Cinsellik konusunda 3,8b cevap paylaştı. Büyük göğüsler her zaman dert kadınlar için.. yazın terler pişik olur özel bakım ister.. Ekşi ekşi kokar kendini bile rahatsız eder.. Bele ve sırta yük bindirir acı verir. kadını ayakta kaldığı sürece yorar.. Tüm dünyada erkeklerin beğenisi yapılan anket sonucu, ufak, yuvarlak, ayrık ve tepeleri koyu kahve renkli olan göğüslerin beğenilmesi yönünde.. Aslında büyük penis istiyorum değilde bende senden her gün gçğsüne 4 kgr yük takıp dolaşmanı istiyorum diyeceksin... İnsan bir şeyi isterken karşısındakinin durumuna saygı göstermelidir.. İyi demişsin ayrıca beğenmeyen gider beğendiğini bulur.. Sonrada zaman geçince çok pişman olur.
23 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim kendini mükemmel sanıyo işte, ben bişey demiyorum cinsellik yaşarken onunki hep sorun onu o olduğu için sevdim, hepde söylerim kendisine bunu ama hata etmişim, onun gibi yüzüne vurmak vardı..
Soran+1 yılrica ederim ben teşekkür ederim yorumunuz için
En İyi Cevaplar
+1 yılZevkler tartışılmaz denir de bu ne ya böyle inek memesi gibi :) Göğüs kadına estetik güzellik kazandırmalı, sadece cinsel açıdan düşünülmemeli ki zaten bu büyüklükteki göğüsler de görsel olarak çok itici geliyor bana. Ayrıca senin göğüslerinin bu şekilde olmadığını bilmesine rağmen sana böyle bir şey söylemesi ne kadar bencil ve düşüncesiz bir erkek olduğunu gösterir. Bence kendine özgüvenin kaybolmasın normal olan seninkisi. Onun hoşuna gitmeyebilir ama erkeklerin çoğu seni tercih eder buna emin olabilirsin.
11 Yorumla
Soran+1 yılaynen sana da yazıyorum
teşekkür ederim kendini mükemmel sanıyo işte, ben bişey demiyorum cinsellik yaşarken onunki hep sorun onu o olduğu için sevdim, hepde söylerim kendisine bunu ama hata etmişim, onun gibi yüzüne vurmak vardı..
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen bunu fazla pohpohlamışsın sanirim. Kendi kusurlarını unutmuş seninkilere laf ediyor ki seninki kusurlu bile değil. Benimde portakal büyüklüğünde ve gayet seviyorum ele avuca geliyor taşıyor bile tam yerinde yani. Hem diyorsun ki ilişki sırasında çıkıp durucak kadar küçük penisi var hemde senin yerinde olan göğüslerine laf ediyorsa cidden poposunu fazla kaldırmışsın. Şüküretmesi lazim yani bence sana. Kusura bakma sevgilin ama egoistin teki-,-
27 Yorumla
Soran+1 yılgüzel tespit yapmışsın, aynen öyle pohpohladım, değer verdim.. böyle yaptı..
Cevap sahibi+1 yılBen senin yerinde olsam bu konuyu üsteleyip durursa "seninde kusurların var ama ben söylemiyorum, seven seviyor işte. Herkesin ideal dediği göğüse sahibim ve mutluyum. Eğer daha değişik fanteziler istiyorsan gidip bul böyle göğüslü. Ciddiyim benim için sorun olmaz. Çünkü hiçbir zaman inek memeli olmicam. Ha inek memesi ha böyle göğüs bir fark göremiyorum :D" derim. En en sinir olduğum şeylerden biridir Allah'ın yarattığıyla dalga geçilmesi. Bide kendide kusurlu egoya bak ya. Resmen gidip silikon yaptırmanı istiyor 👿 hani göğsün olmasa yaptır biraz büyüt dicem de zaten olan bişeyi niye devasalaştırıp çirkinleştiricen arkadaş ya. Gitsin yaşlılarla yatsın onların ki Sarkık oluyor ve büyük oluyor genelde 😭
Soran+1 yıl😄😄bu söylediklerinin hepsini dün sabah yazıp ayrıldım zaten canım.. belkide bir anlık sapıtıp söyledi ama beni de kaybetti..
Cevap sahibi+1 yılKizim helal olsun be sana!!! Kimin hemcinsi bee 😄 öyle ilişkiye girdin diye yok ayrılamama felan. Senden kıymetlisi mi var. Vurucan tekmeyi poposuna :D cidden bravo inşallah bende sevgilim olduğunda böyle tekmeyi basabilirim :D
Soran+1 yıl👍böyle sevgilin olursa durma bas tabi😪
Cevap sahibi+1 yılNe diyip ayrıldın ve tepkisi ne oldu :D özür felan diledi mi :D
Soran+1 yılhiç bişey demedi sadece onu sildiğimde sildin mi dedi.. cevap vermedim.. tekrar konuşurum yapamam sanıyo..
- 111 Yorumla
- +1 yıl
[
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Azmin sonucu helal sana da harbiden bunu kullanan erkek var mı dir ya 😂😂
Soran+1 yılbenimki fitness hocası canım ama onunla penisi küçük
Soran+1 yıl@35crazy35 ölçmedim ama ilişki esnasında çıkıp duracak kadar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
+1 yılbu ne yaaa
herşey bitti bu mu kaldı...
büyük göğüs istiyormuş... o zaman gidip bir holstein ineği bulsaydı...
göğüs dediğin en fazla 80-85 olacak hadi 90 olsun ama daha fazlası da abartı olur
hem kadına da yazık önünde bir dünya ağırlık taşıyor... yazık valla
sen de öyle de.. valla madem o böyle diyor.. sen de ona ben büyük penis istiyorum de...25 cm olacak en az de...
sen silikonla falan büyütebilirsin ama nasıl büyütecek merak ediyorum. :)10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa onun dusuncesine mi kaldi senin vucudunu begenmen? Arkadaslarimin cogu goguslerini kestiriyo kuculsunler diye bak sinir oldum hfjsjhsj
34 Yorumla
Soran+1 yılevet bide görsen nasıl istediğini o göğüslerle bastonla yürüme ihtiyacı duyar insan
Soran+1 yılhttps://i.hizliresim.com/zY0MLR.jpg
böyle istiyormuş
Cevap sahibi+1 yılAhahah enayi gibi o fotografi metrobuste actim :D bunlar cok buyuk ya inek memesi gibi. Sen bunlarla sirt agrilari cekiceksin cogu elbise sana yakismayacak o kendi seyine baksin hih
Soran+1 yılGidip kendine bir inek bulabilir artık.. benim gibi insandan sonra..
- Cinsellik konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBir tek kişi bunu söyledi diyemi öz güvenin gitti bence bu kadar basit olmamalı şimdi diyebilirsin bunu söyleyen sevgilim diye ama o da sonuçta bir şahıs ve kendini vücudunu seviyorsan başkasının düşüncelerine önem vermene gerek yok bu konuda
20 Yorumla Hangi Mandırada buldun o Sevgiliyi Seneye kurbanı ordan alalım?
14 Yorumla
Soran+1 yılo beni buldu😒
Soran+1 yıl😄😄😄ipini kestim gitmiştir merak etme
+1 yılahaha öz güveninin gitmesin. hem çok çok büyük göğüs istemek de saçmalık. ileride sarkar onlar. ele avuca gelsin yeter.
14 Yorumla
Soran+1 yılbenim vücuduma göre normal
- +1 yıl
önemli olan vücuda göre orantılı durması zaten, zayıf bir kızda iri göğüs hiç hoş durmaz mesela fazlalık gibi görünür.
Soran+1 yılaynen öyle dedim bende
- +1 yıl
linkteki göğüsler net iğrenç ve itici duruyo.
Cinsellik konusunda 670 cevap paylaştı. :) takma kafana yaaa
sırf meme büyüklüğü için sevgiliye denirmi böyle
bence sende pipin küçük de bütün havası sönsün bakalım napacak :D20 Yorumlatakma kafana arkadaşım aklınca kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor sende ona desen penisin ufak diye öyle koyarki ona yerin dibine girer ama sanada soyledikten sonra penis meraklısı der işler daha kotuye gider
10 Yorumlabence ' ilk sen büyüt gel' de hak etmiş. bence göğüs büyük olmamalı :S seks yaparken lambur lumbur oynayan göğüsler bana hoş gelmiyor.
10 Yorumla
+1 yılBgnmuosa yol vericen
Ismarlama usulümú calisiliormus sor bklm bir o grksiz partnerine11 Yorumla
Soran+1 yılverdim gitti
+1 yılBence direk ayrılın çünkü sizin derdiniz sevgi değil, fuckbody bulun kendinize o zaman ikinizde daha mutlu olursunuz..
24 Yorumla
Soran+1 yılne alaka be
- +1 yıl
Açıkcası eğer aranızda gerçek bir sevgi olsaydı ya da değer bunlar sizin için önemli olmazdı..
Soran+1 yılbana hep derdi ama bazen uyanırdım, niye takıyorsun ki bunu diye.. dün ilk kez öyle dedi sapıttı herhalde
- +1 yıl
Orasını sen bilirsin sonuçta onu sen tanıyorsun ama ben sana olan sevgisinden şüpheliyim açıkca..
Siz birbirinizi birbiriniz oldugunuz için mi yoksa cinsel organlarınız için mi seviyorsunuz? Onu bir kesinleştirin
32 Yorumla
Soran+1 yılben o olduğu icin seviyorum öyle ni Muhabbet geçti dün, sende istiyorum bunu diyo ama. güzel olurdu diyo sadece ama canımı sıktı 😪
+1 yılUfak göğüs candır gerisi heyecandır ama kalça iri olmalı mutlaka
25 Yorumla
Soran+1 yılhttps://i.hizliresim.com/zY0MLR.jpg istediği Göğüs bu
- +1 yıl
O göğüs değil resmen g*t tatlım ufak göğüs kadar güzeli yok muhteşem birşey kadında kalça önemli göğüs ölçün kaç
- +1 yıl
Şuna bak ne kadar tatlı encrypted-tbn1.gstatic.com/images
Soran+1 yılböyle iste benimkide 80 beden sıkıyo hatta
- +1 yıl
Yerim ben onları öküz ne anlar göğüs ten
+1 yılSende aynını ona yap. Şöyle kol gibi olsa falan de onun özgüveni daha da gider. Hiç yoktan sana yaşatmış olduğu hissiyatı kendisi de anlamış olur.
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılSevgili olmakla büyük memenin alakasını anlamadım. Ne ise onu kabul edecek.
10 Yorumla
+1 yıl40 dan sonrakı tum amelıyat krem ve bakım masraflarını ustlenmeyı kabul edıyormuymus sor bakalım...
11 Yorumla
Soran+1 yılsilikon fiyatlarını söyledim ohaa dedi ona bile
bazı erkekler maymun iştahlı olur sevgilin çok ayıp etrmiş sapıtmış, sevişirken sende bun çok kıza uzun istiyorum dersin
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 746 cevap paylaştı.
+1 yılSana göğsüne laf atana sende onun eksiğini söyle o zaman :S
10 Yorumla
+1 yılBu nedır ya ınsan tasımaya yorulur onun ıstedıgı boyuttakı goguslerı :D sen de onun penısınden sıkayetcıysen bu olculer kolay degısen seyler degıl bu cınsel acıklar sorunlar sevgıyle kapanır ancak sıkayet ederek bır yere varılmaz ayrılıga dogru gıder
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsaçmalamış. dediğin gibi beğenmiyosa öyle birini bulsun. silikon falan yaptırmak için söylüyor olaiblir ama hiç yapma. onun saçmalığı yüzünden bıçak altına yatma.
10 YorumlaDeğiştir o adamı sen elindekinin kıymetini bilmeyenin gözü dışarda olur o yüzden doğru söylemişsin
10 Yorumlakeşke senin penisin biraz büyük olsaydı harika olurdu de.
20 YorumlaAraba mı bu yaa fabrikadan sipariş verir gibi sipariş veriyor.
10 YorumlaBence seninle sevişerek oksayarak göğüslerini büyütmek istiyorum demis
Hanı egerki aranızda sevisme olmuyorsa oyuzden diye dusundum01 Yorumla
Soran+1 yıloluyo aramızda herşey ve o beni çok iyi buluyo hep daha fazlasını istio
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen inadına o göğüslerini sok onun gözüne hee hala yetmiyo derse onunkine laf at kibrit çöpü kadar ben seni terkediyorum de anlasın bir nolduğunu
10 YorumlaNasil iliski bu ya buyuk memelerbpenisler havada geziyo
02 Yorumla
Soran+1 yılcinsel Hayatları olan iki sevgilinin cinsellik konuşması abesmi, seni özledim Yanımda olsan la başlıyo muhabbet işte
Uzulme ne dedigini bilmiyo insan bulmusken fazlasini neden ister anlamiyorm
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerife öyle bişe de insan içine çıkamasın :) bizim kadınlarımız güçlüdürde erkekler güçlü gibi görünür:)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenimde sevgilim penisi küçük napıcaz bunlara kız boşasak mı ne dersin
10 Yorumla
+1 yıl80-85 gogus bence cok ıyıdır. elede gelır. yalarken agzınada alırım komple. arasına 19 u verıp saksoda cektırırım. senın kıler kac?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilin bence bilmeden söylemiş ama yine de denilmeyecek bir şey demiş. Alınmakta haklısın.
01 Yorumla
Soran+1 yılnasıl bilmeden söylüyo, bide göğüslerin büyük olsaydı diye onu attı bana, git öyle birbirini bul dedim, ben bunları sende istiyorum dedi.. dün sabah da ayrıldım uzunca bişeyler yazıp bitti.
+1 yıliğrenç bir sevgilin var farkında mısın?
12 Yorumla
Soran+1 yılona kalsa dediği şey ben seks manyağı kadın düşkünü değilim der hep
- +1 yıl
bence tam tersi... bir insanın uzvu hem de cinsel organı ile dalga geçmek ne basitlik... çünkü sevişmek arzulamak için senin etini değil ruhunu duygularını sevmesi lazım... demek ki bu adam vucut olsun, et olsun gerisi ne olursa olsun mantığında... acıdım sana şimdi...
Gizli Üye(25-29)+1 yılarkadaş millet sevgili bulamıyor bunların taktığına bak
10 Yorumla
+1 yılzevk meselesi senin göğüslerin küçükse seks için o zaman senle
01 Yorumla
Soran+1 yıldeğil normal
+1 yılsalla sen o zaman arkadaşı bak neler yapıyor sana :D
00 Yorumla
+1 yılelındekının kıymetını bilsın salak... buarada buyuk penıs seviyomussun :)
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılbu kadar büyük gögüs de ögghhh yani, sende koca zikli istiyorum sende olsa fena olmazdı de
00 Yorumla
+1 yılDe büyük doyurucu istiyorum de
110 Yorumla
Soran+1 yılDicem
- +1 yıl
Demezsen seftalin kurusun. İstediği göğuslerde hiç güzel değil
Soran+1 yılvallahi dicem birazdan ben de ona kocaman bir penis resmi atayım da görsün
- +1 yıl
Dedin mi yaş kaç senin ve onun
Soran+1 yılbitirdim neyse 😪
- +1 yıl
neyi bitirdin gızzz :)
Soran+1 yılayrıldım ağzının payını verip
- +1 yıl
hadi canım inanmam buna :D özele gel detayları ver bana :D
Soran+1 yılevet gerek yok özelden konuşmaya bitti işte..
- +1 yıl
var var screen göster bize
O goguslerin arasında, bninkide büyük kalın iyi saxo çekilir
00 Yorumlasende cok buyuk cuk istedigini soyle
10 Yorumla
+1 yılmaşallah seninki mondofon ineği istiyor
10 YorumlaCinsellik konusunda 439 cevap paylaştı. bence demelisin
12 Yorumla
Soran+1 yıldedim ve beni kaybettin dedim bitti
Cinsellik konusunda 559 cevap paylaştı. çok tatlısın ya! aynen bakalım ne diyecek
10 Yorumla
+1 yılKüçük göğüsler seksidir boşver
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılaynen öyle de ona da
10 Yorumla
+1 yılbir daha kendine dokundurma
10 Yorumla
+1 yılDeseydin :D :D
12 Yorumla
Soran+1 yıldedim bitti
- +1 yıl
Kötü olmus ya :/
bence önemli olan şevhetli olması
02 Yorumla
Soran+1 yılo Fazlasıyla var
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen de buna halen sevgili diyorsun. Yazık sana
10 YorumlaAynen oyle de
21 Yorumla
+1 yılsabah sabah ne yedin la sen
00 Yorumla
+1 yılMuhabbete bak hizaya gel 😆
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBÜYÜK İSTERSEN HEMEN BURDAYM :d
02 Yorumla
Soran+1 yılnasıl?
Cevap sahibi+1 yılbüyük penis istersen yani :D
+1 yılufak göğüs candır benceee
00 Yorumla
+1 yılevlenince büyütürsün demeliydin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkendın soruyosun kendın cevap verıyosun?
00 Yorumlaaynını söyle
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılde iste
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevgilin abaza
00 Yorumlaİstemez o seni
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği