İçten geliyorsa o öpüşme, tadını çıkarıyosa, keyif alıyosa, sevgisinden dolayımı?
Mesela sevmediğiniz birini yalayıp yutar mısınız? :D
Mesela sevmediğiniz birini yalayıp yutar mısınız? :D
öpüşmek çok güzel bi duygudur insan sevdiğini öper.bi erkek olarak şöyle söyleyeyim sevgilimle öpüşünce onun o an isteyerk mi yoksa ben istediğim için mi öpüşmek zorunda kaldığını anlarım nasıl mı? öyle öpüşmelerimiz olduki dudaklarımız birbirini dudakları arasında kayboldu öyle öpüşme oldu ki bi şey hisse4demedim.
neden hissedemedin tam anlamadim? cunku bende bazen bisey hissetmiyorum o an
çünkü oan öpüşmek istemediği için sırf ben istedim diye öpüştüğü için yani duygusunu katmadığı için dudaklarından bi şey hissetmedim.
hmm ilginc:)
sevilmeyen biriyle ilişkiye giriliyosa hayatta öyle tutkuyla öpülmez dudakları emin ol, başka şeyler yine aynı şekilde yapılır o ayrı ama dudaktan öpmek için sevmek lazım:)
İnsan sevmediği birini sadece yatağa atmak için yalar yutar yoksa suratına tukurur :) tabii bu erkekler için geçerli bayanalr sevmeden öpmez bile .
evet zaten erkekler en aşağılık yaratıklar kadınlar melek.
ben asla sevemdiyim birine nasil yakalsrim be ureyimce olmaldiki daha rahat daha hevesli olumdaa
Cevap
12Cevap
her dudak öpülemez öpülse bile kalpten bir şey his edemez bir erkek kendi aşkı olan sevgisi ni kalbinde taşıyan kadınını öperse inanılmaz bir duygu kaplar içini ve o öpüçügü unutamaz şayet o kadını herşeyden çok seviyorsa bu ödüle layik görülmüştür saygılar
Şimdi bir Carmen Electra olacak, bir Adriana Lima olacak ve sen onu öpmeyeceksin çok çok ilginç bir durum olur :)
sana git bülent ersoyu yalayıp yut deseler yutarmısın saçma saçma konular yaa offf
Yapanlar var ama genc genc erkekler, buna nedersin peki?
mal derim öyle insanlara
lafi tam agzimdan alsin sensizasla.. yapanlar var yaniii
Dudak teması bence sevginin bir parçasıdır. Diğer şekilde sadece öpersin tat alamazsın ama arada sevgi varsa o dudaktan bambaşka bir tat alırsın.
Öpüşmek için illa aşık olmak gerekmiyor...
Sevmese bile içinden geliyorsa öper...
sevmediğim birine asla dokunamam.. öpüşmek sevgisiz olmaz.. iğreç birşey olur..
kız tatlıysa sevmek o kadar da önemli değil..
ben öpmem tabi ..:)
elbette öpüşürüm...neden olmasın ki...cinsel bir eylem söz konusu olan...
Sevgisiz öpüşme olmaz insan ancak sevdiği kişiyi içinden gelerek öper
sevmediğin birisiyle aynı ortamda bulunmak bile can sıkıcıyken nasıl olcak
sevmediğim biriyle öpüşceğimi sanmıyorum,iğrenirim.
yok sevmediğne daha soğuk davranırsın...
birini sevmiyorsam elini bile tutmam ne öpüşmesi..
ben öpmem sevmedigim kişiyi dudagindan
İşim olmaz .
kim benmi işim olmaz
yok öyle bir şey.
A. bile K.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar