+1 yılişin zor. ilişkiye girdiğin erkeğin herhangi bir sağlık problemi yoksa tek bir damla sperm sıvısı bile seni döleyebilir. Bence bu dönemde ilişkiye girmen hiç iyi olmamış. Doktora görünsen iyi olur. Her kadın çocuk yapma yeteneğine sahiptir bu yetenek için ve kadınların merhametleri gereği hepinizi seviyorum. Ama o çocuğu büyütebilecek yetenekte çooooook az kız var. Ondan sen bu ilişkide zevkin doruklarına kadar çıktın ama bu zevkin sonucunda çocuk gelirse onu sokaklara bırakma olurmu. Yoksa o sokaklarda büyür ve bir gün insanlığı yok edebilecek intihar bombası bile olabilir. Yapmayın güzeller. Ne sizin yumurtalarınız ne de bir erkeğin spermleri değersiz. Biz onların buluşması sonucu yaratıldık. SONUÇ OLARAK ACİLEN DOKTORA GÖRÜN HAMİLE OLMAN YÜKSEKTİR.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇook riskli bir durum zevk suyunda bile sperm taneleri vardır gebelik ihtimali olabilir ertesi gün hapinida ayda 1 kere kullanabilirsin onunda ikincisi çok sakıncalı olur bile bile lades yapmışsınız sonucu beklemekten başka seçenek yok
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl1 hafta evvel kullandığın ertesi gün hapının etkileri çoktan gitti unut onu
Soran+1 yılYumurtlama dönemimi geciktirmemiş midir:(
Cevap sahibi+1 yılKullandığın ertesi gün hapı Norlevo veya Ella piyasada başka yok zaten bunlardan birini ictikten sonra hormon dengen alt üst olur yalancı sancılı kanamaların olabilir ama bir bakmışsın ki gebesin ben aynı durumu yaşadım 1 hafta arayla 2. kez ertesi gün hapıni içirdim kız arkadaşıma hatta bir kaç tanıdık doktor arkadasimada sormuştum intihar olur demişlerdi ama başka seçenek yoktu çünkü ben o dönemde içine bosalmistim 1. hafta sonra 2. ertesi gün hapını içti soluğu hastanede aldik karakolluk olduk felan işte sıkıntılı yani
+1 yılyok be kalmazsın merak etme cok korkar olduk ceket atsalar hamile kalıcagını düsünenler var hamile kalmak o kadar kolay birsey degil rahat ol ki bende dogurgan olmama ragmen geri cekilme yöntemiyle korunuyoruz
25 Yorumla- +1 yıl
tesekkürler en iyi cevap icin
- +1 yıl
beliki seks konusunda ço aza bilgin var. ilişkiye girdiğin kişi sağlıklı değildir. sağlıklı bir erkekle sen bunu yap gör nasıl hamile olursun. bu konularda bilimsel araştırmalar bile var. Şunlara bak istersen Dr. Joanne Stone, Dr. Keith Eddleman, Mary Duenwald araştırmalarına göz at istersen.
- +1 yıl
@hiçkimssse pardon ama kendinden bu kadar net konusarak ancak kendini komik duruma düsürüyorsun ben ve erkek arkadasımda bu konuda testlerimizi yaptırdık ikimizde saglıklıyız ve söyle bir sey var ki geri cekilme yöntemini tam uygulayabildigin müddetce hamile kalma riskin gercekten yok ama sen kendinden süphe duyarsan bu yöntemi net bir sekilde uygulayamayacagına dair o zaman elbette problemler yasanır bahsettiğin arastırmalarda bu problemler üzerine arkadasım.
- +1 yıl
bilgin az ondan sizinle tartışmayacam. araştır bilgi öğren sonra yaz yazacakalrını. penisin ilk sertleşmesinden çıkan bir damla sıvının içinde sperm olduğunu biliyormusun. Sen benim bu tip konular üzerinde bilgili olup olmadığımı nasıl bir ibarede bulunuyorun bilmiyorum sen beni tanıyormusun veya bilgimi biliyormusun ki öyle iddalı konuşuyorsun. Bilgisizsin bu konuda sadece sen değil pek çok kişi bu konuları bilmiyor. Neymiş konuşulmaz. Evet konuşulmaz ama yapmaktan zevk alınır. İşte böyle @ minnikburun
- +1 yıl
@hiçkimssse resmen cingene gibi kavga etmek istiyorsunuz :) tamam beyefendi bir siz bilgilisiniz biz hepimiz aptalız evet haklısınız yoksa biz gerizekalıyız risk almaya bayılıyoruz doğru.
Gizli Üye(30-35)+1 yılbişey olmaz, bendede aynı korku var şu an ama gecici...
22 Yorumla
Soran+1 yılHap içmeyeyim mi yani
Cevap sahibi+1 yılhapı içmek senin geleceğini sonlandırabilir. ben sanmıyorum hamile olacağını.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Tebrikler yumurtalarından yakında civ civ sesleri duyarsın :-D
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Kalma ihtimali yüksek o zevk suyunun içinde canlı sperm kalmış olabiliyor
13 Yorumla
Soran+1 yılAdet olmadım kullandıktan sonra
+1 yılYani tam sakat donemde girmissin evt hamile kalinabilme riski var heleki bu donemde
10 YorumlaArd arda olduysa ihtimal yükselir ve çok dusuk ihtimalle olsa zaten zevk suyunda sperm bulunur. sen tedbirli ol
05 Yorumla
Soran+1 yılşu an beklemekten başka çarem yok gibi
Soran+1 yılErtesi gün hapı mı kullanayım? Ama o da ayda 2 kez fazla olur gibi..
+1 yılSiz mercimeği fırına verip kapağını kapatmışsınız tamamdır o iş 😂👍 🙆 🙆
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 439 cevap paylaştı. zevk suyu ile hamile kalınmaz dışarı boşaldı ise sorun yok
10 Yorumla
+1 yılhayirlisi olsun bebis gelme ihtimali var ertesi gun hapini bu kadar sık arayla da etkisi olmaz
00 Yorumla
+1 yılKullandıysan sıkıntı olmaz bence daha
14 Yorumla
Soran+1 yıl1 hafta önce kullandım ertesi gün hapını
- +1 yıl
İlişkiye girdikten hemen sonra kullandın dimi?
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Biraz sıkıntı
+1 yılkalınır cnaım evli misin
14 Yorumla
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
hım... o zaman kesin kullan çünkü zevk suyuda spermle karışıktır hamile kalma riskin var
Soran+1 yılbir ayda 2 kez ertesi gün hapı kullanmak intihar etmekle aynı şey
- +1 yıl
neden ki ne sakıncası var o zaman kullanma ama risk var yani
Gizli Üye(30-35)+1 yılilişkiden ne kadar süre sonra hapı kullandın?
12 Yorumla
Soran+1 yılBu ilişkiden sonra kullanmadım. Önceki ilişkimden sonra kullandım. Yani 2 hafta önce falan
Cevap sahibi+1 yılhmm anladım zevk suyundan ben 3 senedir kalmadım boşalma olmadıysa rahat ol stres yapıp kendinizi zora sokmayın, çok düşük ihtimal çünkü
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılCok cok 9ay 10 gun sonra Anne olursun :)
10 Yorumla havada bebiş kokusu var :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKalınabilir, şans işi.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBisey olmaz çocuk o kadar kolay olan bisey degil
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. yumurtlama döneminden kastını anlayamadım
02 Yorumla
Soran+1 yılYani yumurtanın oluştuğu dönem hamilelik riskinin en yüksek olduğu dönem
- Cinsel Yaşam konusunda 327 cevap paylaştı.
+1 yılKalınmaz
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılminik bir ihtimal var genel de hamile kalınmaz
10 Yorumla
+1 yılRisk çok yüksek
10 YorumlaBir sey olmazzz. Tadini cikar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl5 aydır geri çekiliyorum birşey olmadı
10 YorumlaYok bee ne hamilesi
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılzinayı bırakırsan hapı yutmazsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 433 cevap paylaştı.
+1 yılKalmazsinn
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldüşük ihtimal de olsa kalabilirsin
00 YorumlaHamilelik riski var
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılah şu kızlar yenimi gördün sanki o y...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 906 cevap paylaştı. Hayırli olsun
00 YorumlaEyvah
00 Yorumlaİhtimal var
00 Yorumla
+1 yılBelli olmaz bebeğim
00 Yorumla
+1 yılOlabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılrisk alma
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar