partnerimin ağzını sen de benim dilimi kullanabilirsin istersen?
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Dil çok iyi oluyor hakkını vererek yapan varsa. Hatta bi ara el zevk vermemeye başlamıştı. Ama aşk olmadan sevişemiyorum ya. İkinci aşkımı bulanadek sağ el devam :D
Benim erkek arkadaşım da ağzına almak için yaratılmış gibiydi. Bir günde 10 defa oral yaptırdığını hatırlarım. Tabi klitoris haşat olmuştu😂 siyah saçlarını çekip, çekik ve iri gözlerine bakarak vajina mı bastırırdım ve o da iştahla yapardı. Ben ona yapmazdım ama. Bazen zorla yapardı 😂 bu da etkileyicidir bak. Kazık atmayaydı iyi bir ten uyumu vardı. Neyse sağ el hoş geldin
Ahahaha kötüdür o kazık ama işte bu anılarda zorlar 🤣🤣 Eee sırayla bu işler :D Sen sanıyor musun ki biz boş bırakıyordur. Sılanmaktan artık yatak ıpıslak oluyordu 🤣🤣 Sevişirken her yerini yaladıktan sonra göğüs uçlarını yavaşça emmeye başlayıp sonra hızlıca sert bir şekilde vakumlardım. Bir süre böyle devam ettikten sonra da göğüslerine yaptığımı aynısı kasıkların altına da yapar ve bunu çok daha uzun tutardım ve final dilim çok fazla deliğine girerdi. Dilimi öyle kullanmaya bayılrım :D
Partner durumu dramlı uzun bir hikaye. Ve ben aşk olmadan sevişmek istemiyorum. Yoksa yaşatmak kadar zevk veren bir şey yok. Sağ el ile el sıkıştık uUn bi süre.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
partnerimin ağzını
sen de benim dilimi kullanabilirsin istersen?
Dil çok iyi oluyor hakkını vererek yapan varsa. Hatta bi ara el zevk vermemeye başlamıştı. Ama aşk olmadan sevişemiyorum ya. İkinci aşkımı bulanadek sağ el devam :D
nerede yaşıyorsun?
Her şehre ayrı öneri mi :D
Tabi
ne kadar yakınsan o kadar daha özel önerilerim var ;)
Yastık, ruj, deodorant şişesi kullanabilirsin mesela
Yani elim yetiyor ama kayganlık olsa daha iyi olurdu çünkü acıyor bir süre sonra
Kız arkadaşım varken iyiydi ama. Ne güzel ağzı ve dilini kullanıyordu ve eliyle güzel b itiriyordu
Benim erkek arkadaşım da ağzına almak için yaratılmış gibiydi. Bir günde 10 defa oral yaptırdığını hatırlarım. Tabi klitoris haşat olmuştu😂 siyah saçlarını çekip, çekik ve iri gözlerine bakarak vajina mı bastırırdım ve o da iştahla yapardı. Ben ona yapmazdım ama. Bazen zorla yapardı 😂 bu da etkileyicidir bak. Kazık atmayaydı iyi bir ten uyumu vardı. Neyse sağ el hoş geldin
Ahahaha kötüdür o kazık ama işte bu anılarda zorlar 🤣🤣
Eee sırayla bu işler :D Sen sanıyor musun ki biz boş bırakıyordur. Sılanmaktan artık yatak ıpıslak oluyordu 🤣🤣
Sevişirken her yerini yaladıktan sonra göğüs uçlarını yavaşça emmeye başlayıp sonra hızlıca sert bir şekilde vakumlardım. Bir süre böyle devam ettikten sonra da göğüslerine yaptığımı aynısı kasıkların altına da yapar ve bunu çok daha uzun tutardım ve final dilim çok fazla deliğine girerdi. Dilimi öyle kullanmaya bayılrım :D
Krem mi 😀 zeytinyağı sür bari, kaç yasındasın, seks yapmışsın bence içine bir şeyler sok
Jel kullanıyorum. ya da dalin bebek şampuan :D
Marka bile veriyor adam daha napsın :D
Yok ya onu örneklendirdim sadece :D Ama baya iyi oluyor yani ben seviyorum
Sağ elini iyi kullan. :D
Ben oyuncaklarla yapıyorum ya
Kremle hasta edersin kendini. Islanamıyor musun?
Nemlendirici krem.
Parlıyor da hem. 😂
Krem?
Nivea, arko ne olursa :D çok yağlı olmayan elde kolay kayan kremler
Git kayganlastirici al o bolgenin sagligina aykiri seyler yapiyosun acısı sonradan çıkar araştır biraz
Tlfnun titresimini kullan
Krem kullanma. Vajinanın florasıını bozarsın.
Aslında onu düşünerek de sordum. Ne kullanmalıyım
kendi zevk suyunla yap bence. Sulanma olmuyor mu?
Yetmiyor ya
işte kıvama gelmen lazım yapmaya başlamadan önce.
Kıvama ancak bi erkek getirebilir ama yok o adam. Aşk Sevgi ve güven lazım
evet bakresin sanırım değil mi
Değilim bir kişiyle oldum
sevişsen sorun çözülür bence.
O ilişkim de uzundu (7 yıl) ve ilkti. Yani aşk sevgi ve güven olmadan yapmak istemiyorum. Ben bağlanıyorum ya
anladım. Gizli olmasan sorunlarına destek olmaya çalşırdım. Sorun var mı başka?
Yok, teşekkür derim
Hoşçakal
Krem kullanmayan bir tek ben mıyım?
mastürbasyon yaparke nsevgilimi kullanırım.
Bebek yağı iyi oluyor
İyi fikirmiş oo :D
Hem koruyor hem de kayganlaşıyor 😀
Senin oral yapılmasına ihtiyacın var
kayganlaştırıcı kullanıyorum
en guzelı baska ne olcak
İşi biliyorsun 😂
sendee :D
el arabasını sade kullan :D
Kuru kuru yapiyorum
Tahriş olur kanka be
Yok tecrübe
Yastık kullan :D
İşe yaramıyor :D
Pet şişesini kullan ılık su koy ucunu del fadnjkla şimdi geldi aklıma fikir iyi gibi xD
İlk deneyimim Pet şişesiydi.. Ahh eski günler 😂 ele geçtik daha iyi hissettiriyor. Pet şişeyle orgazm olanadek ateş çıkıyodu😂
Senin sıcak bedene ihtiyacın var
Aşk ve sevgi dolu sıcak bi bedene :D
Soğuk bedenlerde sıcak ilişkilere bende karşıyım
Minçika
Elimi 😉🤣
El :D
Nasıl yapıyorsun ona gore tavsiye vereyım
Seksting yap
Sevmediğin insanla oluyo 😂
Olmuyor
Olur dene
Partner yok mu emsin
Partner durumu dramlı uzun bir hikaye. Ve ben aşk olmadan sevişmek istemiyorum. Yoksa yaşatmak kadar zevk veren bir şey yok. Sağ el ile el sıkıştık uUn bi süre.
Yazsan mi ki?
Çok kötü ayrıldık ya. Öyle böyle kazık atmadı :D o hikaye bitti.
Baba yazsan mi dedim de 😊😀
Hacı Şakir
Yakar be :D
Şaka söyledim
Gres yağı…