Erkekler mastürbasyon yaparken aşık oldukları kızları hayal edemezlermiş, gerçekten var mı böyle birşey?

Erkekler mastürbasyonda sevdikleri, aşık oldukları kızları hayal edemezler mi gerçekten? Sevişmekte aşka dair birşey değil mi, sevdiğini hayal etmeyeceksin de kimi hayal edeceksin ki böyle bir durumda? Sokakta gördüğün çekici bi kızı hayal etmek aldatmak olmaz mı sevdiğini, sonuçta hem ona bakıyorsun, çekiciliğini fark ediyorsun hem de hayalinde sevdiğin yerine onunla birlikte oluyorsun. Bana bu sevdiğim kızla hayalimde sevişemem olayı, başka kızları hayal edebilmeleri için erkeklerin sevgililerini kandırma bahanesi gibi geldi. Gerçekten seven erkek her saniyesinde sevdiğini düşünür bence, sizce de öyle değil mi?
Evet, gerçekten doğru.
Hayır, tamamen erkeklerin bir bahanesi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
erkeklerin bi kısmı bu durumun doğru olduğunu söylüyor yani bir erkek aşık olduğu kızı düşünemezmiş, bence böyle bir saçmalık olamaz. asıl seven adam, başkasını arzulayamaz. hem sevişmek sevdiğinle yapınca güzel olan birşeydir, elin çekici kızını arzulayan, beni hiç seksi bulmayan adamı ne yapayım ben. bunun temiz düşünceyle bi alakası da olamaz, temiz düşünen zaten başta başkasını arzulayamaz ki sevişmek kirli birşey midir?
Erkekler mastürbasyon yaparken aşık oldukları kızları hayal edemezlermiş, gerçekten var mı böyle birşey?