bence hic deilmis. hatta baya güzel. benim hosuma gitti. sadece boğazına dogru inerken ilk baslarda biraz mide bulandırıcı oldu ama sonra iyiydi.
sizce nasil?
sizce nasil?
vayyy iyimiş ben eski erkek arkadaşıma 4 yıl kadınlık yaptım oral anal sürekli ama hiç bir zaman boğazıma kadar alamadım çok midem bulandı her denediğimde ayol :D ama emmekte çok hoş oluyor yaa
ne diyonuz ya 😄
Kızlar siz lisede ve üniversitede efendi, çalışkan çocuklara yüz vermeyip arkadaşım heriflere takıldınız yiyiştınız s. ikiştiniz. O piçler okulunu bitiremedi iyi bir iş sahibi olamadı. Ama yüz vermediğiniz efendi cocuklar iyi bölümler bitirip iyi yerlere geldiler. Evlilik çağına geldiğinizde de senelerce takıldığınız piçlere değil de iyi bir iş sahibi olan efendi, çalışkan adamlarla evlenmek istediniz. Ama onlar geçmişinizden dolayı sizi istemedi. Sonra da Türk erkekleri çok gerikafalı, namusu bacak arasında arıyor diyorsunuz. Siz senelerce arkadaşım heriflere takılacaksınız, kendinizi s. ktireceksiniz de iş evliliğe gelince düzgün bir adamla evleneceksiniz ha? Yarr. ğımı yersiniz hadi eyvallah
eyvallah saol da ben liseden beri ciktigim dört bucuk senelik sevgilimle yaptim bunu. evlenmek istedigim kisi de halen o. ve zannettigin gibi oyle cok kisiyle de çıkmış falan deilim.
sana ve bu onyargilarina darildik. haydi eyvallah
bu kafayı anlamıyorum. nasıl bir nesil yetişiyor. biri cinsel bir deneyim yaşamış. dakkasında gelmiş burada paylaşıyor.
hakkimi yeme bikac gun sonra paylastim. ama haklisin :( bak pisman oldum sorduguma :(
Cevap
40Cevap
Sizin gibi dürüst ve önyargısız bayanları müzeye koymalı :)
Kadınlar çoğunlukla önyargıyla yaklaştıklarından sevmiyorlar. Bir alışma dönemi var. Ondan sonra her kadın seviyor ;)
Bir süre sonra iki tarafta zevk almaya başlayınca öyle bir güzel oluyor ki.. İstemsizce göz göze gelinen bir an var.. İşte o an off.. Anlatamıyorum.. Kalkıyor yorum sonra :p
O konuda henüz tecrübem yok ama olsun isterdim özellikle karşımdaki içinde ilk olsun isterim ama yok oyle biri :/
Bencede en çok sevdiğim seks tarzı içine sokmaktan daha zevkli
oha gercekten mi?
Evet muhteşem bence.
bir erkeği elde etmenin en güzel yolu bence
En güzel seks türüdür oral seks.
Bu tadı birkez alırsan mübdelası olursun v e bir daha bırakmazsın
Biz nereden bilelim :D Sizin vajinanızdan kat kat daha temiz olduğu kesin ama.
Benimde azina verdigin tüm kizlar memnun hepsinin cok hosuna gidiyor
''ağzıma bırakır mı'';''umarım tadı kötü değildir'',''acaba kaç kaloridir''... dedin mi?
en sevdiğim şey, harika bir duygu birinin beni yalaması
oral ypmak bayana güzeldir bayan içinde erkege yapmak güzeldir herhalde.
Değişik bazı kızlar nefret ediyo bazılarıda baya beğeniyo...
Tabiki hayir amm * taze ve cok sulu olmamalı basta
bana hep tarzım değil geldi denedim yapamadım da
Ben de yapamıyorum yaa
astalik kapta gör gilununu
Erkek spermi protein kaynağı dır iyi gelir size
kapmam gibime geliyo ama tabi belli de olmaz
Nasıl bu kadar rahat. olabiyon anlamadim yani karşıdaki kişide alnında sağlık raporu yok bnce riskli bisey
Adın saksocuya çıktı ☺
İşte bize böyle hatunlar gerek.
nasıl bir zevk aldın merak ettim
Yine olsa yine yaparmisin
evet
Beni sexe onun tadı kokusu hazırlıyor.
evet bence mide bulandırıcı zevk alıyor musun bari
Sen yapmışşın sen söylee
Yaptıran için fena :)
oralsız seks olmaz
Aferin kız :)
Değil sana yaptılar mi