4 aylık evliyiz ve eşimin penisi çok küçük. Yani ilişki sırasında kısa olduğu için sürekli vajinamdan çıkıyor. Ve üzerimde bir erkek olduğunu hissedemiyorum. İnternetten araştırdı bunun ilaçları ve egzersizleri varmış eşimin gururunu kirmadan o na bunu nasıl söyleyebilirim. ?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılinternetteki haplara ilaçlara bitkisel bilmem nelere çok gvenme işe yaramaz hiçbiri reklamında büyütücü dese de aslında onlar performans arttırıcı takviye yani sertleştirmeye yarıyor. ama egzersiz konusu olabilir, ama bunu da uzun süre ara vermeden bıkmadan yapması gerekir ki uzasın, uzatmaya yönelik bazı aletler var gergin tutuyor penisi onla doşalıyor erkek pantolon içinde ama onu da uzun süre yapması lazım ki sonuç alsın, meraktan internette araştırırken yabancı bir adamın 1,5 saatlik videosunu bulup indirmiş ve izlemiştim egzersiz yaparak anlatıyordu iler geri sağa sola şeyini çekip gerdiriyordu ama adamın penisi lastik hortum gibiydi sertleşme felan yoktu, adamın gösterdiği gibi çekip gerdirdiğim anca benimki hemen sertleşti egzersiz yapamadım, sonra ağırlık bağlayıp aşağıya doğru sarkıtma yapıyordu adam, onu da deneyeyim dedim meraktan, 1,5 lt gazoz şişesine su doldurdum kravatla bağladım penisime saldım şişeyi ama az sonra penisim sertleşmeye başladı şişeyi sarkık tutamadım, :D yani o taktiklerde işe yaramayabiliyor, bu arada benimki 15 cm çok şikayetçi olduğumdan değilde meraktan denemiştim.. sen eşine bunu dersen adam çok bozulur onun moralini bozmadan söylemenin pek bir yolu yok gibi bence kafasına takar psikolojisi bozulur bu defa sertlik problemi yaşar, kaş yapayım derken gözden olursun..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖncelikle araştırmaya davet ediyorum sizi; kocanın sorunundan evvel halledilmesi gerekilen mevzu senin makesef cahilliğin... Ölçtün mü adamın organını nasıl küçük? Yorumlarda ancak şu kadardir falan yazmissin aman aman... Bunlar insanlara sıkıntı getirecek belirsizlikler. Ilaclarin ise yaramadigini bilmiyorsun; net boyunu da bilmiyorsun organin erekte iken, sanıyorum adam ya kilolu ta da uzun. Bence eğer 13-15 cmden çok ufaksa sorun vardir; bunlari kafaya takmayin... Cinsellik duygu ile olur; zikle değil...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence küçük olması önemli değil önemli olan işlevi demişler ya hani. 😉 sizin başka eksikleriniz de var galiba. Kafanı eşinin penisinin küçük olduğuna takma. Onada senin penisin küçük dersen alınabilir kendini geri çekebilir. İyi bir seks hayatınız olmaz. Rahat olun Zevk almaya bakın drğişik pozisyonlar deneyin. Eğer yine olmuyır diyorsan ürolojiye bir görüne bilir belki başka bir problem vardır.
14 Yorumla
Soran+1 yılYani görsel olarak hic tahrik edici değil iliskidede surekli vajinamdan çıkıyor mesala parmagini sokunca daha çok zevk alıyorum
Cevap sahibi+1 yılVajinadan nasıl çıkar ya aklım almıyor. çocuk şeysi gibi değildir heralde. Parmaktan daha çok zevk alıyorum dedin. Öyleyse ciddi probleminiz var bu konuda. Bence oturun karşılıklı konuşun herşeyi..
Soran+1 yılYani kisa olduğu için git gel yaptığı zaman hizlaninca çıkıyor vajinamdan. Zaten 10 cm ancak vardir. Ne diyebilirimki
Cevap sahibi+1 yılZaten vajinada 8 cm canım. Çok mu ıslanıyor ya da birşey sürüyormusun kayganlaştırıcı falan? Yani sen içinden çıkıyor diyince aklıma srninki ya çok genişlemiş ya da ortam çok ıslak gibi şeyler geliyor. Tabi eşininde özgüveni olmayabilir senin onu beğenmeyeceğinden korkuyordur , sana zevk verememekten korkuyordur. Oda kafasına takıyordur. Bilmiyorum canım ne diyebilirimki. İnşallah sorunuz çözülür.
+1 yılSana hiç önemli olan boyu değil işlevidir demediler mi :)
08 Yorumla
Soran+1 yılAma gercekte oyle değilmiş
- +1 yıl
O ilaçlar bir halta yaramaz. . eşinle konuş bence
Soran+1 yılNe konuşabilirim mesala? Ne demeliyim
- +1 yıl
Küçük olablir ama zevk alabilirsin bence. . ama kırılır adam belki ne bilim. . aşağı tükür sen sakal yukarı tükür sen bıyık. .
Soran+1 yılİşte bir akil ver sen olsan ne yapardin
- +1 yıl
bilemedim vala zor durum.
Soran+1 yılParmak kadar bir şeyi kabul edebilirmisin
- +1 yıl
Bence islevde eksiklik var
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
86Cevap
'mühim olan işlevi' :D ne büyük yalandır... mühim olan uyumdur kimisi büyük diye şikayet eder kimisi küçük diye ;)
büyütücü ilk ayda evet işe yarıyor ama kalıcı olmuyor bilgin olsun..
büyütme amelyatları da var ama çok sıkıntılı olabilir ona da eşini ikna edemezsin00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılpublic kaslarını çalıştıran egzersizleri yapabilir. Çekme egzersizleri var bunları yapabilir. Bu egzersizlerin yanında ayrıyetten vakumlu pompa kullanabilir. ve ilişkilerde penis halkası kullanabilir. Bu dördünü düzenli olarak 5-6 ay kadar uyguladım. Ciddi anlamda faydasını gördüm. Eşini ikna etme konusunda çok hassas olmalısın gururunu incinebilir kendine yediremeyebilir cinsellikten ve sende soğuyabilir. Gerçekten hassas bir konu.
00 YorumlaCinsellik konusunda 3,8b cevap paylaştı. Sakın ama sakın öyle bir şeye teşebbüs etme.. Çünkü öyle bir teknikte yok ilaçta onlar hep aldatmaca.. Sonra kocan hurdaya çıkar..
55 Yorumla- +1 yıl
dayı denedinmi :D
- +1 yıl
anladım sağlıklı yaşamlar
Kilolularda veya uzun boylularda olur bu sorun. Internettekilerin hepsi yalan... yoksa hersek alirdi... Ben bile alirim benim ki 14 cm. Yetiyor ama bazi pozisyonlarda olmuyor... Simdi kilolu ise zayiflarsa1-2 cm uzar. Uzun boylusa ameliyatla yapiyorlar onun ayni 1-2cm filan uzar... Ilaclardan kesinlikle uzak durun. Kimyasal madde icerir bu sefer komple erkeklogi gider :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyaparsın yapamazsın üzerine bir kızı sadece serçe parmağımla maximum yarım saatte 4 kez üst üste boşaltmıştım. 3. den sonra uzandığı yerden ben bittim tükendim demişti 4. ye yeltenmem sonucu hayır hayır diyerek bana engel olmaya çalışmış ama başaramamış çığlık çığlığa 4. yü de boşalmıştı. neden bunu anlatıyorum bir serçe parmak kadını yarım saatte 4 kez çığlık çığlığa boşaltabiliyorsa 10 cm. lik penis neler yapar ama sizin durum biraz psikolojik gibi geldi bana.
00 Yorumla
+1 yılTatlım onlar tamamen şaklabanlık. Yok öyle bir şey. Penis boyu neyse odur. Uzama diye birşey söz konusu değil. Bu şekilde idare etmekten başka çaren yok. Anladığım kadarıyla seni görsel olarak tatmin etmiyor.
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 362 cevap paylaştı.
+1 yılKüçük dediğin kaç cm? Normalde 13-15 cm arası yeterlidir. p*rno filmlerdeki gibi penis arıyorsan gerçek hayatta öyle bir durum yok haberin olsun.
12 Yorumla
Soran+1 yıl10 cm ancak vardir
- +1 yıl
Kafadan mı sallıyorsun yoksa cidden dikkatlice ölçüp biçtin mi? Ciddi soruyorum bak, '10 cm ancak vardır' diye küçümsüyor da olabilirsin.
O ilaçlar palavranın dik alası zaten. Öyle birşey yok.
Bunu eksiklik olarak gören birey, kendisi arstırmalı ve geliştirmelidir.
Dr görünebilir, en önemlisi de, küçük olması aslında sıkıntı değil, tatmin olabilmek bir bütündür, bir seyler eksik olsa bile diğer hususlarda baskın olabilr ve partnerine yeterli gelebilr.
Bence partnerinin penisi haricinde eksik başka tarafları da var.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıleşin ile ayrılmayı düşünme once uygun pozısyonları deneyın zevk alacagın bır pozısyon vardır sanırım esınde senden bıraz uzak duruyor ıyıce bırlesmelısınız bu aksamı ozel bır gece ılan et ve esınle denemeler yaşa bakalım sonuc ne olacak.. sonrası ıcın tekrar bızlere basvuru yapabılırsın..
00 YorumlaÇok kötü bişey bu onlarda yalan adamın dünyasını karartma. Yetmiyor neden evlendin.
33 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeden önce hiç bakmadim. Sen ne yapardim benim yerimde olsan
Soran+1 yılYok yani yorum yapmanı isterim
+1 yılinternette dolanan haplar egzersizler falan alayı yalan dolan. Ancak ameliyatla 1-2 cm uzatılabilir. Buda ameliyat riskine değmez. Tatmin olmayı bil sende. Sanki senin herşeyin 4x4 lük
00 Yorumla
+1 yılablacım ben açıkcası kötü bir tepki vermem , sende çekip konuşmalısın bence sonuçta sizin birlikte geçirdiğiniz bir vakit bu eğlenceli olmalı memnun olmuyorsan ayrılıkla sonuçlanıcak ya da aldatıcaksın konuş bence :)
00 Yorumlaben sana birr yol göstereyim küçük dediğin şeyi birde dötünde dene eğer canın yanmıyosa gerçekten küçük ama acıyosa normal hadi bu akşam bir deneyin...
00 Yorumla
+1 yıleşinin gururunu kırmadan önce kendi cehaletini gider... penis büyütücü vs hikayedir. insanların bu zor durumundan faydalanmak isteyenlere hizmet etmeyin
20 YorumlaPenis ilac yolu ya da egzersiz ile buyumez. Tibni tedavisi de ne yazik ki yok. Sadece kasiklarda bulunan yag dokularin alimasi ile serbest kalan penis 2 cm kadar buyuyebilir.
00 Yorumlabu konu çok hassas bir konu... vajinal yerine klitoral seks ve daha çok oral yapın.. erkek çok tahrik olduğunda nispeten daha irileşir organı... birlikte p*rno vs.. ya da sanal ile kendini tatmin edicen...
00 Yorumlao ilaclar bir işe yaramıyor onu söyleyimde.. eşinin penisi yetersiz geliyorsa başka yollardan seni başka sekilde seni zevke getirmesi gerek ve o zaman penisin boyutunun önemli olmadıgını göreceksin... zaten tr ortalaması 14 tür
00 YorumlaBenim esiminde oyle tatlm parmagm kadar falan. Konusalm senle bunu
00 Yorumlaonlar işe yaramaz ameliyat çözüm ama o çok kısalara yapılıyor.
göbek varsa göbeğini eritsin hatta karın kası yapsın.00 Yorumla
+1 yılkilolu ise zayıflasın 2-3cm daha uzayabilir sen masaj yap , birde özelden yaz tarif verebilirim
00 Yorumla
+1 yılOnlar yalan dolan büyütmüyor yan etkileri çok o ilaçların
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGururunu kırmadan söylemeyemezsin söylersen kırılır.. Kaç cm peki?
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok küçük parmagim kadar
+1 yılpenis büyütme var mı pek inanmıyorum o öyle kalacak sana midene kadar gelecek bişey lazım dim dik hemde bide erken boşalmayan olanından 1.5 saat içinde olsa kaç defa uçuşa geçersin ;)
00 YorumlaOffff ya cok kotu durum bu. Buyumez ki artik ya yalan o ilaclar. Vibrator dildo falan idare etceksin artik. Esine de soyle iyice yalasin emsin vajinani artik
00 YorumlaOna direk söyle bunu çok küçük zevk alamıyor um de ınaN bana zoruna gidecek ve kendi kullanacak tır
00 Yorumla
+1 yılhepsi kandırmaca... böyle bişey yokkkk.. eğer eşin kilolu ise zayıflamasını sağlarsan penisi bir kaç cm uzar yağ tabakası eriyince
00 Yorumlaİnternetten araştırdığınız ilaçlar sadece para tuzağı. Herhangi bir ilaçla ya da egzersizle büyütülemez
00 Yorumla
+1 yılne uzar ne kısalır.. gercekte böyle bişey yok. elindekinle mutlu olmaya bak
00 YorumlaCinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı. bişeylerin yaprakları sarılıyormuş , doğal yöntem uygulayın
00 YorumlaBakkal abiye düdüklettircem kendimi artık yetmiyorsun de sdjsj
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYapacak birşey yok onun için. Boyla alakası olmadığını da öğrenmiş olduk böylece.
00 Yorumla
+1 yıloyle bısey yok yalan hurda onlar on sevısmeyı uzun tutun onemlı olan orası 10 cmde olsa yeterlı olur ama on sevısme cok önemlı ılaclara kanma sakın
00 Yorumlakötü bir durum ama sanırım 1.5 cm e kadar büyüyor diye biliyorum bir arkadasım arastırıyordu 9 cm lik
00 Yorumla
+1 yılbence söylemelisin biraz çaresine bakmalı yoksa senin işin kötü
00 YorumlaCinsellik konusunda 17b cevap paylaştı. penis büyütücüler penis büyütmez canım onla yetineceksin mutlu olacaksn
10 Yorumla
+1 yılHunharca gülüyorum arkadaş ya buraya kadar aklın nerdeydi mk ya 😄
00 Yorumla
+1 yıldrop set ve süper set olarak egzersiz yapsın, penis head press yapsın
00 YorumlaÖyle bir ilaç vs yok. Eşin kilolu ise kilo vermesi işe yarar sadece..
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılHanimefendi operasyon dışında bütün yöntemler palavra sakın inanmayın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhayir bu denilenlere inanma cunku bunlar tamamen milleti kandirmaya yonelik saglik sektorundeyim biliyorum... ayrica bu sende belliki tatminsizlik yaratiyor ve sinirde yapar gunluk hayatini bile etkiler yaniliyormuyum?
00 Yorumlaçok büyük sıkıntı aşağılanmış hissede bilir ama eğzersizler işe yarıyor ilk başlarda siz yapmaya başlayın ona
00 Yorumla
+1 yıl10 ile 13 arası normal boyutlarda wiki ye göre.
Hem ölü balık gibi yatıp beni becer diye adama yüklenirsen tabi zevk almazsib00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenin bu evliliğin bir 4 yıl sonrasını tahmin ediyorum
00 Yorumla
+1 yıldüğme kadar şeyin var de. bu ona yeter :D
32 Yorumla
Soran+1 yılUzulmezmi
- +1 yıl
üzülür
Cinsellik konusunda 1,9b cevap paylaştı. o zaten bu durumu yıllardır kafasına takmıs durumdadır yanı söyledıgınde sasıracagını sanmıyorm :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBe kadin cikmasi normal herkesde ayni asil sey kltorisini uyarması posizyon degistirin sen ise cik koltukta oturyirmus gibi otursun ustune cik dene bu gece goreceksin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenimde karım çok büyük olduğundan şikayetçi :( bence biz eşleri değişmeliyiz seninle
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılzararlı bunlar, penis dokusunu bozuyorlar, sonra hiç kaldırmazsınız sadece krikoyla kalkar görürsün.
00 Yorumla Bunu onunla konuş başka çözüm yolları var, geniş büyütme diye bir şey yok
00 Yorumlabeni inlet de söyle konuşun olmuyo zevk almıyom de kocama olsun köküne kadar sok de.:)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlilik öncesi sex'e karşı olanlar, bayan arkadaşımıza yardımcı olsunlar.
00 Yorumla
+1 yılSenin bol ve genis olmasin sakin 😂😂
30 Yorumlamonte ile ucuna ek yaptırın :D
41 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılılaçla olmaz estetik cerraha gidecek amalıyatla olur ancakkk yanı ılaçlara bosa para bayılmayınının
00 YorumlaCinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı. Penis büyümez boşuna para vermeyin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMecbur onunla idare etmenlazim sen dogal yönlerle büyütmeye bak ilac boş
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılçekinme, zevk alıyorum ama daha çok almak istiyorum de
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKaç cm?
Onlar işe yaramıyor diye duydum ben.316 Yorumla
Soran+1 yıl10 cm ancak vardir
Cevap sahibi+1 yılYetmesi lazım ya?
Soran+1 yılYani çok ufak iste
Cevap sahibi+1 yılParmağın kaç cm senin :D
Soran+1 yıl9 cm vardir herhalde:)
Cevap sahibi+1 yılYetmeli yaaa
Soran+1 yılYani sen büyük penisten mi tahrik olursun yokda küçük penistenmi
Cevap sahibi+1 yılPartnerimin penisinden tahrik olurum...
Siz evlenmeden sevişmediniz mi?
Soran+1 yılHayır sen sevisirmiydin
Cevap sahibi+1 yılBence parmağın kadar bir şeyse zaten sorun boyutta değil. Çoğu kadın mastürbasyondan zevk alıp da seksten almıyor. Beraber konuşun bu konuyu, gerekirse seks terapistine gidin. Ona küçük dersen daha kötü olur, güvensizlikten performansta sıkıntı da yaratabilir.
Cevap sahibi+1 yılEvet, sevişirdim. Sonra gelip böyle sorular soruyor insanlar.
Soran+1 yılBütün erkeklerin buyukken neden esiminki küçük anlamıyorum bide boyuda uzun.
Cevap sahibi+1 yılBoyuyla alakası yok, ve bütün erkeklerin büyük falan değil? Ortalama boy 13-14 cm, kocanınki biraz daha küçük.
Soran+1 yılBen 18 yaşında bir çocuklar birseyler yasadim fazla ileriye gitmeyerek o kadar eşimle sadece evlenince yaptim
Cevap sahibi+1 yılAnladım
Ne kadar ki 3-5 santim değildir
02 Yorumla
Soran+1 yıl10 ancak vardir
Gizli Üye(25-29)+1 yılBacak omza pozisyonunu deneyin :D
111 Yorumla- +1 yıl
bak abla işi biliyo. bacak omuza pozisyonda tamamı ile girebilir
Cevap sahibi+1 yıl@handcock duydun mu cahil :P
Cevap sahibi+1 yıl@Handcock vaayy :D
Soran+1 yılDenedim ama yine ayni. Sen mutlu olurmuydun 10 cmlik birs şeyle?
Cevap sahibi+1 yılBoyu değil işlevi önemli desem çok mu klişe olur? :D Benim şuana kadar birlikte olduğum erkeklerden en zevk aldığım kişininki de çok küçüktü ama çok zevk veriyordu :D
Soran+1 yılDaha u yaşta hizliymissin. Cok büyüğü gördünmu hiç
- Devamını Gör (36)
Devamını Gör(81)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği