Dümdüz neredeyse azıcık bir çıkıntı var sadece küçücükler. Bende istemezdim böyle olmasını kim istemez lombur lombur meme :/ ama olmayınca olmuyor. Sevgilimden çekiniyorum bu sebeple. Ona söylediğimde seni göğüslerin için sevmiyorum asil ruhunu seviyorum dedi ama.. engelleyemiyor içimdeki küçük güğüs travmasını. Nasıl özgüvenimi sarsmasını engelleyebilirim?
Cevabın nedir?
Erkek arkadaşın aklı başında, a. msalak olmayan biriyse zaten senin göğüslerinle ilgilenmiyordur. Kendine güvenin olduğunu ona her zaman hissettir. Kişiliğin ve zekanla önplana çıkar kendini. Onu bu şekilde etkilemen o küçük göğüslerin önüne geçer zaten. Ayrıca nice küçük göğüslü ama çekici ünlüler var. Onları kapatacak şekilde giyinebilirsin mesela bir tarz oluşturursun kendine buda dış görünüşüne bir artı kazandırır. İlerde anne olunca büyüyücektir. En kötü estetik var tıp ilerledi. :)
16 Yorumla
Soran+1 yılben çekici değilim fındık burunlu değilim dudaklarım iri dolgun değil ne bileyim onlar olsa neyse dersin belki de. yoh :D
Soran+1 yılSevgilim zeki buluyor beni çok seviyor cidden korkum da bundan o beğenmezse üzülürüm bende ya çok tatlı çünküüüü :D
Soran+1 yılDaha görmedi gördüğünde hayal kırıklığı yaşamasını istemiyorum. Ama cidden elimde olan bir durum da değil.. Napalım umarım fazla şeyapmaz ya :d
En İyi Cevaplar
Lombur lombur meme? 😂 ben istemem şahsen, sevgilimde çok istiyosa gitsin kendine bir inek bulsun ne saçma ya. Bunlara niye takılıyosunuz ki, çok rahatsızsan git silikon yaptır.
37 Yorumla
Soran+1 yılya öyle deme inek minek hatta bende diyorum meme dediğin nedir bebişlerime süt vericem falan. Öyle olmuyor görüyorsun lombur lombur memeleri diyorsun benim neden yok ahah
Soran+1 yılparam da yok ki. Olsa zaten koşa koşa gitcem haha
Soran+1 yılkandırmaktansa dürüstlüğü tercih ederim çünkü o sütyeni illa ki bir gün çıkaracak bari fazla şok olmasın jsdfhfd
Yahu boşverin bunları, birinin memeleri küçük olur şikayet eder, birinin pipisi kısa olur bu işler nasıl olacak der. Boşverin yahu boşverin, keyfinize bakın. Sizi böyle kabul edenlerle beraber olun. :)
04 Yorumla
Soran+1 yılya insan karşısındakini çok sevince korkuyor o sevmezse diye
Soran+1 yılBilmem daha görmedi görünce ne olacak üzülüyorum ya derde bak dert etmemeliyim ama insan ediyor
Cinsellik konusunda 1,8b cevap paylaştı. kilo. alinca buyur merak etme ufak meme kolay sarkmaz. hem. birde o yonden dusun bende lombor lumbur meme sevenlerdenim ama o memelerde yercekimine fazla karsi koyamiyolar ve o zmanda igrenc duruyolar.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
54Cevap
Eskiden göğüs sorun olmaz derdim, bir avuca sığsın derdim
Ama olmuyor yani büyük gerekli, yapıcak birşey yok malesef estetik filan düşünme04 Yorumla
Soran+1 yılee hem büyük gerekli diyorsun hem estetik düşünme diyorsun :D
Soran+1 yılşanssızlık haksızlık bu :d
+1 yılEngelleyemezsin Toplum piskolojisi ile zehirlenmiş birisin sende. Kadınların bitmek bilmeyen kuruntuları , takıntıları asla bitmez o yüzden zevk almaya bak takıntından çünkü vazgeçemeyeceksin.
00 Yorumla
+1 yılyahu bırakn bu işleri. göğüs büyük olsun nedir. ya. böğk.
sanki herkesde Kate Upton cicikleri olcak.
onuda sevmiyorum ya. herkesin keyfi farklı. kendine göre bulsun.05 Yorumla
Soran+1 yılya benimkiler o kadar küçük ki ben orta boy memeye bile büyük diyorum
- +1 yıl
orta boydan kastın ne ki. :) bunların hepsi göreceli
Soran+1 yıl75 beden sütyeni zor dolduruyor 85 e bile razıyım demek o bile büyük benim için demek. Çokk büyüklerde gözüm yok haha
- +1 yıl
dediğim gibi önemli olan benim adıma şekli şemalı. elinde tuttuğunda verdiği his vs. vs. sendeki de fizik olarak fena değil gibi.
neyse. onu sevende bulunur. hepsinin bir alıcısı var.
iyi günler
Soran+1 yılben tuttuğumda daha benim elimi bile doğru düzgün doldurmuyor of of. Elden bir şeyde gelmiyor, teşekkür ederim iyi günler
ailede küçük yoksa büyür ama bu kadar da takma ya büyük olupta çok şikayet eden bir sürü bayan var küçük meme candır ;)
sevgilin doğru söylemiş insanın yüreği büyük olsun önce...04 Yorumla
Soran+1 yılanneminkiler de küçük.
Soran+1 yılyok param yok zaten
- Cinsellik konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBüyük olanlar da büyük diye şikayetçi. Boşver. Seven adam bunu takmaz bile.
çocuğun olursa bir miktar daha büyür iyi hissedersin.02 Yorumla
Soran+1 yıl:( fazla küçük ele avuca gelmiyor neredeyse
- +1 yıl
Üzülme. Merak etme her şey iyi olacak.
Sevgilinin penisi küçük olsa sen ne dusunursen, oda senin için onu dusunur :)
01 Yorumla
Soranof of
küçük candır büyük her zaman sorundur sarkmaz dik durur kokmaz pişik yapmaz ve en önemlisi partnerinin ağzına göredir ben çok seviyorum sakın utanma ve üzülme
00 YorumlaSirf memeleri küçük diye o kadindan etkilenirim ben.. küçük meme iyidir deforme olmazlar.. az bakimla hep diri kalirlar..
00 Yorumla
+1 yılAnladığım kadarı ile benim göğüsler bile seninkinden büyük. :) Takma kafana. Kendini olduğun gibi kabullen. Yoksa mutsuz olursun. Kendinle barışık ol.
00 Yorumla
+1 yılvalla küçük göğüs her türlü daha çekicidir benim için. bence bu saçma kafayı değiştir, gerçekleri göremiyorsun böyle
01 Yorumla
Soran+1 yılbenimkiler fazla küçük
Cinsellik konusunda 962 cevap paylaştı. küçük göğüslü kızların ne kadar seksi olduğunu biliyorsun değil mi Onun icin hic takma kafana Keşke benim sevgilim deli küçük göğüslü olsaydı
00 Yorumla
+1 yılDert etme... Bu ülkede her türlü kadına talip bulunur elbet.
06 Yorumla
Soran+1 yılama ben bu durumda olmaktan üzülüyorum ya of ya
- +1 yıl
Silikon taktır o zaman. Dert etme bunu ya. :)
Soran+1 yılparam yok
- +1 yıl
İş bulunca yaptır. Ya da para biriktir.
Soran+1 yılöğrenciyim ya daha para bana yetmiyor :) ileride belki. teşekkürler
- +1 yıl
Hadi bakalım küçük abla.
+1 yılBir erkek olarak bence göğüslerin küçüklüğünden önce dişilik önemlidir. Eğer kadın Seksi hareketli ve bakımlı ise göğüslerinin küçük olması hiç önemli değildir. Muhakkak senin artıların vardır ;)
00 Yorumlaher erkek makul ölçüler de göğüs sever , bir zaman sonra bunu bastıramayabilir
03 Yorumla
Soran+1 yılne demek o :(
Soran+1 yılanladım
Fazla büyúk olmasıda kötü belli bir zaman sonra sarkar küçük idaal ele geliyosa tamam ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılorta boy olsa cidden takmam da fazla küçük ya ilkokul çocuklarının (7.-8. sınıf) bile benimkilerden büyük
+1 yılyaşın kaç bilmiyorum ama ileride senin için büyük sorun teşkil edecekse slikon yaptırabilirsin. O zaman taş gibi tombul memelere sahip olursun :))))
00 Yorumla
+1 yılbiraz zaman gecsin büyür calışmalarla merak etme ;)
00 YorumlaKüçül göğüslü kadınlar çok seksi ayrıca meerak etme hamileliğinin 6. ayında büyüme gerçekleşiir.
00 Yorumlaerkek arkadasınınkı kucukse sık kafana:) barı ordan yırtardın :D
00 Yorumlayaşında küçüktür daha büyür özellikle 21-22 yaş sonrası ve doğum yapıncada dahada büyür. hem küçük daha cazip dert etme
00 Yorumla
+1 yılBiri varsa sevgilindememkki seviyo seni bos tatavayapmayagerek var mı
00 YorumlaSevgiline sole evsin onlari ilgi gostersin o zaman sevebilirsi belki
00 Yorumla
+1 yılsen memeni göster bana belki olurum ben seninle sevgili :)
04 Yorumla
Soran+1 yılOğlum benim sevgilim var ben seni napayım bir de belki diyor ay hoşt
- +1 yıl
hoşt sensin be ya beğenmezse sevgilin o zaman nolcak
Soran+1 yılnapalım kader
- +1 yıl
ben beğenirim belki memeler candır :)
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıltakılma o kadar çok canını sıkarsa estetik gayet ilerledi
02 Yorumla
Soran+1 yılparam olsa çoktan yapıtırıcam
Cevap sahibi+1 yılama ben ce en güzeli doğal olandır
+1 yılLombur lombur meme ne l*n sjshdgah
22 Yorumla
Soranbasbaya haha
- +1 yıl
kız öyle deme kızlar şikayetçi ondan
Olsun sende ozaman kalçaya önem ver yine biyer iyi olsun :)
00 Yorumla
+1 yıltakma evlenince buyur onlar ve kucuk göguslerinde kendine göre tatlılıgı var
00 YorumlaBence doğal küçük olması, yapay silikonludan daha iyi ve daha seksi, öbür türlü balon oluyor resmen
00 YorumlaBunların bir önemi yok ki zaten küçük göğüs daha güzel ve çekici
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBosver takma kafana sevgilin takmiyo sende kendinle barisik ol
02 Yorumla
Soran+1 yılgörmedi ki daha
Cevap sahibi+1 yılGormemis olabilir ama soylemisin sonuçta
yaşın kac
bıde fızıgın nasıl olcu kg boy?08 Yorumla
Soran+1 yıl19 yaşındayım fiziğim güzel boyum 1.75 bacaklarım falan uzun. Kilom orantılı
Soran+1 yıl52 değil 59 ama fiziğimden memnunum ben 55ken bile çok zayıftım.
Soran+1 yılsquat falan yaparım arada evde o kadar :D
Soran+1 yılerkeklerde işe yarar o diye biliyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılFındık meme diyoruz biz ona ama bazı kadınlara gerçekten yakışıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgili bulmussun ya ona bak.
22 Yorumla
Soran+1 yılsevgili bulmakta ne var mememi görmüyor ki sevgili olana kadar :D
- +1 yıl
sevgili olunca hemen gösteriyo musun :D kız güldürme beni
gögüs geliştirilebilir bir şey..
02 Yorumla
Soran+1 yılnasıl?
+1 yılpsikolojini bozuyorsa slikon taktır.
00 Yorumla
+1 yılben mini minnacık seviyorum :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılelletince büyüyecek zaten merak etme
00 Yorumlayaşın kaç belki daha büyür. hormon tedavisi al
010 Yorumla
Soran19. Almalıyım galiba :( anneminkiler de küçük. Genetik galiba
Soran+1 yılhangi doktora gideceğim ben kadın doğum uzmanına mı
Soran+1 yılparam yok ki mecbur böyle idare edicem
- +1 yıl
Meme büyütme kremleri
Breast Enlargement CreamsGöğüs büyütme ameliyatı dikkate alınarak, kadınlar yöntemlerden çok sayıda etkisiz piyasaya sunulan bulmak eminiz. Ancak, göğüs büyütme kremleri defa çoğu kadın kendi Güvenliğiiçin takdir ürünü bulunmaktadır.
Aslında meme büyütme ile birlikte, göğüs Büyütücü kremler de daha düzgün, kızlarlageçirdiği ve daha sıkı, hatta streç işaretleri ve kırışıklıkların görünümünü azaltarak onları.
Göğüsler için doğrudan uygulanmakta, bu krem-bazlı ürünlerin hızlı bir şekilde kısa sürede birkaç hafta içinde sonuç absorbe. İki katı kadar pratik bir çözüm bu tür kremler ve Serumlar yapan hiçbir zararlı kimyasal madde, sentetik hormonlar ve koruyucu madde içeren bu. Tüm bu özellikleri bu doğal göğüs büyütme yöntemi için güvenilir olmayan ürünlerin şu anda piyasada bulunan çoğu güvenli ve etkili bir alternatif olun. - +1 yıl
Nasıl iş meme büyütme kremleri
Bu eser kremlerinasıl? Phytoestrogens – kendi yapısı içinde hormonu östrojen taklit bitki molekülleri – göğüs geliştirme kremler çoğunda bulunan ve üretmek daha fazla östrojen beyni uyarmak. Sonuç olarak, bu sürüm Östrojen meme büyümesi Çemen, yabani yam, sık sık bu kremleri, E vitamini (o düzgünleştirir cilt) ve kollajen birlikte formülde dahil pueraria mirifica ve Kırmızı yonca dulavratotu kökü, bu tür diğer belirli doğal maddeler ile birlikte artırır (Cilt toner ve daha sıkı).
Doğrudan göğüsler talimatları, kullanmakta olduğunuz ürünün eliyle göğüs kremleri uygulanır. Losyonlar uygulanan göğüsler aynı şekilde masaj gereken meme kremler vardır. Kural olarak, yaklaşık beş dakika günde bir meme kremler uygulanmamalıdır. Bir kez absorbe phytoestrogens göğüsler, yapım onları daha büyük büyümek kan akışını teşvik bekleniyor. - +1 yıl
Göğüs büyütme egzersizleri
Breast Enlargement ExercisesGöğüs büyütme egzersizleri olsa meme büyütme promosyon en kolay ve en ucuz yöntemi, onlar da onları çalışması için keskin bir yaklaşım gerektirir.
Herhangi bir diğer egzersizgibi düz, rahat bir yüzeyi ve spor giyim göğüs büyütme egzersizleri yapılmalıdır. Kaslarını zorlayarak önlemek için bu egzersizleri ile çok dikkatli yapılmalıdır. -Dibi takdirde sen söyle, herhangi bir endişeniz var onlar hakkında program başlamadan önce doktor.
Onları yavaş yavaş artan, düşük eğitim yükler ile egzersiz başlar. -Dibi takdirde gerilim veya zonklama durumunda hasta hissediyorum, hemen yerine bırak. Göğüs büyütme egzersizleri düzenli olarak günlük olarak, veya iki kez / çok şey elde etmek için bir hafta "şımarık", dairesel göğüsler craved üç kez üzerinde yapılmalıdır. Başka bir büyük fayda bu egzersizleri sırt kaslarınızı duruşun ilerleyen büyük bir yardımcı olan güçlendirilmesi. - +1 yıl
Göğüs egzersizleri hakkında söylenmesi için gerçek onlar aslında, meme boyutunu artırmayın. Ama bunun yerine kitle, göğüs kaslarını artırmak, Göğüslerinizin destek olanlar bilirler. Duruşun gelişmeler daha kaldırdı bir pozisyonda daha sıkı ve daha büyük göğüsler yanılsaması yaratmak göğüslerini itecektir iken çıkma çalışarak bu kaslar daha sıkı ve daha büyük, yapacaktır. Bu gerçek fincan boyutuna gelince, ölçülerini meme 's büyüklükte bir artış ile göğüs ölçüsü olarak önemli bir değişiklik gösterir.
İçinden ulaşmak için çalışıyoruz sonuç nedir senin beklentilerini anlamak için egzersiz önemli bir parçası olur. Meme büyütme ise, egzersiz programı etkili sonuçlar sağlamak için ek alımı ile destek olmalı. Bu durumda egzersiz ek ürün emme kan dolaşımına, onun değerli besin hiçbiri kayıp olduğunu emin olmak için katkıda bulunacaktır.
zamanla yapa yapa büyür biraz merak etme
00 Yorumla
+1 yılportakal kadarda yokmu?
04 Yorumla
Soran+1 yılhayır yok
- +1 yıl
şu an kaç yaşındasın
Soran+1 yıl19 yaşındayım. Ya zaten ilköğretim 7. 8. sınıf kızlarının göğüsleri bile benimkilerden büyük
- +1 yıl
himm genetik olabilir canım ailede var mı senin gibi olan hem neden bu kadar sorun ediyosunki?
gerçekten hiç mi yok? çok şaşırdım
04 Yorumla
Soran+1 yılvarda küçücük işte
Soran+1 yılbana diyene bak kendin üzülme smiley i atarak bunu söylüyorsun ayh ben nerelere gideyim :D
+1 yılbırak seni seven böyle sevsin
00 YorumlaÖstrojen seviyeni yükseltecek şeyler ye.
00 Yorumla
+1 yılSevgilin olduğuna göre bu sorun önemli değildir
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılTahta göğüs desene.
01 Yorumla
Soran+1 yıltahta de ütü masası de artık ne dersen :D
+1 yılyasin kacki sonradan buyur
00 Yorumla
+1 yılUfak göğüs candır gerisi heyecandır
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılama seks kadısındır öyleyse
00 Yorumla Göğüs büyütme operasyonu öneririm
00 Yorumla
+1 yılKüçük daha güzeldir emin ol
00 YorumlaSilikon yaptırırsın
00 Yorumla
+1 yılOndan hoslanada var.
00 Yorumla
+1 yılsilikonla
00 Yorumla
+1 yılEvde kalırsın
00 Yorumlacok onemlı degıl