Kadına bildiğin kötü davranıyorlar ama kadın hayla devam ediyor bence zorla tutuyorlar kadını
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Konuya en yakın kişi olarak diyebilirim ki ortada zorlama, para veya başka türlü bir baskı ile çıkar yoktur. Olay tamamen BDSM içerikli bir şey. Şeytanı hiç aracı etmeden bir yaşam felsefesi içinde bunlar gelişiyor. Ne Elif, nede MasterDaPain anormal veya kötü insanlardır. İçimizde onlar gibi çok normal işlerde çalışıp, normal yaşayan ve hatta sosyal projelerde yer alan ama başkalarına zarar vermeden kendi tutkularını yaşayan çok sayıda insanlar var. Ama biz tanımadığımız her şeye (hoş tanısak da aynısını yapıyoruz ya) ön yargılı davrandığımız, dogmalarla dolu bir toplum ve cinselliğe kötü gözle baktığımız için bu tür konular objektif ele alınamıyor. Onun için Türkiye de ki BDSM toplumu gizli saklı zevklerini yaşıyor. Lakin bu duygular anormal bir şey değildir. Bundan dolayı bu duyguları içinde taşıyan ama olayla ilgili bilgiler bulamayan büyük sorunlar yaşıyor. Onun için köle Elif günlük sayfasıyla BDSM dünyasına kendi bakış açısından ufak bir pencere açıyor. Bu pencereden herkesin bakmasına mecbur kılmıyor. Sadece merakı olanlara kendi gözüyle yaşadıklarından ufak parçalar paylaşıyor.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bdsm'de Sahibe-Köle ilişkilerinde kimse kimseyi zorla tutmaz ve alıkoymaz, zirla bir şey yapmaz, bu tür ilişkilere uzaksanız yabancıysanız, olumsuz konuşup eleştirmeden kötülemeden önce bu yaşam tarzı ile ilgili geniş bir araştırma yaparak bilgi sahibi olmanızı öneririm.
Ben Samsun'dan yazıyorum, ayak fetişistiyim, ve switch yani değişken rol alabiliyorum, falaka ve gıdıklama konularına hâkimin ve BDSM konusunu gebel anlamıyla kapsayan ve bilen birisiyim, yıllardır deneyimli biriyim, bu konularla ilgili tanışmak isteyen Samsun'dan bayan arkadaşlar bana mailden ulaşabilir. Saygılarımla.
lifestyle_fetish@hotmail. com
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
10Cevap
İngiliz sömürgelerinde köleliğin kaldırılması 1833'te gerçekleşti. Kölelik Fransa'da 1848'de, ABD'de ise kanlı bir iç savaş sonrasında 1865'te kaldırıldı. 19. yüzyılda dünyanın büyük bir bölümünde kölelik kaldırıldı.
11 Yorumla- Soran+1 yıl
Hmmm
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bilmiyorum ama anladım ne olduğunu sarı ışın kullanıyor ilişkide bu aslında bana göre sağlıksız bir durum
05 Yorumla- Soran+1 yıl
Ne?
- Soran+1 yıl
O zaman bunlar şeytanla mı sevismis oluyor
- Soran+1 yıl
Hmmm
- +1 yıl
Kimmiş? İlk defa duydum.
05 Yorumla- Soran+1 yıl
şu an burdan yazamıyorum engel yerim googleden bakin..
- +1 yıl
Tamam bakıyorum
- +1 yıl
Para karşılığında yapıyordur. Günümüzde para için her şeyi yapıyorlar.
- Soran+1 yıl
Bence çok korkunç para için bunları yapmamalı
- +1 yıl
Yapmamalı tabi de. Ona sormak lazım onu
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Bende de ayak fetiş var da köle değilim
00 Yorumla hayır bu tamamen istek zorla değil kendi yapıyor
08 Yorumla- Soran+1 yıl
Böyle istek mı olur
- Soran+1 yıl
Nasıl yani
- Soran+1 yıl
Sana ne yaptılar küçükken
- Soran+1 yıl
Üzülmen gereken yerde hoşuna mı gitti
- +1 yıl
millet iyice sapıttı
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Aynen
- +1 yıl
Sevenler var.
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Korkunç
- +1 yıl
Saçmalık.
- +1 yıl
Nerede
03 Yorumla- Soran+1 yıl
şu an burdan yazamıyorum engel yerim googleden bakin...
- Soran+1 yıl
Neden
- +1 yıl
Aratmak gereksiz
- +1 yıl
Bdsm
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 302 cevap paylaştı. İyide kadın razı ama
06 Yorumla- Soran+1 yıl
Bence razı degil zorla tutuluyor
- Soran+1 yıl
Zorla tutulduğu için anlatamiyor zaten o bloguda kendisi yazdığını mı düşünüyorsun cidden
- Soran+1 yıl
Evet var ama bu kadarda fazla kadın resmen bakışlarıyla yardım istiyor beynini yıkamış adam
kimki o
05 Yorumla- Soran+1 yıl
şu an burdan yazamıyorum engel yerim googleden bakin.
- Soran+1 yıl
Aynen öyle ya umarım kurtulur
- Soran+1 yıl
Aynen ya resmen ben izlediğim yerden korktum Acıdım kıza kimbilir ne haldedir o
- +1 yıl
Bilmiyorum kim
01 Yorumla- Soran+1 yıl
şu an burdan yazamıyorum engel yerim googleden bakin
- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Vardır kesin
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Evet ben biliyorum
014 Yorumla- Soran+1 yıl
Ne düşünüyorsun
- Cevap sahibi+1 yıl
Onun yerinde olmak isteyen bir çok insan var çünkü o bir köle ve onun bir de efendisi var sen hangisi olmak isterdin
- Soran+1 yıl
Hicbirsey istemezdim bildiğin kadının canını yakıyor kadın zorla tutuluyor bence
- Cevap sahibi+1 yıl
Hayır bu bir efendi köle ilişkisi kimisi köle olmak ister kimisi de kölesi olsun ister yazılarında hiç mutsuzluk gördün mü efendisini mutlu etmek başkalarının ayağını öpüyor
- Soran+1 yıl
Tamamda bu kadarı abartı yani kadın olucek resmen
- Cevap sahibi+1 yıl
Kıskanıyor musun onu
- Soran+1 yıl
Asla haline aciyorum bile umarım kurtulur
- Cevap sahibi+1 yıl
Kölen olsun ister miydin
- Cevap sahibi+1 yıl
Orada mısın
- Soran+1 yıl
Hayır ben bu kadar korkunç insan değilim