Sağlık ocağında verilen prezervatif hakkında ne düşünüyorsunuz? Sağlık bakanlığı prezervatif hiç kullandınız mi? Kaliteli mi yoksa çabuk mu yirtiliyor? Sağlık bakanlığı prezervatif kullananlar var mı, yorumları nelerdir?sağlık ocağı prezervatif 2020
Sağlık ocaklarında verilen "sağlık bakanlığı prezervatif" hakkında ne düşünüyorsunuz? Kullanır mısınız?
Sağlık bakanlığı bir halk sağlığı uygulaması olarak prezervatif dağıtıyor. Bu uygulama yeni ya da tek seferlik bir uygulama da değil üstelik. Sağlık ocağına gidip sizden sorumlu ebe hanımla görüşüp prezervatif almanızı istediğinizde size prezervatif sağlayacaktır. Bu prezervatiflerden daha önce kullanmış biri olarak sağlık ocağı prezervatif veriyor mu, extasia sağlık bakanlığı nedir gibi sorulara cevap vermek istedim. Hazırsan içeriğimize geçelim.
Sağlık bakanlığı prezervatif dağıtımı var mı?
Sağlık bakanlığı son zamanlarda halk sağlığı problemlerinin üzerine gitmeye başladı. Cinsel yolla bulaşan hastalıklar birer halk sağlığı problemi olarak sayılırken gebelik planlaması eğitimleri de sağlık bakanlığınca aile sağlığı merkezlerine verilmiştir.
Bu kampanya sonucunda en ucuz, en güvenilir ve en kolay ulaşılabilen korunma yöntemi olan prezervatif de sağlık bakanlığınca halka sağlanmak için adım atılmıştır. sağlık ocağı prezervatif veriyor mu sorusuna kesinlikle evet diyebiliriz.
Sağlık ocağı prezervatif 2020'de dağıtılıyor mu?
Bu kampanyanın geçici bir kampanya olup daha sonra bitiyor olduğu çok ciddi bir yanılgı. Ancak sağlık bakanlığı prezervatif dağıtma konusunda belirli bir süre sınırı koymuyor. İsteyenler her zaman aile sağlığı merkezine gidip bağlı oldukları ebelerden prezervatif temin edebilirler. Sağlık bakanlığı prezervatif 2020 ile de sınırlı değil. Bu durum kesinlikle 2021'de devam edecektir.
Sağlık bakanlığı prezervatif yorumları
sağlık bakanlığı prezervatif dağıtımı
Sağlık bakanlığının dağıttığı prezervatiflerden daha önce kullandığımı söylemiştim. Sağlık bakanlığının dağıttığı prezervatif yani Extisia prezervatif hakkındaki yorumlarımı sorarsan ben kesimlikle gayet iyi bulduğumu söyleyebilirim. Prezervatif aynı zamanda kayganlaştırıcı etkili. Bu da kuruluk sorunu olanlar için ekstra bir ürüne duyula gerekliliği arttırıyor. Ve aynı zamanda prezervatifin çok daha dayanıklı olmasını sağlıyor.
Prezervatif boy olarak ise 16cm'e kadar kullanılabiliyor. Bu aslında ülkemizdeki penis uzunluğu ortalamasına baktığımızda gayet yeterli. Ancak alırken bunu da göz önünde bulundurmakta fayda var.
@yaqmuss bana da verdiler. Çok kaygan. Yalnız penisimi sıktı. Genelde iyiydi ama sert yaparken delip vajinanın içine boşalmışım. Anlamadım tabi, boşaldığım halde penis sertliği devam ettiği için yoruluncaya kadar yaptım. Çıkardığımda ortalık batmıştı. Gece gece eczaneye gidip ertesi gün şeyi aldım etkili oldu.
O zaman sağlık ocağı her yerin kan olmasını istiyor.
5
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
abi içinde devlet geçen hizmet de malzeme de kesinlikle kaliteli olamaz. çünkü istihdam edilenler gibi cebe indirebilmeleri için alınan malzemeler de kalitesizdir
Afedersiniz de herkesin şeyi aynı boyutta mı? Normalden daha küçük ve daha büyük olanlara uymayacaktır onlar. İnternetten almak en mantıklısı. O tür prezervatifler satılan ülkedeki ortalama boy ve kalınlığa göre üretilir. Türkiye de 13 uz. x 12 klnlk. ölçülerine göre üretilir.1 aşağı 1 yukarı belki esner ama daha fazla boyutta olanlar için riskli. Hemen patlar. Yanlış anlamayın ama şahsen dar ve kısa geliyor o condomlar bana. İnternetten araştırın hatta bunun için bir site bile veririm de reklam yasaktır diye vermiyorum. Kendi ebatlarınızı veriyorsunuz orda size önerilen prezervatifler çıkıyor. Marka olarak önerilip birde elbette boyuta göre öneriliyor.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
sağlık ocaklarında veriyolar evet. ama bekar bir bayansanız almayı denemeyin. takibe bile uğrarsınız. çünkü artık tüm hastane personelleri ağır yobaz sıkı bağnazlardan oluşuyor.
Evet kullandım gayet iyi kaliteli diyebilirim penisi güzel kavrıyor ama bi tık kalın geldi hissiyatı parayla satılan diğer marka prezervatiflere göre az
Sağlık ocağından hiç almadım zaten bir kez kullandım Danimarkalı kız onsuz olmaz dedi
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
evet aylık belirli miktarda veriliyor. gayet kaliteli 5 yıldır yırtıldığını görmedik
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Cinsel ilişkiye girdiğim aşkım almıştı 12 tane vardı. 1 haftada tükettik. Bana dayanıklı geldi. Penisimi de sıktı, azgınlığım arttı. Bir de çok kaygan, penis vajinaya çok kolay kayıp giriyor.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
bimden almıslardır topluıuuuu haldee okey kullan ya da durexxx
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Askede baya kullandım süper hatta hemşire arkadaş vardı onda denedim