sızın olmanız yeter zaten farklı bıseye gerek yokkı sızın olmadıgınız yerdede fılım ve el ıse yarıyoo bıkere nette denk geldım bulasık sngerı doktor eldıvenı ve yuvarlak azgı acılmıs kola kutusu vardı bunlardan bırlesımle sızde olandan yapmıs adamlar ne guldum ya :D
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
yalnızlık zor hakikaten hani penise odaklanmış herkes ama sizi neler çıldırtıyor ne oluyor da kalkıyor o ve nasıl iniyor
3 minderli koltugun minderleri arasina şampuan lı yumurta posetini sıkıştırıyosun sonra dizlerinin üstüne cöküyon al sana ellerini kullanmadan mastrbasyon manyak bişey oluyo yav :)
pardon ona da yazık diyen kişi... hem bu yorumları eliniz biyerinizde okursunuz hemde yazanlara gizli rumuzların arkasına saklanıp dalga geçersiniz... işte kapasite ve düşünce farkı böyle bişey... sizler sekste başkalarına yeni metotlar öğretenlerle dalga geçmeye devam edin
tombik ozan kim olduğumu bilseydin böyle demezdin yazık derken acımak değil aslında b erkeğin mastürbasyonda el dışında bir şey kullanacağını boşalmanın ve rahatlamanın onlar içinde zor olduğunu burada fark ettim... bu yazık aslında yalnız oluşumuza iki bedenin bir aşkla bir ömürde buluşamamasına
el yani bunun başka güzel birşeyi yoktur bence en kötü süngeri alırız iki tane üstü üste koyarız plastik eldiven geçiririz üstüne sonra arasında git gel gel yaparız yapay vajina hesabı :D
Erkek olarak , gaylerden bahsetmiyorum. İçimize girince zevk aldığımız bir bölgemiz olmadığı için , kadınlar gibi patlıcan salatalık havuc v. b şeyleri kullanıp zevke gelemiyoruz. el harici pek birşey kullananı görmedim. Haa ben bir ara bu masaj aletleriyle yapıyordum titreşiminden yararlanarak :D
elden başka birşey kullanan yoktur erkeklerde :D sizin gibi yastık ya da titreşimli şeyler bizde hiçbir işe yaramıo :D çok monotonuz bu konuda ve bundan memnunuz :D
bugün sitenin kızları baya azmış :)) elektrik süpürgesi kullanıyoruz vakumlama falan.)
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
elime kayganlaştırıcı sürüpaltıma havlu sererek yatağın üstünde sürtünmek çok zevkli gerçek gibi :) sonra elektrikli süpürgennin ucuna kalın boru takarak hızını en düşüğe alıp emdirmek :) bir sır da sen ver atık :)
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bişi kullanmıyorum sadece elimle yapıyorum arkadaşım küçükken sabunla falan yapıyordu denedim çok zahmetli mast yapmaktak artık pratiklik kazandım :D onun dışında farklı bir mast çeşidi yok yani avuçluyon aleti ileri geri ileri geri :D
Bu arada gif beni benden aldı... Eee siz ne kullanıyonuz? Samimi olduğum bir arkadaşım vardı telefonun titreşimi ile mast yapıyodu. Telefonu sessize alıp sesliye alıyo... Su da geçirmiyo telefon bide :D
En İyi Cevaplar