ya arkadaşlar bir erkek neden oral seks yapmak istemez, aklım almadı açıkcası. hijyende bir sorun yok, "fizikte bir sorun yok", karşılıklı arzu ve istekte bir sorun yok... neden yani? fikri olan aydınlatsın. -- bilmeyenler için oral👎😂😂😂😂😂😂 --
ben aynı soruyu sorunca kaldırılıyor. Kızlar sorunca soru yok. KS nin modlarında sıkıntı var. Tabi böyle ikinci hesaplarından kızlara yavşıyorlar. Az çakal değil bu ks modları. Ama ben kadar olamazlar :D
Bn saaatrce gotunn delgne kadr hosu. a gitmi yaprm baylyorum o yuzddn eskde arkdslm baynlar derdi deflarca bosalrlardi bn yapmya baylyoruuuuuuuim olsada keske simdi ayryim yprdm sana bk ya benim icin iki delkte bal yuvasdr isteyn bayn mesaj atsn bnaaaa
Yaa inanirmisin artik senin gibi kadinlarin bile varligina inanmiyorum ne zaman seviameye baslasak butun kadinlar hemen sonuca gitmek iatiyor benim icin aeviamek oral yapmak bir kadinin icinde olmaktan daha fazla haz veriyor ama durum yadirganiyor genelde. Niye bir kere olsun bu davul dengi dengine calmazki yaa
Tamam kimse sadece cinswllik amacli flort yasamiyor ama keske insanlar bastan beklentilerini ya da yapabileceklerini acikca dile getire bilse boylece hayal kirikligi yasamaz kimse
Her kadının midesi kaldırmadığı gibi her erkeğin de kaldırmayabilir.. Kimi vajinanın şeklini beğenmez, kimine o an tiksinç gelir, kimine kokar, kimisinin ise geçmişten kötü bir anısı vardır :D :D
güzelim bunun seninle alakası yok belki görünüşü hoşuna gitmedi insanı o anda herşey tetikler... bunu erkekle kıyaslama... onunla kıyasla... ona sor... buraya sorman çok saçma... neden dersen.. burdaki çoğu erkek temiz bir vajinayı ister.. vajinanın dış görünüşü duruşu herkese güzel gelmeyebilir... başkasının hoşuna gider ama belki onun hoşuna gitmedi...