Düğünden sonra hemen o olayi yapmak istemiyorum daha dogrusu bakireyim ve korkuyorum. Ilk geceyi hic konusmadik oyle konusabilecek kisilerde de degiliz simdi o kesin gerdek gecesi yaparız diye düşünüyor ama ben bunu istemiyorum bir kac ay geçsin en azindan cunku bana kalsa hic yapmayacagim belki 1 yil sonra anca. Psikolojik olarak hic kendimi hazirlayip rahatlatamiyorum. Hep erkekler yattigi kadindan zevkini alir bıkar diye duyarak büyüdüm sanki birlikte olursak kiymetim kalmayacak gibi. Acıdanda korkuyorum. Simdi ben bu adami nasıl oyalarım ne derim de 5 ay 6 ay bekler. Ilk gece hemen uyursam gecer de sonrasi ne olacak yardim edin
Cevabın nedir?
okurken sinirlendim. sizin duygusal açlığınız kadar erkeğin cinsel açlığı var. yaratılış gereği bu böyledir. sen kocana cinsel olarak bağlanmazsan inşallah kocan da sana duygusal olarak bağlanmaz. o zaman anlarsınız. "kocam benimle yatıyo ama beni sevdiğini hissedemiyorum" diye yazarsın 3 ay sonra burada..
hayır bir de biri iki gün değil 1 yıl sonra 5-6 ay gibi sapıklıkların var... karım böyle düşünseydi üçüncü gün boşanma davası açardım. evlenmeden önce böyle düşündüğünü bilseydim evlenmekten vazgeçerdim.
Evlilik bu mudur arkadaş bedenini paylaşmayacaksın sonra bir de evliyim diyeceksin. tekrar seni allaha havale ediyorum inşallah sevilmezsin. afedersin ama y. rktan korkuyorsan git bir kadınla evlen..
acayip gerildim sabahın köründe23 Yorumla
Soran+1 yılErkek gözüyle bakıyorsunuz anliyorum ama keske beddua edip bu kadar kızmadan benim için de anlamaya çalışsaydiniz. ben öyle rahat büyümedim sevgilim olmadı evleneceğim kişiyle de elimi tutmasindan baska ileri gitmedik. Tabiki onu mutlu etmek istiyorum bu sorunu yasamayalim korkmayayim istiyorum ama bilmediğim ve yaşamadıgim şeyler olduğu için korkuyorum. gece ayni yatakta uyurken nasil utammayacagim diye düşünüyorm ben. Ben de bunu korktugumu anlatmak isterdim ama biliyorum ki gerdek gecesiyle ilgili nasil rahat konusurum. diye hakkimda kotu dusunecek. Evlendikten sonra soylersem sadece korktigum. ve utandigim. icin biraz bekleyelim. dersem. umursamayacak aile ici tecavuz diye bir sey olmaz biz de o da oyle dusunuyor kocasinin hakki oldugu icin isterse zorla yapar diye dusunuyor bu yuzden hic umursamayacak biliyorum. Bu yuzden başka bir neden bulmaya çalışıyorum çünkü en azindan ilkim zorla olsun istemiyorum. sadecebiraz alışmak utancimin geçmesi korkumun kaybolması için beklemek istiyorum
- +1 yıl
sabah çok gergin yazmışım. yorumundan sonra biraz daha yumuşadım...
şimdi çok korkman normal insan bilmediği şeyden tabiiki korkar. ama ben korkuyorum deyip kaçılabilecek bişey değil bu. nitekim zaten nişanlının düşüncelerinden bahsetmişsin sen kaçmaya çalışsanda o kaçmana izin vermeyecekmiş.
aranızda farklı problemler de olduğu hissine kapılıyorum
Soran+1 yılSeviyoruz ama daha birbirimizi cok iyi tanımıyoruz ki boğaz alismak istiyorum sadece daha once doğru duzgun yanlız bulusup dışarıda gezmedik bile bir anda bir evin içinde yaşamaya başlayacağız once evli olmaya evin içinde ondan utanmamaya alışmak istiyorum belki o zaman zaten korkum gerçecek ama evet bunu duyarsa neden olarak görmez ve zorla da olsa yapmak ister evlilik içinde tecavüz olarak görmüyor zaten bunu bu sekilde olsun istemedigim icin bahane ariyorum yoksa bende konuşup çözüm bulmak isterdim
En İyi Cevaplar
+1 yılYa offf şu cehaletten bıktım yemin ediyorum ya. Ya ne kıymetli a... nız var. Ne bitmek bilmez şehir efsaneleriyle yaşıyorsunuz, “Yok canım çok yanar, yok şu olur, yok bu olur”.
Burada dert anlatacağınıza, etrafınızda duyduklarınızla korku besleyeceğinize bir psikoloğa gidin ve destek alın. Kocaman kadınsınız, ayıp ya gerçekten.44 Yorumla
Soran+1 yılHerkes cinsellikle ilgili sizin gibi normal ya da rahat bir ortamda büyümüyor demekki. Herseyin bir aşamasi var. ben de bir kac erkekle cikip sevgililik doneminde birseyler yasaydim belki ben de korkmazdim ama evlenecegim kisiyle bile aramizda boyle bir olay yok. Karsi cinse dair birsey bilmiyorum
- +1 yıl
Kusura bakma, biraz sert eleştirmiş olabilirim ama gerçekten şu an tedirgin olduğun şeylerin bazıları, tamamen şehir efsanesi. Lütfen onları kafandan çıkar. İkincisi ise gerçekten bir terapiste görünebilirsin, neticede bu işin uzmanı o insanlar, bilimsel olarak kariyerlerini bunun üzerinde yapıyorlar. Cinsellik dediğin şey bizim toplumda tabu. Endişelerinin, ilk gece korkusu gibi şeyler beslemen normal ama bunlar tamamen toplumun dayattığı durumlar ve kültürden kaynaklı. Seks, evlendiğinde ve tabii ki iyi bir cinsel hayatın olduğunda göreceksin ki, inanılmaz güzel bir şey :)
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Rica. Bir daha olmasın :P
Gizli Üye(30-35)+1 yılKorkcak bir sey yok. Seni cevtendekiler cok korkutmus belli. Bende cok acicak saniyodum ama hic acimiyor tam tersi hosuna gidiyor. Aci olayini lutfen aklindan cikar o tamamen psikolojik. Ayrica onla yatarsam degerim kalmaz diye bir sey yok. Tam tersi yatakta ne kadar basarili olursan gozu hic disari bakmaz.
24 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle
Soran+1 yılAcimasa bile karsisinda o sekilde olmayi dusundukce utaniyorum zaten acimaz desenizdr korkum gecmiyor :(
Cevap sahibi+1 yılO zaman evlilik sana gore bir sey degil. Hem herkes evlenecek diye bir sey yok. Sen boyle gidersen vajinismus olursun zaten. Yol yakinken ayril
+1 yıloyalayacağına tüm bu korkularını ona anlatsan? madem evleneceksiniz öncesinde bunları konuşmanın bir sakıncası olmaz. konuşun kendini anlat ki o da bilsin. sonra aranızda yanlış anlaşilmalar olur düzeltmesi zor olur. evliliğe aile hayatına böyle gerginliklerle başlamayın.
21 Yorumla
Soran+1 yılBoyle seyleri konusmuyoruz. Ben bu konuyu acsam kotu gozle bakacak biliyorum
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
56Cevap
Arkadaşım 1 2 gün neyse de 5-6 ay bekler mi yeni evlenmiş adam senin aklın dimagin alıyor mu bh söylediğini adam evlenmiş karısına el suremeyecek se niye evleniyor az empati kur. geç karşısına adam la konuş durumu izah et orta yolu bul daha evlenmeden gizli saklı is çevirmeye uğraşıyorsun bu neyin kafası
18 Yorumla
Soran+1 yılBu konulara hic girmiyoruz oyle bu sitedeki sevgililer gibi degiliz opusmuyoruz tek basima gorusmuyoruz boyle bir konuyu bunu soylemek icin bile acsam ne kadar rahatim diye hakkimda kotu düşünür. Gizli is cevirmek icin yapmiyorum korkuyorum ve birbirimize alisana kadar biraz beklemek istiyorum. Karsisina gecip evlendikten sonra bile söylesem kotu olacak burada bile herkes korkun gereksiz diyor. Gereksiz dedikce gecmiyor ama iste. Ona da söylesem boyle dusunup umursamayacak zaten kari koca arasinda zorla birliktelik olmaz diye düşünüyor evlilik ici tecavuzu falan kabul etmiyor yani koca olarak zaten hakki diye dusunuyor korkuyorum dersem buradakiler gibi korkmana gerek yok der zorlar
- +1 yıl
Korkmana gerek var canın acıyaçağını düşündüğün için korkuyorsun bu insancıl. bir durum sorunda burada korktuğun için sağlıklı da düşünemiyorsun sonuçta evlendiğin gece kocan la başbaşa kalacaksın o zaman da konuşabilirsin bu konuyu ama iş oyalamaya gelince kocan durumu farkedip oyaladigini anlarsa ortaya nasıl bir tablo çıkar diye de düşün bence en güzel yol konuşarak anlaşarak buna bir çözüm bulmanız konuyu kesinlikle tek taraflı düşünme ve koca na da söz hakkı ver
Soran+1 yılKorkuyorum desem umursamayacak biliyorum başka bir bahanem olmadığı için de zorlayacak. benim korkmamin dışında bir nerden olmazsa kesinlikle beklemez en azından ilkimi boyle zorla yaşamak istemiyorum o yuzden bahane sordum yoksa konuşacak çözebilecegimi bilsem boyle kandırmaya çalışmam ben de istemiyorum
- +1 yıl
Bahane istiyorsan düğüne bir kaç gün kala doktora git Kasım bölgelerinde kızarma ve kaşıntı olduğunu söyle doktor ilaç yazarsa da ki muhtemelen yazar eşine alerji olduğunu ve bu nedenle bir müddet ertelemek zorunda olduğunuzu söyle ah be yavrum ya madem adam anlayışsiz niye evleniyor sun onuda anlamış değilim ama vardır bir sebebin
Soran+1 yılOyle bir doktara gitmem gerekirse ablasi benimle gelir bir de başka şeylerden şüphelenir bu sefer yapmadigim şeylerle suçlar :(
- +1 yıl
Kusura bakma ama bulabildigim iz çözümler bu kadar sen olayın ciddiyetini pek kavrayamamissin yeni evli birisi o süre boyunca beklemez hele de bakır diyorsun adam şimdiden onun hayallerini kuruyordur bir yalan seni en fazla 3 gün idare eder sonrası sıkıntı bir tek doktorluk bir olaya erkek itiraz edemez onu da sen bul bulabiliyorsan
Soran+1 yılAnladım sagolun
+1 yılAaaaaaaa olurmu hiç o eşyanın tabiatında var olayı akışına bırak kendiliğinden hallolur. Milyonlarca kişi yapmış ve yapmaya devam ediyor kimse ölmemiş. sana mı bişey olacak korkma..))
11 Yorumla
Soran+1 yıl:) korkma deyince geçse keske
Canım çok şey istemişsin ya. Naz yapıyosun yok yapmam etmem. O havayı bir yakalayın elinde sigarayla gelir bu yorumlara bakıp kendine gülersin bile. Yani diyeceğim fazla şey yapma..
113 Yorumla
Soran+1 yılNaz degil korkuyorum
Soran+1 yılO da bakir
Soran+1 yılYa ama niye suphelendiriyorsun:(
Soran+1 yılBir kere kadın reddediyorsa kocası tecavüz edebilir hakli bence kocanin yaptığı tecavüz olmaz o onun zayen gibi birsey söyledi başla türlü konuşmadık o geceyi falan zaten
- +1 yıl
Öyle şeymi olur la saçmalama. Kadın istemiyorsa zorlamı yapıcak. O kadın bir ömür kin besler la. Sevgilimden biliyom öyle bir halt yedim afetmedi yani. Alsın seni karşısına konuşun iki olgun insan olarak. Herşey 15 dk zevk değil senin psikolojinde önemli. Anlayışlı olsun. İlla ilk gece olacak değil. Alsın seni başka yere gidin başbaşa konuşun çözün tatlıya bağlayın :)
Soran+1 yılBunu hic konuşmadık öyle bir ilişkimiz yok buluşup tek gezmiyoruz zaten
- +1 yıl
Maşallah. Siz niye böyle yaptınızki onu anlamadım. Hadi sen belki çekindin peki ya o niye anlatmadı bunları? Ben kız arkadaşımla bile konuşurdum normal sohbet gibi. Hepsi ayrıldıktan sonra haydar dümen gibi bilgi sahibi oldu yani :) Ama siz çok durgun kalmşsınız yaw. Olmadı bir an önce konuşun. Bişeyler yaşadınızmı peki?
Soran+1 yılHayır elimi tutar birde ayrılırken alnimdan öpüyor zaten genelde başkaları yanımızda oluyor böyle konulara da hic girmedik
Soran+1 yılSaolun teşekkür ederim :)
Boş hayaller içindesin. Hiç kendini yorma, ilk günden mutlu olmaya bakın.
Birlikte olur kıymeti kalmaz konuları evlilik dışı ilişkiler içindir.11 Yorumla
Soran+1 yılKorkumu yenemiyorum biraz birbirimize alışalım isityorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılKorkacak bir şey yok kimse o kadar beklemez önemli bir sorun olmadığı sürece asıl yapmazsan kiymetin kalmaz benden söylemesi ben evliyim eşimle sevismesem aramiz daha çok bozulur sevisince aradaki küçük sorunları kaldırıyor
15 Yorumla
Soran+1 yılKorku boyle düşününce yenilmiyor ama. Siz belki esinizle sevgiliyken gezdiniz birseyler yasadiniz kariniz hazirdi ben ona karsi utancim korkum gecip birbirimize alisana kadar beklemek istiyorum sadece.
Cevap sahibi+1 yılYoo ben eşimle hiç bir şey yaşamadım evlilik öncesi üç gün de zor yaptık oda korkuyordu ben üç günde bile strese girmiştim inan aklıma kız değil mi acaba sorusu bile gelmişti bide sen eşini düşün aklına neler gelir ve emin ol korkacak bir şey yok çocuk çıkıyor oradan penisden acir mı hem çok acisa bu kadar insan yapar mı
Soran+1 yılBoyle düşünsün istemiyorum düşünürse sizin gibi beklemez zaten zorlar :( tesekkur ederim
Cevap sahibi+1 yılAklına gelecektir bence zorlamadan kendini hazırlamaya çalış şimdi eşim benden daha istekli inan bana hiç acimiyor ve korkacak birsey yok
Soran+1 yılSagolun
Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı. Sanırım sen daha evliliğe hazır değilsin bu sebeple evlenmemelisin ya da bir piskolog ile görüş kafaca evlilik ve cinsel ilşki yaşaman konusunda olgunlaştığında evlenmelisin
12 Yorumla
Soran+1 yılEvliliğe hazır hissediyorum yani evlenmek istiyorum bir aradab yaşamaya hazırım ama cinsellik kısmı beni korkutuyor
- +1 yıl
Evlilik cinselliği ayrı tutarak olmaz sen bu ayrımı yaptığın sürece evliliğe hazır değilsin.
Kocanla kardeş gibi yaşamayı düşünüyorsun bunun adı evlilik olmaz. Sen bir süre daha evlenmeyi düşünme ne zaman evliliğin resmi cinsellik onayı olduğunu kabul edersen o gün evlen bence. Yoksa arkadaş olarak kal ki cinsellik den uzak dur adamın da hayallerini yıkma bırak umut içinde yaşasın
+1 yılİlk gece hemen uyumam kocanı uzaklaştırır. Al karşına konuş başka türlü istediğin sonuca varamazsın
14 Yorumla
Soran+1 yılKonuşursam bunu önemsemez korktugum icin beklemez zorlar
- +1 yıl
Neden zorlasın ki kocan olucak bir insan bunu yapmaz. Şahsen yapmazdım.
Soran+1 yılEvlilik icin de kocanin karisina tecavuz etmesini kabul etmiyor yai boyle birsey tecavuz olmaz diye dusunuyor. Hakki oldugu icin onu zorla yapmak sorun olmaz onun için korkuyorum desem korkmana gerek yok der gerekirse zorla yapar biliyorum. Ama korkma denilince korku bir anda geçmiyor iste hem ben biraz birbirimize alisalim istiyorum
- +1 yıl
Evli olmanız illa hemen yapılıcak anlamına gelmez ki. Konuşmalısın geçiştirmekle sonuç elde edemezsin. Seviyosa anlayış göstericektir.
+1 yılBu nasıl kafa ya. Bana kalsa hiç yapmıcam bilmem ne. Niye evleniyorsun kızım o zaman. Bu ne biçim ön yargı ya. Bu kızlar gerçekten ap. tal. Akıllı falanız diye geçiniyorsunuz ya büyük bir yalan
01 Yorumla
Soran+1 yılKocam olmasini birlikte yaşamayi isityorum ama korkularım var:(
5 6 aya kalmaz o adam seni boşar. İnsan sevdiğiyle bir olmak ister bütün olmak ister. Kıymet kaybolurmuymuşya saçmalığa bak.
16 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeden bekledi yıllarca şimdi sadece hir kac beklesek ne olacak
Soran+1 yıl:( sadece biz birbirimize alışana kadar utancim geçeme kadar korkumu yenene kadar beklesin istiyorum o isteseydi ben beklerdim
Soran+1 yılKorkuyorum niye anlamak bu kadar zor. Bana kalsa hic cinsellik olmadan onunla evli kalmak isterim evlenmek istemiyor degilim iliskiden korkuyorum utanıyorum
+1 yılSaçmalama ya. Vereceksin bekareti. Kocan olacak o senin. Değerin niye azalsın. Değerin artacak aksine ve zevk alacaksın bu işten. 10 saniyelik acı için kocanın aklına kurt düşürme. Bakire değilsin sanar bak.
08 Yorumla
Soran+1 yılOfffff :(
- +1 yıl
Off moff değil kasma kendini. Olacak bitecek.
Soran+1 yılO kadar kolay degil iste cok acıyormuş
- +1 yıl
Çok acımıyor sallamışlar. Az acıyor dedi kime sorduysam.
Soran+1 yılBakire olduğumu biliyor ama gercekten baska birsey mi sanar
- +1 yıl
Sanar tabi. Ben olsam sanardım.
Soran+1 yıl:( agliycam artık
- +1 yıl
Sakin ol şampiyon. Kolay şeyler bunlar. O gün sakinleştirici alırsın. Hallolur
1 kadeh rakı iç o gece, sakinleştirir tüm problemlerin çözülür.
Ama muhtemelen içemem haram diyeceksin.03 Yorumla
Soran+1 yılEvet içmiyoruz
Soran+1 yılAksine tek sorunun korkum olduğunu öğrenirse zorlar bile
+1 yılKusura bakma da seks bilmiyorsun alkol almıyorsun bu konuları bile kocanla konuşamıyorsun, muhtemelen kitapta okumazsın, gündemi bilmezsin. Napıyim ben böyle kadını?
11 Yorumla
Soran+1 yılÜniversite mezunuyum haftada iki uc kitap bitiriyorum merak etmeyin ama cinsel cahilligimse evet fazlasıyla vahimim o konuda ben de konuşarak cozmek isterdim ama konuşulacak biri değil. Bu konuyu açarsam evlenmeden cinsel ilişki hakkinda bir erkekle nasıl rahat konuşuyorum diye kötü gözle bakar bana. Evlenince soylersem de umursanmaz sadece korktugum için biraz bekleyelim dersem zorla yapar. Bunu istemedigim için bahane ariyorum. Herkes cinsell bilinç kazanacak bir ortamda yetişmiyor biz de o çevredeniz kusura bakmayın :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoyle kadinlardan igreniyorum. Kendi cinsel kimliginden utNan kadinlardan. Bende bakireyim kimseyle opusup sevişmedim. Ama evlensem kocamin yarraginin ustunden inmem. Hic de utanmam. Kocam o benim. ALLAH katinda helalim. Kimseye de hesap vermem. Birak o sehir efsanelerini bu yaptigin gunHa girrr kocandan sorumlusun adam ya aldatir seni ya da bosar ya da bokta bir evliliginiz olur orgazm olamayan erkek esine saldirir gunlul hayagga catisma yasar unurma bunu
28 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDogru ama yazdiklarim
Soran+1 yılKendini göstermek için yazmışsın da yazmışsın insanlarn sorunları olabiliyor herhalde yoksa kocanin hakkını senden iyi biliyorumdur
Cevap sahibi+1 yılCanim bence bu halde evlenme bak kendini onun yerine koy
Soran+1 yılHalisiniz ama birbirimizi sevmiyor degiliz. Ayrilmak ya da onunla evlenmemek istemiyorum biraz alisana kadar sure gecsin istiyorum. Hic bir sey yasamadik birden bire o asamaya geçmek istemiyorum. Bunu konussam da umursamaz bu sefer zorlar zorla olsun istemiyorum evlilige birbirimize alisalim belki zaten o zaman korkum ya da utancim kalmayacak bu yuzden bahane arıyorum eger sadece korkuyorum dersem onemsemez
Cevap sahibi+1 yılBak tatlim bir hayal etsene sevdigin adamin kollarindasin her dokunuşunda daha çok eritiyor seni. Opuyo kokluyo falan...
O zaman konus onla soz al ilk gece iliskiye girmeyelim ama sevişelim de.
O zaman daha rahat birakirsin kendini
+1 yılAaaaaaaa kuşa bak... diye oyala. :)
O kuşa bakarken sen kaç.01 Yorumla
Soran+1 yıl:) :)
3 gün hemen uyu geceleri
Sonrada geceleri mutfakta falan ol çamaşır as işte
Tuvalette dur o uyuyana kadar015 Yorumla- +1 yıl
@DişiGirl sence bunu bekleyen bı adam hıc uyur mu :D
- +1 yıl
@fantastik19 Ne biliyim aklıma geldi yazdım
- +1 yıl
bence oturup acık acık knusması ve anlayıs gostermesını ıstemesı. zaten sevıyosa anlayıs gosterıcektır.. ama bende o kdr zaman beklemeye gerek yok dıe dusunuyorum nasl olsa olucak.. adam psıkolojık olarak hazırlıcktır buna emınım
Soran+1 yıl@fantastik19 uyumaz mı :( sonraki hafta adet oldum desem
- +1 yıl
@fantastik19 Yabancıları anlarımda Türk diyoruz :D
- +1 yıl
@DişiGirl yabancıları ne bılıyosunda bızım erkeklerı kotuluyosun kızım ya ayıp :D sen neden ılıskıden bu kadar cok kacıyosunkı? yanı kendını nıye kotu bıseymıs gbı şartlandırdın onu anlamadım ben? bak bunu cıddı sorun halıne getırırsen vajınısmus flan olursun , sonra ıstesende ılıskıye gıremezsın , kasılır kalırsın. severek evlenırsın i uzulerk bosanmak zorunda kalırsın aranız acılır..
- +1 yıl
@fantastik19 Yabancıları nereden mi biliyorum?
Bende yabancıyım aslında.
Soran+1 yıl@fantastik19. Ayrılmak istemiyorum sadece biraz beklesin
- +1 yıl
boyle konusma arkadas yerlıyı bırakıp yabancılara gıdıcek yoksa :)
Soran+1 yıl@eryan Nasıl
Soran+1 yıl@eryan evet ne onlar
Ben de ılk birkac gece vermeyecem. Ugrassın dursunn... ddd. ama 5 ay uzun kuzuy ya
06 Yorumla- +1 yıl
daha eve girmeden adamın üstüne atlamazsan ben de bir şey bilmiyorum.
- +1 yıl
entrasan dusunceler. okumak iyi oluyor
Soran+1 yılKorkuyorum ama :(
- +1 yıl
adamın iliğini sömüreceksin ilk geceden. sabahına yürüyemez olacak.
Soran+1 yıl@sakingamsiz o nasıl b oluyor
+1 yılE o zaman evlenme sen de. Bedenini hep merak etsin ve bu sayede hep seni sevsin.
03 Yorumla
Soran+1 yılAcıdanda korkuyorum sonra benden sıkılıp anlatmasından da
- +1 yıl
Acı Yok Rocky! Sakin ol! Bunu herkes yapıyor şampiyon. O ringe çıkacaksın ve o çocuğu nakavt edeceksin! Gardını indirme ve rakibinin etrafında dans et. Onu yor. Sonra uzaktan uzaktan sağ direklerle yokla çenesini. Tam sersemlediğinde de sol yumruğunla sağlam bir aparkat çıkar çenesine ve onu yere ser!
Ayrıca sıkılacak olan kişi şimdiye kadar çoktan sıkılmıştı. Hala sıkılmadığına göre intihara meyilli. Takdir ettim o çocuğu. Allah mesut etsin ikinizi de!
Soran+1 yılO da bakir zatenöyle öpüşüp sevişmiyoruz :(
+1 yılAsıl yapmazsan senden soğur ve kaçar başkalarına gözü kayar. 1-2 gün neyse de 5-6 ay nedir. Yaptıktan sonra yüzündeki o mutluluk ifadesini gördükten sonra sen bağlanmaya bak ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılKorkuyorum iste biraz alışana kadar beklemek istiyorum. yillarcanbekledi bir. kac. ay neden bu kadar. Zor. erkekler. icin
- +1 yıl
Şöyle birşey diyeyim. Eninde sonun da ilişkiye gireceksin bunu geciktirmenin manası ne? Evlenmek güzel sadece cinsellik için evlenilmiyor ama cinselliğin de evlilikte yeri çok büyük. Bu benim şahsi fikrim tabi. İnşallah istediğin gönlünce olur.
Gizli Üye(30-35)+1 yılkendimi hazır hissetmiyorum de.. tamam evlilikte olması gerek ama evlilik sadece bunun için değil ki.. anlayışlı olması lazım onunda
01 Yorumla
Soran+1 yılKorkuyorum dersem anlayis gostermez ona sacma gelecek bu yuzden zorlar
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaçmalama o kadar beklemez. İlk gece olmayabilir ama ikinci gece yap. Acıdan falan korkma siz bir öpüşmeye başlayın sen seksi giyin zaten sonrası çorap söküğü gibi gelir zevkten uçarsın korkma
00 Yorumlaya bu kadar korkulacak hiçbir şey yok ya kendi kendinize çok ama çok abartıyorsunuz bu olayı ya bir kızlık bozma p. rnosu izlesen orada göreceksin ne kadar az acıdığını ama
10 Yorumla
+1 yılBana kalsa 1 sene sonra anca yaparım diyebiliyosan senin problemin acıdan korkmaktan çok daha fazlası
02 Yorumla
Soran+1 yıl:( utangacligim geçsin alisalim istiyorum
- +1 yıl
Utanman için bir sebep yok öyle olsa bile 1 senede mi alışcaksın bence psikologa görün
+1 yılSen kendini ona bırak; ne demişler ''sex kaçınılmaz oldumu zevk almaya bakacaksın" ;)
04 Yorumla
Soran+1 yılBirakirsam yapar korkuyorum desem de umursamaz zorlar biliyorum o zaman daha kotu olacak
- +1 yıl
Niye istemiyosunki; acır die mi korkuyosun 😉
Soran+1 yılEvet ve o sekilde çıplak olmaktan utaniyorum zorla yapmasından korkuyorum
- +1 yıl
Yok zorla yapmaz ama korkmana utanmana gerek yokki; kocan o senin, bırak kendini hem fazla acımaz..
İlk seferde acır biraz sonra zevk alırsın ;) :)
+1 yılPiskolaga git derim yoksa o evlilikten hic bisey bekleme ileriye donuk. Cunku evlilikte cinsellik 100%80 unutma bunu.
12 Yorumla
Soran+1 yılPsikolog o olmaz
- +1 yıl
Ozaman o evlilikte olmaz.
oyalanacak başka bir kadın vereceksin eline. sen hazır oluncaya kadar onunla idare eder. hem idman yapmış olur.
010 Yorumla
Soran+1 yılYaa
Soran+1 yılBu gune kadar beklemis iste o da bakir bir kac daha dursun
Soran+1 yılYaa :( bence erkeğin tecavüz etme hakkı var demişti zaten korkutma daha cok
Soran+1 yılTahrik falan olmuyorum utanırim aksine pat diye birinin karşısında soyunmak zaten problem bir de canım acıyacak
Soran+1 yılOyle yakın değiliz
Gizli Üye(36-45)+1 yılİnsan kendisinden bıkacağını düşündüğü biriyle evlenir mi.
13 Yorumla
Soran+1 yılOyle degil her erkek bir süre sonra sıkılır diye düşünüyorum çünkü evli teyzeler hep öyle dedi
Cevap sahibi+1 yılKarakter meselesi bu. Ne insanlar var ölene kadar aynı heyecanla yaşayan. Bir de daha yeni evli olup ta 1 hafta sonra aldatan da var hem de burada paylaşmıştı birisi. İnşallah senin karşındaki kişi seni senin istediğin gibi sever ve sadık kalır kardeşim.
Soran+1 yılAmin teşekkür ederim
+1 yılAlkol icin rahatlarsınız ama 1 ay cok uzun gelebilir
01 Yorumla
Soran+1 yılAlkol kullanmiyoruz
Oyalayamazsin arkadasim en fazla 1 gece oda hiç sanmıyorum 5 dk da hersey olur
05 Yorumla
Soran+1 yıl:( korktuğumdan cekindigimi anlarsa zorlar zaten
Soran+1 yılİşte öyle olmasını istemiyorum
Soran+1 yıl:( eşinşz çok acı çektimi peki
Zor bekler ama bari oral ile oyala indir adamin cukutasini yaziktir garibe :)
05 Yorumla
Soran+1 yılYa yapamam öyle şeyler yanında gece nasıl uyuyacağım diye utanıyorum ne diyorsun :(
Soran+1 yılYa karşısinda soyunamam ya da o çırplakken bakamam ki hele hic dokunamam
Soran+1 yılYapamam öyle birşey iste utanıyorum
Şahsen bende hemen yapmak istemiyorum. Bunun oyalamak ile bir alakası yok önceden konuşursunuz ancak seninde dediğin 1 sene uzun bir zaman dilimi.
02 Yorumla
Soran+1 yılBunun konusunu acarsam kötü düşünür. Nasıl rahat rahat o gece hakkında konuşuyorum diye ve evlenince söylersem de korkuyorum desem umursamaz birlikte olmak icin zorlar bu sekilde olsun istemiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerdek gecesi olmazla başladın 5-6 ay ile bitirdin yuh ya. Ben olsam 1 hafta anca beklerdim daha fazlasinda insanın içine şüphe duser sakladığı bisey mi var diye
03 Yorumla
Soran+1 yılBirsey saklamiyorum o da bakire oldugumu biliyor zaten
Cevap sahibi+1 yılEliyle kontrol mu etti söylediğin kadariyla biliyor. Yine de şüphe düşer erkeğe ben diyim
Soran+1 yıl:( şüphelensin istemiyorum ama biraz alisn kadr beklesek guzel olur
+1 yılOyalayamazsın , Pata pata pata girişecek boruyu döşeyecek amcoğlu
03 Yorumla
Soran+1 yılYa öyle söyleme iste😡
- +1 yıl
Öyle yani amcoğlu bilir işini , yapabileceğin birşey yok
Soran+1 yılYaaa
Bence bunu daha da uzat 5-6 yıl falan sen ancak kendini hazır hissedersin öyle değil mi? Bu kızlar niye böyle yaaaaaaaaaaa
02 Yorumla
Soran+1 yılCunku daha önce birsey yaşamadım o konuda erkekleri degil kendimi bile dogru duzgun tanımıyorum. Ne yapacagimi bimiyorum. Utanıyorum. Karşısında o sekilde kalmak istemiyorum. Ayni yatakta nasil uyuyacagimi bile sorun ediyorum eğer sadece korkuyorum dersem bunu önemli görmeyecek beni zorlayacak biliyorum. Bunlarin hepsi korkutuyor iste
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılmadem cinsel ilişkiye girmeyeceksin niye evlendin? eşin olacak erkeğin ne suçu var? oda gidip başkasıyla yatıp kalksa hiç şaşırma..
04 Yorumla
Soran+1 yıl:( kocam. Olmasini istiyorum ilişkiden korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılboşuna korkuyorsun. hiç denedin mi?
Soran+1 yılHayir tabiki
Cevap sahibi+1 yılsenin ki sadece psikolojik..
senin yapacağın tek şey korkunun üzerine gitmendir. başka türlü bu korkunu yenemezsin. eşine de yazık sana da... birlikte bunu yeneceksiniz.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnlattığın duruma dayanamayacaktır boşanmaya kadar gider.. kıymetim kalmaz falan çok mantıksız belki daha çok bağlanacak.
03 Yorumla
Soran+1 yılBir kac sadece bekleyemez mi neden
Cevap sahibi+1 yıl1 yıl sencede normal mi
Soran+1 yılYillarca beklemiş sorun değildi bir kac daha beklesin iste
Gizli Üye(30-35)+1 yılyuhhh sonra kocalar aldattı mı kocam beni aldatti derler... aylarca kimse beklemez birkaç gün belki
00 Yorumla
+1 yılişte cahillik bu kadar kötü malesef :( eşini sen beklermisin 6 ay empati yapalım...
12 Yorumla
Soran+1 yılBen beklerim tabiki ama o sadece korkuyorum diye beklemez istemesm de zorla yapar o yuzden bahane arıyorum
- +1 yıl
Eşin desene biraz hayvan
+1 yılAldatır haberin olsn bence bırak yapsın bukadar karqmsar olma sende zevk alacaksın unutma
01 Yorumla
Soran+1 yılO kadar kolay gecmiyor korkum iste :(
Ya sen yanlış duymuş ve buyumussun esinle konuş senide rahatlatsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılKonuşabilecek biri değil. Bu konuyu açarsam kotu düşünür evlenince konuşursam da korku umursanacak birsey değil diye zorlar
Yok ya ne akıllısın. Adam o günü bekliyor 1 ay ya da 1 yıl niye evlendi?
012 Yorumla
Soran+1 yılBiraz birbirimize alisalim utanmam korkum geçsin istiyorm. Bu kadar yil bekledi bir kac niye beklemiyor
Soran+1 yılYakınlasmiyoruz biz
Soran+1 yılyanımızda biri olmadan tek buluşmuyoruz ya da öyle diğer sevgililer gibi öpüşmek falan olmadı hiç..
Soran+1 yılkonya
Soran+1 yılOnların bir şey söylediği yok ya cilve yap şöyle dur böyle gül başka bir şey demiyorlar
Soran+1 yılZorla olsun istemiyorum işte korkuyorum dersem umursamaz tecavüz gibi birşey olsun istemiyorum :(
Cinsel Yaşam konusunda 317 cevap paylaştı. Hani derlerya acemi gelininin atlatırsın merak etme
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçıkarken vermeyeni duydumda evlenipte vermemek ne demek 😀
05 Yorumla
Soran+1 yılSadece bir kac ay
Cevap sahibi+1 yılvalla ben çok uyuz olurdum kocanda olur muhtemelen 😀 bir an önce sokmak istiyodur adamda sabırsızlanıyodur 😀 1 haftadan fazla oyalayamazsın bence 😀
Soran+1 yılO da bakir ama korkmuyor iste. Benim korktugumdan bekledigimi anlarsa umursamaz zorla yapar boyle olsun istemedigim için bahane arıyorum :(
Cevap sahibi+1 yılama. bahanelerde bir yere kdr aylarca oyalayamazsın ki 😕
Soran+1 yılzaten oyaladığımı anlarsa zolar
Gizli Üye(36-45)+1 yılO anki duygularla zevkle verirsin hem saçmalama eşin olacak senin zevkini alır bırakır ne demek
00 Yorumla
+1 yılDüğünde alkol var mı?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır alkol kullannmiyoruz
- +1 yıl
O akşam için bu kuralı kır iki kadeh vokta iç bak neler oluyor o zaman o gce :)
bunları onunla konuş ama korkuyu bu kadar abartma
04 Yorumla
Soran+1 yılKonuşamayız konuşulacak biri değil evlenince sadece korkuyorum dersem umrunda olmaz zorla yapar
Soran+1 yılÇünkü evlenmeden bir kadin bir erkekle cinselligi nasil konusur diye hakkimda kotu dusunecek cok buyuk sorun cikartir bunun icin nasil rahat rahat. o geceden bahsediyorsun der. Evlendikten sonra konusursam da bir onemi kalmayacak cunku korkumu onemsemez zorlar
boşanır senden direk :)
01 Yorumla
Soran+1 yılAyrilmak istemiyorum biraz alisana kadar bekleyelim istiyorum:(
5 6 ay nedir ya adama yazık.
04 Yorumla
Soran+1 yıl:( biraz birbirimize alışana kadar korkum geçsin istiyorum
Soran+1 yılElimi tutmasindan oteye gitmedik
Oynayamadik halaya dewam de:)
04 Yorumla
Soran+1 yıl:) oynamayacagiz zaten bizim düğünlerimiz öyle degil
Soran+1 yılKadin erkek ayri mevlut gibi iste
Birkac aymi saka yapiyorsun
04 Yorumla
Soran+1 yılEn azindan 1 ay biraz alışmak istiyorum :(
Soran+1 yılSadece korkudan bekledigimi duyarsa zorlayacak öyle olmasini istemiyorum :(
+1 yılBişey olmaz patlamadan sonra devam
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenme!
25 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmek isityorum ilişkiye girmek istemiyorum
- +1 yıl
Bende yağmurda yürümek ama ıslanmak istemiyorum
- +1 yıl
@tutku20
Yağmur derken?
Sana yardımcı olabilirmm
01 Yorumla
Soran+1 yılNasil
+1 yılUyudugundada biletini kesebilir :)
02 Yorumla
Soran+1 yıl:( zaten zorla yapmasından korkuyorum
- +1 yıl
Dokunmaz sana m. etme
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen boynuzlanırsında ha ciddi söylüyorum bak
07 Yorumla
Soran+1 yılYa benden bıkıp baskalarini merak eder aldatır diye iliskiye girmek istemiyorum zatn
Cevap sahibi+1 yılsıkıntı yok senle girmezse başkalarıyla girer bir yerdensonra tak eder baktın gelmiyorsun gelecek birileri çıkar bu böyle geldi böyle gidecek
Soran+1 yılGünahtan korkuyor aslında o da bakir
Cevap sahibi+1 yılbiz insanız biz aciziz bizim nefsimiz var insanoğlu böyle birşey işte hislere yenik düşeriz, sonuçta erkeğiz sevdiğimiz insan bize bazı şeyleri veremiyorsa arayışa çıkarız kanun bu
Soran+1 yılBir kac ay cok degil ki bu kadar yıl beklemiş niye sorun oluyor
Cevap sahibi+1 yılniye geceden sonra değilde 1 kaç ay sonra kbakma ama ben olsam bunun altında başka bişey ararım aklıma kurt düşer yani acaba bakire değilmi diye çünkü o günün bahanesi olamaz hastalık dışında ogün sevdiğine kavuşma günüdür neyse bne yatiyim iyi geceler inş aklındakini uygulamazsın
Soran+1 yılBakire olduğumu biliyor ama :(
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılo an gelsin sen duramasın yaparsın
00 Yorumla Sap için
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılseninkini müzeye koy sakla
02 Yorumla
Soran+1 yıl:( korkuyorum sadece
Cevap sahibi+1 yılSana önce üzmeden yapacak birisi lazım
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılpuzzle ver oyalansın
15 Yorumla
Soran+1 yılNe zaman
Cevap sahibi+1 yılsoruyu okudum detayı okumadım. espiriydi benimkisi
Soran+1 yıl:( okusaydin keske
Cevap sahibi+1 yılben böyle şeylerden utanıyorum o nedenle yazamıyorum.
Soran+1 yıl:( ben de utaniyorum iste
- Cinsel Yaşam konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılregl oldum de
010 Yorumla
Soran+1 yılIlk hafta mi sonra peki
- +1 yıl
iyide eninde sonunda olcak yani
Soran+1 yılTamam bari hemen olmasin bir kac ay bari
- +1 yıl
ooo ne ayı yaa
Soran+1 yılNeden duramasin ki bekarken de duruyorduk iste
- +1 yıl
o bekarkendi
Soran+1 yılBir kac ay sadece o kadar yil zor olmamis bu niye zor anlamıyorum
- +1 yıl
1 ay sonra ne değişcel
Soran+1 yılBilmiyorum :(
- +1 yıl
eee kasmana gherek yok
Cinsel Yaşam konusunda 17b cevap paylaştı. Konuş anlat
02 Yorumla
Soran+1 yılBizim oyle bir ilişkimiz yok. Eğer böyle bir konu acarsam bir erkekle cinselliği nasıl bu kadar rahat konuşabilirim diye kotu gözle bakacak
. evlenince söylersem de birsey değişmez. Korkmam saçma gelecek bu kez zorlayacak biliyorum. Zorla taşımak istemiyorum o yuzden başka bahane ariyorum. Konusabilinseydi bende. Bahane bulmak istemezdim :(
- Devamını Gör (4)
Devamını Gör(49)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem