Erkek arkadaşım başkasıyla yattığını bana anlattı kendimi çok kötü hissediyorum n'apiçam bilmiyorum ?

Arkadaşım böyle bir site olduğunu söyleyince bende onun hesabından beni deli eden bu soruyu size sormaya geldim.

Erekek arkadaşım bana dürüst olmak istediğini söyledi başkasıyla yattığını anlattı. Sen olsan ne yapardın dedim kadınla erkeğin eşit olmadığını kabul etmemi söyledi.

Biz onunla birlikte oluyoruz zaten ama o farklı şehirlere iş için gidiyor bir ay falan kalıyor orda. Ben ilk onunla ilişkiye girdim o yüzden ondanda ayrılamıyorum. Onuda çok seçiyordum ama şimdi bana diyorki sana dürüst olmayınca vicdanım rahat etmiyo ben yattığım zaman sana söylerim.

Hatta o an nasıl yattın ya dedim seni düşündüm falan dedi ben ağladıkça o anlattı. Bilerek mi yapıyorsun bunu dedim yoo sadece buna alışmanı istiyorum dedi.

Mecburen kabullendim ama bu çok moral bozucu napiçam ben şimdi sevgilimin yattığı kızları mı dinliycem ondan :(

Bana bi fikir verin bu adam beni arabadan indirmiyor başkaları bakçak diye kendi başka vücutlara dokunuyor.

Sizce gerçekten erkeğin üstünlüğünü kabul etmeli miyim ? :(
Güncellemeler
+1 yıl
Onu cok sevıyordum şu an aklım karmakarısık
Güncellemeler
+1 yıl
Aslında bende ayrılmak ıstıyorum ama ıste bırlıkte olma olayı aklımı karıstırıyordu kı haklısınız kimse kimseden üstün değil. Sonucta ben onu sevmıs ılerıyı dusunmustum evet haklısınız onunla konusup ayrılmalıyım.
Erkek arkadaşım başkasıyla yattığını bana anlattı kendimi çok kötü hissediyorum n'apiçam bilmiyorum ?