Kadınlara arkadan yaklaşmak dinimizce günah diye duydum bu ne kadar doğru?
Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Arkadan yaklaşmak değimi biraz fordçu birazda sanki kapkaççı gibi bir deyim olmuş sanki ama inançlı isen anal yapma islama göre bu böyle ama inanmıyorsan aşağıdaki cıssçı abla gibi keser sapına kadar yolun var kürekte demek isterdim ama öylesine ağır gelir şimdi imana getirmeyelim durduk yere insanları :D
Abi bu kadar imkan olupta nette araştırmayan bir ülke ve dini konularda fetva vermeye mehilli kafalar.
Canım Sen Önce, Cümle Kurmayı Öğren.
Ben sorunun cevabını biliyorum Sadece burdakı ınsanları Test etmek ıstedım.
Allah Şükür Dinimi en iyi şekılde olmasa bile ,Bana lazım olan her bilgiyi öğrendim.
Anal seks günah evet ama istediğin açıdan ve yönden istediğini yapabilirsin.
Cevap
9Cevap
selam kuranı kerimde geçer lut kavmi livatadan helak olmuştur zira bir hadista kadınlar sizin tarlalarınız helal şekilde istediğiniz gibi ekebilirsiniz der lut kavmi bu ilişkilerden dolayı helak olmuştur
La bulaşık yıkayan, ya da ne biliyim tezgahta bişilerle uğraşan hatuna arkadan dayayıp usul usul boynunu ısırmayacaksam niye sevgili olduk lan biz. Haftada iki gel evi temizle yemek yap git o zaman...asdsadasd
aaa bu kadar kanıt olur :) Quantum bize değdiryor :D:D
kuranı kerimde açıkça yazıyor. ALLAH C.C. diyorki eşlerinize helal yoldan yaklaşın onlar sizin tarlalarınızdır. helal ne oluyor vajına o yüzden ak delik varken bok deliğinden uzak durun
o günah bu günah şu günah herşey günah bu memlekette oyüzden geriyiz :D
Dostum Sen Ona Buna Bakma. Kendıne Bak Git Dınını Öğren Ona Göre KOnus.
Avrupa gıbı ınsanlıktan çıkalım mı?. Erkekler evlenıyor hersey serbest ar edep yok.Böylemı Olalım ?Eğer öyle dusunuyosan Git Inacını sorgula.
doğru duymuşsun başka bışey demeye gerek yok her halde :D
arkadan yaklaşmak demiyelim. arkadan ilişki katiyyen yasaktır.
Neyleyim mutfakta ugrasirken belimi sarmalamayan herifi.
tarlaya tersden girmeyeceksin aga.
Ayetle sabittir oku bak.
Arkadan denmez ona anal denir.
Belki benım konusma üslubum Böyle )
Usluptan ziyade anlatmak istediğin anlaşılmıyor.. Sen analı işaret ederken başka poziyonda anlaya biliriz biz cahiller
ayette yazmıyor. kast ediyor ondan öncede adetten temizlenince diyor temizlenen ne vulva
evet doğru. Kur'an da açıkça yazılmış
ne düşünüyorum: atın ölümü arpadan olsun...
Doğru yavrum anal seks cısss...
Yaklaşmazsa adamım değil.
Doğru duymuşsun.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar