Arkadaşlar bende sanirim genital siğil var. 1 ayı geçiktir 1 tanesi tam makatımın yaninda duruyor. İşaret parmağimla azcık içine baktigimda genital yolda da bir kaç tane daha olduğunu gördüm. 5-6 gündür çay ağacı yağı kullaniyorum. Başka önerileri olan var mi? Doktora gidemem bazi sebeplerden dolayi.
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilği arkadaşım Genital siğiller erkekte risk teşkil etmez ama hanımlarda ciddi riskler oluşturur. Makatında bulunan siğiiler Lezyonlar ortadan kaldırılmaz ise yayılıp makat bölgesinden içeriye ilerliycek. Ve siğilin makat deliğine ilerleyip ilerlemediğini kontrol ettirmelisin kolonoskopi ile içeriye bakıcaklar var ıse mudahele edicekler iç organlarına sıçrayabılır cerrahi mudahele gerekebılır. Cinsel ilişkiye bir süre ara vermelısın. Yaktırsanda dondursanda ilaçda kullansan her tedavi yöntemını kullansanda nuks etme ıhtımalı var. 18 yasında isen Randevunu al cildiye bölümünden sınıf arkadaşımdada çıktı lıse son sınıf ogrencısı kendısı doktor sana nedne anal ılıskı yasadın ya da yuz kızartıcı sorular sormaz Kımse duymaz siğiller cok buyumeden gidersen krem ıle tedavıye baslarlar. Hemen randevu alıyorsun doktora gorunuyorsun Ailenin haberı olmaz hastaneden aılene haber gıtmez endiselenme
17 Yorumla
Soran+1 yılAnladim. Bir kaç sorum olacak.
1-) Her iki cinste de organlara sıçrama ihtimali var mi?
2-) Peki erkeklerde neden tehlike arz etmiyor?
3-) Her siğil büyür mü? Genital siğiller'in %90'ı tehlike arz etmiyormuş.
Cevap sahibi+1 yılİstediğin soruyu sorabılırsın
1-) Erkeklerdede iç organlara sıçrama ıhtımali var anal ilişki yoluyla birtek bu zor bir ihtimaldir kanamalı ilişkilerde sıçrar oralara genelde insanlar anüsleri feci bir şekilde kaşınır ve anormal bir durum gibi görmezler siğiiller yayılmaya eğilimli virüslerdir. ilk önce anüs cevresınde toplanırlar küme halınde ya da dagınık bir şekilde sonra yavaş yavaş anüsten içeriye ilerler. Kanamalı ilişkiye girip iç organlarına sıçratan bir hanımın az bir mıktar bagırsakları alındı cerrahi mudahale ile tabi bunlar son evresi korunmasız ilişkiler hijyenık olmayan ilişkiler iç organlara normal sartlarda sıçramaz ama adamın penisinde siğil var önemsizdir diyip hala ılıskıye devam edıyor oral anal seks bu virüs ağızdada çıkabılıyor. Önemli olan farkeder farketmez mudahale edilmesi 1 siğil ile ugrasmak varken 50 siğil ile ugrasmak halıyle daha zahmetli psikolejık ve fiziksel açıdan çok yorucu bir süreç için rahat olsun genellıkle zararsızlardır.
Cevap sahibi+1 yıl2-) Erkeklerde anormal ilişkiler yaşanmadıgı sürece tehlıke arz etmıyor partnerine oral seks yaparsa ya da eşcinsel ilişki tercih ederse hanımalrdaki gibi anüsdede çıkabılıyor sonraki evreyı bılıyorsun zaten Erkekte sadece penis ve çevresinde çıkıyor. Hanımalrda iç dudaklarda çıkabılıyor bu yüzden erkeklerde fazla tehlıkesı yok Partnerin sana oral yapmış ise onunda bir muayneden geçmesi doğru olur.
Cevap sahibi+1 yıl3-) Her siğil büyümez her siğil yayılmaz her siğil aynı şekilde lezyon vermez dediğim gibi bir sürü tip i var bunun. Bazı insanlarda 1 tane çıkıyor yayılmadan vucut kendısı onu baskılıyıp yok dıyor bazılarında hızla bir şekilde yayılmaya baslıyor basılarında 5 ay tek tuk ken bir anda yayılıyor Bu kişinin o donemkı bagısıklık sistemi ile alakalı bir durum Gençlerimiz günümüz yaşantımızı ele alırsak Düzensiz uyku Yeme bozukluğu Okul sitresi iş hayatı sitresi depresyon durumları uzun suren gripler bagısıklıgımızı sürekli düşürüuyor bagısıklıgımız düşünce bu tur hastalıkları kapmamız kolaylasıyor vucuttan atmamız zorlasıyor Dediğim gibi çoğu zararsızdır ama erken mudahale edıldıgınde Googleye bakarsan aklını kaybedersin orda vakaların son evreleri var ben 2 yıl boyunca siğil ile durup sonradan tedaviye basslayan insanlar tanıyorum Onlar yayılmadan tedavin uzuamadan güçleşmeden o lezyonlara mudahale edılmesı lazım
Soran+1 yılUzun ve detaylı cevabin için çok teşekkür ederim. Benim ilk partnerimde sanirim siğil vardi (bana söylemedi tabi) kendisiyle anal, oral ilişki yaşadım. Hata yaptigimi fark ettik fakat iş işten geçmişti. Ama Çok şükür ki ağzımda birşey çıkmadı. Tam anüste 1 tane çıktı. Çay ağaci yagi kullaniyorum şu 1 haftadir, o da baya küçüldü. İmuneks bağışıklık güçlendirici de (günde 2 kere) kullaniyorum. Genital kanalda ise işaret parmagimin yarisi kadar olan yerde var daha ilerisinde yok. Vajina bölgem de yok çok şükür. Sigil çiktiktan sonra zaten cinsel ilişkiyi unuttum diyebilirim, tek dileğim geçmesi.
Cevap sahibi+1 yılÇay ağacı Yağı hakkında hiç bir bilgim yok. Anüs Kanalının içinde Lezyon var ise Çay ağazı yagı oraya nasıl etkı edıcek Etkı etsede Tedavi edebilecek mi? Merak konusu. Benim tek endişem sizin sağlığınız. Bir Dermatolog gözetimi altında tedaviye baslamanız Çok daha sağlıklı Olurdu. Hala geç değil Hemen bir randevu alıp Devlet hastanesınde tedavi olabılırsınız Hiç bir ücret ödemeden Ayrıca Devlet hastanesınde Lezyondan parça alınıp Patolojiye yollanıyor. Lezyon kansörojen gruptamı. Siğil mi. Siğil ise hangi tip i Evde kendı kendınızı tedavı etmeye calısmanız pek mantıklı gelmedı Ben size değil Burdan size şunu kullan bunu kullan dıyenlere kızıyorum. Genital siğiller yayılmaya Eğilimlidir. Sİz bu süreçte Kulaktan dolma bılgıler ile Kendınızı Tedavı etmeye calısırken Siğilleriniz yayılıyor olabılır Buda tedavi zamanınızı Uzatıp Maddi açıdan da daha malıyetlı bır duruma sokabılır. Anüs içerisinde var ise Lütfen doktora gidin Rica ediyorum.
Cevap sahibi+1 yılAyrıca Ellerde. Ayaklarda. Vb yerlerde çıkan Siğiller ile Genital Siğiller bambaşka Virüslerdir. Tekrar Söylüyorum Lütfen doktora gidin Utanılcak Sıkılcak Bir şey yok Doktor o Her gun Görüyor Hiç bir doktor size nedne korunmasız ilişki yaşadınız Neden anal ilişki yaşadınız utanmıyormusunuz Buyuk gunah Demez Doktor o Ya Lütfen cahil cahil çekınmelerın arkasına sıgınmayın Sağlığınız söz konusu
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Aktarda İsveç şurubu var onu al. her gün o şuruptan siğile sür ve kurumasını bekle 10 gün sonra siğil kuruyarak biter.. Benim elimde çıktı 10 günde kurudu.
118 Yorumla
Soran+1 yılCiddi misin? Gerçekten şu an çok mutlu oldum? Genital bölgeyede sürebilir miyim? Fiyati nedir? Bilgi verirmisiniz biraz?
Soran+1 yılEvet şimdi netten baktim baya da faydası varmiş 100 tl arasi fiyati var. Aman gecsinde neyse parasi veritim. peki sen sigillere direk mi sürdün? Genital bolgemin içine sürsem parmagimla birsey olurmu acaba?
Soran+1 yılTamam çok teşekkür ederim peki son bir sorum olacak benim yaşadigim yerde orijinalini bulmam zor gibi, önerebilecegin alabilecegim güvenilir bir site var mi acaba?
Soran+1 yılTamam ben iyi arastiririm bulurum o halde. Çok tesekkurler insallah faydasini görürüm
Soran+1 yılHadi ya valla her derde deva bir ilaç anlaşilan. Peki sen ne zaman kullandin siğil için? Ve birdaha çikti mi?
Soran+1 yılTamamdır çok sağolun. Kullandiktan sonra sonucu yazicam size :)
Soran+1 yılSizde ki de bundan mi?www.botanikecza.com/...-Schweden-Bitter_19085.html
Soran+1 yılTamamdır çok sagolun olmadi öyle yapayim
Soran+1 yılTamamdır, teşekkürler
Gizli Üye(36-45)+1 yılen güzel yazın olur terli terli
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet şimdi bile terliyor sık sık yikiyorum
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
7Cevap
+1 yılhocam doktora gidin bana bir ilac verdi aynı zaman toprakta var elimde arkadaşım verdi afyondan geldi ne kladar işe yarıyor onu denemedim ismini unuttum yakıyor biraz ama doktora gidin hatta fazla palı da değil ismini unuttum
09 Yorumla
Soran+1 yılAldara krem mi? Ya elimde olsa giderim ama malum bölgede :/
- +1 yıl
krem değil hocam nasıl böyle sişede of ismini unuttum ama o bölgede oldugu icin zarar gelirmi bilmiyorum acaba o topragı sizemi yollasam hala duruyor saklıyorum
Soran+1 yılToprak mi? Ne yapiliyor o toprakla?
- +1 yıl
hocam ben bunu arkadaşımdan aldım kendisinde cok vardı hep bu toprak sayesinde sigillerinden kurtulmuş kendim hiç yapmadım doktor sisede bir ilac vermişti ayagımda cıkmıştı benimde https://i.hizliresim.com/ornG6k.jpg
Soran+1 yılBu topragi sigillere mi sürüyorsun? Nasil uygulaniyor?
- +1 yıl
ben uygulamasını yapmadım bunun arkadaşım sigillere sürüyor anlamını sölediği dua tarzında birşey varmış sürerken onu tekrarlıyormuş ondan etki ypamış birebir birde diğer dedim ilac isimini unttum olmazsa onu kullanın dicem ama zararı olabilir siz bir doktora gidin bayan doktora yapıcak bir şey yok
Soran+1 yılPeki teşekkur ederim
- +1 yıl
rica ettim doktora git mutlaka hocam bazıları zararlı yayılan sigil oluyormuş çeşitlerş var ona göre tm mı
Soran+1 yılTamam tesekkur ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılTuhaf gelecek ama geçmesi için o bölgedeyse normal el kremiyle masturbasyon yap birşey kullanarak
03 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani?
Cevap sahibi+1 yılYa hiç mi yapmadın? Önce 2 parmağınla bolca nemlendirici kremi sür girişine sonra parmağınla hafif alıştırarak esnet rahatlat ve salatalık kullanarak bildiğin masturbasyon yapacaksın :) işe yarar.
Soran+1 yılSaçmaliyorsun. Tahriş olmaması lazim o bölgenin.
+1 yılKendiliğindeN geçti kolumda vardi
010 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar sürdü peki geçmesi?
- +1 yıl
Yıllar
Soran+1 yıl:((
- +1 yıl
Ama belli olmuyo o ya
- +1 yıl
Sonra bir tane çıktı 1 yil sürmedi
Soran+1 yılTen rengimiydi?
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılBenimki sivilcenin beyazi gibi
- +1 yıl
Cildiyeye görünmelisin
Soran+1 yılTesekkurler
Gizli Üye(30-35)+1 yıldoktora neden gitmiyorsun? açık olduğun için mi?
036 Yorumla
Soran+1 yılİşte..
Cevap sahibi+1 yılama gidersen doktorun yardımı olabilir, bayan bir doktora git.
Cevap sahibi+1 yılbu dermatoloji sorununun olduğunu gösteriyor
Cevap sahibi+1 yılBir an önce tedavi olmalısın, aksi takdirde hızlıca üreyip çoğalabilirler
Soran+1 yılİnşallah çogalmaz :(
Cevap sahibi+1 yılinşallah çoğalmaz ama bir an önce muayene şart.
HPV virüsü bu.
Cinsel yolla mı geçti? yoksa önceden de var mıydı?
Cevap sahibi+1 yılKimseyle ortak iç çamaşırı, havlu falan kullanma.. Bakire bilse olsan, bu bakirelerde de görülebiliyor, yani cinsel ilişki şart değil.
Soran+1 yılSanirim cinsel yolla geçti. 1 aydir 1 tane duruyor öyle sonra parmagimla biraz içini yokladim ve bir kac tane daha oldugunu gordum. Sadece alt tarafta var üst tarafta yok cok sukur. 2 gündür parmagima çay agaci yagi sürüp hem genital bolgeye hemde iç tarafina sürüyorum faydasi olur inşallah
Cevap sahibi+1 yılinşallah faydası olur... neden hasta birisiyle ilişkiye girdin? büyük ihtimal ondan sana bulaştı..
Genital siğiller yakma, dondurma, cerrahi olarak çıkartma ve ilaç tedavileri ile tedavi edilebiliyor bu arada.
Soran+1 yılİnşallah, evet 2-3 haftadir araştiriyorum google da bakmadigim site, tedavi kalmadi. Hasta olduğunu bilmiyordum ki :( bilsem boyle birşey yaparmiydim hiç :(
Cevap sahibi+1 yılhiç mi dikkatini çekmedi, onunda penisinde sıkıntı vardır büyük ihtimal, oral yapmış mıydın?
nerden buldun o adamı, arkadaş mıydı yoksa tanımadığın biri mi?
Cevap sahibi+1 yılşuna bir baksana belki yardımı olur
www.sigiltedavisi.net/.../...tkisel-yontemler.html
Cevap sahibi+1 yılbu arada anal mı vajinal mı oldu ilişki?
Soran+1 yılPenisinde ben gibi birsey vardi ama onu et beni sandim o yüzden. Kendisi arkadaşimdi. Siteyede bakicam tesekkurler
Cevap sahibi+1 yılBir şey değil. İşte belki o da siğildi...
Peki oral yapmış mıydın? ona göre de tavsiyede bulunabilirim..
Soran+1 yılOral yaptim ama agzimda birşey yok çok şükür genital da var agizda neden olmaz anlamadim. Allah korusun olmasinda zaten
Cevap sahibi+1 yılbende anlamadım, ağızda herhangi bir değişiklik hissediyor musun? yemek falan yerken değişik bir tat geliyor mu? kaç dk ağzında kaldı ki?
Cevap sahibi+1 yılağzına boşalmasına izin verdin mi? vermedin değil mi?
Soran+1 yılAgzimada birden boşaldi kizdim sonra. Hayir agzimda hicbirsey yok bugun iyice baktim hatta.
Cevap sahibi+1 yılneden ağzına boşalmasına izin verdin ki, seviyor musun ağza boşalınmasını? yoksa yanlışlıkla mı oldu?
bu arada bu ilk cinsel partnerin miydi, yoksa başka olmuş muydu?
çeşitlilik arttıkça bu olayın olma ihtimali de artıyor benim bilgime göre.
Cevap sahibi+1 yılbu arada iyice araştır, bir abi bişey önermiş ama alkollü olduğu için genital bölgeye bir zararı olmasın, bir de onun yanmasına dayanabilir misin o da var..
Soran+1 yılElma sirkesi denemiştim o da fena yakiyor ama dayanmiştim. Tahriş olmasi cok muhim değil yeterki gecsin. Habersiz boşalmişti ve 2 kişi ile birlikteliğim olmuştu. Ikisiyle de oral birlikteligim oldu
Cevap sahibi+1 yılbana alacağın ilacı söyle, site araştırıyım güvenilir mi diye, aklımda bir tane var da o dediğin orda var mıdır bilemiyorum
anal olarak ilk birlikteliğin miydi?
Soran+1 yılEvet ilk birlikteliğimdi. Alacagim ilac isveç şurubu.
Cevap sahibi+1 yılbundan mı alacaksın?
www.botanikecza.com/.../isve%C3%A7%20%C5%9Furubu
Cevap sahibi+1 yılanal ilişki yi sevdin mi bu arada yoksa acı mı çektin?
Cevap sahibi+1 yılbotanik eczadan alabilirsin varsa
Cevap sahibi+1 yılbence doktora git ya, ama senin kararın:/
Soran+1 yılEvet guvenilir bir site ordan alabilriim. Tesekkur ederim. Anal ilişkide hoşuma gitmişti
Cevap sahibi+1 yılrica ederim
seninle mesajlaşabilir miyim? konuşmak hoşuma gitti de, herkese pek ısınamıyorum bu arada.
ama sana mesaj atmak istedim
Soran+1 yılKusura bakma belki başka zaman. Saglik konusunda gizliliğimi bozmak istemiyorum.
Cevap sahibi+1 yıllütfen ya, merak etme ben sır tutan biriyimdir. hem bu konu senin hakkında olumsuz bir görüşüme neden olacak bir etki yapmadı merak etme.
bu normal bişey, olabilir yani.
gizliliğimi açsam yazar mısın? :)
Soran+1 yılMaalesef yazamam belki ileride olabilr seni gorursem iyi olur :)
Cevap sahibi+1 yılLütfen ya:((
hadi seni güldürmek için espriler yapmamı istiyorsan, espri de yaparım cidden :)
Cevap sahibi+1 yılben herkesle mesajlaşmam, soruya cevap yazar geçerim.
Ama ya sen farklı gibisin, ne biliyim farklı geldin bana işte.
Sana yazmak istiyorum:/
Cevap sahibi+1 yılhadi ya nazlı prenses :) orda mısın?
- Cinsel Yaşam konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılMutlaka gitmen gerekli doktora.
011 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
- +1 yıl
yayılır. onlar ancak dermatolog tarafından dondurularak tedavi edilir.
Soran+1 yılDondursanda, yaktirsanda nüks etme ihtimali varmiş ki :(
- +1 yıl
sonuçta tedavi olmazsan daha kötü. korunmasız ilişki mi yaşadın?
Soran+1 yılEvet maalesef öyle bir ilişki yaşadim
- +1 yıl
anal mı?
Soran+1 yılEvet, o yuzden utaniyorum.
- +1 yıl
tedavi olman şart. lisede filan mısın?
Soran+1 yılEvet lise yeni bitti ailem duyar diye korkuyorum
- +1 yıl
hemen randevu al doktordan. Anal yapma bir daha.
- +1 yıl
kocakarı ilaçlarıyla tedavi olamazsın. Kimseye haber vermezler. Doktora git mutlaka.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılHangi bazı sebepler
02 Yorumla
Soran+1 yılBuna mi takilidiniz yani?
- +1 yıl
Geçmiş olsun
Cinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. Dr git
12 Yorumla
SoranGidemem işte
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi