Eşinizle ilk geceniz evinizde mi yaşanmalı yoksa balayı odasında mı?
ilk gece üst değiştirilip uyunur ertesi gün balayına gidilip balayı odasında gerçekleşebilir... hatta gelinlikle balayına giden var... ya da ilk gece kendi eviniz de olur...
(bayan arkadaşlar balayı odası yataklarında koruma pedi var... ayrıca yatağa o anda bir havlu koymanz yeterli konuyu abartmayınız) (beyler balayında prezarvatif bulamayız dediğinizi duyar gibiyim her markette var yolda alırsınız ya da alır öyle gidersiniz)
Bence balayı suitinde olmalı Böylece eve döndüklerinde ev alışıldık bir yer olmaz, heyecan verir böylece Eğer Güral Premier'e giderlerse orada prezervatif var, merak etmeyin :D Jakuzi de var, mis :D Geçen bir misafir aradı, adam zengin herhalde 100 kişilik otel rezi alacakmış +nikah ve kutlama yapacakmış otelde. Sonra da 10 oda 10 gün kalacaklarmış. Yani hem nikahı hem de balayını aynı otelde yapacaklar.
eve cibinlik alacağım yatağın üstüne... mumlar falan... müstakbel eşimde banyoyu hazırlayacak :) yalnız balayı suitleri çok hoş... balayı odası olmasa bile tatile gideceğiz 1 hafta ve hoş bir oda olur evden güzel olur... gelinlikle gitmek gibi bir fikrim bile var ;) ama yoruluruz işte bir de o araç kullanacak... uçağa da gelinlikle binmem... bir gece uyuyup öyle gidelim dimi?
Yuva kutsaldir.. oraninda kurbanidir gerdek.. oraya mana katar.. onune gelen herkesin sevistigi bir yatak asla olmaz! insanin degeri olmali kutsali olmali.. Ozel kisi ozel zaman ozel mekan.. herseye mana katan deger..
Düşün ama abi cidden haklı ;) Abinin söylediğini yabana atmamak lazım... Çünkü yakınlarım arkadaşlarım da ilk önce o iş olup ya ertesi gün ya da 2-3 gün sonra balayına tatile gittiler @soran demek büyükler5 bu işi biliyo ;) Anladın? :)
@soran anladın? Diye sormak kötü mü de kızıyon yaa :/ Neyse sustum tamam :( #BacanakAbi b. k ne yaa :O Kızdm haa :@ neyse buz koydum geçti ahaha :D Olur mu abi önemli şeyler bunlar tecrübe bilgi öğrencez işte :) Sağol :)
prezarvatifle ilgili daha önce soru sormuştum ve kullanmam dışarı boşalırım cevabı çoğunluktaydı yine de detaya yazmak istedim... balayı suitleri çok romantik...
basit sen korunmalısın ertesi gün hapları var ağrı kesiciler bile hamileliği engelleyebiliyor bir erkek kadının içine boşaldığı zaman kadının kendisine ait olduğunu düşünür
boşalmayacak bunu konuştum onunla... hap kulllanmamı ikimizde istemiyoruz ben kullanacağım desem o kullandırmaz... çocuk sahibi olunmuyor sonra ki bu en büyük korkumuz... 0 34 ben 28 tehlikeli yaşlar
o sebepten değil. ben nişanda yaptım zamanında yaşım 29. sadece daha duygusal bir bakış açım var. o gecenin şehvetine ve güzelliğine pek kafa yormuyorum. yanımda olsun hergün bizim olacak zaten
Benim haylim kumsala sıfıt ev kalabalık yok insan ýok o ve bn soyunup denizr giriyoruz rahatlıyoruz gece kumsalda vicutlarımız kuma değe değe balayı için ayarladm byle bir yer
manevi açıdan ev olmalı diyorlar... yoksa bence otel... artık eve cibinlik mum, ona göre avize abajur falan alıcam... banyoyuda eşim hazırlayacak öyle dedi
eve zaten cibinlik alacağım yatağın tepesine banyoyu da ben hazırladım dedi nişanlım... balayı odası olmada balayına gideceğiz bir otele... oteldeki odaları biliyorsun ev gibi değil çok şık orada olması daha cazip geldi...
bende öyle düşündüm de yorgunluk eşim kullanacak arabayı mesafede çok... uçakla gitsen yeri... bir de manevi açıdan ev daha iyi olur diyorlar ev bereketlenirmiş...
otel odaları çok daha hoş... ev ortamına göre... gerçi evi de odayı ben hazırlayacağım banyoyu nişanlım evimizde hoş olucak... ikimizde romantiğiz azcık :)
En İyi Cevaplar