Evet tecrübeli erkekler daha iyi bilir bir kızın masum, temiz ve bakire olduğunu ilişki yaşamadan önce nasıl anlarsınız hani kızın ne özelliklerine bakarak anlarsınız bir bakire kız kanama olmasa anlaşılır mı nasıl anlaşılır malum şu esnek zar olayı yüzünden.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılo anlatılacak bir durum değil anlatmaya kelime bulamıyorum ama ben çok rahat anlarım duruşundan yürüyüşünden oturuşundan her şeyden çok rahat anlaşılır bakire olup olmadığı... Bırak bakireliği kaç defa ilişkiyi girdiğini bile tahmin edebiliyorum ben :D
010 Yorumla
Soran+1 yılnasıl işte o duruş, yürüyüş, hareketler detay yazarmısınız
Cevap sahibi+1 yılonu anlatacak doğru kelimeyi bulamıyorum ama kaba olarak şöyle diyeyim her kadın bir olmamakla beraber mesela vücudunda değişiklikler olur ilişkiye giren birinin. burada çoğu insan değişim olmadığını iddaa eder ama kesinlikle belli olur. Mesela ilişkiye girmiş bir bayanın çatı kemiği aralanırkaba tabirle bacaklarının gönyesi bozulur buda bacaklarının ayrık durmasına sebep olur (her bacakları ayrık olan kişide ilişkiye girmiş değildir doğuştan böyle olanlarda vardır) ya da bazı kadınlar yamuk yürümeye başlar, çoğu kadının göğüsleri azda olsa büyür (hormonlardan dolayı), bazı kadınların kalçaları genişler, konuşmalarından anlaşılır, penisi gördüğündeki tepkisinden anlaşılır, penisin vajinaya girişinden anlaşılır, dokunduğunda verdiği tepkiden anlaşılır, daha aklıma gelmeyen bir sürü örnek var evlenmiş ve bekar kadınları incelersen daha net anlarsın...
Soran+1 yılanladım
Cevap sahibi+1 yılanlaşılan sen pek masum değilsin karşındakine belli etmemek için ipucu arıyorsun :D
Soran+1 yılhayır asla tam tersi bakireyim hatta bir erkeğe sarılmadım bile eşimi bekliyorum herşey eşimle olacak sadece merak ettim bu erkekler ne kadar akıllı gerçekten bir kızın temiz olduğunu anlıyorlar mı diye
Cevap sahibi+1 yılerkekler anlarda anladığı belli etmez burada sorsan derler hiç bir şekilde belli olmaz vs falan ama belli olmaz demelerinin sebebi bir umut belki bişeyler yaşarlar o kızla diye. Emin ol belli oluyor hemde çok belli oluyor. Ben bakir olmama rağmen anlıyorum ilişkiye girenlerin anlamaması mümkün değil yani...
Bu yaşına kadar bakireliği korumak büyük birşey helal olsun allah gönlüne göre versin...
Soran+1 yılteşekkür ederim sağolun size de inş. Diyorum ya şu yaşıma kadar sevgili anlamında kimseyi kabul etmedim hayatımdaki ilk ve son erkeğin eşim olmasını istiyorum ama bazen erkekleri anlamıyorum aklı başında değil çoğu bir kızın temiz olup olmadığını anlamıyorlar hatta gidip onlarla evleniyorlar şaşıp kalıyorum şahsen ben seçici aklı başında, bakir bir erkekle evlenmek istiyorum benim gibi düzgün yaşamış , o ayrımı yapacak kapatasiye sahip biri ile haklı değilmiyim sizce
Cevap sahibi+1 yılanlamıyorlar değil anlıyorlar.. burada soruları oku ondan sonra anladıklarını sende görürsün. Çünkü artık eskisi gibi değil eskiden erkekler bakire kız isterdi şimdi çoğu erkek bakire olmayan tecrübeli kızlar arıyor neymiş efendim cinsel hayatları daha renkli olurmuş tecrübesiz bir bayanla hayat geçmezmiş.. Halbuki hiç biri demiyor ki benden önce bu kız kaç kişiyle birlikte olmuş neler yapmış hastalık kapmış mı çocuk aldırmış mı hiç bişeye bakmıyorlar.. bu düşünceyi savunan çokça kızda var tabi çok bakir erkekle evlenmem o ne öyle iş bilmez falan diye. Ben burada bir konu açtım bakire olmayan bir kızla evlenmem dedim burada ne küfürler ne hakaretler duydum inanamazsın... Eskiden bakir veya bakire olmayan birey sayısı çok azdı herkes çok önem verirdi buna ama artık bir önemi kalmadı şimdilerde bakir ve bakire bulmak samanlıkta iğne aramak gibi birşey malesef...
Soran+1 yılaynen çok yozlaştık mezhebi geniş çok kız ve erkek var şahsen benim midem kaldırmıyor ben erkek olsam asla bakire olayan biri ile evlenmem haklısınız ha şu da var bakire olup da her pisliği yapan hem cinsim kızlar reziller. Bir bayan olarak bir erkeğin evlenmeden cinsellik yaşamış olması bile zoruma giderken , erkeklerin arası hayli hayli normal. Bu arada size de helal olsun temiz kalmışsınız bir erkek olarak
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle...
www.kizlarsoruyor.com/.../q4006277-bakirelik-hakkinda-toplanin-gencler
Açtığım konu buydu bir yorumları oku bak neler var neler bunlar sadece birkaç tanesi... Teşekkürler :) Temiz kaldığımız için enayi gözüyle bakıyorlar ama ben böyle mutluyum :D
En İyi Cevaplar
+1 yılMasumluğu zar parcasinda aramak ne kadar doğru? neyse soruya gelelim..
Eğer daha once vajinaya penis girdiyse yani kadın cinsel ilişki yaşadıysa penisin ilk girdiği anlarda kasılmalar daha az olacaktir hatta hiç olmayabilir. Daha önce içine almış bir kadınla hiç almamış bir kadını kıyaslarsak ilk ilişkisi olacak kadınin alması daha zordur psikolojik olarak kasar kendini ikınmaya benzerdir bazı kadınlarda. (Korunma içgüdüsü) ayrıca ilk gece bu kasılmalardan dolayı genişleme daha zor olabilir biraz da yapısal bisey tecrübesi olan kadın da kasabilir (heyecan, korku) ama ikisi farklı oluyor işte. Ha tabi daha önce hiçbir şey yaşamamış ama ilk gece de olsa çok rahat kadınlar da çıkar. Korunma içgüdüsünden kaynaklanan kasılmaları kadın bilinçli yapamaz. Bu yüzden ne kadar korksa da, heyecanlansa da ilk geceden farklidir.00 Yorumla
+1 yılVajinasına hiç girilmemiş bir kız çok rahat anlaşılır ama sevişmişse onun sözüne güvenmekten başka bir şansımız yok. Vajina dudaklarını hafif aralayınca zaten daha önce penisin içine girip girmediği net olarak belli oluyor.
13 Yorumla
Soran+1 yılnasıl belli oluyor işte vajina nasıl anlaşılıyor
- +1 yıl
Kızlık zarı hafif aralayınca görünüyor zaten. Tabi yapıları farklılık gösterebiliyor ama delikli yapıda dahi olsa penis girdiği andaki genişlemenin olması mümkün değil. Penis başı giren bir kızlık zarı asla eski haline dönmez.
Soran+1 yılanladım
Gizli Üye(36-45)+1 yılHal ve hareketlerinden bakışlarından anlarım 2 bakire tecrübesi yaşamışken.
126 Yorumla
Sorannedir o hal ve hareketler , bakışlar
Cevap sahibi+1 yılBakire taklidi mi yapacaksın tatlım
Soran+1 yılhayır asla ben bakireyim sadece soruyorum merak bakalım erkekler nasıl anlıyor diye
Cevap sahibi+1 yılÜrkek ve korkulu bakışları. Gözlerini kaçırmaları. Vücuduna dokunmamdan çekinir. Öpüşmeye çekinir. Yanakları kıpkırmızı kızarır ytanmaktan. Erkeğin Yanında soyunamaz, erkeği onu soyarkende panikler. Penisine dokunmaya korkar :D öpüp okşarken karşılık vermez felan filan
Soran+1 yıl:)) ya aynı beni tarih ettiniz sanırım ben de bu şekilde davranırım evlenince eşimin karşısında
Cevap sahibi+1 yılTabi yazdıklarım özet :) kız açısından en korkulu an ama erkek açısından ise en zevkli an kızın artık bacaklarını zar zor aralayıp arasına yerleştikten sonra kızın gözlerindeki o ürkek bakışlar zevkli geliyor kız bir yandan korkuyor canım acıycakmı nasıl girecek ne zaman sokacak diye beklerkenki o tedirginliği, erkeğin kızı sakşnleştirmek alıştırmak için öpüp okşaması güzel sözler söylemesi özellikle bacaklarını okşaması o an en zevklii şey. Kız ise kendini iyice sıkıp bacaklarını kapatmaya çalışır ama nafile kapatamaz. Off hele o penisi kızın deliğibe doğru sürttürüp birazcık içine sokunca kızın sanki kalbi duracak gibi kütür kütür atması heyecan verici :))
Cevap sahibi+1 yılİlk geceden korkan kızlardanmısın
Soran+1 yılevet korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılEşin anlayışlı olacaktır ki bu da senşn için ilkini kolaylaştıracaktır. Sonuçta sevdiğin güvendiğin hayatının diğer yarısı olan kişiyle berabersin korkmayı gerektirecek bir durum yok bence. İllaki azıcık bir acı olacak ama hissedeceğin zevkin yanında farketmeyeceksin bile. :) herşey güzel olacak korkma.
Soran+1 yılhem korkuyorum hemde çok utanıyorum aslında bende kendimi çok kasıcam şahsen bir erkeğe sarılmadım bile haayatımdaki ilk erkek eşim olacak.
Cevap sahibi+1 yılaslında haklısın, biz kendi açımızdan bakınca korkacak bişey yok desek te kadın ruhu düşünceleri çok başka bizden, bir erkeğin altında çırılçıplak yatmak düşüncesi bile hiç yaşamayan bir kız için ürkütücü bence, korkmakta utanmakta haklısın, o güne kadar gizlediğin bütün vücudunu ona açıyorsun, her yerini görüyor elliyor öpüyor vs açıkçası ilk seferinde bende çok gerilmiştim nasıl yapacam nasıl olacak nasıl soyunacam kızı nasıl soyacam nasıl öpüp okşayacam bütün bunlar bir yana başarısız olma korkusu illaki vardı veya ilk defa göreceğim için kızın vajinasının neresine sokacam felan gibi bir sürü endişeli düşüncelerim vardı ama o ilk göz göze geldiğim anda kızla, herşeyi unutuverdim ve zaman mekân sanki ortadan kayboldu gitti, ona bakmak bile çok zevkliydi o an. :)
Soran+1 yılevlimisiniz
Cevap sahibi+1 yılevet ama evlenmeden önce şeyetmişliğim var maalesef. keşke yapmasaydım diyorum çünkü aldığım zevk açısından arada dağlar kadar fark var, evlilikte herşey daha zevkli.
Cevap sahibi+1 yılufukta evlilik var mı sizin?
Soran+1 yılhayır yok hayırlısı herşeyin
Cevap sahibi+1 yılbakiresin ama diyelim ki ilk gece kanama olmadı, ne tepki verirsin, bakire olduğunu nasıl izah edersin eşine?
Soran+1 yılbakire olduğumu biliyor beni , geçmişimi biliyor şüphe edecekse niye evlendi ama diyelim olmadı o senden şüphem yok zar esnektir doktora gerek yok desede ben gene de en ufak bir şüphe bile olmasın diye ısrarla doktora gitmemizi söylerim ve bunu en çok kendim için istiyorum derim doktora gideriz
Cevap sahibi+1 yılhaklısın en doğru olanı o. ama araştırmalara göre %5 bile değilmiş kanamama olayı. bence bir erkek vajinaya baktığında anlayabilir, şahsen ben ilk defa gördüğümde bakire değilim dediği halde o kızın bakire olduğunu düşünmüştüm ve öyle de çıkmıştı.
Soran+1 yıl%5 diyorsunuz da benim evlenen arkadaşlarımdan ikisinin zarı esnek çıktı diri doktora gitti diğeri esnektir diyip şüphe etmedi inş öyle bir sıkıntı olmaz Allah utandırmaz inş çünkü bende korkuyorum ya kanama olmazsa diye çok şükür bakireyim ama niye bu kadar sıkıntı olsun. Kötü oluyor gerçekten
Cevap sahibi+1 yılevet haklısınız, hem kız olsun hem erkek olsun o ilk kanı göremedi mi ister istemez kafaya takılır acaba neden kanamadı. bence erkek evlendiği kızın aile yapısına, o kızın yaşantısına, oturup kalkmasına, konuşmasına, kültür seviyesine vs bakarak ta o kızın ilk ilişkide kanaması olmasa bile bakire olup olmadığını anlayabilir. Bence karşısındakine tam güvenmeli, ben şahsen alıp kızı doktora getirip ona birde o utancı yaşatmazdım, zaten güvenemeyeceğim biriyle de evlenmezdim. o %5 belki atmasyon istatistik onu bilmem ama ben iki tecrübe yaşadım ilkinde penisin başını sokmamla kanaması bir oldu.. eşimde ise biraz daha zorlu geçmişti ilk ilişki yaklaşık bir 10 gün uğraştık ancak içine giriş yapabildim.. eşimde penisin başı girdiği halde kanama olmamıştı ancak penisin tamamı ilk girdiğinde kanama olmuştu. İnşallah Allah utandırmasın kardeş, zor bir durum, ilişkiler zor, kadına yüklenen misyon çok fazla hem dinen hem toplum olarak.
Soran+1 yılamin sağolun
Cevap sahibi+1 yılsormak istedikleriniz varsa cevaplamaya gönüllüyüm bilesiniz :)
Soran+1 yılteşekkür ederim sağolun
Cevap sahibi+1 yılBurdan yazmaya çekiniyorsanız gizliden çıkayım mesaj yazın 😉
Soran+1 yılbilmem şu an yok ama takibe alırım sizi aklıma takılan olursa sorayım
Cevap sahibi+1 yılTamam 😊👌
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
29Cevap
Selamlar,
Tecrübeli erkekler yazmılsın ya 20 kişi cevap atacağına 100 kişi cevaplar şimdi sorunu :)
Ben öncelikle şunu söylemeliyim temiz - bakire-masum bu üçü bı konuda birbirinden öok farklı ve bağlantısız sıfatlar yani masum olmayan bakireler olabileceği gibi temiz olup bakire olmayan insanlarda olcaktor.
Bakire olup olmadığını sorarım eğer bu yöntem size cevap değilse fiziksel temas şart.
Masumiyeti zamanla,
Temizli ilk setaylı bakışta anlaşılır diye düşünüyorım.00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılYataga girip ilişkiye girmeden anlayamazsın tecrübesizliği anlarsın opusemez hareket edemez ama bakirelik öyle aa bu sevişmeyi bilmiyor kesin bakire diyemezsin çünkü acemiler bile ilişkiye girip bir daha yapmama kararı alır bu zamanda yani kısacası karşıdakinin durustlugune bağlı bir olay bu
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 962 cevap paylaştı. arkadaşım bakire olmayan kızlar Şimdi de böyle bir şey uydurdular esnek zar muhabbeti Neyse bu aralar seks daha doğal hale geldikten sonra bütün bakire olmayanlar bakire izleyip Zarım esnekmis diyor hayatıma 100 kişiden fazla girdi şimdiye kadar esnek zararlısına rastlamadım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Türk kızları her zaman bakireliği canı pahasına korur onu yoldan çıkaran maalesef sevgiyi bahane edip kandıran sapık erkeklerdir
60 Yorumla
+1 yılbu bir ticari sırdır, stratejik bilgidir, söylemeyiz. Söyleyenler de bilmiyordur.
02 Yorumla
Soran+1 yılsöyleyin merak ettim şshsen ben bakireyim bir erkek nasıl anlıyor merak ediyorum
- +1 yıl
ciddi cevap vermek gerekirse, bunu anlamanın yolu yoktur. zaten erkekler bir kızın bakire olup olmadığını anlayabilir varsayımını doğru kabul etme sebebini anlayamadım. ilişki yaşamadan kızın bakire olduğunu anlarım diyen atıyordur. Kesin bir bilgi mümkün değil ama az çok görmüş insan tahmin edebilir. Yani dışarıyla iletişime açık, çok fazla sayıda sevgilisi olan kız, ya da erkek arkadaşının evinde kalmış vb bilgiler ışığında tahmin edebilir. Ama o tahminler bile serbest atıştır bence.
erkek arkadaşın vajinanı açıp bakireliğini kontrol etmeyecekse seni zikmeden bakire olup olmadığını anlayamaz. Bakire olsan bile kanama olmayabilir bijolojik şansa bağlı
Evet ilişki anında anlaşılır bu zaten yüksek ihtimalle korkar kanama olmasa bile ilk kez girişte tecrübeli bir erkek bunu anlar olsada yine baksak tadına bir sıfır kilometre anlaşılır tabi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhuyuna suyuna hal ve hareketlerine bakılarak anlaşılır. yoksa g*tçü ve saksafoncu bakireleri normallerden nasıl ayıracağız.
10 YorumlaGiris yeri parmak kadarsa zor ama davranislarindanda anlasilabilir
00 YorumlaAklıma mahsun kirmizigulun şarkısı geldi hanı diyordu ya insanların dost ve düşman olduğunu nerden bileceksiniz bu da onun gibi bir şey kimsenin masum olduğunu nerden bileceksin babana bile guvnmycksn o kadar ilerledi ki teknoloji ooo
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılValla bazi seyleri gizlemekte o kadar usta ki kizlar. Kim gercek masum kim degil cok kolay amlasilmiyr
00 Yorumla
+1 yılben anlarım mesela sen şimdi bakiresin ama sürtünerek bir şeyler yaşamışsın
01 Yorumla
Soran+1 yılhayır asla cinsel hiçbir şey yaşamadım herşey eşimle
adımı içe doğru atıyorsa diye bir söylenti vardı lisede okurken. anlaşılmaz bakirelik.
10 YorumlaZor bir durum anlasilmaz kimse bosuna sallamasin derim iliski haric tabiki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılAcipta bakatim tobe tobe konusmalari davranislari ortami belli eder ama sadece ihtimali guclendirir
00 Yorumla Öpüşmekten kaçınıyorsa veya öpüşmekte. İleri gitmekten korkuyorsa bakire olabilir
01 YorumlaÖpüşmesinden, konuşmasından, giyinmesinden ne olduğunu anlarım.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu devirde kimin eli kimin cebinde belli değil kimin bakire olup olmadığı anlaşılmaz.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yıl5 dk zamn gecireyim yeter
03 Yorumla
Soran+1 yılnasıl anlarsın nelerden anlarsın onu soruyorum
- +1 yıl
Hepsi ayri simdi masumluk bakirelik.. Icin farkli ortamlar gerekli kimse anlayamaz hepsini birden
- +1 yıl
Ama merak ettigim bir ozelligi icin az bir vakit gecirsem yeter bana
Mesela sen bakiresin :)
02 Yorumla
Soran+1 yılnerden anladınız :)
Cinsel Yaşam konusunda 983 cevap paylaştı. Vucut dili diye bir sey var
03 Yorumla
Soran+1 yılneler mesela bunlar
hiç bir şekilde bilinmez ve anlaşılmaz
10 Yorumla
+1 yılKimseyi anlamak zor bu devirde..
00 Yorumla
+1 yıl5 dakika konusmaya bakar.
11 Yorumla
Soran+1 yılnasıl anlarsın nelerden anlarsın onu soruyorum
Bakire olmayan masum değil mi
10 YorumlaMasum ve utangaç olur.
10 Yorumlabunu anlamak imkansız kedi gibi olup patlak olujur
00 Yorumla
+1 yılDeliği görmeden anlaman mümkün değil
00 Yorumla
+1 yılHiç bir erkek anlayamaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. bakışlarından
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılne merak:)
00 Yorumla
Devamını Gör(15)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Erkekler bir kızın masum, bakire olduğunu nasıl anlarsınız o demese bile?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım