Erkekler andropoz nedir? penisin işinin bitmesi mi demek?
penis bir daha kalkmıyor, sertleşmiyor mu demek yani?
penis bir daha kalkmıyor, sertleşmiyor mu demek yani?
Andropoz veya menopoz cinselliğin bitmesi anlamına gelmiyor. Doğurganlığın bitmesi veya kaliteli sperm üretiminin bitmesi diye düşünebilirsin. Penis her zaman kalkar kalbini sağlam tuttuğun sürece. Bayanda kaldıracak bir şey yok ancak oda kalbini sağlam tutmak zorunda çünkü bu sefer orgazm olamaz.
azalma mazot bitmeye yaklaşmıs demektir.
:)) peki o durumda da cinsel istekleri olur mu bu erkeklern
az cok olur ama alet kalkmazsa istese neye yarar ki :)
acıdım erkeklere yaaaa :D
ama o zmana kdr yaptkları ile yetinsin zaten o 50-60 arası olur :)
bende işlev ve performans üst seviye sorun yok :)
hayır. genelde bitmez. bizde ki menapoz gibi bişeydir. azalma olur ama devam eder. daha çok psikolojik olaydır onlarınki bunalıma falan girerler yada farklı hobiler vs edinirler
Sertleşme erkeklerde 70 yaşına kadar devam eder (sağlıklı sigara alkol kullanmayan) bunlar dışında sertleşme sorunu ile birlikte meniden kesilir
Cevap
8Cevap
sizde menepoz erkeklerde antrepoz olayı gerçekleşir
•Seksüel fonksiyon ve istek azalması, özellikle sabah ereksiyonlarının kalitesinde düşme,
•Entelektüel kapasitede azalma, konsantrasyon kaybı, yorgunluk, kızgınlık ve depresyon,
•Kas kitlesinde ve gücünde belirgin azalma,
•Kemik mineral yoğunluğunda azalma (osteoporoz)
•Organ yağlanmasında artış.
en iyi anlayabilrceğin şekilde kaopyala yapıştır yapılmıştır
Akü bitiyor marj basmıyor motor ateşleme yapmıyor depodan benzin gelmiyor,motor tam randimanlı calışmayıp kesik kesik çalışıyor demek ama ben farklıyım ferrariden daha sert porjhe den daha hızlı motorum v var :-D
senin dediğin başa poroz şimdiki dediğini hiç duymamıştım ilginç
İkisi farklı durum. Cinsel aktiveler devam etme kapasitesi varken, psikolojisi dağılır.
aynen öyle ama andropoz cok gec yasta gelir erkege.hatta andropoz olmadan ölenler bile var
Daha neler duyacaz :) Neler varmış bissürü şey öğrendım sayfada :) Çoğu alaya almış zaten gene bayanlardan bmantıklı açıklama gelmış :D
ilişki otobanında dörtlüleri yakmak demek .d
marj basmıyor demek.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar