O ses teli, anlamıyorum salak mısınız hiç araştırmıyor musunuz?
İlk gösterdiğin resim kapalı kızlık zarı, anormaldir ameliyat yolu ile açılır açılmazsa adet kanı akamaz ve dişi ölür, yani gerçek kızlık zarın da zaten delik (baya bildiğin yuvarlak delik) vardır çünkü o kan akmalı.
İkincisi boğaz.

İçinden sinir geçmeyen yerden acı çekmeyi, damar geçmeyen yerin kanamasını, zaten ortası delik olan şeyin delinmesini bekliyorsunuz.
Özür dilerim bu konular hakkında çok bir bilgin yoktu bilgilendirdiğin için teşekkür ederim
İkinci fotoğrafın vajinayla hiçbir ilgisi yok. Bu fotoğrafta görülen ses telleri. Ayrıca halk arasinda kızlık zarı olarak bilinen şey öyle balon gibi dışarda duran görülen bir şey değildir lütfen kulaktan dolma bilgilerle yanlış sonuçlara varmayın.
ilk resim kızlık zarı değil mi?
Böyle bir yapı değil kızlık zarı. Şu linkten okuyun isterseniz.
https://tek.link/OdKb
Googleye kızlık zarı yaz çeşit çeşit kızlık delikli veya çizgili et parçaları çıkıyor o adet kanı çıkan yermiş yani o mu zar yoksa zar onun 3 veya 6 cm içersinde mi?
Gönderdiğim linki okudun mu
Evet
ortadaki çizgi duruyorsa bir şey olmamış. septalı zar tipi var. ortadaki çizgi dediğin yok olursa işte o zaman bozulmuş demektir.
verdiğin anatomik resimde hata var. öyle balon gibi ortası septalı zar olmaz.
Cevap
9Cevap
Bi bayan olarak zor degil mi ya baksana neyin zar neyin ne olup olmadigini bilmiyorsunuz bi bayan olarak, bide mesela her ay bu adet donemi vs zor degil mi. Valla Allah yardimciniz olsun, benim de hic bi fikrim yok, sukur erkegiz, arama sebebi de olmadi haliyle... :)) Ama soyle diyim, eger bi iliskiye veya sert bi darbe almadiysan orana bisey olmamistir oyle durduk yere ya...
Kurcalama fazla. Biriyle yatmadıysan, ya da kıçının üzerine sert bir şekilde düşmediysen darbe almadıysan bir şey olmaz.
Peki ilk foto mu o zar?
alttaki kızlık zarı evet de niye korktun? ne oldu? bide baktın mı nasıl görünüyor?
2. Fotoyu cok aradinmi ne bicim vajina lan bu nenemim agzi gibi🤣🤣🤣 zar ilerde olur kapi agzinda degil keklemisler seni😂😂
Anlamadım o zaman 1. foto mu kızlık zarı?
Hayir oda değil
Peki nerede?
3 ila 6 cm ileridedir ve ufacik ince deri parcasi kimisi esnek olur yirtildigi bile anlasilmaz kimisi yirtildiginda kan gelir olay bu yani niye bu kadar kafana taktin bu olayi
Korkuyorum internete zarı aratınca bir çok çeşit resim çıkıyor delikli çizgili falan onlar zar değil mi ve ben o resimdekileri kendimde açıp bakınca görebiliyorum ama insanlar diyorki göremezsin ama ben o resimlerdekinin aynısını bende kendimde görebiliyorum
Nasil goruyosun bende onu merak ettim aynadanmi
Evet
Korkun niye peki niye bu kadar merak ettin baktin aslinda gorulmiycek bisey degil dedim ya 3 ila 6 cm ilerde zaten zar varken ilersini goremezsin
Googleye kızlık zarı yaz bak ve onlar 3 veya 6 cm içerde değil ben görebiliyorum
Delik var mı seninkinde peki
Var
Normal o zaman
Nereden biliyorsun?
Dyaninzarini gormussun delik illakinolmadi gerekir ozel gunde kanin akisini saglamasi icin
O adet kanının çıktığı delikli yer mi kızlık zarı yoksa kızlık zarı onun 3 veya 6 cm içerisinde mi?
Orası iste kanin ciktigi yer 2 cm de olabilir yakinlik
Kanın çıktığı yer mi kızlık zarı?
Evet damla damla gelir
Ne yaptığına bağlı bozulup bozulmadığı
çok bozdum, görsem anlarim
Ayırarak zarar veremezsin merak etme.
Nasıl yani?
bozulmaz bakmakla dediğin şekilde.
içine birşey soktun mu
Normal dudak sandım nan bi ağız diş gibi
Bozulmuştur umarım
Neden?