorunda değil haliyle
72 Yorumla
Soran+1 yılher dakika sıvı akması normal mi beni öperken boxerı ıslanıyor?
eski sevgilimde böyle olmuyordu sadece orgazmda oluyordu- +1 yıl
Her erkekte farklı olabilir hormonal bir durum ne de olsa
Cinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı. O midemi bulandıran sıvı diye bahsettigin "zevk suyu" sanırım.. Penis uyarıldığı için akıyorr o, zevk aliyor yani... Tıpkı zevk aldığında vajinanın ıslanması gibi... Ve tamamen spermden farklı..
Sevmiyorsan dunumu partnerinle konuşabilirsin bence... eğer o Oral seksi çok seviyorsa da, farklı aroması olan, meyve atomları falan kondomlar var onları deneyebilirsin, hoşuna gideceğine eminim...20 YorumlaO sıvıyı görüyorsan zaten oral seksi yeteri kadar iyi yapamıyorsun demektir. İnsan sevdiği, heves ettiği konuda beceriklidir. Belki de yeteri kadar heteroseksüel değilsindir. Kendini farklı alanlarda geliştirebilirsin.
010 Yorumla
Soran+1 yılilk cumlen ne alaka? aciklar misin
Soran+1 yılo sıvı akışı sürekli olması normal mi? mesela beni öperken de cok akiyo onun
Soran+1 yılboxeri ipislak oluyo
Soran+1 yılbana oral yaparken bosalmasi normal mi
Soran+1 yılciddi soruym ya
Kendı ıslak vajınanıza yapılınca mest oluyorsunuz ama 😀
O ilk başlarda akan zevk suyu boşaldıgında ağzın döllerle dolsa ne yapacaksın14 Yorumla
Soran+1 yılama sürekli de akmaz ki ya öpüşürken bile boxeri islaniyor cokkk
Cinsel Yaşam konusunda 400 cevap paylaştı. bosalmadan once meni gelir. renksiz yapiskan sivi zarari yok yalamaya devam et ama spermi agzina patlarsa miden bulanabilir.
10 YorumlaO dünyanın en steril maddesidir, onu doğal bir kayganlaştırıcı olarak kabul edip, spermleri yutmayı öğren, cildin de yaşlanmayacaktır. (Araştırınız)
00 YorumlaMiden kaldırmyorsa yapmak zorunda değilsin kendini zorlayarak karşıdakine fırsat verme... her zaman ister çünkü olmuyorsa olmuyordur
00 Yorumla
+1 yılGelen şey zevk suyu, meniden farklıdır ve tahrik olmakla birlikte gelmeye başlar,, kadınlarda da durum aynıdır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana oral yaparken boşalması ilginç sen oral yaparken gelen sıvı normal zevk suyu zevk aldığını gösterir
122 Yorumla
Soran+1 yılgeceefh nin altina yazdığım yorumları mi okudun
Cevap sahibi+1 yılOkumadım yani denk geldi sadece özellikle bakmadım
Soran+1 yılbak da yorumla bari dediğim nickli kişinin altını
Cevap sahibi+1 yılBaya oral yapıyormuş ama sana değer veriyor demekki bu konuda şanslısın değerini bil ama 5 dk oral yaparken boşalmaso erken
Soran+1 yıl5 dk degil 20 dk sonra filan
Cevap sahibi+1 yılİyi o zaman daha ne istiyorsun seks oluyor mu ve niye senden küçük biri ilesin
Soran+1 yılseks olmuyo ve bana hep küçükler denk geliyor sanırım kucuk gösteriyorum
Cevap sahibi+1 yılİlk kez bınla mı seviştin ve minyon gösteriyorsun galiba
Soran+1 yıliki sevgilim oldu ikisiyle sevistim
Cevap sahibi+1 yılEn iyi hangisiydi burcun ne ve seni bir erkeğin sevişmede me yapması etkiliyor
Soran+1 yılikisi de iyi değildi. ne fiziksel ne de penissel olarak xd biri kilolu biri çok zayıftı birinin penisi çok kısa diğerinin çok yamuktu
Cevap sahibi+1 yılHadi ya senin şansına hep böylr demekki sadece s2vişme mi oldu seks olmadı mı kilolu kaç kilo gibiydi niye Düzgün bulmıyorsun
Soran+1 yılsevisme oldu seks olmadı evet
kilolu 100 ün üzerindeydi ve bu sorudan senin de kilolu olduğun anlaşılıyor:D boyu 175 filandi. ısrarcı olan tiplere he dediğim için oluyo böyle. ne bilim bi şans verim. diyorum
Cevap sahibi+1 yılYa ne kadar şakacısın kilolu değilim dedim ki kilolu biri ile ise kendi de kiloludur benim boyum 177 kilom maalesef bu aralar eğitim azaldığı için 78 kilo vücudum iyi yani bence sen kilolusun
Soran+1 yılkilolu degilim 164 e 55 kg
Cevap sahibi+1 yılNiye o kadar kilolu biri ile s2viştin ki kilolularun prnisi küçük duruyor ve kötü bi görüntü bence ya eleştirmek istemem de brn 3 aydır fitness a gidiyorum vücudunumu geliştirmek için insan kendine bakmalı senim kilo boyun güzel ama
Soran+1 yılsadece 3 aydir mi gidiyon cok az
Cevap sahibi+1 yılEvet yeni başladım maalesef ama baya gelişme var en azından Çoğu gibi evde yatmıyorum Allaha şükür mesleğinde çok güzel daha iyi oluyor fitnessla
Soran+1 yılmeslek?
Cevap sahibi+1 yılBoşver burdwn yazamam
Cevap sahibi+1 yılKaç yaşındasın sen ve nerelisin
Cevap sahibi+1 yılBişey demedin
Gizli Üye(18-24)+1 yılSürekli gelmesi normal hatta sana şöyle diyim bir çok kişinin bunu okurken bile sıvısı geliyor olabilir
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılO normal değil ama boşalmakla zevk suyu gelmesi farklı
Soran+1 yılyapti bana sonra beni orgazm etti sonra ben ona yapacakken ben geldim galjba dedi ve yumusamisti zaten
Cevap sahibi+1 yılHmm iyiymiş şanslı adam
Orayı yalamana gerek yok onu içine alarak içine akıttırsan daha iyi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. o sıvın olması normaldir... o sıvıya alışmalısın bence...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yıloral sevılmez mı yaa kadınlardan sankı sıvı gelmıyor bız napalım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGirdiği ortamı kayganlaştırmak için sürekli sıvı çıkar tabiki duyduğuma göre sağlıklı kişilerde tadı yokmuş ama bazı kişilerde çok kötü bir tadı varmış
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBide partnerin bunu biliyorsa oral istememeli
Sana yapıyorsa bir erkek bunu demeye hakkın yok. Sen asit salıyorsun haberin var mı?
00 Yorumla
+1 yılO zevk suyu ya akar o sevmiyorsan yapma sende canım 🤦🏿♂️
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOral yapmayi sevmiyorsan birak akisina o girsin icine niye oral yapma geregi duyuyorsun ki hem o gelen zevk suyu mideni bulandiran
10 Yorumla
+1 yılher zaman çıkmaz taiki sıvı gerçi boşalmadan önce azda olsa mezi yani meninin rahat dışarı fışkırmasını sağlayan sıvı geliyor haklısın doğru bir klitorisi yalarkende sizinkinden kayganlaştırıcı sıvı akıyor ama o altta haklısın yapma bencede.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZorla yapıyorlar galiba sen de bu konuda pasif bir çaresizlik içerisindesin.
01 Yorumla
Soran+1 yılzorla değil ama istiyo tabii zorla yapma dese de istediğini görüyom
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. O sıvı hep akacak ve hep ağzında okacak. İstemiyorsan yapma
14 Yorumla
Soran+1 yılbana oral yaparken boşaldı ama aşırı bi sıvı akışı olmadi bu sefer. sence bu normal mi
+1 yılSevgilin temiz olursa sorun olmaz kenarindan yala erimesin
00 Yorumla
+1 yılO sıvı zevk suyu, normal, ereksiyon halinde olur genelde. Boşalınca sperm gelir, zevk suyu değil.
19 Yorumla
Soran+1 yıl- +1 yıl
Heyecandan olabilir veya erken boşalma sorunu olabilir
Soran+1 yılbence boşalmadi. zaten bana oral yaparken onunki hep iniyor. uzun sure yapıyor ve inlemiyorum. neden iniyor bana oral yaparken? kafam ve dilim baska yerde ondan iniyor diyor. oral yapmaktan hoslanmiyosun dedim ona da dedi ki hoslanmasam ikinci kez yapmam sen bi kez gelince hemen kalkarım dedi. odaklandiktan sonra ellemeye ellemeye uzun sure geçince iniyo dedi
- +1 yıl
Oral yaparken sağlıklı bir penis inmez, ereksiyon halinde kalır, ereksiyon sorunu var büyük ihtimal, boşalsa zaten sperm gelirdi görürdün
Soran+1 yılel attıgimda hemen kalkıyor. bana yarim saat kadar uzun süre oral yapıyor. belki bundan sebep ve inlemiyor oluşum tepkisiz kalisimdan dolayıdır. ama bana bu durum cidden kötü hissettiriyo. sanki vajinami begenmiyo veya yapmaktan keyif almjyo hissi uyandırıyor. ama her fırsatta cok temiz olduğunu söylüyor belki sadece şekil hitap etmiyordur.
- +1 yıl
Olabilir
- +1 yıl
İçindeyken inme durumu olmuyorsa sorun yok
Soran+1 yılicime girmedi ama agzimdayken inmiyor ve 3 -4 dakkada boşalıyor
- +1 yıl
Girmeden onu anlamazsın, iyi akşamlar
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Zevk suyu boşalma öncesi olması normal... Sen yaptırdın mi hiç oral
00 YorumlaOralsiz seks salcasiz yemek gibidir. Doyarsin ama tadını alamazsin
00 Yorumla
+1 yılTek soru nerede yaşıyorsun
08 Yorumla
Soran+1 yıltanidik mi geldi
- +1 yıl
Hayır yakınsan kaslı vücudumu görmeni istiyorum
Soran+1 yılkaslı vücudunun umrumda olduğunu nereden çıkardın
- +1 yıl
Gerçekte karşıma çıkma öyle bir umrunda ki oral moral yazmışsın seni bir insan olarak değil hayat kadını olarak görüyorum çünkü
Soran+1 yılpsikolog masrafın neyse ödeyeyim
- +1 yıl
Namus haysiyet ve onurlu bir kadın olma masrafın neyse ben öderim sen ve senin zümren sevgilisi varken yolda sokakta gördüğü kaslı erkeklerin aletlerinin altına girmeyi hayal eden ve bunu sürekli yapan motorlardir sen bir ****sun ve bunu herkesin içinde söylemekten de çekinmem asla kim olursa
Soran+1 yılkanka cocukken travmatik kaza mi gecirdin gerçekten üzüldüm lan hshahahaha
- +1 yıl
Oral yap sen boş yapma
+1 yılUfak ufak salıyor ağzına idrarı 🤦 pis herif
04 Yorumla
Soran+1 yılidrar değil yapiskan bi sıvı gibi
- +1 yıl
Zevk suyu o halde.
- +1 yıl
Normal değil ama sende çok iyi oral yapıyorsun demek, adam tutamadıgına göre kendine
Cinsel Yaşam konusunda 896 cevap paylaştı. Yapmayın ne geeegi varki
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 561 cevap paylaştı.
+1 yılSürekli akmazki boşalınca akar sadece
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. aslında bi süre sonra alışıyorsun o tada
10 Yorumla
+1 yılBazen zevk suyu gelir, ama her zaman değil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Oral sevilmez mi ya alemsin valla 🙄
00 YorumlaOlur senin için içerden boşalırız
00 Yorumla
+1 yılhastalık kapmayı da seviyorsun o zaman
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı. Yapmak zorunda değilsin :d
00 YorumlaZevk sivisi olabilir sik sik gelebilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılBoşalmadan öncede 1 2 damla gelir bu zevk suyudur
00 Yorumla
+1 yılAyrıl sen. Bir daha hiç sevişme
00 YorumlaSevmiyorsan yapma. Mecbur değilsin.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Yapma sende ama hoşuna gidiyorsa o ayrı
00 YorumlaDürüstçe yapmadığını söyleyecek
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı. Sevmiyorsan yapma
31 Yorumla
+1 yılGülü seven dikenine katlanır
05 Yorumla
- +1 yıl
Tecrübesiz sanırım
- +1 yıl
Anormal
- +1 yıl
Ahaha
Gizli Üye(36-45)+1 yılZevk suyundan mi bahsediyorsun sperm den mj
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılZevk suyu o hep gelir çaresi yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
Meyveli jel kullan00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana yapılmasını seviyormsn
08 Yorumla
Soran+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yılSeninki penisten daha pis o sana yapıyor sa o halde durmadan sulanan bi şeye sende ona yaparken mız mız etme
Soran+1 yıltertemiz benimki
Cevap sahibi+1 yılSulanmıyor mu yaparken sonuçta penise göre daha ıslak
Cevap sahibi+1 yılBilemem değil yani erken boşalma sorunu olabilir bu ilişki de kaç dakika sürüyor
Soran+1 yılona oral yaparken 2-3 dakkada geliyo iliski yasamadik
Cevap sahibi+1 yılIlişki de daha kısa sürer o zaman bakiremsn
+1 yıltabi ki normal
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 999 cevap paylaştı.
+1 yılValla bilemem.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılO kadar olacak
00 Yorumla Zevk suyu akar
00 Yorumla
+1 yıldemekki kadin olman hatali
00 YorumlaErken boşalma sorunu vardır..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılYapma
00 Yorumla Normal.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 328 cevap paylaştı.
+1 yılYapma sen de oral
04 Yorumla
- +1 yıl
Normal. Mezi derler adına. Meni için yol yapar
- +1 yıl
Öpüşürken bile akar
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa sana oral yapılması?
02 Yorumla
Soran+1 yılguzel
Cevap sahibi+1 yılYapmamı istermisin?
+1 yılZevk suyu o.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Sürekli değil o
00 Yorumla- Devamını Gör (4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri