genelde cinsel birlikteliğin uzun sürmesinden hoşlandığını söyleyen bayanlar gecikince de sende bir sorun var diyor. 35 -40 dakikada boşalıyorum ama prezervatifle daha fazla da olabiliyor. acaba merak ediyorum bir sorun mu var?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılgeç boşalmak neden kötü birşey olsun lan? erken boşalanların hepsi anormal, normal olanı geç boşalmak, hatta istediğin zaman boşalmak yani dilersen saatlerce sevişip boşalmamak.
olması gereken budur ama biz şu kadar posta attık diye övünüyoruz.20 Yorumla
bende merak ediyorum neden uzun sürüyor diye cevaplasrı merak ettim açıkcası sence sorun bizim gibi olanlardamı yoksa diğerlerimi?
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgeç boşalma ne kadardır limiti? Bende merak ediyorum. Normali nedir ki geçin ne olduğunu bilelim?
020 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbende geç boşalmanın ne kadar sürdüğünü bilsem cevaplıycağım. Nedir ortalama süresi boşal. nın?
Cevap sahibi+1 yılgeç boşalma ne kadar sürede olunca olur ortalama?
Cevap sahibi+1 yılsanmıyorum 10 dakikadan sonrasının geç olduğunu. genelde yarım saat sürmez mi ilişki sevişme dışında?
Cevap sahibi+1 yıleşimin ortalama 1 saat sürüyor eğer uzun süre beraber olamadıysak yarım saat-45 dakika arası.Bu peki geç boşalmaya mı girer?
Cevap sahibi+1 yıldeğilimde bazen canı acıyabiliyor insanın.Bu peki geç boşalma mı? ortalama mı? Eşimdeki öğrenmek isterim.
Cevap sahibi+1 yılçok acısa sizde hissederdiniz sonuçta.O dedi dediğinize göre siz anlamamışsınız demekki ben kadar olmamaış.Şanslıymış.
Cevap sahibi+1 yılo halde geç boşalma demekki. Ama fazlası acı oluyor.
Cevap sahibi+1 yılgeç olunca karşınızdakinin acımıyormu ilerleyen zamanlarda?
Cevap sahibi+1 yılboyutlada alakalı olabilir. Ortalama 15, 16 felansa acımaz tabi.
Cevap sahibi+1 yılfark ediyor zayten .Boyutta etken belki.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
4Cevap
+1 yılher zaman sekste ön sevişme olmalıdır önsevişmesiz bır kadın tatmin olamaz zaten ben en az 1 saat ön sevişme yaşardım sevgılımle sonra elımden geldığı kadar da uzatırdım boşalmayı önemlı olan onu defalarca orgazma ulaştırmaktır erkek istese 10 dakıka da boşalır zaten ama o zaman bayan ıcın bır anlamı kalmaz
25 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler
ınsanlar her yerde oldugu gıbı yatakta da cok bencil davranıyor öncelik ınsanın özellıkle erkeğin partnerini memnun etmesıdır zaten sız bunu yaparsanız sızde fazlasıyla tatmin olursunuz
ön sevişmesiz bir seks çiğnenmeden yutulan yemeğe benzer hiç bir sey anlamazsınız zaten bunu yapıyorsanız partnere gerek yok masturbasyonla tatmın olursunuz - +1 yıl
kadınlar ıster zaten bunu 1 saat ön sevişme yaşayacak erkek cok az memlekette
+1 yılbu ülkenin %99,9 unun sorunu erken boşalma sen neyden bahsettin varya (: kadın tabi geç boşalmasını ister diğer türlü adam 10 dkda boşalıyo kadın daha uyarılmıyo bile adam akıllı sevişsin
00 Yorumlayok bundan emin ol... sen bir gelene kadar ona iki yaptırabiliyorsan ne mutlu sana...
bende de ortalama 1 saatın üstünde sürüyor... ve bundan hiç şikayetçi olan bayana denk gelmedim...10 Yorumla2-3 saat yapanlar var .normal yani
08 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kötü o kadarı fazla
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl:D Bayılmadığın sürece iyidir :D
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem