Mutlu pazarlar burada kendisine köle arayana, kölesi olmasını arzu eden bayanlar var mı?
Var
Yok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Var ama bana isten geldiginde ayagimi yikiycak sobami yakip komur tasiyan evinde ben ise gidince bir kadin gibi be. Isten gelesiye soframi hazirliycak kole ariyorum karin tokluguna yasiyacak var mı bildigin kilik kiyafet bana aiit yemekte beles yapicak yerde var ilgililere buyrulur (
Ohh çok güzel :)
Tanışmakta fayda var o zaman ne dersiniz?
Abicim bir alin bunlardan birini Allah rizasi icin agzini burnunu kirin. Ben tiksindim artik. Ulen ne kadar bos beles atip tutuyorsunuz. Ne olursaniz olun havadan atmayin, delikanli gibi yapabileceklerinizi soyleyin.
Teşekkürler.:))
Herşey gönlünüzce olsun kardeş.😊
Yazın bana o halde. :)
Ben aşcı yim dünya mutfağı italyan fransız meksika uzakdoğu yemekleri makarna salata sosları tatlılar vs vs vs yemek bizim işimiz temizlik
Ben aşçı yim dünya mutfağı italyan fransız meksika uzak doğu yemekleri makarna salata sosları tatlılar vs vs vs var mı düzgün bayan ne istediğini bilen biri
Ne emrederseniz ikiletmeden yaparım tuvaletiniz bile olurum
köle olacak birisi gizli olmaz :P
Sen kölem ol dedin de çıkmadım mı gizliden? :) yadırganmak istemediğim için.
kölem ol :P
Çıktım☺
Sen sahibe misin?
Çok haklısın ben aşçı yim dünya mutfağı italyan fransız meksika uzak doğu yemekleri makarna salata sosları tatlılar vs vs vs ben yaparim kadınıma kölelik nolcak ki
Ben bu kölelik işinden hiçbirşey anlamadım 😕 köle olmaya can atan bu kadar insan var, sahip yok. Ortaçağ avrupası bugünleri görse ağlardı:))
olsa çok iyi olur :)
Cevap
7Cevap
Ben. 😏
Beni düşünürseniz konuşalım?
Yok aklımda başka birisi var. 😋
Deneyin size laik olabilirim belki?
Yaz bana. :)
Bence idael köleyi bulmak lazım temizlik yemek vs vs vs
Evet burada kizlar louisiana daki pamuk tarlalarinda calistiracak zenci koleleler ariyor seni lanet ulasi nigger
bayan sana köle olsun öyle iz brak ki sen nie bayana köle oluyon
Evtt
kölen olurum
Elma şekeri ;-)
Beni kölen olarak ilan edebilirsin, tak tasmami avmde gezdir.:)
Yaz bana o halde.
Benide dene ben aşçı yim dünya mutfağı italyan fransız meksika uzak doğu yemekleri makarna salata sosları tatlılar vs vs vs
burada her telden var..🤔
Vardır.
Hemserim erkek oln biraz yapmayin boyle seyler
Ben bayan köle arıyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar