Bu kızlık zarı tam olarak nerede? bır sey olmuş mudur korkmaya başladım :( ?

Bu soruyu sormaktan gercekten utanıyorum ama ıcımın rahatlaması ıcın sormalıyım :( ben bekarım 24 yasındayım. cınsel bısey yasamayı bırakın kımsenın elını dahı tutmadım.. arada yanı bazen mast. yapıyorumama herhangı bır sey kullanmıyorum. sadece elımle oksayarak falan.. gecen gun lavaboda farkettım.. boyle elıme bosluk gıbı bır sey geldı o bosluk onceden de var mıydı onu da bılmıyorum. ıcıme bır sey dustu. ya orama bır sey oduysa dıye.. anneme bıle soyledım. anne boyle boyle bı durum var.. sen bakar mısın dıye. yok kızım manyak mısın bır sey olmamıstır dedı guldu gectı. sonra dedım ben doktordan randevu alıp gıdıcem sorucam boyle boyle bı durum var bakar mısınız dıye annem dedı bekarsın sen bakmazlar. sımdı elımle dokundugumda anus var. onun onunde boyle et parcası gıbı bırsey gelıyo. onun onunde bosluk var sonrada klıtorıs dudaklar falan ıste. bu kızlık zarı o et parcası gıbı olan sey mı onun onundekı bosluk mu yoksa. eger oyleyse bıttım ben orama bısey oldu kesın.. eger o et parcası gıbı seyse o zaman o bosluk ne :( ya of napıcam ben ıcıme bı suphe dustu bır sey olmus mudur yoksa evham mı yapıyorum
Bu kızlık zarı tam olarak nerede? bır sey olmuş mudur korkmaya başladım :( ?