Erkeklerden surekli bu sikayeti okuyorum. Kadinlar nikahli esine neden oral seks yapmıyormuş?
Cevabın nedir?
Zaten aldatmalarin bir çoğu isteklerini esinde bulamamak değilmi (tabi bu aldatmayi mesrulastirmaz ) bu her iki taraf içinde geçerli kadında oral istiyo ama kocası yapmiyo bir çok sebebi var kimis ikendini yelloz saniyo kimisi kendini basit saniyo kimisinin midesi bulaniyo ama kimse sevdigi adami veya kadını mutlu etmeye calismiyo
30 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Bu konu çok önemli ve detaylı bir konu ancak burada pek izah edilecek şey değil.. Çünkü yazacaklarım çok kimseyi memnun etmez.. Sonra can sıkıcı laf sokmalar başlıyor.. Yalnız şunu söylerim erkek erkek gibi kadında kadın gibi olmadıkça cinsellik bir angaryadır..
60 Yorumla
bizim kadınlar hiç bir şey yapmıyor anlaşılan. hep o tarz sorular var
40 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılKim diyor onu asıl evliler daha çok yapıyorlar emin ol
23 Yorumla
Soran+1 yılBen erkeklerin yalancisiyim:)
- +1 yıl
Yalan söylüyorlar emin ol kalkıp ben karıma yaptırıyorum mu diyecekler. d
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
30Cevap
Odunluk sadece erkeklere hasta değil, kadınlardan kalas olan da var. Oral yapmayan eşim olsa aldatırım.
30 YorumlaBu genel bir kanı düşünce ve çoğunluklada doğru.. evlilikte bir çok kadın kocasına oral yapmıyormuş çok duydum.. Oysaki yapmalı ve yaptırmalı bu ayıp ve sapkınlık değil. Oral çiftlerin birbirini ödüllendirmesi sevindirmesi mutlu etmesi demektir...
10 Yorumla
+1 yılBiz erkeklerin yapmak istemediği için olabilir. Şahsen bende eşimden karşılıksız oral talep ederdim bir süre sonra. Hayır derse yapacak bir şey yok.
04 Yorumla
Soran+1 yılKarsiliksizsa da yapmali bence... Kadinin erkege karsi gorevleri var
- +1 yıl
Din vajinal ilişkiyi zorunlu kılmış. Oralı ise kadının isteğine bırakmış. Hukukende kadını bu sebepten dolayıda boşayamazsın hatta benim hakkımda tecavüzden suç duyurusunda da bulunabilir. Aldatsam ise vicdanım rahat etmez. Boş ver gitsin.. bizde şişme kadına oral yaptırırız.
Soran+1 yılHaklisiniz tabiki bunlari biliyorum ama iste tam da sonda soylediginiz seyi yasatmamasi icin dinen bunu yapmasi lazim. Brnce zorlandiklarindan ya da istemediklerinden degil. Seks hemen bitsin istediklerinden ve bu seyle ugrasmak istemediklerinden yapmiyorlar. Yani meselenin ozunde esinin zevkini cokta umursamamasi yatiyor... Bir cok evli kadin tanıyorum hic birinin umrumda degil yilda bir cinsellige izin verirlerse kocasina lutfetmis muamelesi yapiyorlar
- +1 yıl
Hmm sonra aldatınca suç erkekte olur tabi.. Şayet eşim, benimle cinsel ilişkiye girmese boşarım hiç sabretmem. Etraf sahiplenmek isteyen suriyeli kaynıyor muhtaç değilim ona ama oral yapmayınca hiç bir şey yapamam.
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok doğru bir konuya parmak bastın :( mağdurum da mağdurum
116 Yorumla
Soran+1 yıl:) azicik dini yonu kuvvetliyse kadinin esinr karsi görevlerini ogrenmesini soyle :)
Cevap sahibi+1 yıl:( :((((
Soran+1 yılGerçekten önemli bir eksiklik mi bu yuzden bunu başkasıyla yasamak istiyor musunuz?
Cevap sahibi+1 yılBüyük bir eksiklik aslında aldatma düşüncesi hic olmadı yapmam da. Ama oral en büyük zaafim :(
Soran+1 yılAma yazik size :) eşinizle konusun bence bu arada aldatmayi dusunmediginiz icin tebrik ederim :)
Cevap sahibi+1 yılOral yapmak birazda gönül isi ne kadar konuşsan da olmuyor. İnsanin içinden gelmeli oral yapmak
Soran+1 yılNe diyeyim insaallah bir gun sizin zevklerinizi de. goz onunde bulundurur :) dedigim gibi dini yonu kuvvetliyse azicik kadinlik gorevlerini okusun :)
Cevap sahibi+1 yılBaşka sorunumuz yok aslında sadece oral :( birazda burada özel konulara girmek istemiyorum
Soran+1 yıl:) anladim sevdiginden eminseniz konusun bence mutlaka sizi mutlu etmeye calisacaktir. Isteklerinizi anlatirsaniz bu kucuk sorunu da atlatacaksiniz bence.. Herkes sevdigi kisinin mutlu olmasini ister onun zevk aldigi seyden zevk alir. Ben boyle birsey yasamadim ama evlenirsem igrensem bile yaparken sevdigim kisi mutlu oluyorsa onu mutlu ettigim icin mutlu olacagima eminim :)
Cevap sahibi+1 yılYok konuştum yine olmadı :( yani bakımsız şekilsiz kötü kokusu olan bir insan da değilim tamamen hijyenigim. Hatta bakarken eski sevgililerim yalamamdan memnun olurlardı. Onlarda bana oral yapmaktan zevk alırlardı. Ya istemeyen birine yaptırmak çok zor
Soran+1 yılCiddiyetini anlamamış bence.. Umarım bu sorunu da halledersiniz
Cevap sahibi+1 yılİnşallah :) seNin var mi bir taktiğin ikna etmek için? Bekarsın gerçi
Soran+1 yılEvet hic bilmiyorum hic birsey yasamadim sadece konusmak geliyor aklima bu yuzden yani esim bana sunu istiyorum bundan zevk alirim dese asla reddetmem. Bu yuzden reddeden kadinlari anlayamiyorum:)
Cevap sahibi+1 yılAynen evlisin sonuçta esin bu her istediğini herşeyi yaşamalısın doya doya iste ama oral isi gönül isi biraz da sen yapma boyle sınır koyma araya :)
Soran+1 yılYok haram olmadigi surece her istegini seve seve yerine getiririm :) dedigim gibi onun mutlulugu beni mutlu eder zaten
Cevap sahibi+1 yılNe güzel sana :)
+1 yılHepsinin yapmadığını söyleyemeyiz...
26 Yorumla
Soran+1 yıl:) ben erkeklerin yorumlarindan yola cikarak sordum
- +1 yıl
O erkekler şansızsa ben ne yapayım? :D
Soran+1 yılKarına tesekkur et 😄
- +1 yıl
Ben ona teşekkür ederim o da bana teşekkür etmeli.
Soran+1 yılAllah mutlulugunuzu daim etsin ne diyeyim :)
- +1 yıl
Teşekkür ederiz.
Afedersin zikimi yalamiyo diye eşimden boşanacak adam değilim evliliğin amacı bu değil zaten ama yaparsa da öpüp başıma koyarim:)
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 472 cevap paylaştı.
+1 yılgenel değildir ki bu görüş yapan da var yapmayan da
12 Yorumla
Soran+1 yılTabiki ben de yapmayanlara soruyorum :)
- +1 yıl
sevmiyordur ne diyeyim. ya da artık seksi rutine bağlamışlardır. ilk zamanlar yapmıştır. sonraları yapmayı bırakmış olabilir
sevmediğinden dolayı olabilir. herkes por, no film oyuncusu değil herşeyi yapsın.
01 Yorumla
Soran+1 yılp*rno falan bilmiyorum ben yapıyorum seviyorum evliliklerde yapsın demiyorum burada. Cinselligin hic bir seklini yaşamadım ama erkeklerin çoğu bundan şikayet edip aldatıyorsa bir kadinin esini mutlu etmesi gerekir diye dusunuyorum
+1 yılEvli olduğunu bildiğim sanal kız arkadaşım var. oral için deli oluyor... yanlış bilgin var..
10 Yorumlayobazlıklarına doymasınlar
22 Yorumla
Soran+1 yılValla ben kendimce dinimi iyi bildigimi dusunuyorim ve yasamaya çalışıyorum kadinin erkege karsi gorevleri var. Bugune kadar boyle ya da basma turlu hic bir cinsellige karışmadım ama evlenirsem yaparim çünkü bir kere kocanin istedigi haram degilse zaten yapmak gerekir ki oral seks pek onaylanmasa da kesinlikle haram olmadığı belli. Dini kisminin dışında da esim zevk alacaksa neden yapmayayim veya ben bu zevki ona yasatmadigimda merak edip aldatmaya donerse is benimde sucum olmaz mi... Igrenmeyse su an bana da oyle geliyor ama eger sevgi olursa ve onun mutlu olacağını bilirsem bunun gececegine eminim.
+1 yılOral biraz iğrençimsi gibi. Ne bileyim hoş güzel zevkli ama aşağılayıcı yapıyor erkekler sanırım.
00 Yorumlaherşey imzayı attırana kadar. iyyy pislikler
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılYapan yapıyor yine, zevk ve tercih meselesi.
14 Yorumla
Soran+1 yılEsi istedigi halde yapmayanlar var zevk ortak bir mesele degil mi
- +1 yıl
Eşi istiyor ama kendi istemiyorsa zorla yapacak değil. bir taraf istiyor diye değil, iki taraf da istiyorsa olur bunlar.
Soran+1 yılTabiki zorla yapamaz ama insan sevdigi kisi zevk alacaksa mutlu olacaksa ister zaten... Kim sevdigi kisinin istedigi seyi istemez ki
- +1 yıl
Kimine ters geliyor işte bazı şeyler maalesef.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyapmayanlara sorman lazım benimkisi yaparda
24 Yorumla
Soran+1 yılOnlara sordum zaten :)
Cevap sahibi+1 yılyapmayan yoktur ayrıca
Soran+1 yılYorumlarda da yazanlar olmuş okursanız ben çevremden duyduklarımı ve internette okuduklarımı referans alarak sordum :)
Cevap sahibi+1 yılanladım peki
Gizli Üye(36-45)+1 yılo istemese de ben zorla yapıyorum
17 Yorumla
Soran+1 yılYapıyorum derken ona mi yoksa kendinize yapılmasını mi sağlıyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılhayır ben ona yapıyorum tabiki öyle zorla olmaz kıyamam
Cevap sahibi+1 yılkendileri çok bencildir ben zaten yokum sahnede
Soran+1 yılKötüymüş
Cevap sahibi+1 yılyook canım yaa iyidir yinede
Soran+1 yılYok eşinize demedim durum kötüymüş:)
Cevap sahibi+1 yılööle bir dönem yaşıyoruz
Gizli Üye(36-45)+1 yılYalan biz yapıyoruz arada
14 Yorumla
Soran+1 yıl:) yapmayanlara soruyorum ama kadınlardan hic cevap gelmedi :) esiniz yapmasaydı sorun olmaz mıydı
Cevap sahibi+1 yılOlmazdı nye olsunki ki biz Seksi seven bir cifftiz okadar pızisyondan snra oral güzel gelmyo bize
Soran+1 yılPeki mutluluklar :)
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılAh ah bir bilsem. 😢😢😢😢
02 Yorumla
Soran+1 yılSizinki de mi yapmıyor? Konuşmadınız mi istediginizi biliyor mu?
Cevap sahibi+1 yılMaalesef yapmıyor. Konuştum ne kadar çok istediğimi de söyledim ama yapamıyorum diyor...
+1 yılYapması gerekir eksikliktir
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkendilerini yelolloz gibi hissetmemek için
22 Yorumla
Soran+1 yılNeden oyle hissetsin peki esi degil mi karsisindaki
Cevap sahibi+1 yılOlsun herkesin bir değeri var
Eskiden oral mı varmış
02 Yorumla
Soran+1 yılBen bilmem :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılMutlaka karşılıklı yapılması laızm.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenimki yaptığını zannediyor en azından
18 Yorumla
Soran+1 yılAyy yapma ama :)
Cevap sahibi+1 yılE öyle ama
Soran+1 yılAma simdi bende seksin hic bir turunu yasamadim kendimi esime sakliyorum diye suclu mu olacagim illa baskalariyla deneyip ogrenmis mi olmak lazim :)
Cevap sahibi+1 yılSuclamiyorum ki 😊
Soran+1 yılAma tam ogrenememis diye esinize yaptığını saniyor en azindan demissiniz :) ögretin o zaman :)
Cevap sahibi+1 yılÖyle yap falan desem yanlış anlaşılma olabilir
Kırılmasın diye beğenmiş gibi yapıyorum zaten çok ta önemli değil
Soran+1 yılSimdi ogrenmek icin nasil olmasi gerekiyor diyecegim olmayacak :) ben esimin boyle birseyde sessiz kalmasini istemezdim ama söylerseniz ikinizde mutlu olursunuz kirilacak birsey yok ki
Cevap sahibi+1 yılDaha iyisini yapan mi oldu derse 😊
Hem dedim ya çok ta önemli değil benim için belkide hep beceremeyenler denk geldiğindendir bilemiyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılbunu o yapmayan kişilere sor
01 Yorumla
Soran+1 yılOnlara sordum zaten 😮
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılkim demiş yapmıyor bal gibide yapıyor
00 Yorumla nerden bılıyon :D
25 Yorumla- +1 yıl
Tanışalım mı esma?
Soran+1 yılBurada ve diger sitelerde okuyorum erkekler en cok bundan sikayet ediyor sen ne yapiyorsun bilemem ben zaten bunun evlilik disinda yanlis oldugunu dusunuyorum oyle bir seyde yapmadim ama kocam istese yaparim
Soran+1 yılBen her bayan demedim üstünüze alınmanıza gerek yontu
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılYapiyor. Yalan bilgi
01 Yorumla
Soran+1 yılYapmayanlara diyorum
+1 yılGötüü kalkmıştır :)
10 Yorumla
+1 yılderdın mı oldu kızım
02 Yorumla
Soran+1 yılOlmasın diye soruyorum
- +1 yıl
ay anladım pardon
Cinsel Yaşam konusunda 17b cevap paylaştı. Zevk meselesi
04 Yorumla
Soran+1 yılAma esi istiyor
Soran+1 yılTabiki zorla olmaz da seven ya da gorevini bilen bir kadin esi istedigi zaman ister yani..
+1 yılneden yapsınlarr
12 Yorumla
Soran+1 yılKocasi istiyor
- +1 yıl
ne alaka yaaa
+1 yılKimden duydun :)
02 Yorumla
Soran+1 yılBurada ve diger sayfalardaki erkekler yazıyor
- +1 yıl
Her duyulana inanma
+1 yılypanlards var
00 Yorumla