En yakın erkek arkadaşımın evine gittim. Aklımdan bir an onunla sevişmek geçti. Kendimi çok suçlu hissediyorum?

Benim en yakın 6 senelik bir erkek arkadaşım var. Hayatta kimseye erkek olarak güvenmem ama ona güvenirim. Gerçekten kardeş gibiyiz. Hatta benim 3 senelik eski sevgilimin en yakın arkadaşıydı. Ama şu an konuşmayorlar. Herkese okulda çok kazık attı çünkü. Neyse bu akşam yemeğe gittim. Evde kimse yoktu. Gerçekten art niyetli biri değil ve benimde hiç aklımdan o tarz bişey geçmemişti bu güne kadar. Ama bu akşam evde yalnızdık ve bir an içimden onunla sevişmek geçti. Kendimden utandım resmen :( hoşlanma falan yok. İkimizin de başka sevgilileri var hatta. Tek derdimi anlattığım insan o bu hayatta. Sizce neden böylebirşey geçti içimden. Hatta sigarası eşofmann cebindeydi ve elleri kirliydi kanka cebimden alsana dedi. Cebinden sigarayı aldım çok etkilendim :( kendimi çok suçlu hissediyorum :( haftasonu yinr gidicem ev temizliğine yardıma :( kendimden korktum. Akıl verin bana yanlış bişey olur mu sizce :(
Güncellemeler
+1 yıl
Erkeklere soruyorum. Siz olsanız hayatta kardeşiniz gibi gördüğünüz bir kızdan etkilenir misiniz?
En yakın erkek arkadaşımın evine gittim. Aklımdan bir an onunla sevişmek geçti. Kendimi çok suçlu hissediyorum?