Bikaç kez denk geldi işte monoton seks yüzünden adam veya kadın arkadaşını getiriyor ya adam karısını arkadaşıyla veya 2 kadın birinin kocasıyla tarzında ilişki oluyor ben açıkçası kıskancım o yüzden istemezdim diye düşünüyorum kocama kendi elimle başka kadını sunmak ters geliyo sevgilim ne düşünüyo diye sordum direk öyle şeyler bana uymaz öylesine bizde g*vat derler dedi. Neyse kısacası Size soruyorum ne düşünüyorsunuz özellikle karınıza arkadaşınızla falan normal mi sizce
Cevabın nedir?
+1 yılOnu yapan adamlar godoşun kralı. Karı koca sapkınlar demekki...
İnsan sevdiğini paylaşmaz. Sen paylaşırmısın sevdiğini. İyi bari herkesi seviyıorum ama gelsinler sülalemide üflesinler sesimi çıkarmam. Buna benziyor bence...22 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın bende merak ettim erkekler karısına yapınca
- +1 yıl
Şöyle düşünebiliriz belki; samimi hemcins arkadaşlar beraberken mast yapabilirler ve birbirlerinden çekinmezler. Bu kadın ile adam evli ama hiç sevmiyorlar birbirlerini, sadece aşk birlikteliği var ve cinsel yönden anlaşıyorlar sadece. Geri kalan hiçbir paylaşımları yok. Yani aynı arkadaş gibi. Bunlar biraz ileri taşımışlar olayı ve mast yerine cinsel birlikteliğe doğru gitmiş.
Yinede sapkınlık. Eğer o kadar azgınsalar yetişkin oyuncakları var onları kullansınlar bir 3. şahsa ne gerek var.
En İyi Cevaplar
- Cinsellik konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılİnsan sevdiğini veya karısını başkasına pazarlamaz ya da sunmaz benim düşüncemde bu pezevenklik ya da gavatliktir
611 Yorumla
Soran+1 yılBizimki gibisin
- +1 yıl
Aynen oyle insan sevdiğini karısını kıskanır bu açık ve net heleki o durumda başkasına sunmak benim için ölüm sebebi bu kadar açık :)
Soran+1 yılOlması gereken o sanki
- +1 yıl
mantığa sevginin anlamına yakışan es olan bu o kadın namahremin ne demektir başkasıyla paylaasmak ya gavatlık moda olduysa aman allah bizden uzak tutsun
Soran+1 yılValla aynı benimki gibi konuşuyosn kimmiş onu yapanlar nasıl iş o öyle bizde gvat denir öylesine avrat ortalık mali mi diye başladı
- +1 yıl
enişteyle kafa yapıları birbirine yakın galiba ama çocukta haklı doğru söylüyor bu gerçek aramızdaki tek fark var sevgilinle o sevmek için çabalıyor bende sevgiden kaçmak yakalanmamak için :)
Soran+1 yılValla 7 sene oldu kaçarsa da oda gvattr bence 😂
- +1 yıl
Allah tamamına erdirsin diyelim o zaman nazar değmesin maşallah 7 sene kaçmayan bundan sonrada kaçmaz alır nikahına evine eş diye :D
Soran+1 yılİnşallah valla dileğim o yönde allah o yolda devam ettirsin
- +1 yıl
umarım devam ettirir ben beceremem artık ama enişte inatçı çıkmış 7 sene sonunuda getirir allahın izniyle :)
Soran+1 yılİnşallah kardeşim
Igrenc bisey oyle bisey olsa o kadinida adamida oldururum ciddi soyluyorum bana ters
21 Yorumla
Soran+1 yılBende aynı şekilde düşünüyorum bana da ters
- Cinsellik konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yıl2 biseksüel erkek olur.
40.media.tumblr.com/...l6bqtsYR4c1qch8r2o1_500.jpg11 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya ben utanırım valla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
34Cevap
+1 yılKendimi öldürürüm, karımı öldürürüm ama yine olmaz. Asla.
25 Yorumla
Soran+1 yılHa 2 kadın olsa yine bu mudur
- +1 yıl
Evet, yine budur. Öyle şeyleri sevmem ben. Tutkularıma, duygularıma ters.
Soran+1 yılBenim sevgilimle aynı kafadasın
- +1 yıl
Benim doğrum bu.
Soran+1 yılBence de öyle olması iyi
Gizli Üye(36-45)+1 yılDomuzların ilişkisi gibi dyorlar bizde de ona yani kıskançlığın olmadığı ilişkiye domuzlarda ksıkançlık olmaz çok domuz eti ve yzğı tükendede kısknaçlık duygusu yok olurmuş onun için haramdır ayrıca domuz kendi pisliğini yiyen bir hayvandır falan filan yani iğrenç bir hayvalık
02 Yorumla
Soran+1 yılBunu duymuştum
Cevap sahibi+1 yılYani işte birde benden duydun ;)
+1 yılYuh bunu sevgiline mi sordun bide. Nerelisiniz? italyan kökenli falan mı?
03 Yorumla
Soran+1 yılNe var bunda yapalım mi dedim fikrini sordum bibteklif değil amaç bakış açısı nedir diye
- +1 yıl
aynısını o sana sorsa aynı bu şekilde sakin kalırdın dimi :D Aklında 100 tane senaryo üretirdin. Acaba ne demek istedi yoksa böyle birşey yapıyor mu diye. Hadi oradan ya :D
Soran+1 yılYoo inan hiç bir senaryo üretmem bsi geçerse aklımdan o tarz hayırdır yoklama mi yapion bsi mi yapiosn derim hiç kasmam yani bir soru için adamı ayrıca biz herseyi rahatça konuşabilen bir çiftiz sen çevrene göre yorumlama
- Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl bir aşagılıktırki bunu yapar insan. bir insanın tek eşi olur tek sevdigi olur başkalarıyla paylaşmak kadar igrenç bir drum yok..
01 Yorumla
Soran+1 yılDi mi ya adamlar karısını sunuyo
+1 yılbende evliyim eşim sen gibi kıskanç ama ben başka erkekle izlemek istediğimi söyledim
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani başkaları karınla olurken izlemek mi istiyorsun karın ne dedi
- +1 yıl
eşim kabul ediyor hatta fantezilerde hep varmış ama diyememiş bana
Soran+1 yılOh iyi maşallah ne diyeyim ki
- +1 yıl
evet ama bakalım gerçeği zor belki:) öselden konuşmak isterim bana yasarmısn
Gizli Üye(30-35)+1 yılTek sorun kıskançlıksa sıkıntı bacım.. Bizim midemiz o kadar geniş değil.. Bu iş g*vatların işi
04 Yorumla
Soran+1 yılBaşka neyi dert etmek lazım
Cevap sahibi+1 yılBu işi kıskanmasan yapıcan mı yani?
Soran+1 yılYok ya benim yapacağım is değil denemeyi istemem ama merak etmiyo da değilim neden bu eğilim var diye ha ama şu var benimki benden tutucu ben desem o kabul etmez
Cevap sahibi+1 yılMillet sapkın o yüzden bu işi yapıor.. Başka işi yok..
Çevrene soruyorsun fikir alıyorsun ama sende O zevki yaşamak istiyorsun belli ki, baskı altında kalma, keyfini yaşa
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır ben diyorum ya zaten kıskanırım istemem de erkeklerin fikri ne diye merak ettim karısına adam getirme açısından
Cinsellik konusunda 747 cevap paylaştı. eşimle olmaz ama partnerlerimle yaptım ikiside güzel oluyor? senin isteğin bayan mı erkek mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılİstemiyorum
+1 yılSevgilim bisex aramıza bayan istiyor. Ben memnuniyetle kabul ettim ama bulamadık birisini :)
03 Yorumla
Soran+1 yılHey maşallah
- +1 yıl
Senin düşüncen nedir?
Soran+1 yılYazdim demin ama yine de diyorum ben kıskanırım istemem beni başkasıyla paylaşmasını da istemem
+1 yılBu ne sapıkça bir soru? herşeyin bir yolu yordamı var, siz onun da b. kunu çıkardınız..
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden ne dedim ki
- +1 yıl
Bırak pembeli ya.. nerede görülmüş adamın karısını arkadaşına sunduğu.. YAKARIM NAN O ADAMIN S. KİNİ ELİNİ AYAĞINI... NE DEMEK KADININI Bİ BAŞKASIYLA PAYLAŞMAK... PEZEVNK BİLE OLSA ACIMAM..
Soran+1 yılBen kadın erkek dedim yani sdc erkek demişim gibi davranma ben zaten iyi de demedim
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha normal seks yapmadığım için bir şey diyemiyorum.
06 Yorumla
Soran+1 yılHahaha bendensin
Cevap sahibi+1 yılAma genel olarak düşününce olmaz ya bence.
İnsanın fıtratına ters bence dediklerin zaten.
Soran+1 yılDi mi bence de kıskanmalı insan esini
Cevap sahibi+1 yılÇiftler cinsel hayatını renklendirmek için bir sürü alternatif ve yeni fanteziler var hepsi denenebilir iki kişi arasında ama üçüncü kişi olayı bozar. Tabi ki kıskanır yani. Zaten nefsine bıraksan insanı asla seks sırasında üçle beşle doymaz daha fazla insan ister ama bir yerde kendiniz dizginlemeli insan.
Soran+1 yılKatılıyorum sana
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBazıları yapıyor adam karısını başka erkek düzerken seyrediyor ya da kadın 2 erkek arasında tost oluyor. Sen kime şahit oldun hiç gördün mü?
03 Yorumla
Soran+1 yılYok soruları okudum da fantazi diyolar güya
Cevap sahibi+1 yılvar gerçek hayatta. sen karşısın sanırım 2 erkğn arasında tost olmaya?
Soran+1 yılİfade ederken bile alay eder gibisin buna neden razı olayım ki ancak ya adam yetersizdir ya ilişkin mutsuz oda çare bu değil ayrılırız yani bu ne böyle büyük laf etmek olmasın ama geniş mezhebim yok
Gizli Üye(30-35)+1 yılBilemiyorum. Ne evet ne hayır. Hem ilişkimize bir erkeğin girmesine, hemde bir bayanın girmesine.
05 Yorumla
Soran+1 yılİkisine de açık kapı bırakıyosun
Cevap sahibi+1 yılEvet. ya da şöyle deyim eşim çok isterse ancaak çift girebilir. Ama tabi bu konuda bayaa bir başımın etini yimeli vede benim ikna olmam lazım. Zor ama belki..
Soran+1 yılAnladım merak var ama gönüllü degilsin
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle. Sen veya kızlar herhangi bir üçüncü erkeğin bu işe dahil olmasını ister miydiniz? En azından fikrim olsun..
Soran+1 yılBen istemem isteyen adamı da istemem ne sevdiğim insanı paylaşmaya nede paylaşılmaya ılımlı bakmıyorum
Nerde çokluk orda b. kluk... Karşıyım...
23 Yorumla
Soran+1 yılİyi mantık 😂
Soran+1 yılHahahha
Gizli Üye(36-45)+1 yılistediğim birşey bu, tüm tepkilere topluma rağmen..
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki
Cevap sahibi+1 yılözel bir nedeni yok istiyorum işte
Soran+1 yılMerak tarzında
Cevap sahibi+1 yılmerak, istek, arzu gibi türetilebilir
+1 yılÇok hayvani birşey iğrenç bir davranış
16 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂
- +1 yıl
Neden güldün
Soran+1 yılHayvanların böyle birsey yapma ihtimalı olmadığı için güldüm aşağılama şekli olarak onları alet etmen kötü insanlardan iyiler çoğu şeyde
- +1 yıl
Yok şempanzeler grup seks yapıyo araştırabilirsin
Soran+1 yılHadi ya
- +1 yıl
Evet kedilerde mesela sıralı seks yapıyolar 5 6 erkek kedi bir dişinin etrafında toplanıyo işini gören gidiyo diğerleri sürekli öncelikli sıra için kavga ediyo dişiyi sıkıştırıyo bir yavru siyahken diğeri sarı oluyo :D:D
+1 yılsevgilini genede geniş buldum...
13 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
akla bile gelmiyecek şeyler bunlar... benim tepkim çok farklı olurdu ;)
Soran+1 yılNe olurdu tepkin
- Cinsellik konusunda 746 cevap paylaştı.
+1 yılTek kelimeyle #Midesizlik bu :S
02 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyorum ama çok duyuyorum
- +1 yıl
Herkes kendinden sorumludur... Helâk olsaydı bizlerder olmuştuk bunu bilin... :S
Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bana tamamen ters katil olurum
05 Yorumla
Soran+1 yıl😊😊😊
Soran+1 yılBence o infaz biraz fazla
Soran+1 yılEn iyisi valla
+1 yılyani aranızda g*vat var mı diyosun :)
01 Yorumla
SoranYok Estağfurullah fikriniz ne diyerek
+1 yılBöyle düşünen bir kac çif
05 Yorumla- +1 yıl
Böyle düşünen bir kac çifte eşlik etttim valla ne yalan söyliyim aldığım haz çok farklıydı
Soran+1 yılNe gibib sen karınla yapar msn
- +1 yıl
Bekara karı boşamak kolaydır bunu evlenince düşünürüm
Soran+1 yılPolitik bir cevap
- +1 yıl
Ama gelecek hakkında konuşmak dogru degil
+1 yıltek erkek olduğum sürece gayet sıcak bakabilirim
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden ne fark eder 2 erkek olunca da durum aynı
- +1 yıl
Yani tabi orası öylede bilmiyorum sanırım utanırım :) yani bir erkeğin yanında çırılçıplak olmadığım için ve çıplak bir erkek görmek istemem açıkçası
Soran+1 yılEnterasan
+1 yılİğrenç bence
11 Yorumla
Soran+1 yılBence de
+1 yılSevgilimle yapmıştık :)
02 Yorumla
Soran+1 yılNaptınız
- +1 yıl
grup yaptık işte burdan ayrıntılı anlatamam
Cinsellik konusunda 17b cevap paylaştı. sevmem tek kadın olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılEs paylaşılmaz
+1 yılGrup yaptım ama evliler ile sağol kalsın
06 Yorumla
Soran+1 yılSende mi evlisin başka bir evli çiftle kıskanıyor musun karını
- +1 yıl
Ben evli değilim bekarım ama bir çok kez grub yaptım ve asla eşimi öyle bir duruma getirmem eşim bana aittir bebeğim
Soran+1 yılBuda ayrı bir olay başkasıyla yapip kendine gelince ayrı tutmak hayret
- +1 yıl
İyide ben bekarım evli değilim onlar kökleyince deliriyor çok değişik bir olay bile yaşadım
Soran+1 yılNe gibib
- +1 yıl
Herşey açıktan ulu orta söylen mez buradan olmaz
iki bayanla ayni anda olmak isterdim
010 Yorumla
Soran+1 yıl2 erkek ve sevgilin esin falan
Soran+1 yılOha
Soran+1 yıl2 kızda sevgilim ne demek ya
Soran+1 yılAy bunu da sevmiyorum sevgilim olunca yaparım karım olunca yapmam oda birinin karısı olacak ne blm değersiz mi ki kolay harcanır gibi konuşuyosn benim türkçe hocam yerine senin düşünce yapına say
Soran+1 yılSen ifade sorunu yaşıyosn cümlede hayal ettiğim 2 kadın da karım sevgilim olmaz yazsan açık ve anlaşılır olurdu
Öyle şey ters bize olan yani
09 Yorumla
Soran+1 yılYani
Soran+1 yılBen zaten istemem belirttim ilk
Soran+1 yılEvet uygun değil benim açımdan
Soran+1 yılBilmiyorum henüz
+1 yılcogu erkek 2 bayan ister
07 Yorumla
Soran+1 yılValla sevgilim ona da ılımlı davranmadı günah vs diyerek
- +1 yıl
seninle olması sevapmıymıs
Soran+1 yılBenimle de bsi yok ki bana da yaklaşımı aynı günah haram diyo
- +1 yıl
o zaman sende emeklemeden kossun istemissin :)
Soran+1 yılYok bir talep değil de fikrini sordum
- +1 yıl
sana yaklaşmayan tabiki evet demez :)
Soran+1 yılBence sorun yok 7 senelik ilişkim
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayalim o. günü görecekmiyim acaba
06 Yorumla
Soran+1 yılNe hayalin
Cevap sahibi+1 yılSwinger
Cevap sahibi+1 yılBelkide biiyosun şu an google a. bakıyosun:)
Soran+1 yılO ne
Soran+1 yılBilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılbir araştır bence
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2 erkek 2 kız yapıyoruz birbirimizi
07 Yorumla
Soran+1 yılEşli
Cevap sahibi+1 yılkarışık
eş yok
Soran+1 yılGrup dion ben koca ya da karısını paylaşmayı sordum
Cevap sahibi+1 yıltamam sabit bir eş yok,
karımı yapıyorum, arkadaşımı yapıyorum, arkadaşımın karısını yapıyorum
Soran+1 yılOoooo kime ne denk gelirse sonra utaniyo msn veya kıskançlık olmuyo mu
Cevap sahibi+1 yılyok
Soran+1 yılİyiymiş
çok sacma
23 Yorumla
Soran+1 yılNedir saçma olan
Soran+1 yılDi mi kıskanırım ben ya oda kıskanmazsa gıcık olurum
- Cinsellik konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılgrup seks diosun
02 Yorumla
Soran+1 yılArtık ne dersen
- +1 yıl
kaç yıllık evlisiniz peki
- Cinsellik konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılanormal durumlar
02 Yorumla
Soran+1 yılBence de
- +1 yıl
;) ;)
+1 yılUygun degil
04 Yorumla
Soran+1 yılHmmm
- +1 yıl
Sence
Soran+1 yılMünasip değil bence es paylaşılmaz
- +1 yıl