Bu ne kadar doğru
Bunu yaşayan varmı
Sevdiğini hayal ediyormusunuz ?
Bunu yaşayan varmı
Sevdiğini hayal ediyormusunuz ?
Sevdiğin (ama gerçek anlamda, kalbini kavuran sevgi) kişiyi hayal ederek mast yapmak imkansız gibi bi'şey. Biri akıl-hayal, diğeri kalp ve hisler. O an libido had safhada, onu düşlediğin zaman libido yerlerde sürünür, çünkü akıldan kalbe geçtiği anda olayın büyüsü değişiyor. Arzulanan, tutkun olunan kolay hayal edilir ama sevilen akla geldiği vakit birden olayın akışı değişiyor heves kaçıyor
zor oluyr ama bi başkasını koynuna almaktansa neden olmasın.bu kızın da hoşuna gider eminim
yanında değil çünkü ve hayaliyle bile mutlu olmaya çalışıyosun.
sevdiğim adamın başkasını düşnümesini istemem :D
Fazlasını düşünen var bacım eşini paylaşmak isteyen falan
onlara insan bile denmez
Cevap
21Cevap
sevdiğim cinsel organımda değil ,kalbimde olduğu için adı sevgili...
Benim hoşuma gider. Hatta bazen seviştiğim kadınlara "mast yap seyredeyim" derim. Ama şimdiye kadar adam akıllı bir kişi yaprı. 2 dk. sürdü toplam. Güzelde sulandı.
ben böyle hayal ediyorum. bazen karşımda da yapmasını istiyorum. bunlar cinselliği şenlendiren güzel fantaziler.
tam o mast yaparken ben pat diye bişeyler sormak için içeri dalmıyo muyum kız utanıyo ben de tabi.tam ben çıkarken dur demez mi.ben aval aval bakarken dudaklarıma yumuzlmaz mı.ondan sonra cuppo cuppo.ayak üstü 2 dakkada fantezi yazdım
tabiki sevdiği aşık oldugu insanı her zaman dusunmek hayal etmek güzeldir her bakımdan
bir başka kızla sevişiyorsam bile boşalmada yada konsantrasyonda sıkıntı duyuorsam gözlerimi kapatıp sevdiiğim kızı düşünüyorum
Seni hayal ettiğini söyleyen bir sevgilin var sanırım.Yada sen haya ederek mast yapıyorsun.Normal bir düşünce herkezde olabilir
napıcan okuyup okuyup osbirmi cekicen bilader kız olduna hiç inanamadım
Sevdiğim kızla sevişiyorken hayal etmek varken niye mastürbasyon yaparken onu hayal edeyimki.
sevdiğini arzulamak bence en normali ve en güzeli başka kızı düşünmektense o daha iyi bence.
İnsan sevdiğini öyle hayal etmez. hayal edende sevmiyordur.
sevdiğinle cinsel manada ir şey yaşamamışsan genelde hayal edilmez, tamaen duygusaldır herşey :)
sevdiğini değil mankeleri ve p*rno siteleri malzeme olarak kullanir erkekler
sevdiğini niye hayal edeseni elinde olmayan birini hayal edersin:)
z*çarken hayal ediyorum ben... bu nasıl soru lan!
tabiki ypaarken sevdiğimi düsünüp yapıyorum yada p.rno izliyorum.
Kalbiyle sevmemiştir onu yapan.
ne ilgisi var ki gidip senin arkadaşlarını yoldan geçen birisini yada tanımadığı kadınlarım ıdüşünsün :)
Hahah! komiksin valla. :) 1.'si kalple sevgi diye birşey yoktur, 2.'si bir insanın birinden etkilenmesi için zevk önemlidir. Bunun 1. sırasında güzellik ve 2. sırasında seks gelir. Çünkü ses ve gülüşten dolayı oluşan sevginin zevki güzellik ve seks kadar güçlü değildir. Güzel olmayanın peşinde koşanı az olur, çirkinlik sex'in bile hakkından gelir. O duyguyu öldürür yani :D
Sonuç olarak kalple oluşan sevgi diye birşey yoktur. Ona bakarsan kalbiyle sevmemiştir diyorsun ama seks yaparken en çok kalp atar, hatta bu kadar zevke dayanamaz bile. Gerçekler :D
olaya ben de dahil olursam hoşuma gidiyor tabi ..
Olsaydi evet. Niye etmeyesinki? Sevgilin degilmi?
Sevdiğim yok ama olsa hayal etmem heralde.
benmde masturbasyon yapmama sebep olur :D
evet genelde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar