çok saçma geliyor bana seks kötü birşey olsaydı çocuklar olmazdı demişti okan bayülgen çokta doğru bir cümle bence seks insanın en büyük mutluluklarından biri mastürbasyonda bunun küçük hali diyelim insan sevdiğini hayal ederse daha çok haz alır bence. peki ben size bişey sorayım sevgilinizin sizin yerinize başka kızları hayal etmesi hoşunuza gidermi?
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
bilmiyorum ama asık oldugun kız senin için cok özel ve cok masum cok yukarılarda hayal edemiyorum tabi bu ilk baslarda böyle sonra sevgilinle olmak onu düşünmek bunun yerini alıyor
ama su da cok ilginctir ki
birine asık olunca da sex aklıma gelmiyor saf duygulardan kaynaklanıyor herhalde62 Yorumla
+1 yılSacma arkadas, erkek Adam sevgilisini seviyorsa baska kadinlari arzulamaz, yok efendim temiz duygular beslerim sevdigim kiza, SACMA. Bence seven erkek o duygularini sevgilisiyle yasamak ister. Yukardaki arkadaslar masal yazmis inanma, yada sevgilisi yoktur.
107 Yorumla
Soran+1 yılbende aynen böyle düşünüyorum işte. seven adam sevgilisini arzular mı arzulayamaz mı bilmem ama kesinlikle bi başkasını arzulayamaz.
Soran+1 yılsevgilisiyle hayal edemicekte kiminle edecek peki?
- +1 yıl
Masal anlatiyorlar inanma, komik ya su turk erkekleri bazen guluyorum su komik hallere:D
- +1 yıl
asıl sıze sacmaaa :))) abı bılıp bılmeden konusmayın barı erkeklerın hepsıne yakını masturbasyon anında sevgılısını dusunemez sıze sunu da solım arastırın sonra buna ceva yazın ama onceden solım de .dd erkekler sevısırken yada cınsel ılıskıye gırerken bıle baska kadınları dusunur ... ınsanlıgın dogasında var bu arastırılmıs onaylanmıs .. buyrun sızde arastırın ve bulun .. :-*
- +1 yıl
Oda senin odunlugun, herkez senin gibi odun degil ya? Sapik herif
Soran+1 yılaynen, herkes uçkuru için yaşamıyor bu dünyada
- Cinsel Yaşam konusunda 600 cevap paylaştı.
+1 yılBaskıcı cinsellikten dolayı düşünemeyn vardır herhalde.
Seksi pis kaka sanıyorlar bilinç altında..
Benı düşünmeyen benı seksı bulmayan bir sevgilim olmasını ıstemezdım..14 Yorumla- +1 yıl
ne alaka arkadaş..
- +1 yıl
erkek arkadaşınız olmayan birinin sizi düşünerek masturbasyon yapması hoşunuza gider mi ? evet hayırı nedeniyle cevaplasanıza
- +1 yıl
Soruda erkek arkadaş yanı sevgılıden bahsedıyor..
neden benı ırdeleme geregı hıssettınız kı..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
bilmiyorum ama ben düşüncemi söyliyeyim ben aşık olduğumda hayalimde bile aşık olduğum erkeği düşünürüm , onunla yakınlaştığımızı düşünürüm. mastürbasyon hayal bu ne olacak diyen zihniyet şunu düşünmeli kız arkadaşınız geceleyin sizden yakışıklı erkek arkadaşınızı düşünerek mastürbasyon yapsa, hadi ya mastürbasyon yapıyor nolacak düşünsün diyebilir miydiniz? bence diyemezdiniz. düşünüyorum benim sevgilim güzel arkadaşımı, eski sevgilisini veya iş arkadaşını düşünerek mastürbasyon yapsa, demek ben yerine onu arzuluyor derim. insan asıl aşık olduğu insana cinsellik duyar, normali de bu zaten. e ben sana aşığım deyip hayalinde güzel iş arkadaşı varsa bana aşık olmadığını düşünürüm ben. çünkü aşık olduğun insana hem duygusal hem cinsel olarak çekim duyarsın zaten , bu yüzden aşıksındır. zaten bir insana bir şey hissetmezseniz bırakın ona dokunmayı, öpmeyi yanında 30 dk durmak bile işkence gibi gelir.
20 Yorumla
+1 yılsevişirken sevgilisini düşünmeyip okulda işte gördüğü mini etekli kızı düşünüyorsa bi nebze aldatıyor denebilir, (böyle yapıyorsa suç kıza, çünkü beklentilerini karşılamıyordur)
ama başlığa göre cevapladığımda masturbasyonun ve sevişmenin aynı şey olmadığını anlatmam lazım.
masturbasyonda erkek o anlık azmış duygularını ve keseye dolan, bir yandan da sex dürtüsünü azdıran, spermleri boşaltmak için gereken ve genellikle iyi duygular beslediği sevgili dışındaki karşı cisnleri hayal ederek ya da resim veya videolara bakarak daldığı hayal alemineboşalmasıyla gerçekleşir.
diğer açıdan baktığımızda erkekler çok tasnif etmesem de hayal etmeden de boşalabilir yani zevk almadan. bunu neden söylüyorum, sevgilisi varken başkalarını düşünmek zorunda değil ama erkek bu illa birilerini düşünmek zorunda.
son bir şey daha eklemek istiyorum. her seferinde birlikte olduğu kız arkadaşını sex aracı olarak kullanıp başkalarını düşünerek boşalan erkeğe ben de şaşarım...13 Yorumla- +1 yıl
özellikle de o film değil mi :)
+1 yılmast yaparken aşık oldugum kadını hayal ıedemıyorum bu çok ilginç acaba başkalarıda öylemıdır dıye kndı kındıme sorardım.. ama yanyana geldıgmzde hiç bir sıkıntı yok yanı her turlu giderr yasparım ama hayal etmek sankı bir değişik onun hayalımde kullanıyormuşumhıssıne kapılıyorum
57 Yorumla- +1 yıl
ondan zarar gelmez devam et
- +1 yıl
sen yapıyormusun
- +1 yıl
mast yapmıyosun demek ya yalan söyleme 3,4 yaşında bebekler bıle cinsel uyaran alıp mast yapar bırakın bu ayakları
"Gerçekten seven erkek her saniyesinde sevdiğini düşünür."Bu kısma kesinlikle katılmıyorum.
Bir insan ne kadar severse sevsin her saniye sevdiğini düşünmez.
Mastürbasyon olayına gelirsek, ister hayal eder ister hayal etmez bu bence kendisi dışında kimseyi ilgilendirmez.
2 ucu boklu değnek gibi bir şey sevgilisini hayal etse, sen nasıl seviyorsun, işin gücün uçkurunda derler.Başka kızları hayal etse bu seferde beni hayalinde başkalarıyla aldatıyor derler.
Peki ne yapacak bu erkekler ?10 Yorumla
+1 yılEn kötüsü de ne biliyormusun ? boxer a boşalıp onu elinde yıkamak zorunda kalmak .
Hayır yani, çıkarıp öyle çek 31 ini değil mi ?
Ya da peçete al yanına.
Bir de şu tesbihi imamenin dibinden sıkıp , kalan kısmı ayağa kaldırmaya çalışmak yok mu ?10 Yorumlaabı bılıp bılmeden konusmayın barı erkeklerın hepsıne yakını masturbasyon anında sevgılısını dusunemez sıze sunu da solım arastırın sonra buna ceva yazın ama onceden solım de .dd erkekler sevısırken yada cınsel ılıskıye gırerken bıle baska kadınları dusunur ... ınsanlıgın dogasında var bu arastırılmıs onaylanmıs .. buyrun sızde arastırın ve bulun .. :-*
00 YorumlaMastürbasyon hırsla yapılıyor erkekler tarafından...
Aşkta hırs olmaz ki Mastürbasyonla sex arasında pek alaka yok.Erkekler için rahatlama şekli.Oysa sex rahatlamadan daha çok birşey paylaşma.İnsan kendiyle birşey paylaşamaz başkasıyla.Sexte en önemli şey dokunmak.Aşık olduğum kişiye dokunmadan o zevke varabiliyorsam aşık olmanın anlamı ney?00 Yorumladoğrudur efenim. bizzat kendimden biliyorum. temiz bir aşk ise bu, cinsellik düşünmeden sevdiyseniz karşınızdakini oluyor, dokunmaya kıyamıyor, o sırada hayal ederseniz kirlenecekmiş gibi hissediyor, kıyamıyorsunuz.
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevgilisini gerçekten seviyorsa onu arzular ama başkalarını da arzulayabilirler. Bu aldatma değildir, tamamen doğal birşeydir. Düşüncelerin, hayallerin önüne geçilemez. Siz istesenizde geçiremezsiniz. Aynı şey kadınlar için de geçerli. İster itiraz edin ister etmeyin, ister olmaz deyin. Bu aynen bu şekilde değişmez hiçbir zaman.
00 Yorumla
+1 yılalakası yok kimi isterse onu düşünür o kadar basit mesela aşık olduğu kız var onunla cinsel bişi yaşamadı hiç ama ani bir hareketi sonunda frikiğini yakaladı:d aşık ta olsa evlilik te düşünse o frikik onu boişaltmaya yeter!
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılYok öyle bisey neden dusunmuyeyim :) ama masturbasyon da aldatma olmaz hayal bu. Sen hicmi cidden yakisikli birinimgorunce ic gecirmedin ? Bu ondan daha masum bence. En azi dan 3-5 dakka snra unutulup gidecek :)
00 Yorumla
+1 yılYok öyle birşey ama şu kadarını söyleyeyim kandırmak için falan yazmışsın hayal lan bu neyi kandırıyorsunuz? İsteyen istediğini düşünür seni düşündüm der. Bu kadar saf olmayın. Bir de kadınlar sürekli sevdiklerini mi düşünüyor sanıyorsunuz ?
00 Yorumlahayir ebnce dogru deyil bu tahmin ayni kisiye gore deyisir.bence coookk sacma ve yalnis cunki erkek seviyorsa kizi gercekden yalniz onu dusnmelei her seyde onu hayala etmeli ole olmali baska bir kizi nieki ya
10 YorumlaSeksi aşkın ürünü değil de bir cezalandırma biçimi, insanlara yapılan kötü bir şey olarak görenlerde var evet. Üzerine tez yazılacak kişilerdir bana sorarsan.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 833 cevap paylaştı. alakası bile yok yani insan sevdiklerinle evleniyor ilişkiye giriyorda hayal mi etmesin ? çok saçma bişey
30 YorumlaNeden sevilen insan düşünülmez. Beni düşünmeyen sevgilimin aklından zoru olduğunu düşünürüm.
Seks karşındaki insana zarar vermek değildir. Beraber yaşanılan ateşli tutkulu anlardır. Karşılıklı alınan hazdır10 Yorumlap*rnografik şeyler hayalden daha etkilidir bunu unutma bence erkek adam sevdigi kıza küfür bile edemezken ki onun helali hakkında böyle şeyler düşünsün saçmalık ankete göre hayal eden varsa eger onlar gerçekten sevmiyordur bence
10 Yorumlaaynen edemezler.. mastürbasyon ve sexs aynı şeyler değildir .. biri hayal gücüdür diğeri ise gerçektir.. hayal kurmak sevdiğin kişiyi kötüye kullanmışsın gibi gelir ve düşünemez.. ama gerçekte öyle olmaz
00 Yorumlasöylediklerine katılıyorum ama bizde sevişmek çok ayıp birşey olduğundan psikolojik olarak sevdiğine yakıştıramıyor insanlar.
30 YorumlaAşıksa düşünemez ama seviyor hoşlanıyorsa çatır çatır düşünür acımaz.
22 Yorumla
Soran+1 yılne alaka peki?
+1 yılSeks aşkı öldürür. Sanırım dediğin şey bundan kaynaklanıyor.
10 Yorumla
+1 yılGerçekten seviyorsun onu bu şekilde düşünmezsin niyetin farklıysa düşünürsün..
20 Yorumla
+1 yılbende ilk vakıtlerde etmıyorum sonra edesım gelıyor senın için bu kotu olurmuydu pekı aşık olduğun çocuk senı haayal ederek fantazı yapsa.
07 Yorumla- +1 yıl
cıddı cıddı buuda sordun yanı pekı etmesını ıstermıydın ? yanı sızlerın hoşuna gıdermıydı bu şahsen benım hatun ıstedıgı gıbı hayal etsın benı nede olsa erkegı aday adayıyıyım. gıbı..
- +1 yıl
fena yakalamışsın benımkı yakalasaydı senın yuzunden bu durumdayım derdım herhalde bencılmışsın sende.
- +1 yıl
sadece bunumu dedi ne mutevazıymış beee sen kaçırma bu delikanlıyı.
+1 yılbenim için kesinlikle doğru :) mastürbasyon yaparken aklıma aşık olduğum kız geliyo zevkim kaçıyo bırakıyorum ..
40 YorumlaHayal eder bence..ama gerdeğe de saklıyor olabilir...Bakış açısı artık orası karanlık :)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 300 cevap paylaştı. eger gerçekten seviyorsa insan zaten saf duygular içinde oluyor cinsellik o insanın yanına ugramıyor bile.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAşık oldukları kızı hayal edemezler. Aşık oldukları için de başkasını hayal etmezler. Sebebi aşık olan erkeklerde testesteron hormonunun azalması ve östrojen hormonunun artması.
09 Yorumla
Soran+1 yıle ne yapıyorlar o zaman rahatlamak için?
Cevap sahibi+1 yılneden rahatlaması gerekiyor ki?
Soran+1 yılihtiyaçç
Cevap sahibi+1 yıltestesteron hormonu düştüğünde böyle bir ihtiyaca gerek duymuyorlar.
Soran+1 yılya yükseldiğinde?
Cevap sahibi+1 yılozaman böyle birihtiyaca gerek duyuyorlar.
Soran+1 yılişte o zaman ne yapacaklar, soru da bunu soruyor zaten:D
Cevap sahibi+1 yılozaman tam değil ama biraz çelişkili bir soru sormuş oluyorsun. erkekler aşık olduklarında testestron üretimi azalıyor. yüksek testestron seviyesinde aşık olmuş olamazlar. bence sen aşk ile hoşlanmayı karıştırıyorsun. erkekler her zaman hoşlandıkları kızı düşünerek mastürbasyon yapar.
Soran+1 yılne yani bi adam bi kadına 3 yıl aşık kalıyor ve testereron hormonu az salgılandığından kendisini 3 yıl boyunca masturbasyon yaparak tatmin edemiyor mu? böyle saçmalık mı olurmuş?
Gizli Üye(30-35)+1 yılnayirrr
mast yaparken genelde sadece vucut dusunurum
vucudun kime sahip oldugu onemli degil
sevgilimede kiyamam
kendi pis hayallerime alet edemem10 Yorumlahakikaten aşık olduğun kadını düşünemiyosun ama yan yana olduğunda sıkıntı yok :)
23 YorumlaEder Ederde Sevilecek kızların alayı kaşar olmuş etse neye yarar...
00 Yorumla
+1 yılBunu SÖleyenin Yalanını Sikeyim. Versen Nefessiz. ... Neyse.
00 Yorumlasevdiğim kızı arzulamayıp da kimi arzulayacağım
bildiğin saçmalık20 Yorumlahiçbir zaman aşık olduğum bir kızı hayal etmedim, etmem..
ayrıldıktan sonra evet ama..10 Yorumla
+1 yılHayal kuruyorsan illa sevdiğin olacak diye kural yok ki..
00 Yorumla
+1 yıldemek ki neymiş, Kızlar ve Erkekler aynı mantığa sahip değiller. ikisi bir olunca tam oluyor işte...
00 Yorumlabir erkek bir kızı gerçek manada severse ona kötü gözle bakamaz.
tüm kızlara duyurulur...10 Yorumlaşahsen ben mastürbasyon yaparken aşık olduğum kızı düşünemiyorum.arada aklıma gelsede hemen başka bişey düşünmek istiyorum.nedenini bilmiyorum. :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılanladığım kadarıyla sevdiğin çocuğun masturbasyon yaparken seni düşünmesini istiyorsun. bunu ona da söylersen sorunun çözülür.
10 YorumlaSevdiğim kızı hayal etmem ama ayrılırsam edebilirim.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence hiç öyle bir şey yok. sevdiğimi hayal etmek beni daha hızlı sonuca götürüdü bugüne kadar.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılşuan psikolojimi bozdun arkadaşım demek öyleymiş ha. bu zamana kadar beni kimse sevmemiş amk.
02 Yorumla
Soran+1 yılgaliba beni de :S
- +1 yıl
hayır asla öyle düşünmeyinn.. bu erkeklerin sadece kendini kandırmasıdır benim sevgilim çok namuslu o yözden ben onunla böyle şeyler düşünmem düşüncesinden başka birşey değildir.. ama başkalarını düşünerek yapamak daha büyük ayıptır ve BENİM görüşüme göre aldatmaktır.. sevdiğim kızdan başkasıyla cinsel hiçbirşeyi bugüne dek hiç düşünmedim düşünmemde... iğrenç birşey sevdiin bi kız varken başkalarını hayal etmekkk...
+1 yılhayır olmaz aldatma sevdiğine sadık olmak için bu gerekli yoksa sevdiğinin değeri olmaz
15 Yorumla- +1 yıl
yo olmaz aldatma reel olursa olur
- +1 yıl
düşünmek ayrı sevmek ayrı mesala sen bir yemek yaptın eşin beğenmedi başka türlü hayal etti ama sana güzel dedi o zaman her zaman aldatma olur hayatta
ben en güzel duygularımı sevdiğim kızla düşünüyorum :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılayrılalı 4 yıl oldu başkasıyla çıkıyorum ama mast yaparken eski sevgilimi hayal ediyorum
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılonu sevdiğim için
Cevap sahibi+1 yılinsan sevdiğiyle sex yapar,sevdiğini aldatanlar öyle düşünür,senin kafan basmıyorsa ben napim
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu doğruysa kimsenin babası annesini gerçekten sevmiyor :)).
10 Yorumla
+1 yıldoğru tertemiz seviyorsa düşünmez kesinlikle bilmeyen kızlarda sallamasın
23 Yorumla
Soran+1 yılanket sonuçları da öyle demiyor ama?
- +1 yıl
benim için öyle kim ne derse desin kişiden kişiyede değişir
- +1 yıl
Masal anlatma
+1 yılhalt etmiş onu diyen...
30 Yorumlasende yedin mi bunu ?
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 389 cevap paylaştı.
+1 yılKandırmışlar seni yenge
11 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. tuttuğunu düşün hafızz
00 Yorumlavallahi o onda aklında geçerken hangisi uyaryırsa
00 YorumlaHayal edemiyorsa, sikmesin de...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet, gerçekten doğru.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben de senin gibi düşünüyorum
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır, tamamen erkeklerin bir bahanesi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoğrudur çünkü sevdigi kızlar kezbandır xd xd
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsorumu çalmışsın:)
02 Yorumla
Soran+1 yıllink versene
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılzaman zaman evet.
00 Yorumla Bilinmez
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAynen doğrudur..
00 Yorumla- Devamını Gör (3)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat