erkek arkadaşımla birlikte olmaya doyamıyorum. her buluştuğumuzda başbaşa olalım istiyorum onu içimde hissetmek istiyorum nasıl zapt edeceğim bu arzuyu ya? :(
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılYorumlarda sevgilinin sana oral yapmadığını yazmissin ama sen ona yapıyorsun doğru anladim galiba aynı sorun bizde de var ben ona yapıyorum ama o bana yapmiyo ki ben de temizim hep duşa girerim ama zevk suyunu iğrenç buluyor bu durum hiç hoşuma gitmiyo
042 Yorumla
Soran+1 yılaynen doğru anlamışsın canım. benimkinin tüyleri var mesela onları almıyor arada kısaltıyor biraz, korkuyor kesecek biryerini diye ben ona rağmen yapıyorum he bundan şikayetçi değilim ama içten içe bende üzülüüyorum bu duruma. bir kere söyledim yaptı ama kısa kesti nefes alamıyorum bir de garip falan dedi daha da hiç öpmeye bile yeltenmedi orayı. oysa ben onun mutluluğunu önemsiyorum kendisi hiçbir zaman beni oraya yöneltmez ben istersem yaparım ama belki birgün bu çabalarım ona ulaşır diye yapıyorum.
Cevap sahibi+1 yılAynen kendisinin kıllı gotune kadar iniyorum- kaba oldu bu ama-benimki tuysuz tertemiz duş almışım neymis zevk suyu çok geliyomus yapamiyomus aynen seninki gibi nefes alamiyomus ben de tiksinmeden yapıyorum çok mu fedakariz ne
Cevap sahibi+1 yılO değil de bir gün birakirsa çok pişman olcam onu biliyorum bu kadar fedakarligima rağmen
Soran+1 yılsen baya öfkelisin anlaşılan. peki yatak dışında nasıl?
Cevap sahibi+1 yılGenelde iyi ama yeniyiz zaten yıllar olmadı mesela bişe yedirme icirme konusunda parası olmasa bile ıllaki ismarlar cimrilik etmz ama henüz beni çevresine tanitmis değil sadece annesi ve bir iki kişi biliyo onlar da yüzyüze degil
Soran+1 yılhmmm bizimde işte 22 ay oldu ama son 7-8 aydır cinsel hayatımızı birleştirdik ikimizin de ilkiyiz. o yüzden de acemiyiz biraz bende orgazm olamıyorum belki bu yüzden belki de başka sebepten bir türlü doyum olmadı işte :/ ama yatak dışında ruh ikizi gibiyiz :)
Cevap sahibi+1 yılBizim 6 ay falan oldu Sevişmeden başka bişe olmadi zaten ama o hep ilerisini istiyo o benim ilkim ama ben onun ilki değilim
Soran+1 yılhee şunu söyleyeyim sevişirken yani sürtünme yoluyla birlikte olurken boşalıyordum. klitoristen çok zevk alıyorum. ama normal seks sırasında hem içimde olmasını hem de klitorisimi uyarmasını istiyorum ama ne kadar zevke gelirsem geleyim bir kereden fazla söyleyemiyorum.
Cevap sahibi+1 yılNeden soyleyemiyon
Soran+1 yılçünkü hem utanıyorum hem de zaten ypmak istese bir kere söyllemmemle yaardı diyorum.
Cevap sahibi+1 yılAnladim benciller galiba biraz
Soran+1 yılbiraz konuşmam gerekiyor farkındayım ama bir keresinde yine rahatlayamadım diye kızıp laf sokmuştum çok üzülmüştü o yüzden konuşmaya utanıyorum.
Cevap sahibi+1 yılBen söylüyorum pek takmiyo sonra tekrar sevisiyorz o zaman bosaliyorum
Soran+1 yılhahahaha :D iyiymiş :) ben hiç vajinal orgazmı tatmadım klitoristen oldum ama o ateş basması uçurumdan düşme muhabbeti başıma gelmedi bir an çok zevk bir an hiçbirşey tarzında bir kasılma oldu sadece
Cevap sahibi+1 yılVajinal yapmadk ama klitoristen ateş basmalari falan gayet oluyo bosalmak çok güzel bise
Cevap sahibi+1 yılBizimki tadını aldı bırakmıyor hesabı ben de Sevgilimi hiç rahat bırakmam evdeyken hep sevişmek isterm
Soran+1 yılaynen bende de var o yaaa. evde teksek o gün hiçbir şey durduramaz bizi.
Cevap sahibi+1 yıl☺☺☺aynen
Soran+1 yılregl dışında tabii. o zaman resmen kafayı kırıyorum
Cevap sahibi+1 yılAynen o zaman çok istek oluyo bişe de yapamiyorz
Soran+1 yılbir keresinde az daha parçalayacaktım kıyafetleri falan :D o sırada eve biri geldi :D
Cevap sahibi+1 yılHahaha bizde de evde olan dışarı çıkınca bir an durmadik çıkmasını bekliyoduk😄😄hakkımızda hayırlısı olsun umarım mutlulugumuz daim olur
Soran+1 yılhahahaha :D biz bir keresinde evde millet varken üç kere üst üste seks yaptık kıyafetle :D
Soran+1 yılyani üstümüzde kıyafet vardı altımız çıplaktı :D içeri biri girse uyuyor numarası yapabilecek şekilde :D
Cevap sahibi+1 yılOha heyecana bak 😃😂😂😂süper ya
Cevap sahibi+1 yılBiz evde biri varken geceydi o zaman yaptık bişeler ama icerdeki uyuyodu ama sessizce yaptık 😄😄
Cevap sahibi+1 yılbir de gündüz opustuk ve oral oldu evde birileri varken ama siz kadarına cesaret edemezdk
Soran+1 yılhahahaha :D ne yapayım azgınlığım tuttu itiraz edemeden onu da ateşledim :D
Cevap sahibi+1 yıl😄😄😄😄
Soran+1 yılama sana tavsiyem olabildiğince geç bozdur kızlığını çünkü bir kere tam olarak ilişkiye girdin mi hep içinde hissetmek istiyorsun onu. bir boşluk oluyor içinde öpüştüğün zaman bile seks yapmak istiyorsun o an o saniye. neden evlenmeden bozdurma dediklerini anlıyorum artık. her gün birlikte olma imkanın yoksa mutsuzluğa sebep bile olabilir yani.
Cevap sahibi+1 yılHadi ya düşünmüyorum zaten ki ailem çok baskıcı bilseler bunları gebertirler
Soran+1 yılbenimkilerde öyle :D
Cevap sahibi+1 yılYa biraksa çocuk napcan ailen bilse falan bir de kimse kolay kolay almaz bakire olmayani
Soran+1 yılben ona güvenmesem öyle birşeye kesinlikle kalkışmazdım ki beni bozmasını ben istedim o ısrar etmedi bana bıraktı kararı. biraz garantici bir insanm o yüzden benim için bile şaşrtıcı bir karardı ama pişman değilim. ayrılsak bile benim için sıkıntı değil. ailem öğrense de umrumda olmaz çünkü onu kaybetmek bana daha çok koyar ailemin tepkisnden. ayrıca evlenmek gibi bir derdim yok öyle bir durum olursa fuckbody olayına girişirim herhalde. evlilik düşüncesine son veririm çünkü benim evlenmeyi istediğim tek insan şu an birlikte olduğum insan başkasını kabul etmem.
Cevap sahibi+1 yılZaten senin bedenin kimsenin karismauya hakkı yok tabi ailenin mahçup olmaması kaydıyla ama sen demedikce bilemezler
Soran+1 yılaynen :)
Cevap sahibi+1 yıl☺☺😀
Soran+1 yılgüzel muhabbetti teşekkür ederim :)
Cevap sahibi+1 yılBence de ben de teşekkür ederim
Soran+1 yılkeşke ikimizden biri gizli olmasa :D mesajlaşırdık en azından :)
Cevap sahibi+1 yılKismet😄
Soran+1 yılhahahaha :D
En İyi Cevaplar
iyi de cevabını zaten yazmışsın ya ,
orgazm olamıyorum ve doyamıyorum demişsin...
orgazm olmazsan elbette doyamazsın hayatım , yani orgazm olman gerek tatmin olman için :)13 Yorumla
Soran+1 yılanladıııımm. yani orgazm olsam bu kadar istek olmayacak mıı
Soran+1 yılteşekkür ederim ama bu konuda özellile bayanlardan tavsiye almak isterim hemcins olarak daha iyi tavsiyelerde bulunulabilir
Cinsellik konusunda 5b cevap paylaştı. yakında sevgilin buna döner :D o kadar şeyapmayın :D hayvan gibi şiyapıyosunuz :D
upload.wikimedia.org/.../Human-Skeleton.jpg02 Yorumla
Soran+1 yılyok yaa gücü yerinde olsun diye onu bal pekmez çikolata meyve ve yaptığım güzel yemeklerle besliyorum :D
bir doyurabilse seni sıkıntı kalmayacakta onu başaramıyor sanırım
09 Yorumla
Soran+1 yılya ben onunla birlikteyken ekstradan kendimi parmaklamayı ona saygısızlık olaak düşünüp yapmıyorum ayrıca o içimdeyken parmaklarsam kendimi onu hissedeniyorum o yüzden orgazm olamıyorum bana sıra gelmiyor sonra da. o benden önce bitmiş oluyor. tam zirveye çıkarken benden etkilenip boşalıyor :(
Soran+1 yılhmmm bunu kenara not alayım diyeceğim ama ben oramdan çok çekiniyorum. ne kadar sabunlasamda parfümde sıksam oranın kendine has kokusu beni gıcık ediyor ve çok utanıyorum.
Soran+1 yılöyle yapıyorum zaten. her zaman duş alırım çok bakımlıyımdır ama kötü kokmasa da vajinanın kendi ürettiği salgıların kokusu sevgiliminde pek hoşuna gitmiyor. ben ona çekinmeden yapıyorum ki asla bana o yaptırtmaz ben kendim yaparım ona ama o benden talimat bekliyor bende söyleyemiyorum :/
Soran+1 yıl:( ya fedakarlık değilde onu mutlu etmek hoşuma gidiyor. yatakta olmasa bile diğer her alanda beni mutlu etmeyi çok iyi biliyor ama yatakta biraz sıkıntılıyız işte
Soran+1 yılumarım :) teşekkürlr :)
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
28Cevap
- Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılYaşın icabı, çok iştahlısın demek ki. Gözün doyunca sakinleşirsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılhmm teşekkür ederim :)
Cinsellik konusunda 2,1b cevap paylaştı. seni orgazma ulaştırmayı öğrenmeli birlikte uyumu yakalarsınız bir süre sonra
20 Yorumlaway arkadaş ne kadınlar var,
helal olsun bu kadına10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBazı kadınlar anal ilişkide daha rahat orgazm olabiliyorlar hem elinle de vajinanı okşayabilirsin. Böyle deneyin. Önce biraz vajinal yapın sonra o arkadan girsin sen elinle okşamaya başla o da en son içine boşalır hem sıcak sıcak
02 Yorumla
Soran+1 yılerkek arkadaşım da bende analdan tiksiniyoruz.
Cevap sahibi+1 yılBöylede zor yani.
Gizli Üye(36-45)+1 yılisrar yolu kaslarını ve vajen içi kaslarını kontrol etmeyi öğren faydasını anında göreceksin vajinal orgazmın farkını anlayacaksın
114 Yorumla
Soran+1 yılkegel egzersizleri diyorsanız başladım onlra.
Cevap sahibi+1 yılevet çömel çişini iter gibi birileri bir dışarı kaplan olursun sonra
Soran+1 yılhahahaha :D
Cevap sahibi+1 yılelemanıda alıştır biraz tutsun ya
Cevap sahibi+1 yılbide sabit ritim çok önemli
Soran+1 yıltutuyor ama ben zirveye yaklaşıp inleyince bütün kontrolüü gidiyor
Cevap sahibi+1 yılhahaha toy neyse birlikte alışırsınız
Soran+1 yılteşekürler :)
Cevap sahibi+1 yılrice ederim bide anal dene bazılarında işe yarıyor orgazmı tetikliyor
Soran+1 yılsevgilim ve ben analı iğrenç buluyoruz
Cevap sahibi+1 yılmuhtemelen sen bulduğun için oda sana saygılı olduğu için bunu yapmıyor anal yapmayacak erkek tanımadımben buyaşıma kadar :) neyse ama sana saygı duyarak doğru olanı yapyor
Soran+1 yılyoo ben söylemeden o söylemişti. videoda bile izlemeye dayanamadığını midesini bulandırdığını.
Cevap sahibi+1 yıldeneyelimmi ? hadi teklif et istekli ve ateşli bir şekilde istediğini söyle hayır diyemeyecek
Soran+1 yılsanmam.
- Cinsellik konusunda 350 cevap paylaştı.
+1 yıllibido meselesi. kimisinde çok fazla kimisinde çok az.
01 Yorumla
Soran+1 yılhmm
belli süre sonra gececek yeni yeni seksi tadıyorsan ondandır
024 Yorumla
Soran+1 yılyani 7-8 aydır tadıyorum bu duyguları.
Soran+1 yılhmmm teşekkür ederim :)
Soran+1 yılmerak etmee adamın iliğini kurutuyorum :D
Soran+1 yılama yetmiyor ne yapayım.
Soran+1 yılyani her sefer en azından yarım saat sürüyor
Soran+1 yılaynen içimde hep bir boşluk hissiyle dolanıyorum etrafta. bir an önce bir ev ve erkek arkadaşımla buluşmayı bekliyorum her gün
Soran+1 yıltamam tamam dur yaa bir dahaki buluşmada çocuğa en az on seks diyeceğim çcuk ölecek korkudan sonra.
Soran+1 yılhmmmmmmmmmmmm bu hoşuma gitti :)
Soran+1 yılteşekkür ederim tavsiyeler için :)
Soran+1 yılvalla şaşırtıcı olan ne biliyor musunuz kadınlara kadınlardan çok erkekler daha iyi tavsiye veiyor. üzücü aslınsa sonuçta hemcinsler daha iyi anlar bu durumları
Soran+1 yılhahahaha hayvani ha :D
Soran+1 yıltamam tamam :D
+1 yılBence sen beni zapdet ben yedi 24 bir kızla beraber olmak istiyorum
00 YorumlaErkek arkadasin seni doyuramiyor
10 YorumlaBöyle yapiyonuz bizide kudurtuyonuz
02 Yorumla
Soran+1 yılniye
+1 yılYapacak birşey yok doyumsuzluk bizdede öyle
00 YorumlaZapt etme boşver sal gitsin
00 Yorumla
+1 yılvay arkadaş böle hatunlar var işte
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılzaptetmek istiyomusun ki
00 Yorumla
+1 yılKova kadını bu kesin
01 Yorumla
Soran+1 yılhayır yengeç :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılUlan ne garılar var beeeeeee
00 YorumlaCinsellik konusunda 17b cevap paylaştı. Doyma canım doyulmaz zaten
00 Yorumlahiç noylesı denk gelmedı vay sansa
00 YorumlaCinsellik konusunda 2,1b cevap paylaştı. Vermeye ne dersin?
00 Yorumla
+1 yılEvlen gecerr
02 Yorumla
Soran+1 yıldaha yıllar var :(
- +1 yıl
Yetersiz bir aleti varmis
Gizli Üye(36-45)+1 yılevlen?
01 Yorumla
Soran+1 yılevlenmeme daha yıllar var maalesef. okuyorum daha üniversitedeyim.
takıl gitsin ya
00 Yorumlabence zaptetme
00 YorumlaSen yanıyorsun abla
01 Yorumla
Soran+1 yılhahahaha :D evet öyleymiş :D
- Cinsellik konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılolamadığından işte
03 Yorumla
Soran+1 yılhmmmm tek sebep o mu yani?
- +1 yıl
bence o
Soran+1 yılhmmm
Gizli Üye(36-45)+1 yılhangi burcsun sen :D
010 Yorumla
Soran+1 yılyengeç
Cevap sahibi+1 yılahaha yengeçler hep mi böyle olur :D azgınız :D
Soran+1 yılbenim bildiğim yengeçler duygusallığa daha önem veren tiplerdir. ben bu konuda yengece pek uymuyorum :)
Cevap sahibi+1 yılduygusallik ve erotizme düşkünum :)
Soran+1 yılben eğlence, macera, romantizm ve erotizm :)))
Cevap sahibi+1 yılEe tamam işte aynı ben :D ikimizde yengeciz :)
Soran+1 yılhahaha :D
Cevap sahibi+1 yılsenİ tanımak isterdim açıkçası :)
Soran+1 yılben istemezdim :)
Cevap sahibi+1 yılSeni en iyi ben anlarım bence :)
+1 yılÇok zor
00 Yorumla
+1 yılzor işin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaranılan fuckbuddy
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldoytumsuzsun durrr
06 Yorumla
Soran+1 yılbazen erkek arkadaşım bana nemfomani diyor :(
Cevap sahibi+1 yılo ne demejk
Soran+1 yılseks bağımlısı. yani orgazm olma hastası sürekli seks yapması gerekiyor psikolojik bir hastalık.
Cevap sahibi+1 yılanladım pekii
- +1 yıl
Sende ona bişeyler söle
Soran+1 yıl@AntinKuntinn ne diyeyim ki o beni kırmak için söylemiiyor utandırmak veya güldürmek için söylüyor
Devamını Gör(15)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası