Merhabalar arkadaşlar, eşimle bir anlık sinirle tartışdım.Aslında sorun yoktu aramızda ve ondanda kaynaklanmıyordu bir şeye moralim çok bozuldu ve bende o gerginlikle hiç yapmayacağım bir fevrilik yaptım ve ''bitirelim'' dedim.Olay direk onunla ilintili değildi , kardeşi kırmışdı beni ve bende demekki çok etkilenmiş olacağımki patladım. Bu kadar sinirlenmezdim kolay kolay ama insanız oluyor demekki. Sorum şu: Bana ''ayrılsanda yine eşim kabul ederim ve beraber olmak isterim ve olurumda benim için bitemezsin '' dedi. Nedemek bu şimdi? Boşanınca nasıl erkek hala öyle görür? ( Diyeceksiniz ki başkası için neden eşinize böyle dediniz, çok bunlattılar beni, olur olmaz tartışma yaratan bir ailesi var. beraber değiliz ama anlayışsızlar çok. Demekki benimde sabrım bir yere kadar. O sinirle çıktı ağzımdan ama öyle düşünmüyorum şu an o ayrı. Etkilendim ve insani olarak döküldü o sözler istemsiz. )
Cevabın nedir?
+1 yıladam aba altından sopa göstermiş sana yani boşanmak benden ayrılacağın anlamına gelmez diyor boşansanda ancak benimle birlikte olursun diyor,gerekirse seni öldürürüm ama yine başkasının koluna bırakmam diyor..bu tehditi ciddiye al bence tlevizyonlardaki boşanıp eşi tarafından ebediyete gönderilen çok kadın var aynen bunu demek istiyor..neticede bende olsam bende aynı şeyi derdim...yani özetle diyorki imzayı attın kefenle çıkarsın kendine gel diyor ...kusura bakmayın ama siz kadınlar erkek tabiatını çözemiyorsunuz erkek öldürür kafasında kurmaya başladımı sevgiside yoğunda kurar kurar başkasımı var diye en sonundada gelir kalbine sokar o bıçağı örnekleri çok
07 Yorumla
Soran+1 yılbende aynısını yaprdım ne demek?
- +1 yıl
bu sorunun cevabını yüzyüze verebilirim
Soran+1 yılöyle olamayacağına göre veremeyeceksiniz.
- +1 yıl
profilimi ziyaret et adresim var orda
Soran+1 yılözelden yazsa idim gizlemezdim kendimi.
- +1 yıl
burda kendini gizle,sana arkadaş ekle demiyorum,profilimi ziyaret et orda bana ulaşabileceğin adres var
Soran+1 yılama neden ulaşayımki ? Yazmak isterseydniz burdan yazadınız, özelden istemiyorum.Teşekkürler.
En İyi Cevaplar
belki seni bırakamayacağını ifade etmeye çalışmıştır.. her erkek kendini doğru ifade edemiyor.. ama gidip eşinle konuşman yanlışlık yaptığını anlatman ancak bu sorunun hep yaşandığını evliliğinize çok müdahil olunduğunun ve bunun bu şekilde olmasının ilişkinize zarar verdiğini ifade etmelisin.. bu şekilde sorununuzu çözebileceğinizi sanıyorum umarım eşin de anlayışlı biridir..
05 Yorumla
Soran+1 yıleşime anlattım sonrasında zaten, ''çok bunlattılar beni patladım bende '' diye.Ama bitsin dediğimde, sen bitirsende benim için eşimsin ve beraber olmaktanda vazgeçmem, her adımındanda haberim olur dedi. Ne bu şimdi?
Soran+1 yıl2 ünv. mezunu. ( 2 lisans diplaması var örgün)
Soran+1 yıloldukça entelektüel biri ama neden böyle düşündü bilemiyorum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılbak ben annemle babamdan biliyorum he akrabalar bizi mahvetti, sen aklını kullan sakın onların dolduruşuyla kocana patlama zaten onların istediği de aranızı bozmak. git kocana de ki ben de zaten senden başkasıyla bırak olmayı gözü gözüme değsin istemem sen benim kocamsın her şeyimsin de. barışın. sonra da mesela sana bişi mi dediler sakın kocana patlama. taktik uygula
03 Yorumla
Soran+1 yılbiz bize kalabilsek yalnız kalabilsek yuvamızda.Yanımızda değiller ama etkileri ahep psikolojik baskı. İnsan kocasıyla baş başa şöyle hafif, gönlünce sohbet edemiyor yapılanlara üzüntüsünden. Sizde mi benzer yaşadınız sorunları ki anladınız bizi?
Cevap sahibi+1 yılbenim annemle babamda benzer durum babannemgillerle aynı binada yaşıyorduk, yengemler halamlar herkes hergün geliyolardı. annemi hizmetçi gibi kullanıyorlardı babam da her akşam yatana kadar onların evdeydi.annem de biz de mecbur oradaydık, gitmesek huzursuzluk çıkıyordu.annem saftır biraz hemen dolduruşa geliyordu onlar yüzünden çok kavgalar edildi,sen azcık sabret durumunu net bilmiyorum ama eğer kocanı seviyorsan akıllı ol taktik uygula. ya bu deveyi güdecen ya bu diyardan gidecen...
Soran+1 yılsizi anlıyorum. Bazıları böyle bencil işte.
Cinsellik konusunda 333 cevap paylaştı. Dön ve eşine birşey demeden konuşmadan sıkı sıkı sarıl.bu gönlünü almaya yeter.her ailede sorunlar oluyor.ama düşünmek daha büyük sorunlar yaratır.
01 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun keşke sorun eşimle olsada gam yemesem:(Ondan kaynaklansa üzülmem zaten, dış müdahaleler.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
19Cevap
ben evliyim git eşinden özür dile bitirmek öyle kolaymı...şimdi senin eşin bunu hayatta unutmaz.adam sana nasıl güvensin demekki bi terslese hemen bitirelim dicen...aynısını o sana deseydi nasıl olurund acaba.büyük konuşmak istemem ALLAH korusun.senin yaptığın ne biliyomusun
RÜZGAR DALDAN ÖZÜR DİLEMİŞ,AMA DAL KIRILMIŞ BİRKERE...01 Yorumla
Soran+1 yılbir tersleme olayı değildi, eşimdende kaynaklı olmadı uzun mesele.
bu aslında snin hoşuna gitmesi gereken birşey değil mi?sana bağlılığını gösteriyor.kaldı ki boşanınca bi erkek nasıl öyle görür demişsin.iyi bir örnek değil ama haberleri izliyorsundur neredeyse hergün boşanan erkekler,eşlerine kıskançlıktan arıza çıkarıyorlar.yani diyeceğim erkek gözüyle bakacak olursam,erkeğin eşini sahiplenmesi bir imzadan ibaret değil.
04 Yorumla
Soran+1 yılResmen ayrılsanda ben boşamadığım sürece (dini nikah olarak) eşimsin ve ayrılsanda yine eşimsin dedi. Bu ne şimdi anlamadım?
Soran+1 yıl''Ayrılsanda beni zorlasanda boşanmaya, ısrarcı olduğunu farz etsek ben yine bırakmam ve resmen olur belki ama eşimsin hep'' dedi. Ne bu şimdi?
yazdıklarından çok fazla bir şey anlamadım fakat sana şunu söyleyim eşin seni seviyor mu sen onu seviyormusun borç harç sıkıntısı var mı yada iş sıkıntısı eer bunlar yok sa ayrılacan başın göğe mi erecek ben ayrıldım bir boka yaramıyor ayrılmak
00 Yorumlaoda çok bunalmış ailesinden.senin üzülmene çok üzülmüş görünüyor
16 Yorumla
Soran+1 yılkarışmasalar kendimize bıraksalar, saygılı olsa herkes bir birine. Ama uygulandığında değerli kavramlar hepsi.
Soran+1 yılgerekirse öyle olucak. Sabr et, sabr et bir yere kadar.
Soran+1 yılsiz evlimisniz?
+1 yılNe var bunda ki,boşanabilirim ama sen ölene kadar benim kadınımsın demek.Boşandıktan sonra başkası ile görüşemezsin veya başkası ile evlenemezsin demek:)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNikah Cüzdanınız var diye karı koca olmazsınız. Yattığınız için karı koca olursunuz. Bu yüzden çok mantıklı söylediği şey.
12 Yorumla
Soran+1 yılayrılınca daha yatılmayacağına göre bağlantı kuramadım.
Cevap sahibi+1 yılŞimdi bir kere onun hanımı olduğunuz için. Bizi ancak ölüm ayırı. Kafamda sen artık karım değilmişsin gibi davranamam demek istemiş yani.
o cümlenin anlamı şu .. benden kurtulamazsın .. senden ayrılmıcam ..
10 Yorumladoyamıyor ıste adam sana nıye altta bahane arıyorsunuzkı erkekler hıssettıklerını dırek soyler
00 Yorumlaseni çok seviyor hak vermiş demekki ailesinide seviyor ama senide çok seviyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYani adam: "ayrılırsan ayrıl umrumda değil ama yine beceririm ben seni"demek istemiş.
Seninle dost hayatı yaşamak istiyor... :)25 Yorumla
Soran+1 yılinsan eşine dost hayatını yakıştırır mı?
Cevap sahibi+1 yılYakıştırır. Hem özgür olacak, hem de seni istediği zaman görecek.
Gözü dışarda bir erkek için idealdir... ;)
Soran+1 yılgözü dışarda olmasa bana bunu demezmiydi? Ben o dışardakimiyim gözünde yani?
Cevap sahibi+1 yılYok, onu demek için illa gözü dışarda olması gerekmez tabi ki. Bence iki sebebi olabilir: Ya ayrılmak istemeni haklı bulduğu için öyle dedi veya o da hem seninle hem "sensiz" olmak istiyor...
Peki o zaman neden "ben sensiz yapamam" demedi de "ayrılsan da falan filan.." dedi sence ?
Çok seven ve başka birşey düşünmeyen insan, direkt "ayrılmanı istemiyorum" demesi lazımdı değil mi ?
Ya neyse... boşver sen onu da bana gel tatlım bea :)
Soran+1 yılÇok detaya gşirmeden yazdım. '' ayrılmam ben, sende saçmalama,'' dedi. Bende ısrar edince ''şunu bilki sen ayrılsanda ben yine seni eşim bilirim. Her adımını bilirim, boşanmaya zorlasanda ve emeline ulaşsanda eşim olmaktan çıkamazsın, ''dedi işte. Bu arada son cümlede saçmalamışsınız. Şaka bile olsa hoş değil.
o sinirle ağzımdan öyle çıktı diyorsun.. belki o da sinirle söylemiştir..
11 Yorumla
Soran+1 yılben o sinirle söyledimde, yok eşim gayet ciddi idi dediğinde. Zaten yapamayacağı bir şeyi asla söylemez. Realisttir. Neden derki bir erkek böyle?
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu kadar kolay doluyosan bir psikoloğa git, denge sağlayamıyosun.
020 Yorumla
Soran+1 yılkolay dolma değil.Uzun bir sürecin sonunda oldu böyle demem. Sürekli sinir harbi yaşatan bir aiile ile iletişimde olmadımki bekarken.
Cevap sahibi+1 yılOlman gerekmez, derdin suçlu bulmak mı, sorunu çözmek mi? Profosyenel yardım almalısın. Sinirlerin bozuk.
Soran+1 yıleşimden yana değilde ailesi biraz problemli. Ama gerk duymuyorum yardıma bu anlamda. Belki biraz kafayı dinlemem iyi olabilir.
Cevap sahibi+1 yılSürekli başkalarını suçlamak ve sorunu görmezden gelmek bir şeyi çözmez..
Soran+1 yıl''başkalarını suçlamak'' derseniz sorunun benden kaynaklı olduğunu, buna rağmen karşımdakini suçladığım realitesi olması lazım. Ama bu gerçeği yansıtmıyor.
Cevap sahibi+1 yılİyi de, yıpranıyosun..
Soran+1 yılyardımda alsam onların dilinden konuşamadığım sürece değişen bir şey olmayacak. Ben nezaketli sayılırım kendi çapımda ama karşı taraf düz, kırılırmış, gücenirmiş, bayrammış, fark etmez laf koyarlar.İ ğnelerler. Bunaldım evet haklısınız.
Cevap sahibi+1 yılMuhakkak git, gittiğinde ne demek istediğmi anlıcaksın..
Soran+1 yılbenmi yoksa ailesimi gitmeli, sorun bendeyse gideyim.
Cevap sahibi+1 yılSaçmalama, sen git, sen daha akıllısın.
Soran+1 yılama yönlendirmeye ihtiyacı olan ben değilimki.Usul-adap nasıldır hatırlatılması gereken, sosyal ilişkilerde hatta iletişimin olduğu her anda saygının olmazsa olmazlığını öğrenmeleri gereken taraf ben değilimki.ben zaten fazlasıyla bunlara dikkat ediyorum.
Cevap sahibi+1 yılBelki gözden kaçırdığın şeyler vardır.
Soran+1 yılhak etmediği halde fazla değer verme karşı tafara paye verildiğini hissettirir gibi mi?
Cevap sahibi+1 yılSanmıyorum, doktorunla ayrıntılı konuşursan meseleyi daha iyi anlarsın.
Soran+1 yılproblem çıkartan, uymsuzluk yapan karşı taraf ama ben doktora giden taraf oluyorum.
Cevap sahibi+1 yılÖyle düşünme, farklı bi bakış açısı getirebilir, şimdiye kadar gördmğini göreblir.
Soran+1 yılben iyi niyetimi decam ettirdikçe artarak devam edicek tavırları, kısmende olsa psikolji eğitimi aldım bölümümde.
Cevap sahibi+1 yılBelki de tavrını değiştirmen değiştirmen gerekiyo, taktik alman için tedavi almanı söylüyorum.
Soran+1 yıliyi niyetinizin farkındayım, bunun için ayrıca sağolun. Evet arkadaşım psikolog onunla dertleşmişdim. ''hayatında seni üzen, inciten insanlardan uzak durma hakkın var, kaldıki karşı tarafın değişmesini bekleme sakın, mesafeli ol ''demişti
Cevap sahibi+1 yılÇok doğru söylemiş, ben de bunu kastediyordum..
Cinsellik konusunda 2,4b cevap paylaştı. ayrılsakda ne demek ya atacak sana iki tokat susturacak seni
033 Yorumla
Soran+1 yılne demek bu şimdi?
Soran+1 yılokatla mı sevdirri insan kendini?Çok yalnış düşünüyorsunuz. Onu demek doğru değildi farkındayım ama demekki çok bunaltmış ailesiki bende patladım. Durduk yere diyecek şımarıklıkta biri değilim. Ben asıl onun bu cevabına şaşırdım. Neden demiş olabilirki diye.
Soran+1 yılilk kez dedim yanılıyorsunuz.Demezdimde kolay kolay, çok zorladılar beni sabrımın sınırına kadar ailesi.Bende bunaldım ve gerekirse bitsin dedim. Lafımı tartmadan konuşan, şımarık tiplerden olsam yorumunuza bende katılırdım.
Soran+1 yıltokatla ben hizaya gelmem eğer susmamsa demememse.Evi terk ederdim eğer bunu yapsaydı.Hayvanlara bile yapılmaz o dediğiniz.Burda uzun uzadıya anlatamıyorum.Çok sıkıntılı bir aile durumu var.Sürekli eleştirel tavırları,bende insanım daraldım:(Eşimide seviyorum tartışmayıda hiç sevmem,nefret ederim.Onlarda tersime tam.Ben sessiz kaldıkça saygı sınırını aşdılar iyice.İçine at,at,peygamber miyim? Haşa.Daraldım,söyledim.Onları tanımıyorsunuz bilemnzsiniz ne hissettirdiklerini.Eşim öyle değil Allahtan
Soran+1 yıleşim neler yaptı ama anlamayan anlamıyor.Tanımanız lasım.Taş dile gelir olar anlamaz yinede. Ben sabırlı birisiyim fazlasıyla beni bile böyle düşündürttüklerine göre, geçinmeye niyetleri yok. En başından beri aynıydılarda düzelir diye bekledim hep.Çöüzm odaklı biriyim o yüzden hep ara bulmaya çalışdım ama bende insanım hep karşılıksız kalsın iyi niyetiniz çabanız,ne hisedersiniz?Susmaları için evlatlık reddi istemedsi lazım.Oderce anlamıyorlar yani.bende aile bağlarına önem veren biriyim istemem
Soran+1 yıluzağız ama zamanında fazlasıyla üzdüler şimdilerde hatırlıyorum belkide bilemiyorum.Çünkü ben hep samimi oldum,candan oldum,seviyeli-saygılı ama onlar hep tersime davranınca bizde insanız etkilenebiliyoruz.İyi adımlar karşılıksız ve boşa çıknca olabiliyor demekki bu üzüntüler.Eşimden olsa anlarımda,ailesi işte bizi bizi bırakmadılar. Sanki kocam annesi.Sert konuşdu,yumşak konuşdu yola gelmeyince en son çare artık tamamen bağların kopmasıydı bunuda benim vicdanım el vermedi.Tatsızlığı istemiyorum
- +1 yıl
bunun sonu oraya gider.eşinin durumuda pek iyi değil.boşansakta ne demek.olabilir der gibi.karısına evliliğine sahip çıkacak.ilk yıllar zor olabilir evlilikte.zamanla düzelir.ama kesinlikle eşin onları seninle muhattap etmemeli.sende onlarla muhattap olmamalısın.atacağın adımları atmışsın yeterince
Soran+1 yıldetaylı anlatmadım eşimin söylediklerini. Sadece merak ettiğim kısmını aktardım. Ben ısrar edince ayrılmaya'' senden ayrılamam, bir daha duymak istemiyorum, saçmala'' dedi. Bende kararlı olunca ''Eğer bunu yaparsan ben kabul etmem mahkemede ama olduki bir şekilde ayrılmakda direndin ve boşanma olayı oldu, sen yine benim eşimsin gözümde, resmen ayrılık olayını başarsan bile ben seni hep eşim olarak bilirim. Dinende boşamam bunu bil'' dedi.
Soran+1 yılbiz birbirimizi seviyoruz.Hatta bazen bir birimize bakarken duygulanıp ağlarız:( Sorun aramızdaki iletişimsizlikten kaynaklansa gam yemem.Kırıcı konuşmadım ailesinin bana tutumları yanında.O kadar dar boğaza alındım,cenderede hissettimki kendimi,ne yapsaydım?Ortadan ikiye yarılsam yeriydi yani.Bir taraf hep nezaketden ödün vermesin,saygıda kusur etmesin,idare etsin ama karşı tarafda tüm sinirlerini yıpratsın üstüne gitsin.Melek olsa zor sabrederdi.değer verdiğimden,kavgayı sevmediğimdendi susmam
Soran+1 yılyaşadıklarım aklıma geldikçe tolere edemiyorum bu kadar iyi niyetime rağmen yapılanlar hiç adil değil.
Soran+1 yılnormalde 2 yaşındaki çocuğa yanlışım olsa özür dilerim gocunmamda hiç.Merhametimden, insaniyetimden yıllarca mücadele ettim böyle aile bağları kopmsın diye ama karşı taraf anlamaıdı,göremediler attığım adımları,elimi verdim tutsunlar diye ama haketmediler bu iyi niyetimi aslında.Tamam benim gönlüm rahat ama insan olmanında sorumlulukları getirileri var.Kırmamak gibi karşınızdakini.ben hep ondan çekindim,incinmesinler diye incindim.Ama anlamayan anlamıyor tecrübe ettim.Şımarık ve kaprisli olmadım
Soran+1 yılçok şükür, hemde çok.Hatta normalde hep ''acaba'' mı diyen bir vicdana sahip olmama rağmen demekki fazlasıyla gayret göstermişimki kuş gibiyim vicdanen.Görevimi yaptığımdan ,hatta yarı yaşında olmama rağmen annesini hep idare etmeye çalışdığımda rahatım evet. Peki neden eşim öyle demiş olabilr sizce bana?Ayrılmayı kabullenmedi ama 'Olurda zorlarsan ve başarırısan bunu mahkemede kabul ettirirsen ben yine seni dinen boşamam.Ve ayrılsan bile eşim olarak görürüm beraber olurum'' neden der bir erkek?
Soran+1 yılben kararlı olunca''ayrılmam''dedi. Bende o kadar bunalmışımki demek ailesinden artık soyadlarının olgusunu yaşamam bile beni tedirgin ediyordu.O derece üzülmüşüm annesinden.Benim tam tersim. Benim ılımanlığım nispetinde problem üreten biri. Bunalınca bende herşeyden vazgeçmek istedim. Evlilikte dışardan müdahalelerin olmaması gerektiğinin bilincinde ve erdeminde biir olmadığından hadi ben el kızıyım, oğlunuda üzüyor ve saygı duymuyor.Bunuda anlamış değilim. Birden hayatımdan çıkarsan bitermi bu
Soran+1 yılüzermdeki psikolojik baskı diye düşünmüş olacağımki,öyle dedim.Annesinin seviyesizliğine düşüpde bu düzeye inmek aile terbiyemle örtüşmediğinden belki tartışmayı sevmediğimden.Ucuz egosunu tatmin aracı olmak istemediğimden.Çünkü fazlasıyla adımlar attım.Gurur yapmadım,idare ettim ama bir yerde sabrımda artık sınıra geldi.Sonsuz sayılacak derecede güler yüz gösterdm boşa çıknca her atılımım bende nereye kadar göğüsleyebilirdim ki?Annesinin beni idare etmesi gerekirken,benden daha yaşça büyük,olgn
Soran+1 yılgenelde komşuları, yakınları gıyabımda, ''iyi niyetli aynı zamanda da çok güzel bir gelin'' dediklerini duyuyorum arkamdan, bunu bile istemiyor. Ben çözemedim. Tatlı dil gösterdimki bu zaten benim kişiliğim ekstra çaba harcamadım öyle olayım diye ama hakketmediğinide biliyorum, bir gün iyi davrandıysa onun hatrını gözettim, düzelir belki diye beyhude bir beklentiye girdim, olmadı.Velhasıl o kadınla olamayacağını bilmeme rağmen. İnsanlık sonradan kazanılmıyormuş, asalet doğuştan mirasmış. Anladım
Soran+1 yılya kusura bakmayın aldım sazı elime durumu oldu sanırım. Açıldıkça konu derinleşti.
Soran+1 yılbaşınızı ağrıttım.
Soran+1 yıl''iki tokat atsaydı' yorumunuzda hala karalımısınız?
Soran+1 yılben şımarıklık sonucu dah öncede bunu alışkanlık haline getirmiş olsaydım eşimde kızabilirdi bana ama druumu anlattım size.Peki neden eşim öyle demiş olabilir sizce bana?
bu kategoride sorman ilginç.
evlilikte olur öyle şeyler heralde.
umarım sorun çıkmaz.02 Yorumla
Soran+1 yılBuraya uygundu içinde beraberlik var.
İstetme lastikler varya o misal yeni karı ile gününü gün sende ayak işleri meselesi.
00 Yorumlane olursa olsun eşine patlarsın ama bitsin demek nerden çıkıyor. eşinin ne suçu var?
00 Yorumlaözür dile sen bişey kaybetmezsin, belliki seviyosun eşini
03 Yorumla
Soran+1 yılözür diledim ama çok sinirlendirmişlerdi haksız değildim öyle yapmakta.
Soran+1 yıldiledimde neden öyle düşünürki erkek?
- Cinsellik konusunda 969 cevap paylaştı.
+1 yılbenden başkası ile cinsellik yaşamana izin vermem demesi bence senden kolay kolay vazgeçmeyeceğini gösteriyor...
00 Yorumla garip.
Bence pek sağlıklı değilsiniz sülalecek.32 Yorumla
Soran+1 yılbendeki gariplik nedir size göre?
- +1 yıl
gahahshahhsh
Gizli Üye(36-45)+1 yılnikahın olmasada gelir zorla yaparım demiş işte
21 Yorumla
Soran+1 yılzorla olur mu? Ayrılamazsın dedi.
+1 yılbu soruyu beyefendiye sor bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla bilemedim nasıl bir kişiliktir bu.
00 Yorumlasaçma bir konu bu ya
01 Yorumla
Soran+1 yılsaçma olan ne?
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri