Kavga ya da ayrılık sonrası sevişme neden muhteşem olur?

sevgilimle dün ayrılığın eşiğinden döndük onun evinde oturuyorduk annem aradı bana yani eve çiçek gelmiş eski sevgilimle tanışma yıldönümümüzdü. eski sevgilimle 7 senelik bi ilişkimiz oldu ondan ayrılalı 3 sene oldu ve şimmdiki sevgilimlede 1 senedir birlikteyiz. tabi eskiden hayatımda bu kişinin olduğunu anlatmıştım.

normalde sevgilim hiç kıskanç biri değildir hatta onun bu kıskanmama huyunu sevmiyordum bile. annemle konuştuk teli kapattım ahmet aradı nasılsın iyimisin çiçeklerimi aldınmı gibi konuştu bende çok heycanlandım iyiyim çok şaşırdım çok sevindim gibi kelimeler kullandım saçmaladım diyelim sevgilim ilk başta hiç bişey demedi bu adam sana asılıyo felan dedi ama önemsemedi sonra ahmetten mesaj geldi ve kokunu özledim yazmış mesajdan sonra kıyamet koptu tabi benim suçummuş ben adama sevindim dersem tabi adam hemen yüz bulurmuş falan filan ayrılma noktasına geldik bu ilişki bitti dedi bana ben tabi olmaz konuuşalım dedim ısrarlı davrandım barıştık . sarıldık oturuyoduk sonra aramızda çok güzel bi sevişme oldu. ama şimdiye kadar hiç böyle sevişmemiştik muhteşemdi yani erkekler sizce neden kavgadan sonra bu kadar ateşli sevişirler?
Kavga ya da ayrılık sonrası sevişme neden muhteşem olur?