50 yaşındaki kadınla cinsellik konularına nasıl girebilirim?

Merhaba arkadaşlar, üst katta 50 yaşlarında bir kadın var. Ben ise 20 yaşımdayım. Bu kadın gece kocasıyla seks yapıyordu camları açıktı sanırım ben de camı açıp sigara içerken konuşmalarımı duydum ve daha sonra seks yaptıklarını. Kadın acayip derecede zevk alıyor gibime geliyordu. Ben o günden sonra bu kadınla ilişki yaşamalıyım diye kafama koydum. Kadının kocası 60 yaşlarında göbekli itici bir şey kadın ise 50 yaşlarında olmasına rağmen sporunu yapan kişisel bakımlarını eksik etmeyen birisi. Ben bu kadını faceden ekledim bir aydır sürekli konuşuyoruz ama bir türlü cinsellikle ilgili sohbetlere giremedik. Cinsellikle ilgili en yakın sohbetimiz bana senin sevgilin var mı dedi ben de yok dedim neden dedi benim yaşımdakiler bana çocukça geliyor ben olgun bayanları daha çok seviyorum dedim o da bana zekisin dedi hepsi bu. sorum ise arkadaşlar ben bu kadınla nasıl seks yapmayı başaracağım 1 aydır aklımdan çıkmıyor. Cinsellikle ilgili facede nasıl sohbet başlatabilirim? Yaratıcı cevaplarınızı bekliyorum.
50 yaşındaki kadınla cinsellik konularına nasıl girebilirim?