Ben ergenlige girdim gireli masturbasyon yapıyorum son senelerde daha fazla yapmaya basladım her gün yapıyorum yapmayınca kendimi eksik hissediyorum cok kötü bagımlılık yaptı artık yapmak istemiyorum cünkü cok fazla unutkanlık yapıyo hicbir seyi dogru düzgün dinleyemiyorum cok kötü etkiliyor bugün 8 kere yaptım istegim anca gecti bunu yapmadan istegimi bitirebilecek ne var cinsellik haricinde? troll deyip gecmeyin gercekten ihtiyacım var yardıma ama psikologu karıstırmayın :/
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılöncelikle cinsellik bir ihtiyatir bunu kabul
edeceksin. İnsanlar 15 - 16 yaşında evlenmeye programlanmis. Evlenme yaşı arttığında doğal olarak istekte artıyor. Ben yapmıyorum diye bu istekte kurulan imkansız. burada önemli olan evlenene kadar isteği belli bir düzeyde tutmam lazım. Bu nasil olur dersen bunun tek yolu mast ama sadece tam orgamz olacağın mast. Bayanların çoğu mast da orgamz olamaz, olduğunu zanneder. tam rahatliyamadigin için masti yaptıkça yaparsın gelir. Günde 3-4-5-6-7-8-9 kere bile yaparsın ama İstek gene bitmez. Her mast sonrası 10 dakika kadar pismanlik olur ve kendini kotu hissedersin. Ama 10 dakika sonra tekrar mast yaparsın. Kısır döngü ye girersin yanı. Hatta ev e her geld013 Yorumla
Soran+1 yılBen bısalıp rahatlıyorum ama tekrar yapıyorum bosalmıyorsun deme ne yaptıgımı iyi biliyorum :D
Cevap sahibi+1 yılsadece ıslanıyorusn ve biraz kıyısından köşesinden orgazma yaklaşıyorsun o kadar. 😆😆😆
eger orgazm olsan bir kez yaptın mı o gün belki birkez daha yaparsın o kadar. Sen bence sadece ıslanıyorsun o kadar
Peki mast tı sadece elinle yapıyorsun değil mi
Soran+1 yılYaklasıyorsun degil resmen oluyorum benden iyi mi bileceksin vücudumu😄
Cevap sahibi+1 yılBak şimdi eğer orgazm olsaydın günde 8 kez yapmazsın. Niye art arda yaptığını zannediyorsun. Tam rahatlatamadığın için. Bence mast yöntemini değiştirip denemen laızm
Ancak öyle farkını görürsün
Soran+1 yılHer türlü denedim neredeyse en cok sürtünmeyle yaptıgımda etkili oluyor onda bile günde yine 3 ya da 4 kez yapıyorum
Cevap sahibi+1 yılKontrol sende olduğu müddetçe yani elle ve sürtünme ile orgazm olamazsın. Niye dersen orgazm anı yaklaştığı an beyin elime komut gönderir Ve oksamayI keserim. Yani orgazm olmak üzereyken elini çeker ve sadece ıslanmış olarak kalırsın. Demek istediğim ooo
Soran+1 yılNiyr elini cekiyorsun ki ben cekmiyorım
Cevap sahibi+1 yılEminmisin
Bunun ancak farklı bir mast yöntemi kullandıktan sonra anlarsın.
Cevap sahibi+1 yılTamam sen klasik ve zevk vermeyen yöntemin işe devam etmek istiyorsun
Soran+1 yılBen bir sürü şey denedim merak etme sen
Cevap sahibi+1 yılTabii senin kararın
Cevap sahibi+1 yılEğer denemek istesem bana burdan ulaşırsın. Tabii aşırı zevk almak istersem
İyi günler
Soran+1 yılİyi günler canım
En İyi Cevaplar
tabikide mümkün.
bunund tek sebebi senin bosalamaman... yani mast yapıyon sulaniyon sonra da bosaldigini zannediyon ama yarım saat sonra canin yine istiyo dimi? Bu yuzden cok isteklisin benim eski kiz arkadaşım da boyleydi asiri istek vardi.. bunun çözümü doğru mast yapmak mastın puff noktalarini bilmen lazim.. zaten 1 defa bosaldiktan sonra istediğin zaman rahatlayabiliyon. .. yani g noktalarini bilmen lazim ama turk kizlarinin genelinde var. anlatayım taktiğini09 Yorumla
Soran+1 yılBosalıyorum zaten sorunda burada kasılıp rahatlıyorum birkac dakika boyunca öylece kalıyorum hareket edemiyorum ama ardından aklıma gelir gelmez canım tekrar istiyo ve yapana kadar aklımdan gitmiyor
Soran+1 yılKaygan sıvı zaten sürekli geliyor bosalmadan kastım o degil ben kasılıyorum ve baya rahatlamıs hissediyorum uzun bir süre bundan anlıyorum sıvıfan degil :D
Soran+1 yılNe ilgisi var ya
Soran+1 yılAlıyorum ama belli bir süre
Gizli Üye(36-45)+1 yılotokontrolünü kullan kendine söz geçir hatun sen makinemisin 8 defa ne
17 Yorumla
Soran+1 yılOff onu yapabilsem benim icin cok gğzel olacak ama yapamıyorum 8 bugüne özel oldu normalde 3-4 falan ama yine fazla keske azaltabilsem :(
- +1 yıl
Tamamen irade meselesi. İradene sahip çık çünkü bu senin bedenin.
Soran+1 yıl@haymatlos_beyrut keşke yapabilsem denedim ama sadece bir gün durabiliyorum ertesi gün yine aynı
Cevap sahibi+1 yıltamamen kesme günde 1 e bir düş hatun
Soran+1 yılBen bir kez yapamıyorum yapınca ikincisi de geliyor 2 kez yapıp durmaya calısıyım :/
Cevap sahibi+1 yıldevam o zaman hatun nefsinle savaşmayı öğren onun her dediğine uysak halimiz duman
Soran+1 yılOf inşallah ya senelerdir bitmedi cilem bırakamadım bunu onun yüzünden erken yasta bunamıs gibiyim
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
35Cevap
https://www.zehirliok.com/masturbasyon Şunu okuyabilirsiniz
12 Yorumla
Soran+1 yılTesekkürler bakıcam
Cinselliği asla gitirecek film yazı konuşmalardan uzak durarak azaltabilirsin
170 Yorumla
Soran+1 yılNasıl durucam sürekli öyle muhabbetler oluyor etrafta
Soran+1 yılValla dediklerinin yüzde doksanı dogru :( herseyden etkileniyorum bu yüzden diziyi bile normal izleyemiyorum ne yaparsam aklıma birsey geliyor
Soran+1 yılHerseyi yapıyorum da kız arkadasların agızını kapayanıyotum konusuyolar ve aklımageliyor
Soran+1 yılVar ama onlarla denk gelemiyoruz pek digerleriyle daha yakınım
Soran+1 yılBugün evde ders calısmam getekiyor ama aklıma gelmez insallah
Soran+1 yılTesekkürler
Soran+1 yılBugün sadece bir kez yaptım mesela
Soran+1 yılEvet:D
Soran+1 yılTeşekkürler hahah
Soran+1 yılYok degil :D sana da sagol yorum yaptıgın icin :)
Soran+1 yılNedenn
Soran+1 yılTroll olsa dinlemezdim herhalde :) aynen
Soran+1 yılSana da sagol :)
Soran+1 yılBugün hiç yapmadım ama zor duruyorum
Soran+1 yılBugun ders calismiyorum yarin bakicam :) yuzeydel nasil oluyor?
Soran+1 yılBir defa yaptim umarim dahasi olmaz😄 daha fazla calisaniycam😂
Soran+1 yılİsteyerek yapmadım😕
Soran+1 yılBence de ahahah
Soran+1 yılEvet😄
Soran+1 yılTünaydın 😄
Soran+1 yıl😊😊
Soran+1 yılİyiyim sen nasılsın
Soran+1 yılİyi hisset tabi 😊 bugün iki oldu onun dısında iyi😁 Yarın basla en iyisi kitaba
Soran+1 yılEvett
Hergün yapman üstelik 8 defa hiç normal değil bırak ileriye dönük zararlarını su anda bile çok kötü etkiler hayatını. Başka şeylere odaklan, hobi edin ona vakit ayır sosyal ol yani kafanı dağıtıcak uğraşlar bul kendine.
013 Yorumla
Soran+1 yılHergün 8 degil 3-4-5 falan oluyor normalde bugün 8 olunca sorma getegi duydum azaltacagıma cogalıyor :/
Soran+1 yılSürekli dısarıdayım o günler de 3 kez en azından yapıyorum ama mesela bıgün evdeydim o yüzden böyle oldu
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılNasıl azaltıcam? En son bırakmak için denedim bir gün yapmadım o gün çok boş kaldım diye ertesi gün 11 kez yaptım keşke durabilsem :/
Soran+1 yılYok o abartıydı zaten bir daha olmadı önceki gün yapsam olmazdı ondan oldu
Soran+1 yılYok bayan bay farketmez ben gidip anlatmak istemiyorum bunun için
Soran+1 yılHiç gidesim yok bu sıkıntıdan :/
+1 yılsevişme isteği beynin en güçlü kısmında, bizi hayatta tutan reflekslerin öğretilerin tetiklendiği kısım. bu isteğin bitmeyecek ama düzenli bir seks hayatın olduğunda mast aklına gelmez zaten.
07 Yorumla
Soran+1 yılAma ona daha zamanım var o zamana kadar ne yapıcam ben
- +1 yıl
düzene sok en azından, önemli işlerden önce yapma. onun dışında yapabileceğin çok birşey yok.
Soran+1 yılÖnemli işlerden önce derken
- +1 yıl
sınavdan önce yapma mesela.
Soran+1 yılYapıyorum işte hep
- +1 yıl
eğer vazgeçemediğin birşeyse en azından barışık ol bu durumla. yaptığından pişman olma yoksa psikolojin bozulur
Soran+1 yılOlmuyorum malesef yaptıkca yapasım geliyor öyle malca bir durum
Gizli Üye(36-45)+1 yılbıakmak işini ben beceremedim. bırakmaya çalışınca daha da isteklendim. ama sayısını azaltmayı deneyebilirsin ;)
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılha bide çok yapmanın sebebi doyuma ulaşmamış olman.. sahteymiş gibi gelmesi. belki yanlş ama bir ara bende günde 3 falan yapıyordum. sonra biriyle haftada 2 kez sanal sx yapmaya başladık. ikimiz de çok zevk alıyorduk. onun dışında yapmamıştık.
Soran+1 yılYok sanalda hic doymuyorsun
Cevap sahibi+1 yılbilmiyorum. ben iki kişiyle yaptım. herkes memnundu. yüzümüz görünmeden kamera açıyoduk.2-3 gün yetiyordu
Soran+1 yılO senin icin öylr
Cevap sahibi+1 yılhmm belkide ;)
Bunu yenmenin tek yolu var oda başka şeylerle uğraşmak ya da mast yöntemini değiştirmek. Boş kalmamaya çalış ayrıca
10 Yorumla
+1 yılIbadet. Baska da cozum cok zor
47 Yorumla
Soran+1 yılAzaltarak bırakmak?
- +1 yıl
Ibadetini icten yaparsan birden birakirsin. Bahsettigin olumsuzluklardan da kurtulursun
Soran+1 yılBenim bu durumumdan birden bırakabilir miyim
- +1 yıl
Kendini birakamam diye sartlarsan birakamzsin. O kadar zayif bir iraden oldugunu sanmiyorum. Sacma sapan dusuncelerden siyrilman lazim. Hicbir anlami olmayam bos bir olay icin kendi kendine her anlamda zarar veriyosun. Deger diyosan eger devam et ama degmezse birak
Soran+1 yılHaklısın. mesela bugün sadece bir kez yaptım bu benim icin devrim sayılır
- +1 yıl
Yahu banane bundan..! Gunahina şahit toplama. Vallahi de billahi de Kıyamet gunu pisman olacasin bundan. Eger ki Allah , gunahlarimizi ortmezse o dehsetli gunde butun tanidiklarmiza karsi rezil oluruz..! Allah , senin gunahini ortmusken neden ortaya cikariyosun..! Bir daha cevap yazma. Bol bol tovbe et
Soran+1 yılTamam sakin
Cinsellik konusunda 376 cevap paylaştı. günde 8 kez mi hey maşallah snein acil bir sevgiliye ihtiyacın var
08 Yorumla
Soran+1 yılSevgili bulmak öyle kolay mı
Soran+1 yılVar ama onla olmuyor yani denk gelemiyoruz hic okuldan biri
Soran+1 yılüni 3deyim o da bizim okulda ama olmuyor ve baska biri yok düsündügüm
Soran+1 yılOff
bu aralar bende deli gibiyim duvarları deliyorum :D
03 Yorumla
Soran+1 yılSen benim yerimde olsan kesin delerdin
Soran+1 yılBenim durumumda
+1 yılGorusler icler acisi. Yardimci olacak tavsiye vermek yerine herkes olta atmis baligi turmaya calisiyor yazik. Yasinizdan basinizdan utanin *
07 Yorumla
Soran+1 yılFarkındayım olanların :D ama benim derdim cinsellik harici birseyler düsünmek şu an burada bile olmamam gerekiyor ama burdayım malesef durumum baya vahim
- +1 yıl
Yapacagin tek sey namaz kilmak tuhaf ama namaz kildiktan sonra cinsel uzuvlarin hosuna gidiyor dokubmak ellemek istyorsun ama yapasin gelmiyor. Sey gibi dusun oruc tutmussun iftarda yiyecegin yemegi dusunuyon ama aclik hissin yok
Soran+1 yılSen böyle mi yapıyorsun
- +1 yıl
Suanda zayiflamaya calistigim icin hayir
Soran+1 yılNe yapıyorsun
- +1 yıl
Ne konuda ne yapiyorum? Suanda mast yapmami engeleyecek bir sey yapmiyorum
Soran+1 yılAnladım tamam
Gizli Üye(36-45)+1 yıl8 kere yaptın ama cok olmamışmı bu ne yokluk boyle acıl sana bır sevgılı lazım veya pıpı lazım
01 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum ama yok işte benim bırakmam lazım
+1 yıldüz duvara tırmanıosun abla sana bir cubuk girmesi lazım
05 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum ama onun için daha var :/
- +1 yıl
acilen bir koca lazım sana sağlam çakacak şöyle :D
Soran+1 yılHem de baya sağlam o bile yetmeyebilir😕
- +1 yıl
yetmezse beni çağır :D
Soran+1 yılSen kal oldugun yerde😄
ergenken bende yapmayacam demişdim ama bırakamadım bırakamazsın ayrıca unutlanlık yapmaz o senin kuşkun
05 Yorumla
Soran+1 yılGercekten yapıyor afedersin mal gibiyim ciddiyim denilen birseyi iki dk sonra unutuyorum hicbirseyi hatırlamıyorum
Soran+1 yılNeden peki
Soran+1 yılAlkol arada tüketiyorum onunla ilgisi olmaz
Bak keyfine be güzelim niye bırakacaksın ki. Yardım lazımsa yardımcı olurum :)
04 Yorumla
Soran+1 yılYardım daha farklı konuda lazım da neyse
Soran+1 yılOlamazsın
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaç yaşında başladın mast yapmaya? Mesela günde kaç kere yapıyorsun?
042 Yorumla
Soran+1 yıl12 yasımda basladım. Günde degisiyor genelde 3 ya da 4 falan ama bugün biraz abartı oldu 8 kere o yüzden soruyu sordum durumum vahim halr gidiyoda
Cevap sahibi+1 yılPeki şu an kaç yaşındasın? Ayrıca o yaşda zevk alıyormuydun ki cidden?
Soran+1 yılAlıyordum niye almiyim ki
Cevap sahibi+1 yılçplk mı ypydn?
Soran+1 yılNe farkeder ya :D
Cevap sahibi+1 yılNerden öğrendin çok merak ettim
Soran+1 yılKendi kendime yaptım kimden öğrenicem o yaşta :D
Soran+1 yılİçgüdüsel yani
Cevap sahibi+1 yılBsalabiliyomuydun peki?
Soran+1 yılBosalmasam neden yapıyım
Cevap sahibi+1 yılO yaşlarda ne hissediyodun peki bsalıyodun dmek çok ilginç.
Soran+1 yılRahatlama hissi
Cevap sahibi+1 yılAşırı mı zevk alıyorun gözlerin felan kayıyormuydu?
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılBugün yaptın mı?
Soran+1 yılBir kez
Cevap sahibi+1 yılPeki neden sks ypmıyorsun?
Soran+1 yılBiri yok cünkü istedigim
Cevap sahibi+1 yılNasıl birini istiyorsun ki?
Soran+1 yılTaniyip sevdigim biri yok
Cevap sahibi+1 yılTanıyıp sevsen iliklerine kadar çocuğu bsaltrmsn? Ayrıca hergün yaparmıydınız enişte bey ile :D
Soran+1 yılOnun beni bosaltmasi gerek durumu kotu olan benim :D eniste bey elimden kurtulamaz
Cevap sahibi+1 yılAnal vajinal oral hepsini kabul edermisin? Ayrıca hergün seni dikmesini kabul edermisin?
Soran+1 yılAnal isterse ben de ona yaparim ahahhsjs😂
Soran+1 yılHer gün yapmak istemezse asık sorun olur evlendigine pisman ederim😄
Cevap sahibi+1 yılSevdigiğin biri olsa sevgilin olsa yapmazmısın sex?
Soran+1 yılYapılabilir ama o kişiyi buşmak mesele
Cevap sahibi+1 yılAnal'a izin verirmisin peki arkadan dikmesine?
Soran+1 yılBence senin okuman yok
Cevap sahibi+1 yılArkadan önden hertürlü alırım diyosun oral'a da izin var diyosun yeterki o sevgiliyi buluyum diyorsun.
Soran+1 yılAnal bir cinsel iliski sekli degildir o yüzden sadece o olmaz ama cok isterse onda uygulayabilirim :)
Cevap sahibi+1 yılNerde oturuyodun?
Soran+1 yılKoltukta
Cevap sahibi+1 yılVibratör mü var o koltukta?
Soran+1 yılHayal gücün cok basit
Cevap sahibi+1 yılzaten gs yenilmiş sinirliyim şu an yanımda olsan bu snirle 5 psta atrm hard hmde
Soran+1 yılTabii
Cevap sahibi+1 yıljartiyer giyermisin?
Soran+1 yılNerde giyicem okula giderken pantolon altına mı? Beynin olduguna emin misin😄
Cevap sahibi+1 yılYok be kızım sevgilin olduğunda seks yaparken
Soran+1 yılOna ihtiyac olmaz zaten o sıra
Cevap sahibi+1 yılHalen devam mı mast yapmaya 12 gün geçmiş konuşmayalı :P
+1 yılgarip sevgilin yok mu
02 Yorumla
Soran+1 yılSence
- +1 yıl
yok :)
+1 yılBırakırsın ama kızım sen resmen yanıyorsun yav :)
01 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum onu
Sevgili edin.. yoksa sanal seks...😃
04 Yorumla
Soran+1 yılSevgili bulcam daaaa yapcam daaa ohoo
Soran+1 yıl:/ :/
+1 yılDudak tiryakisi misin?
01 Yorumla
Soran+1 yılGaliba
+1 yıl8 senasta bıraktırırım sana
04 Yorumla
Soran+1 yılDalga gecmeyin ya
- +1 yıl
ne alakası var ya. para kazanıyoz şurda
Soran+1 yılKomiksin
- +1 yıl
ablama indirim yaparım yabancı deilsin
Pıpı bulursan vazgecersın
08 Yorumla
Soran+1 yılOhoo daha var o zamana
Soran+1 yılYa böyle demek kolay
Soran+1 yılDeniycem yavas yavas
Soran+1 yılUzun süre ne kadar yani
- Cinsellik konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yıl8 mi
ulen 5 kere namaz kıl desek kılmazsın ama12 Yorumla
Soran+1 yılSen?
- +1 yıl
mast dan çok çok fazladır :D
Yapın bu, hormonlarını aldıramazsın.
02 Yorumla
Soran+1 yılYapmayanlar masıl yapmıyor?
Sana yardımcı olabilirim eğer istersen
01 Yorumla
Soran+1 yılNe yardımın dokunacak ya
- Cinsellik konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılseks yapmaya başladığında mast. bırakırsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeğil ama azaltabilirsin
09 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yapıcam peki
Cevap sahibi+1 yılBak canım aklına geldiği an başka şeylere odaklan kendine hobi edin mesela boş kalmamaya çalış yani ya da hiçbir şey yapamıyorsan çık dışarı hava al ki o düşünce gitsin kafandan
Soran+1 yılSürekli okuldayım cıkınca arkadadlarla takılıyoruz yorgun eve geliyorum ama o halde bile aklıma gelmisse yapıyorum mutlaka :/
Cevap sahibi+1 yılyap ama aşırıya kaçma zararlı frenle kendini
Soran+1 yılBıgün evde oldugum icin böyle oldu normalde 3-4 kez falan oluyor
Cevap sahibi+1 yılgünde mi haftada mı ?
Soran+1 yılGünde
Cevap sahibi+1 yılOoo çok fazla 😯 bunu haftaya indirge ben haftada 2 gün yapıyorum gayet iyiyim
Soran+1 yılNasıl indiricem işter
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşka biriyle ilişkiye gir bari
09 Yorumla
Soran+1 yılKimle giricem ya ortada biri mi var daha olsa bile hemen olaca iş değil off of
Cevap sahibi+1 yılzamanla olur ama girersin sevdigin insanla
Soran+1 yılO zaman grlene kadar ben buhar olucam galiba
Cevap sahibi+1 yılsanal seks denemeye bak
Soran+1 yılYok daha frna o
Cevap sahibi+1 yılistersen yardım edebilirim istediğibi
Soran+1 yılSanalsa etme lütfen :)
Cevap sahibi+1 yılistersen yanınada gelirim :)
Soran+1 yılAhahah
- Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBir sevgili bul :D
04 Yorumla
Soran+1 yılPazardan mal mı alıyorum hemen gidip alıyım
- +1 yıl
Yani orası da öyle. Azaltmaya bak en güzeli sigara gibi..
Soran+1 yılzor olacak baya
- +1 yıl
Biraz :)
Azalt
10 YorumlaELine sağlık
02 Yorumla
Soran+1 yılSagolasın
Namaz kılmak
04 Yorumla
Soran+1 yılYine aklına gelir bu durumdaki birinin
Soran+1 yılNasıl birden biter ya :/
Cinsellik konusunda 557 cevap paylaştı. çeşmemi la bu.
00 Yorumlayap yap zararı yok
11 Yorumla
Soran+1 yılOlmasa niye soriyim kardeşim
Gerçeğe geçiş yap
05 Yorumla
Soran+1 yılDaha var abisi
Soran+1 yıl22.
Soran+1 yılAnal olmaz ya saçmalık
Abartma istersenn
01 Yorumla
Soran+1 yılKeşke
Devamını Gör(20)