Ereksiyon olur mu o an daha fazlasını isterler mi? Kendini ne kadar kontrol edebilirler?
Hiç öpüşmedim de merak ettim sadece.
Hiç öpüşmedim de merak ettim sadece.
Zaten öpüşme fitili ateşleyen çakmaktır.. Eğer ateşlenmeyen erkek varsa onda bir sorun var demektir..
Öpüşmeye gerek yok.
Hatta bir kadına da gerek yok.
Erkeklerin aklından hiç çıkmaz ki...
seni öpmeyi düşünürken bile çadırı kurarlar onlar yavrum ne diyon sen :D
Çadır ha😆 Ben de bu şeyimi sadece erkekler olarak kendi aramızda kullanırız sanmıştım. 😎👍
:DD
@Demir_Toprak ifşa oldunuz artık :D
Ya olmadı ama 😎 Biz bu deyimi milletin içinde kodlayarak kullanıyorduk. Şimdi onun yerine ne diyeceğiz? Çok çatlaksınız yaaa 😆👍😎
Senin aklına ne geliyorsa onların aklına da, o gelir.
Cevap
33Cevap
Öpüşmek çook keyifli uzunn uzunn öpüşmeyi seviyorum bazen yavaş yavaş tane tane bu şekilde daha romantik bir hava oluyor... fransız öpücüğüne gecildiginde Seksi bir hava oluşuyor
Yok o esnada daha çok dolar euro paritesindeki değişiklik ile ekonomik dengeler arasındaki etkileşim hakkında zihinsel bir çıkarım yaparlar.
Gelir kuzum gelir. Sen şimdi acemisin bilmiyorsun ama sen de öpünce belli olmaz aklına bak neler gelecek 😉👍
ereksiyon oluyoruz tabi zirvesine çıkıyor boyutu tabiki sonunda seks olsun ister her erkek sevişirken o senin nekadarına müsade etceğine bağlı
Erkekten erkeğe değişir. opusurken sevisme isteği kesin gelir ama
eskiden gelirdi ama artık öpüşmenin tadına bakabildiğim için gelmiyor
daha fazlası istenir ama insanız sonuçta kontrol edebiliriz kendimizi
gelir ama kız kendini kontrol ettiği müddetçe erkek ona göre kontrol eder kız ilerisini isterse doğal olarak erkekte devamını getirir
Araştırmalars gore bır erkegın aklına 1.5 dk de bır cınsellık gelırken kadını gunde 2 kere gelıyormus kanks
O anda karşıdaki kişiye kalkan bişeyler var boşuna kalkmıyor bilmem anlata bildimi
Kendiliğinden iniyor mu öpüşme bitince herkes cinselliğe kadar devam etmiyor sonuçta.
Evlenmeden istemiyorsan o zaman hiç mi öpüşmiceksin?
Anladım :) son bir sorum var fransız öpücüğünde kız dudak ve dilini emince erkeğin aklına hemen oral gelir mi bu kız oral de yapar diye düşünür mü? Umarım öyle değildir bazıları öyle düşünüyomuş da
Yok sadece bu soru burdan cevaplarmısın lütfen? Özelden yazamam.
Evet ereksiyon olur öpüşme nekadar uzar ise okadar kalkar çok eteşli ve tutkulu bir öpüşme ise ısırır :)
Kesinlikle gelmez. Eger geliyorsa o erkek sapiktir sapik!!!
Eger gercekten opusmek ıcınse hayır kısaca seviyorsa zaten ole seler dusunmez..
Tabiki de ereksiyon olurlar
Farkettin mi hiç?
Ereksiyon olduktan sonra öpüşmeyi bırakmak mı lazım zaten devamını getirmek istemiyorsan sınırı ne?
öpüşmek cinsellikle alakalıdır
Boşver sen bunları, kafanı yorma.
ozaman gene öpüşmme kendini evliliğe sakla
Öpü derken bile kalkanlar vardır
Sen de bir anda gömdün bizi be Korkunçlu 😉 Sizde hiç adrenalin olmuyormuş gibi sanki 😆👍
öpü fazla la ö ö :D
Zaten o derken dudaklarini buzusturdun ya. O an sesi. Bile gelmeden bosaldim inamazsin yani:)
Öpmeden bile kafasinda seni soymuştur zaten 😂
Hiç çıkmıyoki zaten akıldan :D :D
gelmezse şüphe ederim kendimden :D
İster Boşalan Bile Olur Yani
Tabiki şeyim kalkar içine kokleme isteği gelir
Ben oluorumda onlarmi olmasin?
öpüşmekle kalmam pompalamam lazım
evet gelir
Annene sorabilirsin. Babanı anlatsın işte
öpüşmeden de gelir :)
Ne diyon sen.
Geliyor 8)