arkadaşlar azisi belki bir çoğunuz bilmiyordur bir bulgar şarkıcı ve kendisi gaymiş hatta kocası var ama ben biseksüel olduğunu hem erkeklerden hem bayanlardan cinsel olarak arzulandığını düşünüyorum. şarkıları mükemmel ben onun bu erkeksi halini daha çok seviyorum.çok seksi değilmi sizcede bu halleri. bu görüntüde esmer sakallı bakışları keskin bir sevgilim olsun sert görüntüde çok isterdim. böyle sert olsun vurdumu çektimi bak kızım diye sahiplensin kıskansın ben türkiyede böyle esmer sakallı buna benzeyen bir erkek görmedim o kadar seksi ki. bir kere izmirde konserine gittim bu adamla sevişmeyi çok isterdim buna benzeyen türk erkeği var mı sizce esmerlik bakışlar ten rengi vücut falan
Azisin çok büyük bir hayranıyım bende ve hayatını ezbere biliyorum o derece müthiş bir tutkum var bu adama karşı... ve bence çok yakışıklı birisi... yakında bursaya gelecek konsere o konsere kesinlikle katılıcam :)
1
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
ya sen cansın bende hayranıyım ve gerçekten mükemmel yakışıklı
bende göçmenim ordan biliyorum azisi türkiyede çoğu kişi bilmez malesef ama bana göre azis göçmenlerin tarkanı sıfatındadır :):) bu adam hakkında bilmediğin eminim bir sürü şey vardır tatlım :):):) mesela tecavüze uğradığını gerçek mesleğini nasıl şarkıcı olduğunu hangi şarkıları kimler için yaptı malina ile neler yaşadı gay sevgilisiyle nerde tanıştı ne zaman evlendiler nasıl çocukları oldu falan herşeyi biliyorum :)
sen kafayı yemişsin (ciddiyim) bu herif master degree gay. konuşması hareketleri. yüzünde sakal var konuşiması hareketleri mimikleri bayan. bunun neresi sana erkeksi geliyor?
1
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
diğer halleri değil sadece bu halleri erkeksi geliyo böyle sakkallı esmer falan. yoksa konser anında kendisini canlı gördüm biliyorum
ama esmer ve bu görüntüdeki erkekleri çok seviyorum napim :D arkadaşlarımda diyo biriyle tanışıyorum esmer kıllı falan hemen diyolar bu ayıyı nerdenbuldun at hırsızı falan ama gönlüm esmer erkeklerden yana. ben sarışın olunca yanımada emer yakışır :)
zevkini si. keyim afedersin. ankaranın doğusunda bunlardan çok var.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
zevksiz görebilirsin saygı duyarım ama ben sarışınım ve beyaz olmaktan sarı saç görmekten bıktım. hayalimdeki erkekde böyle ve ben izmirdeyim böyle erkek yok çevremde ankarada var mı onu bilemem
1. Soru sormamışsın 2. Kaşlarını aldıran erkek başka nelerinden ödün vermiştir? 3. Beyaz paçalı don giyen erkek için kıroo demez mi siz kadınlar. 4. Normal erkeklere yönel.
sana gore muhtemelen bu adamin tabi burdaki halinden bahsetcem makyajli kadinsi sarisin hallerinden. degil. sert durmasi iri yari olmasi esmer olmasi hosuna gitti turkiyede esmer olup kurtlar vadisinden firlamis gibi gezen o kadar cok tip varki.
azisin nesi seksi kız sana bakmaz o bana bakar :DDDD azisin o erkeksi tavırları tamamen numara yoksa albümleri satmaz konserleri olmaz o istediğin erkek modeli sadece burada var :D
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
buna benzer bir abimiz var mahhallede ama evlilik düşünmüyor vurkaç yapanlardan, tek gecelik düşünürsen görüşeblir, sen nerde oturuosun bakim tanıştırayım sizi istersen
ben neden hiç rastlamıyorum bu görüntüde bakışları böyle esmer kirli sakallı sert erkek aşırı etkiliyo beni. ben sarışınım ve böyle erkeler cezbediyo beni
En İyi Cevaplar