benim . esimdede ayni sizinki gibi dis ince ic dudaklar sarkik vajinasi var. goruntusu hos değil ama temiz bakimli. kilsiz olunca delik ayni delik yaliyorum emiuorum. napalim. elimize bole denk geldi sonucta vajina ya da penis. secerek evlenilmiyo. kafaya ve anlasmaya gore evleniliuo. ole deilmi
14 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
Soran+1 yılFiziğim güzeldir. Sporla çok iyi şekillendirdim. Vajina temizliğine gelince kıl tüy Yok. Doğduğumda karınca yumurtası sürmüşler. Köseyim yani;);) bu da demek oluyor ki evlilikte özellikle sekste benim durumumu takmamak gerekiyor
Sacmalamaya seni sevecek olan kisi oranimi sevicek takilma boyle biseye sevenadam boylede sever
26 Yorumla
Soran+1 yılİlk gün gördüğünde beğenmez diye korkuyorum farklı sonuçta. Doğru söylüyorsun teseklürler
Soran+1 yılEvet önce beni ben olduğum için sevmeli. Allah'ın herkesin gönlüne göre versin babada bunu takmayacak ve beni sevecek birini. Amin
Gizli Üye(30-35)+1 yılİç ve dış dudak dışarda olmaz iç dudak dışarda olur ya da içerde olur anlattığına görede sorun yok (yorumlardan gördüm) iç dudak dışatda olursa daha cok zevk alırmışsın diye duydım zaten anneninde öyledir genetik oluyo
12 Yorumla
Soran+1 yılAnnemin öyle değil ama akrabalardan öyle olanlar var Yeni doğan bir bebek var omunda öyleymiş teyzemin torunu. Birde anneannemin öyleymiş yeni doğan bebek için büyük annesine çekmiş falan dedi teyzemler ordan duydum
Cevap sahibi+1 yılBizde hep öyle diye bilidum gerci bildiğimde yok bn herjeste aynı sanuyodum degışıkmiş o zmn ama dediğim gbi fazla zevk verrmş iç dudak dısrda olunca
Gizli Üye(36-45)+1 yılsaçmalama ya aa senin dudağın dışarıda diyip boşanacak hali yok. sanki onun şeyi ufaksa sen boşıycan. ne çıkarsa şansımıza
42 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle
Soran+1 yıldoğru söylüyorsun teşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
seks ve sevgiliyi beğenme vajina ile olmaz senin bedenini isteyen adam tek ksuurun ordaysa acaba beni boşarmı diye bir düşünce cok sacma. Onunda penisi belki başka bir erkeğinkine göre kötü şimdi sende o zaman onunki kötümüdür diye takıntı haline getirmeyin bunları artık. Vajina ve penisten ibaret değil seks ilişkisi kardeşim
10 Yorumla
+1 yılArkadaşım merhaba,
Vajina dudakları pek çok kadında sarkıktır. Ancak buna rağmen pek çok kadın beğenmese de sarkık dudaklı vajinalar da oldukça seksi ve çekicidir.
Bundan dolayı evlilik düşünmemek saçmalıktır17 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler içim rahatladı. bir yandan da böyle yorumları okuyunca daha da bir sevindim.
- +1 yıl
Rica ederim
- +1 yıl
Bence önce kendin sevmelisin vajinanı... sen ne kadar beğenirsen karşındaki erkek de o kadar çok beğenir
Soran+1 yılİşte ben beğenmiyorum ya kıl-tüy yok ama onlar orda aşağıda koyu renkli gözükünce sinir oluyorum. Ama Şu an için daha iyiyim yorumlar güzel çünkü.
- +1 yıl
Tatlım beğen çok sev hatta... o senin en kiymetlin
Soran+1 yılEvet kıymetlim inşallah eşim içinde kıymetli olur
- +1 yıl
İnşallah
Saçmalama gözünü seveyim sırf bu yüzden evliliktenmi kacılır veya korkulur ne var dışarıda ise emin ol çokta takmaz yani erkekler öyle şeyleri
25 Yorumla
Soran+1 yılGerçek mi? Ben beni boşar belki bile diye düşünmüştüm. Sonuçta farklı ne biliyim zevk alamaz falan diye düşündüm
Soran+1 yılÇok taktım evet. Ama beğenilmemekten ve bundan dolayı mutsuz olmaktan şimdi iyiyim iyi ki bu soruyu sordum ve güzel cevaplar aldım teşekkürler 😊
Soran+1 yılSağol senin de
Genetik bir durum seninki.. buna takilcak erkegi zaten isteme. Sen onu bosa git.. vajinanin sekline aldanmasin ona sahip olduguna sukretsin ki seven bir kadini var ki en degerlisini veriyor.
22 Yorumla
Soran+1 yılEvet genetik. Bir kaç akrabanın kızında da olduğunu duymuştum.
O da vajinanın çeşitlerinden biri. Hepsi çizgi şeklinde olacak diye bişey yok. Boşuna takıntı yapma..
12 Yorumla
Soran+1 yılBen hep öyle düşündüm çizgi şeklinde. Ama yorumlar güzel teşekkürler size ve güzel yorum yapan herkese
Cinsel Yaşam konusunda 371 cevap paylaştı. sen temizliğine dikkat et gerisi tamamen hikaye.. çünkü nasıl burnun elin Allah vergisi ise orası da öyle, buna takılacak adam adam değildir.. ;)
10 Yorumla
+1 yılSaçmalama bu yüzden evlenmemek gibi bir hata yapma bence
24 Yorumla
Soran+1 yılöyle yaptım zaten babam bile artık evlenmemi istiyor tek olunca böyle işte. Onlarda haklı
- +1 yıl
Yaşın geçiyo ablacım yani akıl vermek gibi algılama ama fazlada seçici olma bu sebebide bence kafana takma beğenicekse herşeyinle beğenicek
Soran+1 yılSağolasın
- +1 yıl
Ne demek abla tica ederim
+1 yılTam olarak anlamadım, vajinanın görüntüsünden mi hoşnut değilsiniz.
16 Yorumla- +1 yıl
Soruma yanıt alamadım ama ben
Soran+1 yılEvet. Dudaklar dışardan görünüyor alt taraftan sarkık çok fazla değil belki 3 cm dir tutunca ama işte çok sert ettim kendime burada yazılı yorumlar beni rahatlattı
- +1 yıl
Vajina dudaklarının normalden iri olması sizi üzmemeli, bu cinsel birleşmede sizin daha çok uyarılmanızı ve daha uzun süre orgazm olmanıza katkı sağlar. Deneyimlerime dayanarak, cinsel birleşme esnasında Vajina dudaklarına uzun uzun bakan erkek olmadığını düşünüyorum. En azından ben buna bakmak yerine, partnerime haz vermek ve ona odaklanmayı tercih ederim, sadece vajinasına değil.
Soran+1 yılİyi de erkek oral yapmak istese tiksinmeyecek mi?
- +1 yıl
Kendi adıma ben tiksinmezdim. Her erkek için yanıt vermem mümkün değil.
- +1 yıl
Sen böyle söyledikçe insan daha bir merak ediyor, görmeyi.
İmkanlar dahilinde olsa, görmek isterdim. yorumlayabilmek için.
+1 yılsen ciddi misin? yahu aklı olan erkek öyle bir organa sahip eş arar
18 Yorumla
Soran+1 yılYa dışarda sanki kötü bir görüntü ya da bende öyle olduğu için öl düşünüyorum
- +1 yıl
hayır bu avantajdır. kıymetini bilen erkek olsa inan avantaj. sakın böyle düşünme. harika bir durum hatta
Soran+1 yılTeşekkürler. Doktora falan gidip kestirmeyim yani? Zaten o bıçak altına yatmak ta ne Kadar doğru orası da ayrı bir dert
- +1 yıl
hayır kesinlikle yatma. inan bak bunun kıymetini bilen erkeğe denk gelmeni çok isterim
Soran+1 yılİnşallah
- +1 yıl
hazineye sahipsin hazineye. sakın bıcak altına yatma hiç gerek yok
Soran+1 yılÇok şaşırdım hadi hayırlısı bu gazla hemen birini bulup evlenirim
- +1 yıl
valla o şanslı kişi yaşadı diyeyim. inan harika bir şey. anlatılmaz yaşanır bir erkek için
bir şey olmaz canım ablam takma bu kadar kafana. seninde onu idare edeceğin durumlar olabilir:)
10 Yorumla
+1 yılyalnız değilsin ;) çok takılma o konuya sen duygusal bir bağ kurmaya çalış ve evlen baban ananı beğenmiş bak ya da halan...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılufu gorem masum koylu kızı senın gıbı utanıp sıkılan kendını saklayan kızların başımızın ustumuzde yerıvar :D 28 bende :D gelıyım mı ıstemeye saçma şeylerden utanman geçtı ıse
10 YorumlaAbla esin senin kalbini sevecek dış görünüşünu değil
11 Yorumla
Soran+1 yılSağol teşekkür ederim inşallah beni sever.
+1 yılNeden begenmesin. Altı üstü vajina işte abartmayın bu kadar fazla. İşlev önemli dudakları değil.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEger gitmezsen bir onur utanirsin gidersen bir gun utanirsin. Doktorun isi bu zaten
10 Yorumla
+1 yılAklı başında hiçbir erkek böyle bir şeyi sorun etmez...
00 YorumlaÖylesi daha güzel, belki öyle seviyordur eşin?
11 Yorumla
Soran+1 yılöyle bir denk gelir inşallah
Önemli degil ama şarkılık yoksa takinti yapma fazla
10 YorumlaHerkesin ne saniyorsun ki
11 Yorumla
Soran+1 yılHerkesin böyle tek çizgi falan diye düşünüyorum.
+1 yılYahu ona göre mi evlenecekler? saçma sapan sorular
28 Yorumla
Soran+1 yılErkekler pek takmaz sanırım böyle şeyleri
- +1 yıl
Kendimce cevap vereyim.
Yok vajinası şöyleymiş, yok göğüsleri küçükmüş bilmem neymiş. Böyle salak salak şeylere takılmam. Gururuna, onuruna, bana karşı davranışlarına, uyumuna, kafa yapısına, sadâkatine bakarım ben evleneceğim kadının. Öyle bir kadın bulursam da evlenirim.
Soran+1 yılAllah gönlüne göre versin. Teşekkür ederim 😊
- +1 yıl
Amin ecmain. Takılma böyle saçma şeylere. Boş kuruntu bunlar. Sen gönlünü sevdir.
Soran+1 yılAmin inşallah önemli olan insanlık. Doğru diyorsun
- +1 yıl
Aynen öyle. Kendine gönlünü sevecek birisini bul
Soran+1 yılAmin inşallah sende👍🏼
- +1 yıl
Amin.
+1 yılSırf vajinanı beğenmezler diye mi evlenmedin?
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet. Sonuçta farklı. Ve zevk vermeyeceğini düşündüm hep
- +1 yıl
Gereksiz kuruntu yapmışsın bence
korkulacak birşey yok mutlaka beğenir bu sorun olmaz
00 Yorumla
+1 yılsaçmalama boşuna kafaya takıyosun
23 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler içim rahatladı. bir yandan da böyle yorumları okuyunca daha da bir sevindim.
- +1 yıl
tabiki rahatla bunun için ayrılan beğenmeyen zaten hiç olmasın mümkünse
Soran+1 yılBence de
Gizli Üye(18-24)+1 yılVajina olsun yeter begenir
11 Yorumla
Soran+1 yılBazı erkekler için gerçekten öyle
Hayır önemsiz
22 Yorumla
daha iyi ya sıkıca sarar onunkini
12 Yorumla
Soran+1 yılöyle mi oluyor gerçekten
Gizli Üye(30-35)+1 yılUlan ne hayatlar var be..
10 Yorumla
+1 yılNe alakası var ya keyfine bak
00 Yorumla
+1 yılsaçmalıyorsunuz..
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim böyle yorumlar beklemiyorum. Çok sağolun gerçekten çok kafaya takmışım diyorum.
eşin seni her halinle kabul eder
10 Yorumla
+1 yılDert olacağını zannetmiyorum.
00 Yorumla
+1 yılVay arkadaş
30 Yorumla
+1 yılevlenme ozzman evde kal :D
00 YorumlaHiç bir erkek ona bakmaz. Rahat ol.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFotosunu at ona göre yorumlayalım 😂😂
00 Yorumladediğin gibi ise igrenc
00 Yorumla
+1 yılönemli değil
10 Yorumla
+1 yılNeden beğenmesin ki
00 Yorumla
+1 yılÇok mu sarkık duruyor
02 Yorumla
Soran+1 yılYa aslında okadar değil bakıldığında dışarda olduğu belli tutup çektiğinde 3 cm falan oluyor
- +1 yıl
Estetik yarışmasına girecek hali yok:) dert etme ama evde kalmayı dert edebilirsin bak:) yok mu bişeyler:)
nasıl merak ettim
01 Yorumla
+1 yılÇok mu mast yaptın
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır tabiki
- +1 yıl
Nası dağıldı ya öyle
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası