erkek arkadaşımla korunmadan art arda aynı gün 5 defa ilişkiye girdim içime boşaldı. reglimin bitişinin hemen ertesi günüydü. Hamile kalma tehlikem çok mu?

Ya yorumları okudum da ne cahil insanlar var. İlişkiye girilir girilmez hamile kalacağını sanıyorlar. Az kaldı öpüşmene bile "ayyy hemen ertesi gün hapı tatlıım hemeeen" dicekler. Adamlar yıllarca uğraşıyor çocukları olmuyor bunlar daha birleşmeden aa hamile. Öncelikle şunu belirteyim. Evet her zaman risk var. Ama kimi dönemlerde fazladır kimi dönemlerde ise 0'a yakındır. Regl ve regl sonrası ilk 1 hafta riskin 0a yakın olduğu dönemdir. Çünkü artık yumurtanın zarı çatlamıştır. Yani ortada döllenecek bir yumurta yoktur. Yumurta olmadığı için de hamilelik riski olmaz. Hamileliğin en yüksek olduğu zaman ise reglinin başladığı günden itibaren 16. gündür. Bu günlerde hamilelik riski %90lara kadar çıkar. Eğer senin yumurtlaman düzenliyse isterse 500 kez boşalsın hamile kalma ihtimalin yok. Ayrıca ertesi gün hapı max. yılda 3kez kullanılan bir ilaçtır. Art arda içmek çok sakıncalıdır. İlerde yumurta üretimi durabilir ve kısırlaştırabilir seni. Yani çok gerek kalmadıkça kullanma. Ki bu durumda da bence kullanmana gerek yok. Dediğim gibi eğer yumurtlaman düzenliyse hamilelik söz konusu değildir.
süpersin çok teşekkür ederimmmmm <3 kurtarıcım gibisin
Rica ederim ben sadece işe bilimsel yaklaştım😊 Ama unutma bu dediklerimin hepsi düzenli yumurtlamada geçerli. Yani yumurtlaman düzensizse eğer işler karışabilir.
sonra gelsin hamileyim bebeği istemiyorum kürtajdanda korkuyorum napıcam soruları..
hamile kalırsam kürtaj yaptırmam. sonuçta bizim hatamızın bedeli bir can olmamalı. evlenmek olmalı hatamızın bedeli ve ailenin tepkisi
Çok zor bir ihtimal. Eğer kadın isterse gerçekleşen bir hadise bence. Şu yaşta daha hiç prezervatif kullanmadım. Yanlış anlamayın spermlerime güvenirim, yapmak istediğim anda oğlum oldu😇
öyle mantaliteye bakacak olsaydı günümüzde çoğu kişi kürtaj için canından olmazdı herhalde :D
İhtimalleride zorlamamak gerekir di mi. Yani Nasıl olsa hırsız beni bulmaz diye arabanın kapısını açık bırakıp içine para dolu çanta bırakmaya da gerek yok sanırım😇
haklısınız ama işte çok geç farkettik prezervatif olmadığını. durum böyleyken hepten öyle gitti.
Rahat olunuz, kontrol ediniz. Bir dahaki seferde de korununuz, tavsiyem spiraldir. Hem doğal et ete, hemde tam sonuç. Doktor takıyor bu arada😇
ya spiral taktırmak biraz pahalı ve birkaç defa çevremde kullananlarda adet gibi kanamaya sebep oldu günlerce. sonra yerinden kaydığı öğrenildi. veya bazıları kalitesiz malzeme kullanıyormuş içeride oksitlenme mi ne yapıyormuş.
Evet adet daha uzun sürüyor ama pahalı kısmına katılmıyorum, çünkü çok uzun süre gidiyor. Ve emin olun sıfır olasılık
hmmm bir düşüneyim bunu ben.
Kısır olmasa kesin olabilir. ALLAH senin gibilerine ceza olsun diye çocuk verir hep. Eczaneden hemen önlemleri aldır.
Hamile kalsan 10 hafta içinde çocuğu hastane ortamında aldırman gerekir. 10 haftayı geçtiyse suç bunuda yazayım.
çok pahalı yaa :(
Kendi düşen ağlamaz malesef. Ayrıca, bunu erkek arkadaşın vermeli ya da evlenmeli. İkisini de yapmıyorsa, bebek doğurmakla ve babalık davası açmakla tehdit edersin. Hal böyle olunca, ne yapar ne eder sana ameliyat parası bulur. Fakat, sigara veya içki içen biriyse hamile kalman hayli zordur fakat sen işi riske bağlama ve ilaçları hemen kullan takipte ol.
Yukarda ki, cümle Bebeği doğurmakla tehdit etmek olacaktı. Babalık davasınıda unutma.
ya evlenmekle ilgili bir sıkıntı yok ben okuyorum hala o yüzden sıkıntı. öbür türlü zaten endişelenmezdim.
Kimseye güvenme. Kullanıp, atan çok bu yüzden daima tedbirli ol. Kabul edilemez bir hata yapmışsın, bari ağır sonuçlarını engelle ki; sen ve ailen rezil olmasın. Erkeğe bir şey olmaz zaten toplum erkeği suçlamıyor. Tabi bu da kabul edilemez.
teşekkür ederim tavsiyler için. ama gerçekten erkek arkadaşımla son derece farklı bir ilişkimiz var diğerleri gibi değiliz. hadi evlenelim desem nikah dairesinden tarih alacak kadar istiyor.
Hmm umarım kararından vaz geçmez. Senin ilk yapman gereken iş; eczaneye gidip, döllenmeyi engelleyecek ilaçları. İnşallah reçetesiz satılıyordur bu kadarını bilemiycem.
teşekkür ederim tekrar.
Cevap
52Cevap
Hamile kalma riskin yok. Takma kafana. Hem nokta atış hamile kalmak o kadar kolay değil!
içimi rahatlatanların sayısı çok az :D onlardan biri de sensin sağol :)
Tek yaşayan sen değilsin bunları, hep tecrübe. Prezervatif mi yırtılmadı ya da içerde mi kaybolmadı ya da korunmasız riskli ilişkide mi bulunulmadı ya da yanlışlıkla partnerin içine mi boşalınılmadı... Neler neler... Korkma bir şey olmaz kolay kolay, ama sen gene de tedbiri elden bırakma :)
çok teşekkür ederim ya. normalde hep korunuruz ama bu seferlik öyle oldu. :(
erkek arkadasina prezervatif yoksa götünü verseydin... MK, birgünde kocam deyin, bu neyin kafasi, Türkiyede bakire kiz yok derlerdide inanmazdim, ogluma ilerde artik namuslu bir RUS Kadini alacagim, hic olmazsa acik acik yapiyorlar..
Hamile kalmama ihtimalim var mı? diye sorsaydın keşke. :):
ohaaa :( regl bitişi olduğu için o kdar da düşünmemiştim çok riskli olduğunu ya :(
4 kerem olaymış keşke bak o zaman sıfır sıkıntı da 5 kerem olunca risk olabilir.
ne alaka
https://i.hizliresim.com/j1LD9n.jpg
Allah analı babalı büyütsün kardeşim.
Kalmama olasılığım var mı diye sorsan daha doğru olurdu.
ppoooooff
Ertesi gün hapı al. bir daha da oyle bir halt yeme.
Içine niye boşalıyor fiskirtacagi zaman çıkartsın *
daha birkaç hafta önce içtim ya :( zararlı değil mi art arda.
teşekkür ederim :)
% 100 zina olduğu için daha çabuk tutar bir de. Kız bir iki ay sonra hamile olduğunu anlarsan bana da yaz merakta bırakma
Ama hamile kalmak icin herseyi yapmissin bebegim :)
of ya :(
yok hiç geri çekilmedi :(
Hamile kalmanın en yüksek ihtimali regl sonrası bildiğim kadarıyla. 72 saat geçmediyse hap al..
%98 hamıle kalma ıhtımalın canımcım bunu senın daha ıyı bılmen gerekır
Yumurtlama dönemi var ama olma ihtimalinde çok yüksek
:( of ya
salakmısın sen kızım korunun zararıne bir kondom alın
çok geç farkettik bittiğini.
1 gün de yapmayın canım başka şey yapsaydınız
Oldukça fazla. Yanlış hatırlamıyorsam en verimli dönem olabilir.
reglinin bitişinin hemen ertesi günü mü?
Hemen sonrası diye biliyorum ama emin değilim.
eğer öyleyse sı*tım . heryerde farklı söylüyor ya
ben araştırmadan söyledim... Emin değilim
Ayrıca hamle kalmak o kadar kolay bişey değil.
umarım öyledir :) hatta umarım kısırımdır :D
Kısmet artık :) 2 hafta sonra belli olur test yaparsan
şimdi yapsam belli olmaz mı?
2 haftadan önce belli olmaz.
peki teşekkür ederim bilgilendirme için
Rica ederim. yardımım olduysa ne mutlu
Beşinci bosalmaya kadar aklın baska bir yerdeydi sanırım. Çok enteresan.
Hemen sonrası olduğu için olabilir çünkü rahim temizlenmiş yumurtaliklar yeni çatlamis
yumurtalıklar çatlamış mıı? yumurtlama dönemine var daha ama :(
Doğurganlık oluyo ertesi gün o yüzden
hadi beee :(
Kaç yaşındasn
21 yaşındayım okuduğum için evlenemiyoruz.
Erkek arkadaşın değil mi ozaman sıkıntı yok doğur cocugun
Sen degil erkek arkadasin hamile kalir. 😎
fazlasıyla çok hemde hemde regl arkası kalmazsan şaşarım
Hayır yumurtlama dönemine denk gelmiyor
teşekkür ederim
Buradan yumurtlama dönemini öğrenebilirsin ;
www.jinekolojivegebelik.com/.../...-hesaplama.html
teşekkür ederim :) daha varmış :) ama yumurtlamadığım sürece hamile kalmıyorum değil mi?
Risk her zaman var neticede spermler canlı hücrelerden oluşuyor ve 3-4 gün kadar canlı kalabiliyorlar.
Mümkün olduğunca korunun keza tek risk hamilelik değil biliyorsun.
başka ne var ki?
Hastalık kapabilirsiniz.
o konuda bir sıkıntımız yok :) ikimizde ilk birlikte olduğumuz insanlarız :)
Aklına sadece aids gelmesin. Hepatit, mantar vs.
Neyse sizin bileceğiniz iş tabi
hmmm en iyisi bir doktora gideyim ama kendisi çok titiz bir yerde çalıştığı için düzenli olarak doktorları iğne yapıyor çalışanlara
korunmama sebebşn nedir?
prezervatifimiz bitmişti.
5. yaparken düşünseydin.
nasıl yani?
hamile kalma olasılığın düşük
hamilesin bence canımcım
oha o kadar mıı
çok biliyorsunuz ya aferin
pardon _?
Kaç günde regl oluyorsun ve kaç gün sürüyor?
Sizin gibileri icin yaşasın CEHENNEM
oo yuppiiii :D welcome to hell babe :D
ablacım bu resim ne alaka :D
evlilik hazırlıklarına başlayın...
Hamile olasılığın bence %99
Bebeğe ad düşünmeye başla.
Rahatladın mı beş defa boşaltınca
bişey olmaz hergün defalarcakez yappın
Anladıkta o resim ne öyle
kısmet diyelim.
çok düşük bir ihtimal
5 iz doğurursun kesin hayırlı olsun
Hayır.
Çok yüksek iyi alıyorsun 5 i başarılı
sıfırr
Bence düşük ihtimal
%99 dur. dikkat et
İnşallah kalmışsındır 😃
niye yaaa sen mi bakacaksın
Evet.
iyi o zaman
pki teşekkür
Bu da troll
evettttttt
İhtimali var
5 de 5 yaptınız mı
Bence tutmaz
5. kac dakıka surdu?
Hamilesin.
bize ne mk
%80 lerde falan
iyi bari 6 degilmis
Çok yüksek
hamıle kal ya lutfennnn.. ayrıca neden 6 olmadı
neden yaaa
cocuk ıstıyoruz yenı bebek sevmek gerek sen dogur bız bakarız
olmadı doğurayım size vereyim :D
olur valla :)
o zaman bekleyin 9 ay sonra kapınızdayız :D
unutma tarıhını ozaman 25.11.2015 de soz verdın :) bebegını alırım ama bır sartım var.
neymiş :D
özeline yazsam
olmaz :D
benımde cocugumu tasımanı ısterım.
Yuhhh hemde ne risk.
yani zina yaptin?
hee evet zinaaa :D aşk ve sevgiyi iletmenin en iyi yolu dokunmaktır. ve bunu günah göstermek de en büyük hatalardandır. ilk insanlar din nedir bilmezken hep üredi gitti onlara birşey oldu mu hayır. o zaman bundan sonra da olmayacağına göre bir sıkıntı yok. ben deistim. ne kimsenin dinsel görüşüne saygısızlık yaparım ne de başka birinin benim inanışıma laf etmesine müsaade ederim. sorumla ilgili cevap verecekseniz verin vermeyecekseniz de susun.
% 70
Yani olabilir
hamile kalmazsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar