Tamam kabul ben Türkiye'de böyle seksi vücuda sahip ünlü ya da ünsüz bir kadın görmedim, ama bu u pozlardan sonra ''Anne olmak seksiliğe engel değil demiş'' sizce bu söz doğru mu DipNot: Ne midesiz varlıksınız siz kızlar!
Bir kere onun hayatıyla bizim hayatımız bir değil. En önemli farkımız şu onda para var biz de yok. Ha spora gidilir tabii ki ama bunun vücuduna sahip olmak için daha fazla paraya ihtiyaç var bir de ev işlerini bir başkasının yapması lazım. Çocuğa da hizmetçi bakacak. Yani anlayacağın o işler öyle olmuyor.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Haklı bence engel değil. çocuk yapınca seks bitmiyo. Bu senin özelin olsun be kadın! Böyle bir açıklama yapman böyle pozlar vermen şart mı. Sen hayat kadını mısın. Seks sözcüğü yatak odanda kalsın
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Doğru demiş..! Keşke tüm Tük kızları bunun bunun farkında olsaydı da , ilk doğumdan donra kendilerini salıp koyvermeselar..! Sen bunu gizli soracak kadar şerefsiz olabiliyor, kadının hakkında Bacınmış gibi yorum yaparken midesiz olmuyorsunda, ... Varya katıksız , saf Vişne kaymaksın...
Seksiliğin kavramını öğrende gel bebeğim.) seksi demek erkek için de kadın için de seks yapmaya elverişli vücud demek, doğru olan sözcük fit olmak'tır. Seksilik bambaşka bir şey. Ben yanımdaki kadına seksi dedirmem.
Dedirtme.. Ancak kadın yanındaysa onunla ne naneler yediğini herkes biliyor. Hatta düğün gecesi ne yapacağını da cümle sleme duyuruyorsun.. Bu ne tezzat, ne çelişki?
Abi şöyle düşünün o kadın ya sizin anneniz olsaydı ya da anneniz onun gibi olsaydı? Ben utanırdım biraz şu yönden düşünün millet annenize makarak masturbasyon yapıyor ne kadar iğrenç bir şey ben asla kaldırmazdım. !
Senin annene seksi deseler hoşuna gider mi? gider evet ama anlamını bilmediğin için, seksi demek çok farklı bir şey insanlara ezberletmişler ama hayat kadınları seksi olur, sıradan insanlar seksi olamaz. Seksi seks'e elverişli kadındır.
Anneligin verdiği ağırlıkla olunabilir bence. Tabi ben bu kadında göremiyorum oyle bişey o ayrı. Hem anne olup hem seksi olanlar böyle sergilemiyor sonucta.
Ben zaten kızların hemcinslerine seksi kadın demesini anlamıyorum, neye göre seksi diyebiliyor sunuz? Seksiliği erkekler karar verir. ve erkekler için seksi kavramı sizin kavramlarınızdan çok uzakta.
Siz öyle sanıyorsunuz, belki aşkla bakıyordur nerden bileceksin? Kapalı bir kadından erkek haz duyamaz mantığı yok, sadece bastırılmış duygusu vardır, yani ebru şallı gibi birinin böyle fotoğraflarını gören erkekler, azıyor ve içinde tutamadığı duygularını dışarıya vuruyorlar, önüne gelene bakıyorlar taaa ki tatmin olana kadar.
En İyi Cevaplar