Hiç kullanmadım bu iki çeşit prezervatifi şu ara denemek istiyorum.Şöyle birşey yapalım kullanan arkadaşlar kullandığı marka ve yorumunu yazarlarsa çok sevinirim.
Örnek :
Marka : ...
Yorum : ...
Örnek :
Marka : ...
Yorum : ...
kondomix.com/1.x/P-15947-Fiesta-Vibe-Titresim-Halkasi---Prezervatif-Hediyeli--Hazzi-ve-uyarilmayi-artirmaya-yonelik-ozel-yuzeyli-yeniden-kullanilabilir-titresim-halkasi-ve-prezervatif/
kondomix.com/1.x/P-16102-Okey-Cifte-Haz-10-lu-Paket-Genis-bas-kismi-ile-erkeklerin--tirtikli-yuzeyi-ile-de-kadinlarin-iliskiden-aldigi-hazzi-arttiran-ozel-bir-prezervatif-/
kondomix.com/1.x/P-15993-Trojan-Her-Pleasure-10-lu-Paket-Amerika-nin-1-numarali-prezervatif-ureticisinden-zevk-arttici-tirtikli-yapida-kayganlastiricili-lateks-prezervatif/
kondomix.com/1.x/P-15999-Hot-Game-Titresim-Halkasi---Prezervatif-Hediyeli--Hazzi-ve-uyarilmayi-artirmaya-yonelik-ozel-yumusak-silikon-yuzeyli-yeniden-kullanilabilir-titresim-halkasi-ve-prezervatif/
Hepsi güzel.. Özellikle Trojan'ı ve Hotgame'i tavsiye ederim..
geciktiriciliye ihtiyacın varsa kullan tabiki etkisi vardır ama ben tırtıklının pek bir etkisini görememiştim.
ben bunu kullandım gerçekten muhteşem bir his uyandırıyor . partnerimin de hoşuna gitmişti
link
bu prezervatif titreşiyomu nasıl bişey bu ya denemek isterdim aslında gercekten hoş oluyomu
valla bende merak ettim kullanmak lazım bi
et ete degmeli diyorum baslatmayin tirtigina zirti zurtuna! DERMISIM... ben denemedim bilmiyorum.
Cevap
9Cevap
ben okey in geciktiricili prezervatifini kullandım ama memnun kalmamıştım çok kalın zevk vermiyo et ete değecek bence
güzel bir soru olmuş cevapları bende merak ediyorum bende öğrenecem
Let's tırtıklı. Hiç iyi değil irritable. En iyisi doğal olan
çok iyi tavsiye ederim. ben hep bunu kullanıyorum ve çok memnunum
bilmiyorum,kullanmadım çünkü...
olmaz ten tene değmeli
ben geciktirici sprey kulanıyorum daha etkili
faydalı
sprey kullan bence
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar