Çok mutsuzum ya kilom falan da normal ama göğüslerim bir büyümedi 24 yaşıma geldim hala aynı :(
evlenince büyür mü sizce?
çok mu kötü böyle olması

Benim göğüslerim de fazla büyük 90. Seninkilerde fazla küçük görünüyo bana göre. Ama şöyle bir avantajın var çocuğun olursa ilerde göğüslerin büyüyecek ve şimdiden masajlada az da olsa büyütebilirsin. Bendeki dezavantaj 😔 zaten büyük doğumdan sonra temelli büyür. 😔
Çok küçük be
Acımasız
Altı üstü meme, milletin eli kolu bacağı olmuyor şükür biraz...
Dişi sinek görse hallenecek abazanların burada büyük meme diye böğürmesi mi etkiliyor sizi anlamadım.
Iyidir iyi
Cevap
80Cevap
badem, dedikodu, battaniye ya da şal, sigara, hafif bir elektronik müzik ve frekansın tuttuğu insan/insanlar. en sonunda da uyku.
Bir kadının bakışı ve yüz ifadesi, beden dili, elini, dilini, dudağını şehvetli kullanması, cinsel birleşmeden daha çok haz verebiliyor bana. Peki ya sana?
Buraya sormamalıydın moralini daha çok bozarlar. Ona bile razı olanlar var burada emin ol yani asjs. Takma kafana yağ enjekte yaptırırsın birsürü yolu var artık. Hem et yığını koca göğüste çok itici..
Emin ol büyütüyorum
bir arkdasnmda boyle ama Şu an hormon yani hamile inleyici hap kullaniyor buyume oluyormus denemlisn
Senin bu tarz goguslerini görüp, insanligina degil de göğüslerine deger verip seni eleştirecek erkegin ben aklina sasayim!
bayılıyorum küçük gögüslere... agzıalmak ve yalamak daha kolay oluyor...
Kötü bir şey göremedim.. İnan büyük olmasından iyidir.. İri göpüs sırt aprısının en büyük nedenidir :)
bence ideal bir gögüs bence cok fazla takılı kalma evelenınce bır kac beden buyur merak etme
insanları aşık eden güzelliği çekiciliği bulmasına yardım eden bilinç altılarıdır yüz güzelliği olmayan birisinin vücut tipine vücut hatlarıyla güzelleştirmek isticek eğer yüzün güzel değilse veya klasik bir yüze sahipsen üzgünüm :(
Bence çok güzeller
Sevgiliminkide öyleydi
Büyüttüm ama çok aşırı derecede Zor büyüdü ama hızlı büyümenin yolunu buldum hemde dik kalıyor ikizler :-) :-)
Bu ölçüde olanlar manken bile olabiliyorken bu gereksiz mutsuzluğunun nedenini anlayamadım...
Bunda göğüs yok sanırım :) bu kadar küçük göğüs mu olur yaa yatınca hiç belli olmaz var mı yok mu kaybolur :)) ele avuca gelmeli bence
Çocuk yapınca hormonlar ile buyur ama masaj teknikleri var internette ne kadar ise yarar bilmem
Evet küçük biraz. Büyütme egzersizleri varmış onları yap squat ile birlikte.
Sütyen takma bence :D erkek sanarlar ama takmazsanda oda var şimdi :D
çok güzel ya ele sığar of şahane ve inan seni emdikçe okşadıkça onlar büyür
yooo bence hoş.. neden mutsuz olasınki.. avantajı nedir kocaman memelerin
kafana takma.. seni fiziğin için isteyen bir insanla evlenme zaten inşallah karşina seni sen olduğun için biri çikar ve mutlu hayat yaşatir
ya 2 tane et parçası için neden bu kadar üzülüyorsunuz anlam veremiyorum
:) hiç tenezzül edip elleyip yalamam bile gerek yok
bence de küçük, büyük olması kadını gösteren en önemli özellik. evlenince de pek değişmez
fındık bunlar ama bunuda seven vardır takma takılma bence güzel:D
yani büyüyeceğini zannetmiyorum ama sürekli oyna çek böyle belki uzar
benimde sakallarım uzamıyor 27 yaşını geçiyom
Çok küçükmüş evlenince de aynı kalacak.
24 yaşına gelmişsin bence umudu kes.
çok güzel onlar ilşki sırasında gelişir büyür
Malesef hep boyle kalicak
Büyütmenin yöntemlerini biliyorum :-)
benimkiler bundan biraz daha büyük
Küçük ama önemli değil
Boy , kilo ve ölçülerini yazar mısın?
sacmalama istersen, gayet tatminkâr..
vücutta böyle ise çok iyi
ben bölede seviyorum :)
ilk resimdeki hatun kim yaa offff
Sacmalamayin ya hic bir onemi yok
kötü ama evlenince kesin büyür takma
Sutyene para vermiyorsun değil mi:)
memem var deme sen ahsah
ortada bir göğüs göremedim
Ömür boyu sarkmaz işte daha ne istersin :D
Gayet iyi bu kadar takma
Evet çok küçük ilgimi çekici degil
bunda meme yok yalnız
yok değil cok severim
Bir ile iki farklı.
Bir de hiç yok
Bu tür seven erkeklerde vardır. Merak etme.
Çok seksi tahrik edici
bune be ufak oyuncak toplar gibi :D
Benim 6. sınıfta böyleydi kızım tabi küçük :D
göğüs nerdeki :D
Çok küçük ama alt kısım gayet güzel
sorun edilicek bişi değil
Biraz sıktır sıktır ellenirse buyur
eskı sevglımde boleydı ama hosuma gıdıordu
bu kız sen olsaydın harika derdim
Benim göğüslerim bile daha büyük.
Sağlık olsun, kız kardeşiminki de böyle dert etme
Erkek gibi