+1 yılEn iyisi sevgiliyle ayrı şehirde yaşamak evlene kadar bir araya gelmemek ara sıra görüşmek falan daha iyi bıkmamak için çok fazla görüşmekte iyi değil sevgiliyle geleceğindeki aynı evi paylacağın kişi kavramı farklı olmalı bence ileriyi görmeyeceğin kişiyle asla yola çıkmamak daha iyi takılalım sevişelim ama ilerisi yok kafasıyla takılıyorsak zaten bizden bir halt olmayacağı kesindir şu sıralar gönlümde yatan dişi aslan yok benim artık birini bulursam onu elekten geçirim ne kadar ileriye gidebiliriz ona bakarım hayat cinsellik değil evleneceğiz ilerde ben çok şey beklerim kadından asla söylemem ama bunun kendisinin anlamasını isterim çoğu zaman bu devirde sevmesini bilmeyenlerde aşk acısı çekiyor severken şuradan sevmediğim biriyle asla ikinci kez görüşüp zaman kaybetmem öpüşüp koklaşmakta bir yere kadar kanka buraya kadar okumadığını var sayarak özet geçmek için büyül harfle yazaym dedim burasını iyi oku :)
https://www.youtube.com/watch?v=5aKt2W-61Q8
YUKARDAKİ YAZDIKLARIMI OKUDUN MU BİLMİYORUM ÖZET GEÇİYİM DEDİM OKUMAZSIN DİYE YAZIN YEDİĞİN HURMALAR KIŞIN GÖTÜNÜ TIRMALAR DİYE BİR LAF VAR DALDAN DALA ATLAMAK HER ÇİÇEĞE KONMAK YERİNE BEKLİYORUM ŞU SIRALAR HERHALDE UZUNCA BİR SÜRE HAYATIMA KİMSEYİ ALMICAĞIM ONA KARAR VERDİM BİR DAHA GÖNLÜMÜN SULTANI GÖNLÜMDEKİ SARAYA LAYIK BİRİNİ BULUNA KADAR BEKLİCEM VE SABREDECEĞİM AÇIKÇASI YANİ BUNDAN SONRA KİYLE EVLENMEYİ DÜŞÜNÜRÜM MUHTEMELEN İYİ GECELER DİLER SAYGI VE SEVGİYLE KALMAN DİLEĞİYLE BU ŞARKIYI BURAYA BIRAKIYORUM...
Yıldız Tilbe - Aşkın Benden de Öte12 Yorumla- +1 yıl
Kurban olurum uzun uzun yazan parmaklarina senin okudum tabiki sen yazacaksin zAhmet edeceksin ben okumayacakmiyim ☺☺ kanka uzaktan hic olmuyor yani girnuyorsun kimle ne yapiyor bilmiyorsun belki aldatiliyorsun ama farkinda bile degilsin belkide sadece sikildikca konusugu birisindir bilemeyiz. Ama su konuda haklisin * dokuyuo elemek lazim bundan sonra bende cok seciciyim. Cok canim yandi kalbimi hissedemez oldum resmen cok kisininde canini yaktim bu sevgililik olayi tamamen sacmalik bence sarkininda sozleri guzelmjs hastaydim hepten depresyona girdim mk
- +1 yıl
Ahahah kız ya sağolasın uzun yazıyorum bu aralar sevgili olayı saçma zaten salla evlenelim en iyisi en kötü suriyeli diyorum ben zaten :D :D
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevgili olmak icin sevgili olursan, büyük bir ihtimal zamanla kasar olursun..
Sevgili demek, iki seven, birbirine asik insan demek, bugünkü anlaminda kullanildigi gibi cinsel iliski yasamak icin maske degil, bu maskeyide genelde erkekler kizlari kullanip zevki hevesi gittikten sonra atmak icin kullanir.
Siz nekadar kizarsanizi kizin, erkeklerin yapisinda bu var.. Damgayida toplum sevenlere vurmuyor, birden fazla erkekler iliskisi olmus, onun sevgili maskesine kanmis kadinlara vuruluyor..
Gercek sevginin, askin sonu evlilikle biter, onun icin birbirlerine güveniyorlarsa, birbirlerinden eminselere, eger Zina falanda takmiyorlarsa, cinsel iliski yasasinlar ama ben diger türlü , ERKEK olsun KADIN olsun niyetin ciddi beraberlik degilse, sokaka köpekleri gibi cinsel iliskiye karsiyim.20 Yorumla
+1 yılŞimdi canım erkek arkadaşlar ne kadar ileri gidilmeli güzel bir soru aslında. Bu tamamen iki kişi ile alakalı ve tamamen duygular ile alakalı. Kimi için bakirelik önemli değildir (iki taraf içinde) sonuna kadar yaşarlar aşklarını. Kimi için bakirelik önemlidir (iki taraf içinde) sadece öpüşerek, sarılarak yaşarlar aşklarını. Sen böyle yapılıyor diye siz arkadaşsınız seks yapmıyorsunuz diyenlerede aldırma. Bir erkeğin elini tutmazsan, bir erkeğe sarılmazsan, en azından bir erkekle öpüşmezsen o erkekten nasıl bir tensel ya da tabiri caizse herkesin dediği gibi elektrik alıcaksın :) :) İlla cinsellik yaşamaya gerek yok. Ama benim dediklerimi de yapıyorsun diye kötü birşey yapıyorsun demek değil. Karşındaki adam gerçekten hoşuna gidiyorsa, onu seviyorsan, ondan etkileniyorsan bu dediklerimde ileri gitmemek kaydı ile yapılmasında bir sakınca görmüyorum ben. Yoksa kös kös git, kös kös gel. O adama nasıl ısınacaksın?
33 Yorumla- +1 yıl
EİG için teşekkür ederim tatlım 😍😍😍😍😍
- +1 yıl
Rica ederim fistigim
- +1 yıl
Seviliyorsun yavrucum :)
+1 yılAsiksan istiyorsan sonuna kadar. git...
32 Yorumla- +1 yıl
Belkide haklisin ama cevremde sonuna kadar gidenlerin cektigi aciyi goruyorum cok tutucu biri degilim ama deli gibi asik olup surekli birbirine askla bakan insanalrin cinsellik sonrasi yasadiklari olaylari goruyorum cogu kiz arkadssim perisan oldu
- +1 yıl
Tabi buna senin ruh halini katmak gerek.. kimisine cok agir gelir kimisine. o kadar degil.. bu tamamem seninle alakali
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
- Cinsellik konusunda 502 cevap paylaştı.
+1 yılflört durumunda karşı cinsler birbirlerinde yaklaşımlarda bulunurlar... bunu siz kontrolde edebilirsiniz... fakat cinsellik derecesine giden o yaklaşıma kendinizi bırakmayın... bir şeyleri ispatlamak adına bu hataya düşen çok insan var.. sonraları pişmanlıklar... sevgilinizle bir şeyler yaşayın tabi.. birbirinizde ilişkiyi sıcak ve ilgili tutun.. ilişkinin düzeyide budur.. aşırısı için çok fazla sorumluluklar gerektiri ve bunun yeride flörtte değildir..
10 Yorumla bir insanı tanımadan evlenmek saçma olur tanımak için de sadece el ele tutuşmak yetmez bana göre her şeyi yaşamak lazım o saçma zarın da koy g*tüne gitsin
112 Yorumla- +1 yıl
Erkek icin basit tabi
- +1 yıl
Ben degil siz erkekler hep bole dersniz sonrasinda el degmemis opusmemis kiz istiyoruz dersiniz
- +1 yıl
Aynen okumus cahil bir doktordu kendisi her boku yap et zevk al aylarca cik ama en sonunda ben opulmemis kiz isterim de mantiga bak ya
- +1 yıl
ben de tıp öğrencisiyim 400 tane tıp öğrencisiyle aynı amfide ders görüyorum ve bunların çok rahat yarısı cahillikten ölüyor. okuduğun okulla kültürel birikim arasında sandığın kadar alaka yok ne adamlar biliyorum ilkokul mezunu ama karşısında aciz ve bilgisiz biri olarak durmaktan utanıyorum
- +1 yıl
Galiba haklisin bilmiyorum kafam fazla karisik
- +1 yıl
Pesimde aylarca dolaniyorlar paranoyak gibi nefes aldirmiyorlar sevgili olunca. Yuzeysek biseyler yasaniyor ama belli bir sureden sonra sikmaya basliyor hersey. Bende deger verdigimi gosterdim anda bir sekilde benden soguyolar sanki ve eskisi gibi cabalamiyorlar ilgi azaliyor. Kiz arkadaslarimin cogu bakire degil ve hepsinide birlikte oldgu ilk kisi terk etmis bazilarinjn hickira hickira aglamalarina sahit oldum. Sanki zar bende durdukca degerliymisim gibi hissediyorum evlensem bile bende kalmali sanki psikolojim bozuldu iyice
- +1 yıl
çevrendeki embesiller sana ne yaptı neler hissettirdi bilmiyorum ama ne olursa olsun son derece değerli bir insansın sen. herkes terk ediliyor acı çekiyor çok az insan ilk kez duygusal ilişki yaşadığı kişiyle hayatı boyunca birlikte oluyor sen o kadar şanslı değilsin doğru kişiyi bulana kadar belki yüzlerce yanlış kişiye rastlayacaksın bundan zevk almaya bak. seni terk eden her insanda doğru kişiye bir kere daha yaklaştım demelisin. ağlayan arkadaşlarındaki sorun cinselliğe verilen aşırı önem. bir kişiyle yıllarca duygusal ilişki yaşayıp cinsel olarak hiçbir şey yaşamadan ayrılsalar umurlarında olmaz ama cinsellik yaşadıktan sonra kendilerini öncekinden daha eksik hissediyorlar bu da iğrenç toplumun dayatmalarından dolayı. kendini bağımsız kıl artık sen toplumun söylediği kişi değilsin kendi düşündüğün kişisin sadece
- +1 yıl
Tesekkur ederim az isim vardi simdo girdim gordum yazdiklarini haklisin belki ama bilmiyorum yetistirilme tarzida cok etkili ailemden utanirim yarin bigun biriyle evlensem sorun yasasam aileme dese ki bole bole zaten bakire degildi falan ne bilim ya. s ck derim ve sacma dusunuorm sanrim
Aşk sevgi yorgan altına girmekten ibaret mi yani!!
Aşık olduğunda ne cinsellik ararsın nede başkalarıyla ilgilenirsin...
Sen yanlış düşünceler içindesin...
İnsanların dediklerini umursama
İnsanlar sadece konuşur konuşur konuşur...
çoğu zamanda dediklerinin tersini yapar...00 Yorumla
+1 yılben sevgili iken her türlü cinsel ilişkinin yaşanabileceği tarafındayım çünkü ha evlisin ha sevgili tek fark kağıt parçası bana göre sevgili olup ayrılan kız duldur
11 Yorumla- +1 yıl
zeki kızsın bazı mantıksızlıkları görebiliyorsun sevgilinin arktan ne farkı var güzeldi bu :)
+1 yılSenin mezhebinin genişliğine bağlı. Hiç gidilmemeli ileri falan bana göre birşey olacaksa edebiyle adabıyla olmalıki tadı kaçmasın.
10 YorumlaBellı bır yerden sonra tutamazsın 1-2 opusursun sarılırsın daha sonra sarılarak opusursn fılan tabı sonrası yuzeysel de yasayabılırsın yasın yetıskınse ıse 2 tarafın secımıne kalmıs ama erken yasta bellı bır sınırı olmalı ılıskılerın.
10 Yorumla
+1 yılÖpüsmek ve guveniyorsan evleneceginize inaniyorsan belki göğüsler yeterli bence. birde telde iliski konusarak fantazi falan
10 Yorumla
+1 yılErkeklerin geneli yavşaktır. Eğer çok ileri gidersen onun için normal sevgiliden fakbadiye dönüşürsün. Ayrılınca da pek üzülmez. Demek istedigim versen ruspu vermesen kezban oluyor kızlar. En iyisi hiç sevgili yapmamak ama ona da gönül izin vermiyor.
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılSizin sınırlarınız benim sınırlarıma uymayabilir belki.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhiç şaapmadan da sevgili olunabilir iki tarafda seviyosa ama bunu sen sorun edersin erkek sorun etmez emin ol
16 YorumlaNie ben ediyorum
Cevap sahibi+1 yılçünkü sen kadınsın. kadın sevdiği erkekle seks yapmak ister ama erkek için bu o kadarda önemli değildir eğer gerçektten seviyosa tabi. ayrıca başkalarının ne düşündüyle de çok ilgilendiğin açık. bu yüzden sen sorun edersin
- +1 yıl
Evet baskalrini fazla onemsiyorum
Cevap sahibi+1 yılo zaman ya başkalarını değiştir ya kendini. Ki başkalarını değiştirmen imkansız olduğuna göre en iyisi sen kendine bak..
Cevap sahibi+1 yıloff be hayat dersi verdim l*n :D
- +1 yıl
Ehehee tesekkurler basariliydi😅😅
ciddi düşündüğün biriyle asla cinsel birşey yaşama. öpüşme bile
10 Yorumla
+1 yılSeviyorsa birlikte olmadan da bekleyebilir. Gaza gelme sonra pişman olursun
20 YorumlaMümkünse hiç bir yere kadar. Bunun sınırı yok, olmuyor aslında.
10 Yorumlasevgi ayrı seks ayrı bişey bence ama bilemedim ki simdi
10 Yorumla
+1 yılbu cvplara hiç uyma bu günün yarinida var ölüm var otesi var bunu diyen kimse yok :(
10 Yorumlakişiden kişiye değişir isteyen istediğini yapar valla :D
10 YorumlaCinsellik konusunda 6,8b cevap paylaştı. Hiç erkek arkadaş yapmamak daha iyidir
42 Yorumla- +1 yıl
Sen bana pasta yapmadin hasta halimle konusma
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaklisinda sevip evlenmekte guzel 😊
21 YorumlaKesinlkle
+1 yıl#RüzgarGülleri ve #MevsimÇiçeklerine Sormak Lazım.
11 Yorumla- +1 yıl
Onlar kim
bunu senin gibi kontrollü kızmı diyor kanka :d
13 Yorumla- +1 yıl
Evet kanki 😂😂
- +1 yıl
Geliyorum kank
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu devirde kullanilmis cok temizi zor bnce hersey zamani gelince olsun
10 Yorumlaİki ileri bir geri olmalı bence. :D
12 Yorumla- +1 yıl
Ciddi biseu sordum cem niye dalga geciiyorsun😑😑😅
+1 yılVer kurtul ne olur :)
212 Yorumla- +1 yıl
Kimseyi okadar sevmedim
- +1 yıl
O zaman yaşamaman gerektiğini biliyorsun. Ayrıca sen zaten ne istediğini bilmeyen bir tipsin. Niye sevgili yapıyorsan sürekli.
- +1 yıl
Hahaha sen hayirdir ya
- +1 yıl
Niye, net konuşuyorum işte
- +1 yıl
Bayadir yalnizim
- +1 yıl
Ee erkek arkadaşım var diyosun soruda? Ben mi yanlis anliyorum?
- +1 yıl
Sanirim yanlis okuyorsun
- +1 yıl
Sana ne istediğini bilmiyorsun dedim, çünkü seninle görüşemedik ve sürekli bahaneler çıkardın. Yok erkek arkadaşım oldu, yok onla buluştum bilmem ne oldu, yok şu oldu falan.
Burdan çıkardığım yorum da şu, bu kafayla kimseyle birlikte olma. Önce kendini toparla. Ne istediğini bil. Ondan sonra sevgilin olsun.
Ve bir de, bana kalırsa asla bekaretini verme. Eğer verirsen çok pişman olursun. Burdaki üyelere bakma. - +1 yıl
Tesekkur ederim dusuncelerin icin ve verdigin ogutler icin haklisin biraz dengesizim ve gercekten ne istedigimi bilmiyorum tahmin ettigimden cok daha fazla zamana ihtiyacim varmis benim. Ruh sagligim her gecen gun duzelmek yerine daha da dibe cokuyor
- +1 yıl
Bunu tek basina halledemiyosan birileri yardım etsin sana o zaman. bir konuş birileriyle, anlat derdini tasanı? Benle görüşmüş olsaydın bunları konuşuyor olurduk senle.
- +1 yıl
Cevrem cok kalabalik ama beni anlayabilcek insan cok ama cok cok cok az..
- +1 yıl
Ben senin hakkında bu kadar yorum yapabiliyorsam, demek ki seni anlayabiliyorum. Ama sen kendini benden saklıyosun, o başka.
+1 yılNe kadar alabiliyorsan git. Bugün var yarın yok.
10 Yorumla
+1 yılmuasır medeniyet seviyesine kadar ilerlemek lazım
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmeden ileri gidilmemelidir.
10 YorumlaCinsellik konusunda 339 cevap paylaştı. her şeyi yapıyorum
16 YorumlaPismanlik duyuyormusun sonrasinda hic
- +1 yıl
Mutlulugunuz daim olsun☺☺
- +1 yıl
Ben yalnizim😢😢
+1 yılHer sevgili sevisir :)
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılbenzinin bittiği yere kadar gidebilirsiniz.
11 Yorumla- +1 yıl
çokda ileri gitmeyin zaten
Gizli Üye(30-35)+1 yılzar kafalı olma :)
118 Yorumla- +1 yıl
☺☺☺☺
Cevap sahibi+1 yılpartnerin var mı
- +1 yıl
Hayir 😢
Cevap sahibi+1 yılçok da güzel kızsın pas mı vermiyorsun :D
- +1 yıl
Tesekkur ederim sen guzel bakiyorsun🙈🙈 sevgililik olayini cozemiyorum yani kari koca gibi mi olmam lazim yoksa arkadas gibi mi bilemedim oyuzden yurumuyor bir turlu ilskilerim bende yoruldum☺
Cevap sahibi+1 yılay canım ya neler yaşadın öyle merak ettim , çıktıkların sevişmek mi istediler senle
- +1 yıl
Aylarca pesimden kosuyorlar bir sure cikiyorum kapimdan ayrilmiyolar ilerleyen donemlerde de artik benden bikiyorlar ya da hevesleri gidiyor bende bilemedim😂
Cevap sahibi+1 yılcinsel isteklerimi oluyorlar sana karşı?
- +1 yıl
Cogunun evet
Cevap sahibi+1 yılen iyisini yapıyorsun kuzum biriyle sevişeceksen en az 3 sene beklemelisin.
- +1 yıl
Kimseyle 3 sene bekleme canim. Ben severeem ciddn 1. sende Nisan 2. senede alirim nikahima uzatmam ilsikiyi ne kadar uzatirsan okadar lackalasiyor
Cevap sahibi+1 yıl4. senemizdeyiz ve sevgiliyiz :)
- +1 yıl
Masallah ciddimisin ne guzel ya. Cogu arkadssimin bitti 4 ve 6. yilin sonunda☺ tebrik ederim sizi insallah guzel bir sonunuz olur
Cevap sahibi+1 yılteşekkür ederim canım :) neden bitirdiler ki ailesel mi yoksa.
- +1 yıl
Ailesel problemler varmiydi bilmiyorum ama ablasi istemiyordu beni daha sonra aramizda anlasmazliklar cok cikti benden ayrildiktan sonra bir baska kizla cinsellik yasamis o anda sogdum ulasmasini engelledim bana
Cevap sahibi+1 yılöyle biri asla geri kabul edilmez. ilişki süreci uzadıkça aile de devreye giriyor o süreci aşınca zaten nihayete eriyor. arkadaşlarında genelde öyledir yoksa 6 sene durup dururken bitmez.
- +1 yıl
Yok onlar artik sikiliyor birbirinden uni yoruyor baska insanlari taniyorlar. Ablasi doktor bir kiz istiodu bastan beri beni istemedi cok ack bu kiz bize yakismiyor sen doktor olamsan senle cikmazcarr curt banami hakaret ediodu ona mi belli degildi
Cevap sahibi+1 yılsıkılıyorsa zaten bitmiştir evet. hmm meslektaş olsun derdi.
+1 yılseks yapılabilir bence
00 YorumlaTebrikler :)
10 Yorumla
+1 yılEn fazla el tutulur
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkek sevismeden yasayamaz maalesef
00 Yorumla
+1 yılsen ne içtin yaa...
01 Yorumla- +1 yıl
Su ictim
+1 yılSana bağlı
00 Yorumlaver kurtul