Evlendikten sonra kan gelmezse doktora götürür müsünüz eşinizi? (Bekaret kontrolü ) kızlar siz gider misiniz?
götürürüm
götürmem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Namus bir iki damlaya ölçülmesi bence ben karşıyım o olaya bu eşimin gururla oynamak küçük düşürmek olur asla yapmam yüzünde vurmak çünkü ben ondan önce birseyler yasasında o yaşayacak illaki bu arayış dunyasi
kendinin o doktora gitmesi rapor alması lazım ben birşey dersem kırılır
Evlenmeden önce mi
ilk gece sonrası
Sen ona söylemezsen o neden gitsin
aklı olan kadın öyle yapar
Öyle bir şey isterse gider yaptırırım. Ama bir daha yüzüme bakmam. Direk boşanırım. O kadar güveni yoksa evli kalmanın manası yok^^
Cevap
36Cevap
Bekareti geçmişidir. Geçmişini zaten önemsemem. Evlenecek kadar güvenmişsem doktora goturmek ne demek? Onu yerle bir etmek demek, küçük düşürmek, değersizleştirmek demek.
ohaa yok ya öyle şey mi olur ne götürmesi güvenim olmazsa zaten evlenmem
Götürmem çünkü zaten bakire olup olmadığını biliyorumdur.
Ayrıca kendimde kolaylıkla muayene edebilirim ama buna asla gerek duymam çünkü evlendiğim bayan zaten bana herşeyini söylemiştir ve bende kabul etmişimdirki evlenmişim onla
Eş. ek gibi gidecek ve bende götürecem hatta inat ettşm ahtım olsun buraya yazıyorum kan gelsede götürücrm şöyle saçından tuttuğum gibi döve döve götürcrm doktora :)
Evlilik öncesi bana bakire olduğunu söyledi ve ona guvendiysen bubhic bir şekilde sorun olmaz.
Hangi devirdeyiz
valla şahsen ben diğer arkadaşlar gibi götürmem diyipte yalan söyleyemem. götürürüm hatta babasının götüne bitane de kurşun sıkarım sen misin bana patlak lastiği kakalayan :D
Bakire olmayan bırıyle evlenmem dıye kaıdem yok kı nıye gotureyım yeterkı durust olsun
Hayir asla... ben tecrubeli biriyle evlenicem zaten... şıklarda yok ama cevabim bu olmaz mi?
Doktora goturmeye ne gerek varki. kizlik zarı eger bakire ise zaten belli oluyorki
kan gelmezse
bakire liğinden emimsem hayır şüpe varsa allah bilir
tanımadan evlencek değilim evlenceksem de güvenim tamdır
doktor derse sen iyi yapamamışın dur ben yapimde gör derse nalcak
Götürmem o kadar da guvenmiyorsam neden evlendim ki
Bazı kızların zarı esnek oluyor. Kanama olmaması normal. İlk olarak aklıma bu gelir.
benim ilişkime eşime doktormu karar vericek?
Millet götürürüm demis
Hayir desenlerde götürürler %80
Çoğu götürmem demiş
götürmem diyen yalan söyler inanma
Götürülen tanıdığın mi var
duymadımki sordum
Gitmem saçmalama kendimi o kadar küçük düşürmem
Götürmem mal mı bu kusurlu mal!
Kendim dr um zaten 😉
Goturmem hatta sormam bile sebebini
kesinlikle götürürüm ama babasının evine...
Önce dene sonra evlen kazadan kurtul...
Tabiki ben bozamadım sen boz diye götürmek gerek
Götürmem tabi.
kötü bir durum
Ne bileyim :/
tabii ki hayır
cahilmiyiz la biz :D
Kan gelmeme durumları varmış
zar esnek olabilir eşim bana ne söylediyse güvenipde evlenirim zaten bakireyim dediyse bakiredir
beni kandırıyosa onun vicdanına kalmıs
hayır
ortaçağda değiliz
Hayir tabiki...
Bilmiyorum
götürürüm
Götürmem
Evlenecekmisin?
Goturmem
Hayır
Guven dereceme bagli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?