Kocam sporu bıraktı evlendikten bir süre sonra göbeklendi kıl alımına da dikkat etmiyor ben deyince anca alıyor bazen almıyor ve o şekilde bana karşımdaki erkek vücuduymuş gibi gelmiyor seviyorum onu ama bunun sevgiyle ilgisi yok gözüme artık çekici gelmiyor. İş yerimdeki erkekleri görüyorum kaç senedir evli olup bakımlarına dikkat ediyorlar şimdi bunu ona söylesem bozulur ama durumu o şekilde ne yapılacak böyle giderse daha soğumak istemiyorum
Cevabın nedir?
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle konuşmakla, nasihatle filan bir şey değişmez.
Hangimiz ana babalarımızın nasihatini dindedik ki?
Eğer doktorların nasihatini dinlesek tek kişi sigara içmez değil mi?
Peki ne yapabilirsin? İşte tam da burada kadınlık sanatı devreye girer. Şehrazat'ın İran kralını nasıl dize getirdiğini oku, Hürrem'in koca Sultan süleyman'ı nasıl dize getirdiğini oku.
İşin sırrı erkeğin fıtratını bilmekte. Kuzunun önüne et, kurdun önüne ot konmaz.
Erkekleri ateşleyen tek şey "rekabet" duygusudur.
Fanatik taraftar eğer rakip zayıfsa maça bile gitmez ama derby ise maçı asla kaçırmaz. Neden? Cevap erkeğin fıtratında yatıyor.
Rekabet güdüsünü gıdıkla. Ama dozunda olsun. Mesela ekrana şöyle kaslı bakımlı bir erkek çıktığında ağzının suyu akarak bak. O mesajı alır :D
Ha bir de şu linkini vereceğim yazımı bir oku
sehves.tumblr.com/.../not-bu-yaz%C4%B1-k%C4%B1z-k%C4%B1za-bir-sohbettir-l%C3%BCtfen03 Yorumla
Soran+1 yılO zaman da tartışma çıkarmaz inşallah :D
- +1 yıl
E zaten işin sanatı da orada ya.
İşi dozunda yapacaksın. Dozunu az verirsen işe yaramaz. Dozunu kaçırırsan zarar verir.
İlaç gibi. Dozunda kullanırsan tedavi eder, dozunu aşarsan zehirler.
Sen o yazıyı tekrar tekrar oku. Orada yazan herşeyi birden yapmaya kalkma tabi. Hepsini aklının bir köşesine yaz. İçlerinden sadece uygun gördüklerini azar azar uygulamaya başla. - +1 yıl
Daha önce anlatmıştım. Dur sana bir fıkra anlatayım:
Fadime askerdeki kocasına mektup yazmış:
"Ula Temel,
Yaylaya çıktum yaylattim oni.
Düzlüğü indum düzlettim oni.
Bir ay içinde celdun celdun
Gelmedun ellere ellettim oni."
Tabi Temel mektubu okuyunca kan beynine çıkmış ve cevap yazmış:
"Ula Fadime,
Emir altında eziğum
Demire döndü kaziğum
Bir aiçinde gelirsem
Ne emin kalın ne büzüğün"
:D :D :D
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBakım yapsın.
38.media.tumblr.com/.../...k8fI341qhodd8o1_500.gif13 Yorumla
Soran+1 yılİşte hayalimizdeki vücut ama yok 😔
- +1 yıl
Ya cidden sen nasıl güzel bakımlı kadınsan bakımlı bir adamı hak ediyorusn.
Soran+1 yılHaklısın ama...
yook bence al karşına konus
ıletısıme gecmeye baslayın bence
ulkemızdekı sorunların en buyuk sebebı ıletısım bozuklugu bence
alınıp bozulup ılıskınız bıtecekse dıye konusulmuyor cogu kez
ama konusmassanda sen soguyacaksın yıne bıtecek bır cok sey
ama tabı konusurken ıyıce anlamasını sagla zıra kocan bu konusma sırasında algılarını kapamayı tercıh edebılır
lazer e gıdın :D
ben 7 seans gıttım kolaltı ıcın tabı
yapan bıyerler bulsam farklı noktalra gıdebılırım ama hep kadınlar yapıyor utanıyorum bırazcık :D16 Yorumla
Soran+1 yılGöğüstekilersen de hoşlanmıyorum ben. Neden utanıyorsun anlamadım
Soran+1 yılAgda olmaz hem kalıcı degil o acıyı cekene kadar lazerle biter isi
Soran+1 yılBunu söylemesi mesele yoksa çoktan :)
+1 yılOnunla müsait bir ortamda konuyu konuşmalısın.
Erkekler evlendikten bir süre sonra alan almış satan satmış mantığı ile kendilerine bakmayı ihmal edebiliyorlar. Bunu konuşarak düzeltebilirsiniz.
Örneğin onun için önemli günlerde kişisel bakım ürünlerinden hediye alarak kendisine bakmasını teşvik edebilirsiniz.
Yoksa sizinde dediğiniz gibi zamanla çekiciliğini kaybetmesi ilişkinizi zayıflatabilir. Onun yanlış anlamayacağı bir biçimde onu yönlendireceksiniz. Başka bir çıkış yolu bulmak zor..13 Yorumla
Soran+1 yılBakım ürünlerini alırım da kendi istemesi gerekiyor asıl ben aldım diye yapar sonra yine devam eder. Ben bu durumu konuştum tamam diyor ama durum aynı hala
- +1 yıl
Bir şekilde teşvik etmelisin. Biliyorum bu çok sıkıcı bir durum ancak başka da bir yolu yok bunun. Aynı şekilde devam etmesi halinde çok daha soğuyup uzaklaşacaksın.
Anlaşılan o bunun farkında değil. Senin en doğal hakkın eşinin bakımlı olmasını istemek. Ona bunu fark ettirmek gerekir bir şekilde. Aksi halde bakımlı bir erkek gözünde tütecektir senin..
Soran+1 yılHaklısınız
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
25Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Dünyada gerek kadın ve gerekse erkek için en zor şey bu.. Temizlik ve bakımlılık evliliğin değil sade tüm dostlukların bile ön şartı.. Şimdi dünya güzeli bir kadın olsada soyunduğu zman dayanılmaz kötü koksa ve kurdela bağlanacak kılı olsa asla uyanmaz.. Erkek içinde öyle leş gibi kokan ve kurdela bağlanacak kılı olan erkek de kadını kusturur.. Oturt karşına ve açık açık ikaz et..
11 Yorumla
Soran+1 yılSorma öyle hissediyorum daha açık konuşmam gerek kırmadan
İş yerindeki erkeklerin dış bakımları seni aldatmasın, belki onlar da yeterince bakımlı değillerdir kuzum. Sen kocanın özelini bildiğin için artık çekici gelmiyor olabilir sana ve sonuna kadar da haklısın elbette. Eğer sen bakımına özen gösteriyorsan onun da göstermesi şart, tabi bu konuda erkekler kadınlara göre biraz daha tembel oluyorlar ve biraz teşfik edilmeleri gerekiyor. Mesela spora birlikte gitmeyi teklif edebilirsin ona. Ben şahsen eşimle birlikte gitmeyi çok isterim ama benimde eşim yanaşmıyor ve tek başına da spora gitmek sıkar biraz.
04 Yorumla
Soran+1 yılEşinle spora gitmeyi gerçekten istiyor musun ben teklif ettim de ona pek düşünmedi
Soran+1 yılNe güzel
Sık sık kıllari almak lazım çok zararlı de mikroplar çoğalıyor o bölgede de
12 Yorumla
Soran+1 yılGöğsündekiler için ne demeliyim?
eşine unutulmaz bir gece yaşat ve eğer kendisine bakarsan böyle devam edeceğini (ima et) erkeklerin ipleri bu sebepten kadının elindedir
02 Yorumla
Soran+1 yılBen direk yüz vermedim dün
+1 yılBildir bunu sporu bırakma bak bana çekici gözükmüyorsun artık yoksa seni aldatmak zorunda kalıcam seni arzulamadan yapmamızın bir anlamı yok de bunu dersen seni kaybetmek istemiyorsa ama bu şekilde söyle açık açık yoksa uğraşmıycaktır
05 Yorumla
Soran+1 yılÖyle denir mi ya allah allah😄
- +1 yıl
demelisin bana denmezse ben yapmazdım
Soran+1 yılO zaman aldatacagımı sanar
- +1 yıl
söylemezsen aldatıcaksın zaten :D
Soran+1 yılYok aldatmam😔
+1 yıladam evine bakmakla uğraşıyor. masraf yapamıyor da ondan. söyle az masraf yapsın kendine
01 Yorumla
Soran+1 yılİstese o masrafı ben bile karşılarım
+1 yılÖmür boyu sıkıntı çekeceğine 1 kaç gece sıkıntı çekmek daha mantıklı
10 Yorumla
+1 yılal bendende o kadar bunu onunla konuşmalısın herşey evlenene kadarmıydı demelisin evlendikten sonra 2 taraftan birisi bırakıyo kendini
11 Yorumla- +1 yıl
eşinle konuştun mu hiç
açık sözlü ol. Dahada kötüleşmeden önlemini al derim.
10 Yorumla
+1 yılBekli molotanlasmistir seks siniz o yuzden yapmistir sklmistir senden
08 Yorumla
Soran+1 yılBenden sıkılmadı ama kendine bakmıyor
- +1 yıl
Senden skldigi icin bakmiyor isye beni beyenen beyendi diyor o yuzden
Soran+1 yılOrası öyle
- +1 yıl
Bunun caresi var ama
Soran+1 yılNeyin
- +1 yıl
Kocani tekrar isteyexegin kivama yani bakimli bir hale getirmenin bir yolu var buda senin elinde
Soran+1 yılAnlat bakalım
- +1 yıl
MESAJ AT BURADAN NASIL AÇIK KONUŞYUM
+1 yılAbi insan baskasi icin deilki kendi icin temiz olur trasini aksatmaz ne pis adamlar var ya bende sogudm kiz kocandan
01 Yorumla
Soran+1 yıl😔😔
Gizli Üye(30-35)+1 yılberaber yapın bazı şeyleri, mesela bakımı, temizliği beraber yapmayı teklif et, banyoya beraber gir, hem eğlenceli olur hem yaptırmış olursun :)
05 Yorumla
Soran+1 yılBanyoya beraber dahi girmek istemiyorum desem :(
Cevap sahibi+1 yılvalla kusura bakmada yapman lazım yani sonunda sen mutlu olacaksın?
bugün ben seni tıraş edeceğim kaldır kolunu falan de :D
Soran+1 yılŞakası bile hoş değil :D
- +1 yıl
Evet çok haklı beraber yapın mesela herşeyi wcye gir zıçtıktan sonra kıçını filan yıka kocanın romantik şekilde
Soran+1 yıl@beşincihesap Ahahhaahhahahahhaa
Ya senin o eşin aşık oldugun ya da hoşlanfıgın adam utanma de biraz kendine bak die
05 Yorumla
Soran+1 yılDedim de pek umursamadı normal sanıyor
Soran+1 yılDeneyelim
Soran+1 yıl1 hafta mı :/
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence soyle birak bozulsun en azindan bir kere bozulur ama daha dikkat eder
01 Yorumla
Soran+1 yılDedim üstü kapalı tamam dedi bozuldu sonra devam...
Bacım bunu yapmak senin kadınlığını kullanmana bağlı bana kalırsa
05 Yorumla
Soran+1 yılBu o işe yaramıyor malesef
Soran+1 yılBen heyecanladırıyorum zaten sorun bu değil tam tersi o beni heyecanlandıramıyor
Soran+1 yılNeden
Çok bakımsız bir eş ben de istemiyorum çevrede başkalarını görünce ilgim onlara kayıyor
03 Yorumla
Soran+1 yılMalesef ama yine de kaymamalı
Soran+1 yılHayır😊
Gizli Üye(36-45)+1 yılservise gidecek. bir full bakım, iç dış. tamamdır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsogumak istemiyorsan bunu esinle kesinlikle konusup cozmelisin
01 Yorumla
Soran+1 yılKonuştuk ama çözüme yaklaşmadı
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılSen de yapma bazı şeyleri kendini düzeltir o
06 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar yapmayım bir değil iki değil en sonunda olmayacak mı
- +1 yıl
Pes etmişsin
Soran+1 yılBu akşam tavrımı koydum valla
- +1 yıl
ne yaptın
Soran+1 yılBirsey yapmadim iste😄
- +1 yıl
Tamam böyle devam et o halde. Bakalım ne olacak
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynı soruların. Kaç defa sordun
08 Yorumla
Soran+1 yılbir kere konuştum işte devam etti dün biraz soğuk davrandım
Cevap sahibi+1 yılyapma böyle şekline göre mi seveceksin kocanı=?
adamın huyunu sana tavrını değer verişini önemsemen gerekirken?
Soran+1 yılOnu da önemsiyorum ama bunu önemsemek istemesem de önemsiyorum işte sen de olsan isterdin
Cevap sahibi+1 yıldaha öncede bir kaç ay önce sormuş muydun bu soruyu?
Soran+1 yılSormadım
Cevap sahibi+1 yılemin misin?
Soran+1 yılEvet neden sordun
Cevap sahibi+1 yılaynı soru bir kaç kez soruldu da.
+1 yılotur konuş kocanla ne var bunda
09 Yorumla
Soran+1 yılDiyorum zaten
- +1 yıl
bu durumdan rahatsız olduğunu dile getir. kırıcı olmadan senin ve eşinin çevresinden örnekler ver
Soran+1 yılHoşlanmadığımı söyledim zaten tamam diyor ama devam
- +1 yıl
o zaman biraz da dişiliğini kullanacaksın ileri gitmeden baktın aynı durumlar devam ediyor sana yanaştığında kaçacaksın :) o zaman belki hatasını anlar düzeltir kendisini
Soran+1 yılNe kadar süre kaçmam gerek :D
- +1 yıl
o isteyip sana yanaştığında bir kaç sefer hayır de anlamıyorsa açıkça söyle
Soran+1 yılTamam
- +1 yıl
kolay gelsin :)
Soran+1 yılTeşekkürler
- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılkadınlar da öyle evlenince bırakıyolar kendilerini
02 Yorumla
Soran+1 yılBen değil
- +1 yıl
hmmmmmmm
Gizli Üye(36-45)+1 yılBöyle giderse dışarıya ilgi duyacaksın
014 Yorumla
Soran+1 yılDuyuyorum arada ama birşey yapmıyorum
Cevap sahibi+1 yılişte sonunda isteklerin seni başkalarına itebilir
Soran+1 yılBakmıyor hiç
Cevap sahibi+1 yılpeki sexe düşkünmü
Soran+1 yılNormal
Cevap sahibi+1 yılkıskandırmaya çalış bence
Soran+1 yılNasıl
Cevap sahibi+1 yıltelevizyonda gördüğün dizi oyuncularına ilgi duy yanında ne kadar temiz ve bakımlı olduklarını söyle çekici olduklarından bahset
Soran+1 yılO zaman daha kötü olmaz mı teip falan atar bir de üstüne
Cevap sahibi+1 yılsende dozu kaçırma artık bak bir çare bulmalısın yoksa bir defa aldatıp o yasak zevki tadar o hazzı alırsan daha duramazsın
Soran+1 yılAldatmam ya
Cevap sahibi+1 yılhayır yanlış anlamayın aldatırsınız yönünden demiyorum ama unutmamak lazım ki tüm aldatanlarda kötü insanlar değil
Soran+1 yılKötü biri değilim zaten
Cevap sahibi+1 yılAynı şeyden bahsediyoruz işte isteklerimiz hayatınızda değişiklik yapabilir ben şahsen çok yaşadım bu durumu
o dert bendede var biktim vallahi 😓
00 YorumlaSen sevmemissin
03 Yorumla
Soran+1 yılSorumda dedim
- +1 yıl
Sen kocanin karakterine kisiligine baglanmamissin ki baska erkeklerle bir de kocani kiyasliyorsun aciz zalim bir kadinsin senin kocana kol kanat gerip sahip cikman gerekirken sen ise kalkmis ben soguyacagim yoksa diyerekden asagilikca bir sekilde olusacak durumu bize anlatiyorsun sen annenden babana karsi sevgisini bu sekilde mi gordun yoksa hayatinda hicbir halt gormemis biri ve yuzeysel basit bir insan olarak mi tanimlamaliyim. seni onu burada ki bu yorumu okuyan arkadaslara birakiyorum hadsiz sizin gibiler evde kalmali curuyup gitmeli daha iyi sizler kendinizi bisey zannediyorsunuz hicbir halt da dahi degilsiniz senin degerin kac para degerin ne kadar diger kadinlardan farkin nedir ulan derler adama !!!
Soran+1 yılFazla detay düşünme
+1 yılMide bulandırıcı
10 YorumlaAnlat ona
00 Yorumla
+1 yılKonuş açık açık
00 Yorumlasoğursan işin zor.
04 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum
Soran+1 yılBenim elimde değil ki
+1 yılT 6 .
00 YorumlaYaş kac
00 Yorumla