erkekler neden anal ilişki iatiyorlar? vajina ile doymuyorlar mı? ve neden bu kadar iğrençleşiyorlar?
Cevabın nedir?
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılAnal isteyen erkeklere kafam girsin
Kadın analdan zevk almaz. Tam tersine çok acı çeker. O yapan zevk aldım diyenler de erkek zevk alsın diye yalan söyleyenler tamamen psikolojik. Bunu haydar dümen bile söylemiştir kadın analdan zevk almaz diye. Ama erkek zevk alır kalçasından. Erkek ve kadının boşaltım sistemi aynıdır ama tek farkla. Erkeğin orasında prostat var prostata baskı yapınca yalayınca parmaklayınca aşırı zevk alıyosunuz. En azından yalatın ya da okşatın kadına. Erkek arkadaşlarımın üzerinde denedim onayladım. Daha da ilginci penise dokunmadan sadece parmaklayarak boşalabiliyolar. İlk defa böyle bir zevk yaşadıklarını söylüyolar. Çünkü erkeklerin g noktası orda. Bunları biliyorum çünkü partnerlerime daha çok zevk vermek istiyorum. Bu arada kadının bütün zevk alacağı şeyler vajinadadır g noktası bile vajinadadır. Araştırın prostat orgazmı diye. Hala yaparım diyen varsa soksun döte parçalasın kadının bağırsaklarını.
Erkekler anal bölgelerinden zevk alırlar. Gay olsun ya da olmasın her erkek anal bölgelerinden uyarılmaya çok açıktır. O yüzden kızların da aynı bölgeden aynı uyarılmayı yaşayacaklarını düşünürler ki bu kadın anatomisi gerçeğine aykırıdır.
Gay olanlar bunu zaten anal ilişki yaşayarak yaşarlar. Ama gay olmayanlar " Ne ulan ben gay miyim?" diyerek oralarını elletmezler bile. Bu sefer de içlerinde kalan ve hiç bir zaman yaşayamadıkları bu zevki kadınlar üzerinde yaşamaya kalkarlar ki, bu durum zaten başlıbaşına bir yansıtma ve sapma durumudur.22 Yorumla
Soran+1 yılÇok acıklayıcı ve bilimsel olmus ellerine saglıık, tesekkur ederiiimmm..
- +1 yıl
Rica ederim canım :)
En İyi Cevaplar
ben de merak ediyorum
31 Yorumla
+1 yıltek amaç şahsi görüşüm olarak.
karşı cinse acı vermek ve oraya girmek daha dar olduğu için orayı zorlamak haz veriyor. benim insanlarda gördüğüm bu yani.210 Yorumla
Soran+1 yılsen istiyor musun peki?
- +1 yıl
hayır. ne alaka benle.
Soran+1 yılsordum sadece sakin ol..
- +1 yıl
tamam.
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Yav kardeşim ben senin cinsiyetine göre yazmıyorum banene..! Bilmediğin veya yaşamadığın konu hakkında bu kadar bilinçli davranma.. yukarıda biri yazmış yapan ibnedir benzeri bişe ve gizli kullanıcı ulan ERKEK gizli kullanıcı olma... Her kezden özür diliyerek şunu sölim evlendin ve ileride eşin böle bişe istedi... Bu sadece o yatak odasını alakadar eder... Ama bakıyorum her kez yorum sahibi bilgili... Bende bu duruma ayar oluyorum...
- +1 yıl
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnal isteyen erkek zaten pisikolojik sorunu olan erkektir analda yetmeyince erkek erkeğe yapmak ister bunun sonu yok.
105 Yorumla
Sorançok iğrençleer ya, midesizlik yemi ediyorum
Cevap sahibi+1 yılAynen... Allah bişeyi yasak etmişse mutlaka vardır bir sıkıntı bu arada teşekkürler...
Cevap sahibi+1 yılBenim yaram yok anala karşı olduğum için ve yapmadığım için bu konuda içim rahat belliki senin yaran varki gocunuyorsun...
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
43Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBirincisi daha dar o yüzden zevki de fazla olur erkek için. Ikincisi anal yapmayı kabul eden bir kıza erkek her istediğini yaptırır. Erkek bir kızla anal seks yapıyosa başı ciddi anlamda göğe erer.
23 Yorumla
Soran+1 yılyani sence kız kabul etmeli mi etmemeli mi?
- +1 yıl
Kabul etmemeli
Soran+1 yılteşekkür ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunlar p*rno dan gelen aşışkanlıKlar gibi.
Ama artık bayanların çoğuna anal nor la gelmeye başladı ve isteyen taraf oldular artık18 Yorumla
Soran+1 yılöğğğğğğğkk
Cevap sahibi+1 yılSenin tepki gayet normal. Zaten bakiresin belli. Vajinal birleşme tabiki daha zevkli ama niçin bazı bayanlar anal istiyor. Hiç düşündün mü?
Soran+1 yılsen tecrübelisin sanırım :) bakire olduğumu bile anladııın :) hayır düşünmedim.. bir süre sonra sıkılıyorlar mı, ne?
Cevap sahibi+1 yılTabiii biraz tecrube var ama fazla degil 😆😆
bakire olduğun kullandığın cümlelerden belli ürkek ve önyargılı bir dil ile yazıyorsun 😜😜
bir süre sonra bazı bayanlar değişken zevk isteyebilir. Ama devamlı değil bazen. bunu nasıl anlıyorlar biliyor musun?
Soran+1 yılhayır tabi ki de bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılBak aslında bu diyecegim özel bir zevktir. Bunu illaki anal diye düşünmemen lazım. İşini bilen bayanlar bunu mast ta kullanırlar. Yani aralarını okşamaktan müthiş zevk alırlar. Yani almayı öğrenmişler. ama bunu yapan herkes anal yapmaz. Hiç anal yapmayan bile bunu kullanır ve muthis bir zevk alırlar
ama bazıları anala yönlenir ama hepsi değil çok çok azı
Peki sen arkanI okşanmadan zevk alıyor musun
Soran+1 yılbu da fazla özele girdi bence daha fazla saçmalamayalım.. teşekkürlerr
Cevap sahibi+1 yılTamam siz bilirsiniz.
Ama bursa herkez gizli ve kimse kimseyi tanımıyor. Sadece bunun olabileceğini yani bayanların isteyebikeceğini size göstermek istedim. Tabi cevap vermeyebilirsiniz
iYi akşamlar
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. sahiplenme duygusu işte her yeri benim olacak mantığı
32 Yorumla
Soran+1 yılsende de var mı?
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. midesiz adam ruh yapısında problem olan adam anal ister. sağlıklı düşünen insan yaratılış mizacına uygun yaratılmış insan anal ilşki istemez.
20 Yorumla
+1 yılZevk meselesi , ayrıca sen sevmiyo olabilirsin ama anal ilişkiyi seven kadınlarda vardır elbet.
22 Yorumla
Soran+1 yılben sevmiyor olabilirim evet ama zaten ben demedim anal sevmeyen kadı yok diye, elbette vardır zevk meselesi
- +1 yıl
Ya insanların karakterleri , fantezileri farklıdır işte. Ben analdan sonra daha ne iğrenç şeyler duydum şahsen. Anal falan harika kalır yanında. İnsanlar her geçen gün daha çok sapıtıyolar :/
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha dar olduğu için anal daha çok hosuna gidenler var bide yasallar cignenmek içindir prensibini kullananlar bence çok iğrenç iyy düşünsene domates kabuğu falan gelecek iğrenç ya
227 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYasallar değil yasaklar
Soran+1 yılallah belanı vermesin :) o kadar detay vermesene kusucam yemnleee
Cevap sahibi+1 yılDetay vermeden nasil iğrenç olduğunu anlatacaktim :D
Soran+1 yılben zaten iğrençliğin farkında bir insanım :P
Cevap sahibi+1 yılPardon o zaman geri aliyorum lafimi kusma :D
Soran+1 yılbenim midem bulanınca ağzım sulanıyor, ne manyak insanım yaa :)
Cevap sahibi+1 yılCiddi misin? Valla benimde midem bulaninca agzim sulanir bide midem bulanirken ayakta durunca daha da bulanir midem
Soran+1 yılevet çok ciddiyim.. insanların canı bir şey görüte çekince ağzı sulanır, benimkide midem bulanınca ağzım sulanıyor:) meselaa iğrenç bişeey görürüm ayy ağzım sulandı derim, annem bir tane vurur manyaaak mısın diyee :) xgzxdfg
Cevap sahibi+1 yılAynen bende de var o öyle söyleyince o gördüğün şeyi canın cekmis saniyorlar ama aslinda midemiz bulaniyor :D beni bu konuda anlayabilecek biri çıkacağını hic dusunmezdim :D
Soran+1 yılbenimle dalga geçiyorlardı sen deli misin, ağızımın suyu aktı de de tam olsun falan diyeee.. sinir olurdum :) yalız olmadığım için çok mutluyuuum :)
Soran+1 yılyalız diye bişey yok, tabi ki de yalnız olmadığım için mutluyum :)
Cevap sahibi+1 yılBenim arklar pis bisey gördüklerinde veya bahsederlerken falan hep derler susun tamam agzinin suyu akacak şimdi bunun cok sever oyle pis seyleri falan diye dalga gecerler :D sen bide bana sor bende acayip mutlu oldum bu konuda yalniz olmamak çok guzel bise :D
Soran+1 yılahahah :) seni en iyi ben anlarım bu konudaaa :) yuuuppphiiiiiiiiii ağzımızın suyu akıyor ve biz yalnız değiliiiiz :) zsfsfdsf
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle o degilde ilk yazdığım görüşü bida okudum agzimin suyu akti :S
Soran+1 yılAhahaha 😂😂 ne sulandıııık beee😂😂 ıyyy
Soran+1 yılmerak ettm valla seni😂😂
Cevap sahibi+1 yılbende seni mersk ettim soran :D
Cevap sahibi+1 yılmersk değil tabiki merak :D
Soran+1 yılSjsjjdksk😂😂😂 kafa dengi cıktı bizim agzı sulu😂😂
Cevap sahibi+1 yılbu sitede ilk defa kafa dengi birini gördüm sulu ağız :D ben bu sitede de tekim saniyordum bu kafada :D
Soran+1 yılRuh ikizim benim facede bile bulamadııı yahu, burada hic beklemiyordum😂😂
Cevap sahibi+1 yılbende şu an hala soklardayim bu kadar olur yani :D
Soran+1 yılYılın kavusmasııı😂😂
Cevap sahibi+1 yılne yılın kavuşması yüzyılın kavuşması bu :D şu yüzyıl içinde kimsenin başına gelmemiştir böyle tesadüfi bir kavuşma :D
Cevap sahibi+1 yılben sana ara ara ağzımın suyu aktığında burdan dert yanarım soran sakıncası yok dimi :D
Soran+1 yılAyıııppp ediyorsuun ne sorunu yaa, hatta sen gizliden Çık, mesaj atayıııımm😜😝
Cevap sahibi+1 yılharbi mi? :D :D ben söylicektim de şimdi terslersin veya yanlış anlarsın falan diye söylemedim :D
keşke bu soruya , anal isteyen kadınları da ekleseydin
28 Yorumla
Soran+1 yılistiyorlar mı sahi?
Soran+1 yıltalep mi?
Soran+1 yıl190 tane fantezim var ama kimse söylesem illa grup veya anal var mı diyor.. oysa ikisi de yok
Soran+1 yılımhh anladım.. teşekkürler
+1 yılBence vajina yeter anal fantazi için olabilir fakat Zararlı olduğu bilinmeli
14 Yorumla
Soran+1 yılgünah günaaahh
- +1 yıl
Evet günah bunu sormadın ama
Soran+1 yılne sorduğumu biliyorum
- +1 yıl
Evet öyleyse 😊
Anal yapan erkeğe izin veren kız da onun kadar iğrenç..
22 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle öyleeee
analmı iğğğğğğğğğğrençlik bence cankuş mis gibi sıcacık ıslak ıslak pembiş pembiş vajina dururken
33 Yorumla
Soran+1 yılya pembe değil siyahsa? :P
Gizli Üye(36-45)+1 yılO şekilde cinsel olarak pek zevk aldığımı söyleyemem ama sevdiğim adama ayıp özel bişey veriyorum düşüncesi beni çok mutlu ediyor. Sonradan acıması mesela "erkeğim yaptı "deyip gülümsüyorum. Oraya boşalıyo tuvalete çıkınca aktığını görüyorum meninin erkeğim oraya boşaldı deyip utlu oluyorum yani... Sadece sahip olunma duygusu güzel. Yoksa sevmediğin insanla gidip anal yapmazsın...
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılEn kral kalça da olsa anal yapmam. Kadın zevk almaz bundan erkek te görsel zevk alabilir belki.
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılÖzentiden başka bişi değil. İlkkez deneyenler b*k kokusundan birdaha yapmıyor çoğusu😪 Ve b*k yoluna gitmek istemem ben..😪
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhak deliği dururken b*k deliğinde işi olanın i-tten farkı yoktur :(
11 Yorumla
Soran+1 yılSuper bir yoruuumm👍👏
Gizli Üye(30-35)+1 yılNekadar dar o kadar zevk :)
73 Yorumla
Soran+1 yıliiyyyy
İğrençlerde ondan. İnsan sevdiği kişiye kendi zevki için nasıl o acıyı çektirir anlamıyorum.
20 Yorumlaben hiç anal yapmadım ve nefret ederim o tür insanlardan.
20 Yorumla
+1 yılAnal daha dar daha sikidir buda dahabfazla zevk verir diye
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBazı erkekler seksin pokunu çıkartmayı seviyor galiba, dödçü itneler
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılAnal istemiyorum, her erkekde istemez zaten.
41 Yorumla
Soran+1 yılher erkek değil ama geneli istiyor ve çok iğrenç.
Cinsel Yaşam konusunda 359 cevap paylaştı. Benim hatunlar istiyor vallahi fena olmuyo...
24 Yorumla
Soran+1 yılhatun da değil, hatun-lar.. hey maşallahh
Soran+1 yılohaaaaa
Cinsel Yaşam konusunda 588 cevap paylaştı. ego tatmini yapmak için
42 Yorumla
+1 yılBence de gerekli değil ancak partnerim isterse olabilir.
00 Yorumlaanal iki taraf isterse olabilir bnce
16 Yorumla
Soran+1 yılöğğkk
Soran+1 yılhiç ilişkiye girmedim ki zevk alayım
Soran+1 yılyaa bir git allah aşkınaa
Gizli Üye(30-35)+1 yılheryerinize erişebilmek sadece bize ait olduğunuzu düşündürüyor ve daha çok bağlıyor. tavsiyem 1 kerede olsa sevdiğin adamla yap ona önem verdiğini, özel ve sadece onun kadını olduğunu hissettirirsin. merak etme hayatındaki erkek düşünceli biriyse canın yanmayacaktır ve zevk alırsın.
01 Yorumla
Soran+1 yılAslaa
+1 yılAnala tamamen karşıyım! Pislikçe ve günah!
21 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle öyle
Onları derdi daracik deliğe girip çıkmaları
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok iğrençleer ya, midesizlik yemi ediyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılvalla ya hiç sormaa ğkkk
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen neyini vermeyi düşünüyorsun peki?
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılArtı verdiğine göre
Önden vermeyi seviyorsun...
Soran+1 yılhenüz kimseye vermedim bilmiyorum, sadece analı iğrenç buluyorum
Cevap sahibi+1 yılPeki anal degil de,
Sadece anal deligini emse yalasa...
Bunu nasıl bulursun?
Soran+1 yılya tamam sus valla kusucam yaa
Cevap sahibi+1 yılHe tabi...
Ağdalı mınini ver o zaman ağzıma desem verecen sanki
Gizli Üye(25-29)+1 yılorası daha dar olur zevkli olur ;)
11 Yorumla
Soran+1 yıliğrennçç
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıldarlığı etkiliyor
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılArkadan bir versen hep vermek istersin anal gibi harika sey yoktur
00 Yorumla
+1 yılBen anal sevmem günah.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 680 cevap paylaştı. zevk istek meselesi canım benim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılister inan ister inanma dar istiyorlar.
ben hiç bir kızla yatmadım bu arada.
ister miyim bilmiyorum, ama ilgi çekiyor doğrusu.01 Yorumla
Soran+1 yılneresi ilgini çekiyor ya, valla tiksinç bir durum ığğğğ
Vajinadan veriyorsan anala gerek olmamalı
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 392 cevap paylaştı. Anatomileri farklı iki bölümün.
10 YorumlaNeden erkekler? Bak ben istemiyorum mesela
02 Yorumla
Soran+1 yılGenelleme yaptım herkes demedim zaten
Soran+1 yılayrıca soruyu erkeklere sordugum için erkekler
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. İgrenclik
32 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle öyle
+1 yılKucakta ve doggy isterim
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılben istemedim ki... o istedii...
10 Yorumla
+1 yılmerak ediyorum
10 YorumlaVaji candır...
21 Yorumla
+1 yılKız bakireyse sokacak başka yer yok
00 Yorumla
+1 yılRuhları pis 😅
10 Yorumla
+1 yılistemem
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılben istemem
10 Yorumla
+1 yılKızlarda iştiyor
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmerak
10 YorumlaMerak,,,
00 Yorumla
Devamını Gör(35)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi