evet nasıl fantazileriniz vardır nerelerde seviştiniz en heyecanlısı hangisiydii?
Cevabın nedir?
Cinsel Yaşam konusunda 524 cevap paylaştı. Sinema avm otoparkı hastahane çok değişik yerlerde seviştiğim oldu genelde fantezi değil yersizlikten kaynaklandı
Fakat en heyecanlandığım korktuğum uçuk ilişkim şöyle oldu
Evli f*ck badym vardı genelde kendisi gelirdi istanbula ayda bir falan fakat son üç aydır gelemiyordu
Ben çektim gittim tekirdağa haber vermeden vardıktan sonra haber verdim kesinlikle çıkamam seninle dedi kesin tanıdık birisine denk geliriz imkanı yok dedi
Yaklaşık üç saat dil döktüm sonunda kendisini çok özlediğimi ve sadece görmek istediğime inandırdım eşi şehir dışındaydı fakat annesi ve iki kızı evdeydi
Kızın biri öğleden sonra okula gidecek biride okuldan dönecekti bir şekilde annesi ve okuldan dönen kızını teyzesine gönderdi ve beni eve çağırdı evden içeri girer girmez onu görür görmez ereksiyon oldum oda bunu fark etti beş dakika dayanabildim sonra öpmeye falan başladım zaten kendisi ayakata pencere önünde dururyordu bina kapısını gözlüyordu anlaşıldı sen duramayacaksın dedi camı açtı belden yukarısını camdan çıkardı perdeyi arkasına attı picamasını indirip hadi gir fakat biri gelirse yarıda bırakmak zorunda kalırsın dedi o şekilde ilişkiye girdim09 Yorumla
Soran+1 yıle dışarıdan ben görsem anlarım kadının tipinden :D buda tuhafmış :D
Soran+1 yıl:D ama sen rahatmıydın ki bence biraz duygusuz yani hadi yapta git der gibi :D
En İyi Cevaplar
asansör (heyecanlı oluyor.)
arabada haraket halindeyken.. (kamyon veya yüksek araç geçerken yandan gören korna basıyor)
ev tutacam diye emlakcıdan ev göstermesini isteyin..(ve beş dakika düşünme için yalnız kalmay deneyin ve o arada ne yapabiliyorsanız.. denendi.)
kamyon kasasında.. köyde iken denemiştim.00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 343 cevap paylaştı. senin fantazinde bunları okumak mı?
26 Yorumla- +1 yıl
Seninkide olumsuz yorum atmakmı?
Soran+1 yılevet benim fantezim de bunları okuman
Soran+1 yılseninde olumsuz yorum atanlara müdahale eden insanlara müdahale etmek mi?
Soran+1 yılasahsd :D
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
58Cevap
Helikopter de seviştim yazın üfül üfül arazi keşifi için gezmiştim personel kız vardı 22 yaşın da ağzını yüzünü her yerini anladınız siz sonra da işten attırdım salağı zaten olay kapandı benim hoşuma giden hava da olması kız değil yanlış anlamayın arkadaşlar peki yazar senin en heyecanlısı nerede oldu?
06 Yorumla
Soran+1 yılhii benim bilemedim şimdi ya :D sanırım misafirliğe gittiğimiz evdeki çocukla olandı yani çok ses çıkarıyodu yakalancaz diye çok tırsmıştım bide uzak akraba :D çok heyecanlıydı ya :D diğerleride öyleydi ama bu bir başka :D
Soran+1 yılyani ne zaman gitsem öpüşüyoduk falan ama bu sefer ileri gtti :D
Soran+1 yılvermiyorumda sevişmek işte :D elltip vermeyenlerdenm :D
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÜniversitedeyken arkadaşlarla öğrenci evinde otururken elektrikler kesildi. Aynı odada 4 kız 4 erkek oturuyorduk. elektrikler kesilince herkes battaniye aldı ve kız arkadaşı ile yan yana oturarak sohbete devam ettik. battaniye altından kız arkadaşım beni bayağı ellemişti. Suyum çıkana dek :) Kimseler farketmedi.
00 Yorumla
+1 yılAvm nin sinemasında , denizde , ormanda , arabada :) En iyisi ormandaydı rahattık , en heyecanlısı sinemada :D
02 Yorumla
Soran+1 yılorman hakikaten heyecanlı yaa
- +1 yıl
Orman efil efil oluyor güzel oluyor :)
+1 yılsinemada , denizde (mağara içinde olymposta ) , en heycanlısı ama yılbaşında arkadaslar dısarı cıkmıştı o ara sevişmştim tam kapı agzında acaba yakalanırmıyız korkusu içinde o güzeldi.
02 Yorumla
Soran+1 yılsinema işi çok sakat bence ya
- +1 yıl
biraz sakattı ama eglenceli oluyor en arka koltukta yan taraflar boş ise pek farkeden olmuyor.
İşyerinin banyosunda. Ofis girl kızla. Hem de bu akşam :))
00 Yorumla
+1 yılRusyada kızın annesi babası yan odada yatarken biz...
02 Yorumla
Soran+1 yılyakalasalar ne olcak sanki mezhep geniiş :D
- +1 yıl
Sesleri duymuşlardır mutlaka. ben duymasınlar diye hatunun ağzını kapattığım bile oldu. kısacası dediğin gibi geniş insanlar.
+1 yılbar tuvaletinde zaten tuvalet 2 kişilik.
bitanesini biz resmen kapattık :)03 Yorumla
Soran+1 yılbende barda bir çift basmıştım :D
- +1 yıl
yok biz basılmadık yoksa hatırlardım seni :D
Soran+1 yılahahah :D
+1 yılHepsi elini s*ken tayfa 54 kişinin 5i gerçek gerisi hayal.
20 YorumlaYatakta ve batakta eşi iyi olmayan eline mahkumdur😀
02 Yorumla
Soran+1 yılçook iyi :D
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyağmur yağarken denizde biraz garip gelebilir ama deneyenler bilir ;) 👍😍👍
02 Yorumla
Soran+1 yılyağmur yağarken denize girmek çok güzeldir ama sevişmek nasıldır bilemedim :D
Cevap sahibi+1 yılanlatılmaz gerçekten hem çok romantik hemde çok zevkli ;)
En heyecanlisi isyerinde kuru erzak deposunda pirinclerin uzerindekiydi
05 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldenemediğim hiç bir yer ve fantazi kalmadı sadece motor da hariç onu yaşıyacak çılgın bir kız bulursam deniyecem :)))))
010 Yorumla
Soran+1 yılmotor zor abi denge meselesi :D ben sadece öpüştüm düşerim faln rezillik :D
Cevap sahibi+1 yılpozisyonu bilsen düşmiyeceğini bilirdin de cesaret lazım :D
Soran+1 yılaklıma bişey geldi bak şimdi :D
Cevap sahibi+1 yıltopla cesaretini gel hadi :)
Soran+1 yılbüyüksün abi :D
Cevap sahibi+1 yılyaşla ne alaka amaç zevk almak eğlenmek değil mi :)
Cevap sahibi+1 yılil neresi senin :D
Soran+1 yılİstanbul D:
Cevap sahibi+1 yılbende :))))))
Cevap sahibi+1 yılbenim fantazimi kabul eden fiziği güzel bir kız olsa para bile veririm valla :D
asansor sinema araba orman baska birisinin evi. en heyecanlisi asansor
02 Yorumla
Soran+1 yılay şu asansörü deneyeym stop düğmesne basarız olmadı :D
gece sokakta biraz da karanlık bir yerde öpüşmüştüm
04 Yorumla
Soran+1 yılsokak arasıı
Soran+1 yılcesaretli kız
Gizli Üye(36-45)+1 yılOrmanin ortasinda arabanin on kaputuna domaltip bagirttira bagirttira. inanilmaz zevkliydi
07 Yorumla
Soran+1 yılenteresan
Cevap sahibi+1 yılİzmir alsancakta travesti caddesine bagli bir ara sokaktada sevistim hatta s. kistim ama 2 tane trv gordu bizi geldiler tadimiz kacti. musallat oldular yani bizde yarida biraktik. aslinda o daha zevkli olurdu ama daha yeni girmisken geldi trvler
Soran+1 yılo trv manyak ya alsancakta otelde karşılaştık sanırım aynı yerlerden bahsediyoruz otelde onların sokagıının arkasındaydı beni bile parçalıycaklardı :D
Cevap sahibi+1 yılHemde nasil manyaklar. yanimizda etekleri siyirdilar aletleri birisi kizin agzina digeri eline tutusturmanin derdindeler. napiyosunuz dedim en sonunda :D toparlanmak zorunda kaldik. bizde gittik deniz kenarinda arabanin icinde yaptik :D
Soran+1 yılİzmir güzel yerde biraz korkuttu beni :D yılbşı gecesiydi barda herkes tanıdık tanımadık birbirine dayanıyo :D
Cevap sahibi+1 yıl:D izmirde gidilecek yerleri bileceksin. ozel ve guzel yerler var. oralar iyi :D herkes herkese dayayamaz. tanisirsin kaynasirsin ozel oda var istersen cikarsin oraya istersen sadece no alie verirsin ;)
Cevap sahibi+1 yılSen en heyecanli nerede sevistin?
Gizli Üye(30-35)+1 yılmağazada giyinme kabininde kimse yoktu iç çamaşırı bile yoktu üzerinde harikaydı
09 Yorumla
Soran+1 yılyok artık boş magazada mı yoksa çalışma saati içinde mi :D
Cevap sahibi+1 yılgündüz dü çalışma saati ama çok tenhaydı o soyundu ben giyindi sandım bakiyim nasıl olmus dedim kolumdan çekti içeri seviştik çıktım 3-5 dakka sonra yine kimse yoktu :D
Soran+1 yıliyiki basılmadınız :D
Cevap sahibi+1 yılsorma sonra asansörde çok sevişiriz mesela ya da sınıfta kimse yokken üni de hatta kızlar wc sinde bile seviştik onunla inan bak :D
Soran+1 yılabi o zaman kız biraz kaçıkmış :D bırakma bari aşkınızın heyecanı hiç bitmezdi :D
Cevap sahibi+1 yılaynen yaz okuluna kaldık bunla okul bomboş sınıflar felan akşam geçiyoruz sınıfa kimse yok binada ana kapı açık kalıyo giriyoruz dibine kadar vuruyorum sevişmenin :D ormanda da yaptık bak onu da söylemeden geçmeyecem :D
Soran+1 yılmükemmel çift ilan ediyorum sizi :D
Cevap sahibi+1 yılyani şenliklerde mesela çektim bunu ağaçların arasına kampüste içmişiz biraz da saatlerce seviştik sabahladık dısarda hatta battanniye felan ayarladım :D daha iyisi şamda kayisi be :D
Soran+1 yılaynen he
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir kızı agaca domalttım omuzuna sıcak hisler kondurdurdum giygirdim haydar AMcaya kazagi:)
00 Yorumla
+1 yılkadının aılelesı evde ıken ben oday gızlıce gırtım ve sevısdık yanı :D gercek ama bu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılokulda soyunma odasında lisedeyken
15 Yorumla
Soran+1 yıluu :D liseye dönesim geldi :D gerçi ben lisede spor öğretmeniyle sevişmiştim :D
Soran+1 yıl:D benden çok şey çıkar ya
- +1 yıl
Sekss yaptınız mı yiyişmek mi
- +1 yıl
Gizli Üye(36-45)+1 yılNetten tanıştığımız ve arkadaş olduğumuz biri idi :) komik eğlenceli ve çılgınca idi :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılen heyecanlısı şehirlerarası otobüste milletin içinde çaktırmadan :)
00 Yorumlainş ilerde buraya yazacak bir hikayem olur :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılDershane garajında, müdürün arabasında :)
00 Yorumla banyodaa :) ama en sevdigim sanall ;)
07 Yorumla
Soran+1 yılşu banyo işşi çok cezbedici geliyo ya
Soran+1 yılyok yaa aslında tatlısın ama yok yok :D
+1 yılKendimle aynada seviştim çok heyecanlıydı :D
02 Yorumla
Soran+1 yıluuu beybi beybi :D
- +1 yıl
vuuhuuu :D
+1 yılben kütüphanede yapmıştıydım
04 Yorumla
Soran+1 yılkütüphane huuu
- +1 yıl
hee yapak mı
Soran+1 yılyok ya :D
- +1 yıl
tamam :)
+1 yılHavuzda çok heyecanlıydı. Pamukkale'de :)
04 Yorumla
Soran+1 yılsuyun içinde nasıl bir fantezidir yav :D
- +1 yıl
Su dert değil dr çok kalabalıktı. :)
Soran+1 yılahaha :D
- +1 yıl
Yıllar geçti ama hala unutamadım. :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayaller hayaller hayaller...
00 Yorumla
+1 yılyakalanma korkusu olunca her yerin tadi ayri :D
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 557 cevap paylaştı. şimdi burdan yazıyorum.
00 YorumlaKız arkadaşım beni evine atmıştı olaylar olaylar.
00 Yorumla
+1 yılOkul wcsinde fi tarihinde :D
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17b cevap paylaştı. Denizde uçakta avm de
03 Yorumla
Soran+1 yıluçakta nasıl yaa
Soran+1 yılhii iyiymiş
+1 yılOrmanda arabada asansorde hepsinin zevki ayrı
00 Yorumla
+1 yılSevgilimin kuzeninin evinde kuzeninin yatağında
00 Yorumla
+1 yılMezarlıkta.
06 Yorumla
Soran+1 yıll*n psikopatmısıııın :D nasıl ya ay ben korkudan şeyolurum :D
- +1 yıl
kız sen bir dene bak sevişmenin yerimi olur bizim köyde bucakta ne güzeldi kimse yok gece gece kimse gelmez oh mis vallaha dene bak yazın ama kışın sakın :D
Soran+1 yılmusallat falan olmadılarmı :D olum sevişmek güzelde ölüyede saygı :D
- +1 yıl
yok valla yazdı zaten hemen mezarlığın ilerisi samanlar var böyle yığılı orayı hafif açtık arkada loş ışık mezarlık biz orda pompa el pompaia wohalley güzeldi ama ya hayırlısı bakalım yeni hedeflerimde var mesela uçakta uzayda ormanda banyo mutfak okul kilise hastane devlet dairesi falan :D
Soran+1 yılaahaha :D benmde denemem gereken yerler varmış ya :D
- +1 yıl
denemek istersen yani bir partner falan ben varım
- Cinsel Yaşam konusunda 434 cevap paylaştı.
+1 yılgizliliğni kaldır veya mesaj at analtayım:)
01 Yorumla
Soran+1 yılyokya detaya gerek yok
Asansörde bir şeyler yapmıştık. Çok iyiydi
00 Yorumla
+1 yılArabada cadirda en guzelide denizde
00 Yorumla
+1 yılFantezi sevmem hepsini gerçekleştiririm
00 Yorumla
+1 yılen güzeli denizde oluyo
00 YorumlaSokak 😄
22 Yorumla
Soran+1 yılgece falan :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılBinanın kömürlüğünde her yerimiz kapkara olmuştu
04 Yorumla
Soran+1 yılahahah :D iyiymiş ya :D
Cevap sahibi+1 yılKöyde Samanlıktakini saymıyorum bile inekler mölerken kızın haşadını çıkardım bir daha vermedi tellerime cevap vermedi.
Soran+1 yılbilmediğim neler varmış ay :P
Cevap sahibi+1 yılBüyük adada tepede deniz manzarasını izlerken arabalı vapurda arabada antalyada arabada falez kenarında
arabada ve kullanılmayan eski bir binada
00 Yorumla
+1 yılRüyalarımda.
01 Yorumla
Soran+1 yılhahah
Araba.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılarabada sakso çektirdim:)
015 Yorumla
Soran+1 yılseyir halindemi
Cevap sahibi+1 yılevet, arabayı sürerken:)
Soran+1 yıltuhaf :D
Cevap sahibi+1 yılbence çok iyiydi :D
zaten fazla azdırınca yolda tenha bir yere park ettim arabayı...
:D
Cevap sahibi+1 yılözele gelsene, biraz yaramazlık yapalım?:)
Soran+1 yılyaramazlık falan aa :D
Cevap sahibi+1 yılhadi işte naz yapma bence:)
sana sanalın kralını yaşatırım :D
Cevap sahibi+1 yılhadisene ne bekliyorsun?:)
vücudumu beğenirsin bak, şüphen olmasın:)
Soran+1 yılama gizliisiiin benim değğğiiilsiiin
Cevap sahibi+1 yılhadi yaramaz kız, kendine güvenmiyor musun? sanalda iyi değilsen söyle, seninle zaman harcamayayım?:D
Cevap sahibi+1 yılhttps://www.kizlarsoruyor.com/uye/be_happy_
gel burdan ulaşırsın
Cevap sahibi+1 yılbulamadın mı
Cevap sahibi+1 yılbulamadın mı profili? :P :D
Soran+1 yıltakip istegi attm
Cevap sahibi+1 yılSelam nerelerdesin kaç gündür?:)
+1 yılSevismedim ko ben 😊
02 Yorumla
Soran+1 yılay canııım
- +1 yıl
😂😂
- Cinsel Yaşam konusunda 399 cevap paylaştı.
+1 yılHeryerde
00 Yorumla söylemem çok ayıp
01 Yorumla
Soran+1 yılo kaa
Gizli Üye(30-35)+1 yılaraba :D
15 Yorumla
Soran+1 yılo değilde bir kere kimseye yakalanmayalım diye arabayı dağa çıkardık resmen :D araba iyi ya :D
Cevap sahibi+1 yılbizim gittiğimiz yerdede hep çiftler vardı biz onlara bakıyoruz onlar bize falan :D
Soran+1 yılahaha bir nevi grup olmus :D
Cevap sahibi+1 yılgözükmüyoki bizim manitalar bakıyo bakıyorlarmı diye arabada kesişiyruz resmen camlar film olsada ön cam degil arkaya geçelim dicem bidaha :D
+1 yılokulda sevişmiştim
00 YorumlaParkta kabinde.
00 Yorumlaevimde seviştim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSpor salonunda
21 YorumlaSanalda
05 Yorumla
Soran+1 yılao yazık ya :D
Soran+1 yılhiii iyi madem ne dyeym :D
Soran+1 yılyok ya
+1 yılAvm soyunma kabini
00 Yorumla