Zayıf kaç beden balık etli kaç ile kaç arası kaçtan sonrası kilolu?
ideal boya ideal kilo hangisi?
ideal boya ideal kilo hangisi?
İnternetten biraz araştır kanks:) Takma kafana şunu izle kendine gel
https://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=FafoSX8cWzYdaha sonra BENim fikrim sabahları 1-2 saat spor yap güngüzleri yada geceleri dışarıya çıkıyosan dışarda olduğun süre çerçevisinde yerinde durma hiç kıpırdak ol... bunları yaparsan normal yediğin gibi yemek ye merak etme yinede az az zayıflarsın 4-5 ay sonra İne belli VİctoriA Secret mankeni gibi olursun !
Hafiften dolgun, tabiri caizse balık etli hatunlar candır, kandır :))
1.69a 56 kiloyum ve inan balık etliyim zayıfdiilim.balık etin oranla alakası olmuo pek.. vücut yapısı herkesin farklı olabilir . ben yuvarlak yüzlüyüm mesela , dolgun hatlarım oyüzden asla zayıf durmuorm , balık etli görünüorm..ama cok istiorm şööle bacaklarım boru gibi olssa, dümdüz,hatsız..
38-40 beden balık etli olur. 38 de kalçası ve biraz göbişi olanlar. 165 boya 63 kilo mesela
Cevap
28Cevap
adamına göre değişirki bu, bence göze uygun görünmesine bakar. boyun kilo ile orantısıda çok fark etmeyebilir. nedenide şu bazı kızlar vardır uzun boylu zayıf ama kaçada birikmiştir fazlalık kilolar. bu kiloludur balık etli değil. balık etli boyu ile kilosu orantılı olan, kilosu dengeli dağılmış olan demektir. örnek bu denge 170 boy 65-70 kilo ama dengeli vücudunun her yanına uygun dağılımlı. yoksa kalçada biriktiyse işi bitti onun kilolu o :) sen nasıl birisin ölçü ne
ne dion arkadaş. ben XL giyiyorum ama kos kocaman göbeğim olduğundan değil. omuzlarım anca ona sığdığından. beden de onun gibi. toto nereye sığıyosa o bedensin işte. vücuda bağlı.
link hangi boyda hangi kilonun ideal olduğuna bakabilirsin...
bence balık etinin kilosu bedeni yoktur balık etli demek etine dolgun sıksadan daha dolgun şişmandan daha zayıf demek (: ideal boy 165-175 kilo 50-60 bana göre (:
zayıf 0 beden giyenler herlade
ideali 36 - 38 dir
balık etli 40
4o beden üzeri kilolu
ideal kilo = boy - 110
örnek boy 170 ise 170-110= 60 şeklindedir bence
bence balık etli 1.70 boyunda 40 beden olmasıdır.. yani kalıbı boyunu taşıyacak..
zayif 34 normal 36 baliketi 38 sisman 38+
Bunlar benim olcu birimlerim ve (+-5)165 boy icin yazildi.
iyi olmus bu :)
:)
Balığın eti mi kalmış L ve XL işte kendilerine kılıf uydurmaya çalışan tombişer:)
belli bir bedeni yok. kişi kaç beden olursa olsun biraz etine dolgunsa, yani kıvrımları daha yumuşaksa balık etli diye tabir edilir.
boya göre farklılık gösterebilir ama normal şartlarda 38-40 beden balık etli oluyor
ben 38im balık etlimiyim ya simdi :S
Balık etliliğin bedenle ilgisi yok . 90-60-90 ı tercih ederim :)
Malesef bizim türk kızlarıda 90 - 90 - 90 dümdüz devam ediyor :D
kas,kemik yapısına göre değişir .ama mesela 170 boya 68-75 kilo arası balık etli olabilir.
Neye balık etli diyorlar ben onu halen çözebilmiş değilim :D Hangi ölçüdeki balık için o acaba ? Hamsi mi, istavrit mi ? Yoksa balina mı :D
kütle boy endeksi yaz google a daha bi yardımcı olur sana bence
boyunnnnn a bağlı tipine vct yapına bağlı :D:D:D yaniiiisi göz kararı;)))
ne biliyim dar kesimin XXLsi bana zorlanıyor olmakta
balık kal(: otu yerinse
kızartmalık balık mı haşlamalık balık mı ? ona göre değişir
34 zayıf 36 normal 38 beden( max 40 ) balık etli üstü kilolu bence
tam güzel görünür balıketli ne ince ne kilolu ideal bayandır
balık etlinin bedenini bilmemde dolgun bacaklılardır
gormeden yorum yapamam balık etli miain degil miain herkesin zevki farkli.boy kilo kaç senin?
1,70 Boya 65 kg Balıketli olur sanırım...!
38-40 arasi makbuldur.
balık etli kemiklerri kalın demektir.
boyu 170 175 70 80 kg balık etli dir
38 beden.40tan sonrası kilolu
etini tutugunda avuçlaya biliyorsan odur bence :)
balık etli cassandra cruzdur :)
bu balıketi anlamıs değilim
40 1.65cm balik etli
ben 34-36 beden zayıfım
38 beden balık etli olur sanırım
40 beden üstü
onun bedeni yok göz kararı o
Kilom 51 boyum 1.70 balıketlimiyim?
ya bılmıyorum bacaklarım ve popom cok zayıf ınsanınkı gıbı degıl :DD
kimisi öylesin diyo kimisi degılsın dıyorda ondan kafam karıstı neyım ben :D
38 beden balık eti oluyor
Bence 40-44