Ben kesinlikle karşıydım iğrenç bir şey olduğunu düşünürdüm ilk defa yaptığımda bunun nesinden zevk alıyorlar demiştim ama yaptırırken "ouuu yes" siz ne hissettiniz?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılIlk defa o bana yaptiginda aglamistim.Cunku oda ilk defa yapiyordu ve isteksizdi surekli.tukuruyordu cok fazla akinti vardi bende.Ondan sonra uzun bi sure yapmadi zaten bende istemedim cok utanmistim berbat bi gece gecirdik o.yuzden.
Ama ben ona hic sIKilmadan yaptim her defasinda uzunca yarim saat bi saati buluyodu cok zevk aliyod. Ben ona yaptimda hic.negatif bi sey hisetmedim.Tiksinmedim.Zevk.suyunun tadi eksiydi agzimi siliyodum surekli ama zevkle yaptim acikcasi yapmak hosuma gitti cunku zevk aliyodu ve onun zevklenmesi beni daha da gaza getiriyodu.
Ona hic banada yap demedim cunku o ani bidaha yasamak istemedim.Ama o bi hun ille tutturdu ne olursa olsun bende yapicagim bende istiyorum sen simdiye kadar hep beni memnun etmeye calistin karsiliksiz bende seni edecegim dedi. Yapti. Bu sefer guzel oldu guzel seyler hisettim.Ama ondan sonrasi dahada guzel oldu cunku diliyle bosaltti beni orgazm oldum oyle ilk defa
Yasadigim en harika orgazm di!
Canim sevgilim cok severek yapmadigini biliyorum cunku hasas bi insan benden olmadiginida biliyorum ama beni mutlu edebilme cabasi yokmu iste o bile yetiyo bana.
Hata bazen masuzdan inlediim bile oluyor :)33 Yorumla
Soran+1 yılBenim sevgilimde yapamıyor :) işte o yüzden çekimser ben ona yapıyorum. Aynen bende numaradan bazen inliyorum :)
Cevap sahibi+1 yılZamanla oda sana yapar bence
Bak bende öyle oldu.Her zaman bekleme ama arada esiyor :d
+1 yılIlk seferinde bi sey hissetmedim aman polis gelir mi bisey olur mu burada acayip tipler var bizi s.kmesinler diye dusunmekten. Tifildik tabi o zaman, baskinlarin ayarli oldugunu bilmezdik
10 Yorumla
+1 yılyaparken kendimi maden arıyor gibi hissettim.saçma gelmişti ben ne yapıyorum lan demiştim.
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
9Cevap
ilk yaptırdığımda yarabbi bu nedir dedim yaklaşık 15 saniye sonra boşaldım :)
ilk yaptığımda kafam bacaklarının arasına sıkıştı ani bir zevk patlamasıyla10 YorumlaDilimi çok güzel kullanabildiğimi görünce gururlandım.
20 Yorumla
+1 yılkız arkadaşıma yaparken zevkliydi de onun bana oral yapması bana zevk vermedi dişleri yüzünden canım yandı
10 Yorumlakafamı geri yaslayıp derin bi ohh çekmiştim o verdiği ıslaklık hızlanışı beni benden almıştı
10 Yorumlayaparken bu kadar zevk vereceğimi tahmin edemezdim...hala da şaşırtıyor beni ...
10 Yorumlanereye düştük amk moduna girmiştim:D
83 YorumlaYa ısırırsa korkusunu yenerse insan güzel oluyor :D
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılklitorisi dişiyle tutabiliyo mu ?
en fenası o diyolar ? ?20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılCok guzeldı bizım dukkanın deposunda kız arkadasmı bem banyo yaparken penisimı agzına almıs tazyıklı bosaldım superdı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgeliyo geliyoooooooooooo :)
22 Yorumla- +1 yıl
5 dk'ya geliyorum sabret :)...
Cevap sahibi+1 yılgel gel :) kendine guvenebiliosan
tuglerim urperdi
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026