bakireliğimi kaybettim çok pişmanım kendimi affedemiyorum ne yapacam. her aklıma gelişinde intihar edesim geliyor. hiç bir zaman benım olmayacak birine ait oldum:( nefret ediyorum herkesten herşeyden kendimden hayattan :(
Cevabın nedir?
+1 yılSağduyudan uzak açıklamaları bir tarafa bırakarak işe başla...
Öncelikle şuna emin ol, hata burada tek taraflı değil...
Dahasını da söyleyeyim. Karşındaki vicdansız bir kadın avcısı ise, seni tuzağına düşürdü, bu da sendeki hatanın zannettiğinden çok daha küçük olduğu anlamına gelir.
Amacı seni yatağa atmaktı.
Tespit etti ki, sen ilgiye muhtaçsın.
Muhtemelen ailenden, akraba çevrenden, arkadaş çevrenden, hatta öğretmenlerinden ve de genelde erkeklerden, bir insan olarak bile hak ettiğin ilgiyi görmedin.
O da bunun farkına vardı.
Vicdanı olmadığı için bunu senin aleyhine kullandı.
Baktın ki sana ilgi gösteriyor. Sen de zayıf anında yakalandın.
Bak sana harika bir moral cümlesi:
ONUN ÜZERİNDE KOCAMAN BİR HAKKIN VAR. BİR SERVET ÖDESE, ÖTE TARAFTA ONU KURTARMAZ.
Sen bir tövbe eder ve kurtulursun, ömrü boyunca hayat kadını olarak yaşamış olanlar, aç bir köpeği susuzluktan ölmekten kurtarıyor ve cennete gidiyor... Senin gibi tuzağa düşenler mi kurtulamayacak?
Kardeşim (gerçek yaşım 38), sana tavsiyem, internetten hakkında yapılan yorumları araştır ve acilen bir uzmana başvur. İnan bana, ben de birine gidiyorum ve çok faydasını görüyorum.
Ne olur sözlerimi ciddiye al olur mu?44 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkür ederim
- +1 yıl
intihar düşünenler için en kısa zamanda bir bence yazacağım, lütfen takip et olur mu?
- +1 yıl
En İyi Cevaplar
Bir hata yapmışsın. ama bu dünyanın sonu demek değil. Hayatına girecek olan insana uygun bir dille anlatırsan anlayışla karşılayacaktır. Zar diktirme olayına gelirsek. Ben buna karşıyım. Daha tanımadığın hayatında olmayan insana çok önceden yalan söylemiş oluyorsun. Ahlaki açıdan etik bulmuyorum. Olmuşsa olmuş. Bir gün elbetteki olacaktı. İnsanları tam olarak tanıyıp anlayabilmek imkansızdır. İntihar etmen neyi değiştirecek? Sen gittiğinle kalacaksın. Dünya dönecek, hayat hiç ara bile vermeden dönmeye devam edecek. Bir süre aklına gelecektir elbette ama herşey de olduğu gibi bu durumda geçici. Sabret
10 Yorumla
Çok iğrenç ve mide bulandırıcı yorumlar yapılmış. İnsanların hayatların ne kadar saygısız insanlarla dolu burası ya. Canım benim kimse bunu yaşamak istemezde, olmuş bir kere. Hayatın sonu değil. Daha başka kimseyle yapma bence. Doğru kişiyi bulduğunda bunu ona açıklarsın, durum ne bilmiyorum ama illaki doğru kişi seni bu şekilde kabul edicektir. Emin ol kimler var dışarda her gün başka erkekle yatıp kalkan. bunu düşünüp geriye kalan hayatınıda zehir etme. İlk sen değilsin çünkü. Madem birşey yaptın, üzülme demiyorum. Kendini yıpratma sadece. Bu abazalarında ne dediğini çok takma.
74 Yorumla
Soran+1 yılsağol ama zaten bir kere oldu bida başkasıyla da yaşayamam evlenemem gelecektekı kişiye ıhanet etmış gibi hissediyom o her sarıldığında aklıma önceki yaptıgım gelecek kendimi bu düşünceden kurtaramıyorum :(
- +1 yıl
Geçer bu düşünceler zamanla. Birine aşık olduğunda, ve o doğru kişi olduğunda, ve tabi olgunluğa sahip yaşta olduğunuzda, bakireliğin namus olmadığını, aşk ve sevgi kadar değerli ve üzerine düşünüp kafa yorulmayacak kadar küçük birşey olduğunu emin ol konuşmanıza bile gerek kalmayacaktır.
Soran+1 yılinş o zamana kadar yaşarsam :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılDur bir sakin ol... düşün yarın öleceksin diyelim... temel kızı fadime açılmadan iade mi yazsın mezar taşında :) bunu mu istiyorsun... salla kızım ya takılma böyle şeylere... erkekler her boku yerken biz oturup eşimiz olacak adamı mı bekleyeceğiz? Hayat çok kısa ne istiyosan onu yaşa ( bokunu çıkarmadan) :)
52 Yorumla- +1 yıl
bacım beni takip edermisin
Cevap sahibi+1 yılSebep?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
70Cevap
+1 yılYaptığın şeyin sonuçlarını kaldıracak gücün yoksa ne diye yöneliyorsun güzelim. Dünyanın sonu değil bakire olmayan çok kız var bende değilim. İstedin ve yaptın daha düşünüp karaları bağlamana gerek yok seni seven seni sen olduğun için sever bakire olduğun için değil. Bakire olduğun için sevecekse her bakireyi sever tek sni değil üzülme
30 YorumlaBence bu kadar kendini uzme. Neden üzme? Cunku sonucta eger seni taniyip sevseydim ya da sevgilim falan olsaydin bakireligini bir kenara birakip seninle daha mutlu yasayabilmenin seni mutlu edebilmenin yollarini arardim. Yani sonucta sen bir mal degilsin bakireligini kaybettigini ogrendigi zaman seni bir erkek terk edicekse bilki seni sevmiyordur. Seni sevevn insan bakireligi dusunmez. Bunu bil.
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılGiden gitmiş artık BOŞVER demiyecem ama, üzülmenin ve geriye bakmanın da bir faydası olmayacak. Ama bu hayatının sonu değil kesinlikle! Böyle düşünürsen eğer, esas hatayı şimdi yapmış olursun. Yaşamak istedin ve yaşadın, yaptıklarından sakın pişman olma.
30 Yorumla dur panikleme dünyanın sonu değil bu sonuç da bakirelik dediğin bacak arasın da bir et parçası değil o yüzden az nefes al dünyanın sonu değil bu evleneceğin kişi de sonuç da bakire olmayacak bir de böyle bak dünya ya erkekler her haltı yapıp evleniyor çoğumuz öyleyiz yani elbet de seni sevecek ve seni öyle kabul edecek birileri çıkacak karşına
10 Yorumlaolan ile ölene yapacak bir şey yok bu hayatta. Tamam şimdi pişmansın ve kötü hissediyorsun kendini. bundan sonra daha dikkatli olursun. her şey bekaret değildir. O kızlık zarı dediğin gereksiz bir parça ile değerli olmuyorsun sen. Sen sen olduğun için değerlisin. bu intihar düşüncenden de hemen vazgeç, çünkü bir erkek senin bacak arandan akacak iki damla kan için sana değer verecekse, hiç hayatında olmasın daha iyi.
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılvermeyecektin ozaman. adam tecavüzmi etti? cevabın hayırsa hiç konuşma hayır ama zorladı karşı koyamadımsa yine konuşma infazla 1-2 yapalım diye ısrar etmiştir seninde canına minnet yok cevabın evet o şerefsiz tecavüz ettiyse hemen savcılığa ve adli tıbba gidiyorsun.
gelelim cevabın hayır veya hayır ama... diye giden tarzdaki durumlara.
hiç pişman olma çünkü bunların olacağını biliyordun burada bu konuyu açmanın tek sebebide kendi vicdanını rahatlatmak. yanlış anlama derdim niye yattın kalktın değil birşey yaptıysan arkasında dur.
ayrıca sıkıntı etme bukadar. alttarafı bir zar anal oral takılıp ben bakireyim diye gezenler var bu ülkede (zamanında onların yaptıklarını yapmadıysan sen daha fazla bakiresin).10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 608 cevap paylaştı. geçmiş olsun öncelikle şimdi senin yapacağın tek şey aklından kötü düşünceleri atmak ve tevbe etmek tamam bir hata oldu yaptın şimdi bu dünyanın sonu değil bir kere bunu bir çok kişi yaşıyor herkes olup olmadık hatalar yapabiliyor şimdi biz bunun üstesinden nasıl geliriz bunu düşünmenin zamanı anladın mı? yani şimdi tek yapacağın bunu aşmak için dua etmek tevbe etmek sonra da kendine hayırlı birini bulmak birdaha bu hatalara düşmemek için çabalamak
10 Yorumla
+1 yılBir yanlış yapmışsın ve bu yanlışını anlamış pişman olmuşsun tövbe et Allah senin için güzel bir kapı açar elbet... eğer hayatına son verirsen hem bu dünyanı hem öteki hayatını kaybetmiş olursun bir yanlışı daha büyük bir yanlışla kapatmak çok yanlış..
10 YorumlaSacmalama ya olan olmuş. İntiharı düşünecek kadar kafanı takma.. Başka şeylere işe güce yoğunlaşmaya çalış... hayat bu herkes hata yapa bilir... Ama önemli olan hatan dan ders Alman.. Eşcinsel biriyim.. Ozaman benim intihardan önce hiç yaşamamam lazım...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılpişman olmak için çok geç kalmadın mı bunu yapmadan önce dşünecektin :)
sonunu düşünen kahraman olamazmış merak etme tek değilsin senin gibi kız malesef bu sitede çok sıkıntı yok bir tane salak bulur alır yaa dert ettiğin şeye bak :)
allahtan evliyimde böle dertlerim yok :D
kızım olursada kapının önünde köpek kadar değeri kalmaz :)
biliyorum ağır oldu ama uç kuruna sahip olmazsan böle olur güzelim eh artık nasılsa giden gitti gelsin yeni erkeklerse birliktelik :D :D
biliyorum şu an kötü durumdasın ama ne yapayım haline gülmekten başka bişey yok hamd olsun kimsenin namusunda gözüm olmadı helaliyle evlendim eşiminde ilk çıktığı kişisiyim çocukluğundan bu yana birlikte büyükdük herşeyini biliyorum o yüzden benim düşüneceğim bişey olmadı :)
sağlam mı değil mi diye :)00 Yorumla
+1 yılOlur herkes hata yapabilir buy pahalıyada mal olabilir ama bunu unutup kendini toparlamalısın dünyanın sonu değil aklını başına al bundan sonrası için daha dikkatli ol bu ahmaklığı yapıyorsunuz suç sende ve sizde değil kendini bu kadar koy verme
12 Yorumla- +1 yıl
bu ahmaklığı yapıyorsunuz ama suç sende ve sizde değil kendini bu kadar koy verme hayat böyle bir şey için intihar etmeyecek kadar 150 gram et içinmi 50 kiloluk hayatına son vereceksin saçmalıyorsun bence
- +1 yıl
intihar etmeyecek kadar değerli
+1 yılsıkma canını. günümüzde çok da önemli değil artık. herif şerefsizlik ettiyse sana yanlış yaptıysa sende ona yanlış yap başına kal, görsün anasının örekesini pislik.
22 Yorumla- +1 yıl
scare lafı söyleyip engelledin. ne o vereceğim cevaptan mı korkuyosun?
+1 yılHerkesin başına gelebilecek bir olay. İsteyip yaşamışsın tamam pişman olmuşsun ama yapacak birşey yok bu konuyu kabullenip hayatına devam etmelisin. Bu psikolojiyle daha büyük aıkımtılar yaşayabilirsin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılAklındaki bakireligimi kaybettin yok sa bacak arandaki nimi onu düşün sonra hayattan nefret et
12 Yorumla
Soranişte aklıma gelince kötü oluyorum yaşamak istemiyom
- +1 yıl
Yaptığın hatalar veya doğrularla bu hayatı öğreneceksin ve ders alacaksın bir hatayla ölümü istemek saçma evet büyükbir hata yapmışsın ama zamanla alisirsin
aman dünya yok olmuş ya işte kafasızsın sen bekaretini verdiğin gibi hayatınıda vereceksin yaşamayı öğren kendine gel derslerini çalış okuyorsan korkma şimdilerde her kız bekaretini veriyor
40 Yorumla
+1 yılbacım neden böyle şeyler yaparsınız bilmiyorum. Akılsız başın derdi çok olur derler. Madem olan olmuş, bundan sonra akılsızlık yapma bari Tövbe et ve hayatının o kısmının hiç olmadığını düşün ve ALLAH'a sığın.
10 Yorumla
+1 yılher yanlış sonunda hayattan pes etmek yok önemli olan hatandan ders çıkarmak diyorum sadeçce o anki hislerinize teslim olmussunuz bundan sonra çaresine bakmalısınız mesela neden sizin olmayacak biri
20 YorumlaSon pişmanlık fayda etmez özel doktora dıktırsen ama aklındaki bakirelik gider bacak arandaki dikilir
10 Yorumla
+1 yılzamanı geldiğinde sende unutacaksın.. ya da unutmuş gibi davranacaksın çok bilmiş yorum yapanlara kafa yorma.
35 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yılHayata kaldığın yerden devam et, geri dönüşü yok zamanın
Senin uflanman puflanman biri işe yaramaz20 Yorumla
+1 yılBirisiyle cinsel ilişki yaşadın diye o kişiye ait olmadın. Bu kadar kişiliksiz olma. Ait olmak ne lan? Evcil hayvan mısınız mk? İnsansın sen. Hiçbir insan diğerine ait olmaz. Kendine gel.
20 Yorumlayırtık pantolon gibi düşün diktirebilirsin sorun sadece zarsa tabi
12 Yorumla
Soran+1 yılnasıl sorun zarsa ötesi de mi var
+1 yılTakma boşver dünyanın sonu değil alt tarafı bir zar buna bu kadar şey yüklemeyin ya
10 Yorumlaİntihar edecek olan insan bunu ifade etmez. Seninkisi troll sorusu gibi...
Troll değilsen de takıl kafana göre. Sanki tecavüze uğramışsın diye dramatize etmeye kalkmışsın, empati kurmaya değmeyecek bir insansın...10 YorumlaYaş aralığında 25-29 .
Hayır çocuk'ta değilsin ki bilinçli birisin...
Geçmiş olsun demekten başka çarem yok
Kızlık zarı diktirme diye bir durum varmış galiba dilersen bir onu araştır..00 Yorumlaolan olmuş kardeşim sıkma canını seni o halinle kabul edeceklerdir sen sana düşeni yap kulluk görevini.
10 Yorumlaherkesin ne suçu var ben çekirdek çitliyom mk ne zararım varsa
00 YorumlaHayatta her insan hata yapabilir hiçbir hata ölümü gerektirmez
10 Yorumlayapmasaydın kafan yokmu? işiniz gücünüz seks. Aşk bu mu
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 363 cevap paylaştı.
+1 yılSen müştakil arazi misin de birine ait olacaksın? Aş böyle şeyleri. Biraz kendine saygın olsun.
10 Yorumla
+1 yılTakma kafaya artik olan oldu tamam kızlar icin cok onemli bu olay sevdigi biriyle olmak ama bunu dusundukcede bir faydasi olmaz sana
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 746 cevap paylaştı.
+1 yılSakin ol bir dur Allasen yaa :O
Hiç bir zaman senin olmayacak kişiyle neden birlikte oldun o kim? :S00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yıldünyanın sonu değil ya, tövbe edersin, bulursun birinide sonsuza dek mutlu yaşarsınız.
20 Yorumla
+1 yılOlabilir üzülme o kadar belki seni anlayan biri çıkar karşına
10 Yorumla
+1 yılDiktirebilirsin. Mümkün.
42 Yorumla
Soran+1 yılsorun kafamdan silememem unutamamam
Giden gitti olan oldu hiç birşey yapamazsın. Umarım tekrar tekrar aynı hataya düşmezsin
10 Yorumlatakma cidden seni seven birini bulursan sana inanır güvenir zaten
10 Yorumlaiş işten geçti artık buna yapacak birşey yok. keşke bir anlık heveslere kapılmasaydın ama artık yapacak bir ey yok maalesef. intihar gibi düşüncelere asla kapılma bundan sonraki hayatına yön ver
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbebeğim Allaha dua et ona sığın herşeyden sıyrıl
23 Yorumla
Sorankendim iğreniyorum nefret ediyorum :(
Cevap sahibi+1 yılguzel bı durum oldugunu duusunmuyorum zaten ama hata yapman normal ınsanız
- +1 yıl
sen kendinden değil o pislik heriften iğreniyosun. boşver takma kafanı atlatırsın geçer. komedi filmleri izle kitap oku bir kursa git. üzülme canım. bu devirde herşeyin geri dönüşü var. ama gerek yok.
Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Herkesten değil sadece kendinden nefret etmen kafi hatta herkes senden nefret etsin veren. sen nefret eden sen sanki seni biz siktik
00 Yorumla
+1 yılİlk verişin zor olmuştur ama bidakiler kolay olur iştesende verip kurtuldun
11 Yorumla
Soran+1 yılbidahası olmaz
Gizli Üye(30-35)+1 yılolmadan önce aklın nerdeydi hem ver zevk al inle ah uh de zevkten dört köşe ol sonra ben pişmanım yok ben artık seninim falan filan kaldıramayacağın durumun altına yatmayacaksın
00 Yorumlaee neden o zaman yaptın ki hiçbir zaman senin olmayacak biriyle
00 Yorumla
+1 yılHer kızın böyle sendromları oluyor. Ama sonra geçiyor ve bol bol seks yapıyorsunuz.
01 Yorumla
+1 yılyapmasaydın kızım bizmi dedik git cocuga ver diye.!
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe bekliyorsun beter ol sizin yznzden kızlara hep acabayla bakmak zorunda kalıyoruz
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl25 yaşını geçmişsin artık önemli değil :) ama çeşke yanlış biriyle olmasaydın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiye verirsiniz ki böyle pişman olursunuz ağlarsınız geçmiş olsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Geçmiş olsun
Takma kafana20 Yorumlaartık haftada hergün yaparsn sonu gelmez yavaş yavaş alışırsın.
ya da diktir.02 Yorumla
Soran+1 yılhayır bir daha yapmam zaten sevmiyordum cinselliği iyice soğudum evlenemem de artık :(
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunları yapmadan önce neden düşünmedin. Kime verdin bekaretini. O anda hiç düşünmedin mi sonuçlarını
00 Yorumla
+1 yıloooo pskoloji fena geçmiş olsun...
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. dikeriz yaa üzme tatlı canını
58 Yorumla- +1 yıl
Senin bacını da dikerler merak etme sen? bacın yoksa gün gelir kızını dikerler.
- +1 yıl
fırsatçı ve terbiyesizsin
- +1 yıl
@hoşafınferyadı benim göremediğim nasıl bir fırsat gördün sazan
- +1 yıl
laf ebeliği yapma
- +1 yıl
@hoşafınferyadı bende saçmaladığını düşünmüştüm. şimdi çekilebilirsin çupra
- +1 yıl
Aşağılık
- +1 yıl
@Soruüreten ben de scare da hayırdır
evlenene kadar yine bakire gibi yaşa
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 327 cevap paylaştı.
+1 yılverirken bize mi sordun
10 Yorumla
+1 yılKarakola ilan ver hemen
00 YorumlaKendine gel olabilir böyle şeyler
10 YorumlaO noktaya gelcegini tahmin edecektin
01 Yorumla
Soran+1 yıl: (
Senin vücudun senin kararın...
00 Yorumla
+1 yılönemsiz tebrikler büyük bir pislikten kurtuldun
00 Yorumla- Devamını Gör (18)
Devamını Gör(63)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Bakireliğimi kaybettim çok pişmanım kendimi affedemiyorum ne yapacam?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler