bir kadını yeterince tatmin edicek ideal penis boyu kaçtır ?
birde 19 - 20 cm ve kalın olması iyi değilmi
birde 19 - 20 cm ve kalın olması iyi değilmi
Ben sana şöyle söyleyim ister bazuka olsun, ister makinalı, ister tabancan hiç fark etmez hepside öldürücü atışı yapabilir, yeter ki sen kullanmasını bil, atış yapmasını bil, hedefi 12 den vurmasını bil.
Bu arada uzunluk daha çok görsel açıdan zevk verir ilişki anında ne kadar uzunsa o kadar acı verecektir. Kalın ve 12 cm ve üstü bir penis kadına daha fazla zevk verecektir.
bu penis takıntınız nedir arkadaş ya.. uzun kısa kalın ince cokmu farkeder? evlenince penisiniz kısa diye kadın terkedicekse hic evlenmesin o zaman.
herkes bunun derdinde ama inanın kadınların hiç böyle soruyada cevabada sizin bu takıntılarıyla alakasıda yok .. azcık kendinize güvenin
kadın tatmin olmak ister düşünsene evlisin ve eşin seni tatmin edemiyor kesinlikle mutlubir birlikteliğin olamaz
Bir kadını yeterince tatmin etmek sadece penis boyuyla ilintili değildir.
tabikide ama enbüyük etkenleden biridir
Cevap
4Cevap
Ne takıntılıyız 30 cm olsa neye yarar kullanmayı bilmedikten sonra. İşi bilirsen 3-4 cm lik dille bile uçurursun.
Boyunun uzunluğu o kadar önemli değil bence. Yeteri kadar enerjin olsun yeter.
kesinlikle kızlar burda 20 cm falan yazmış ama 20 cm yiyen kız çapraz yürürür:) kasıklarının ağırısıda hiç geçmez ideal boy 15 dir kalınlıkta sınır yok ama:)
19-20 cm ve kalın penisin hasıdır :).
kız arkadaşım daha önce hiç bir ilişki yaşamamış ben ilkiyim arkadaşlarım kız korkar yapamaz diyor ne yapmam gerektiğni bilmiyorum
kızın beyni yıkanmamışsa korkmaz
19u bilmeme ama bizdeki 18 ve acıtıyor.
16 cm ile kadınımı uçuruyorum aga :)
mılletın aklı fıkrı asagıda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar