balık etli kızları seven beyler balık etli olsun diyosunuzda mesela kaç beden olmalı boyu kilosu nasıl olmalı?
Cevabın nedir?
- Cinsellik konusunda 482 cevap paylaştı.
+1 yılbalık etli eğerki ;
çingene palamutu ise 10-25 cm. arası 50-500 gram ağırlığında
palamut ise 30-35 cm. arası 550-800 gram ağırlığında
torik ise 55 cm. ve 500-800 gram ağırlığında
torik ise 55-60 arası 2300-4000 gram ağırlığında
yunus ise 2 metre boyunda 200-250 kg. ağırlığında
katil balina ise 8-8,5 metre uzunluğunda 5 ton ağırlığında ama yok bir gök balina ise 33 metre ve 150 ton olmalıdır belgesellerden hatırladıklarım bu kadar =/90 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=bICTQWV4l-k
bu açıklamadan sonra.
bedenini bilemem ama görüntü böyledir benim balık etli anlayışım.
link21 Yorumla
36 beden bayan esasında bütün kadınların olmak istediği bir vücuda sahip yani kadınlar ne kadar ince olurlarsa o kadar kendilerini beğeniyor ve sevileceklerini umuyorlar. Oysa ki erkeklere göre bir kadın 42 olmalıymış şaka değil gerçek bu İngiltere'de yapılan bir araştırmanın sonucu.
Kaynak: link22 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
48
Cevap
87Cevap
+1 yılwww.google.com.tr/.../&h=420&w=318&tbnid=myprIyAqKR34PM:&docid=R9DKXmhA2HM8vM&ei=mvFZVo_0FYqQsgG0va_YBw&tbm=isch&client=ms-android-om-lge&ved=0ahUKEwiPqcb23rPJAhUKiCwKHbTeC3sQMwgeKAQwBA
İşte bu kadin balik etli balinada olabilir tam emin değilim013 Yorumla
Gizli Soran+1 yılIykk bu ne yaa :)
- +1 yıl
Balık dedin ya buda balik ama balina ;)
Gizli Soran+1 yılBu bildiğin katil balina :))
- +1 yıl
Ama sonuçta buda balık dimi :)
Gizli Soran+1 yılÖyle tabide erkeklerin kastettiği balığın bu olduğunu sanmıyrm :))
- +1 yıl
Bu balık başka balık bunun protein degerleri falan cok yüksek ;)
Gizli Soran+1 yılBu sağlığa zararlı ama :)))
- +1 yıl
Bazi erkeklere göre değil ama :)
Gizli Soran+1 yılO erkeklerin aklından zoru var bence :))
- +1 yıl
Ama zevkler ve renkler tartisilmaz ki ;)
Gizli Soran+1 yılÖyle tabi :)
- +1 yıl
O zaman ben hakliyim oleeeeey:)
- +1 yıl
Kendini komik mi sanıyoraun ya sj
Balık eti sevmeyen pek nadirdir herhalde. Ben tercihen ince balık sevenlerdenim.
Sorunun cevabına gelince Balık etli kız benim için elimi beline ya da vücuduna dokunduğumda kemiklerini sayamadığım ama hamur gibi de olmayan vücudu ifade etmektedir. Boyu ile kilosu eşite yakın ya da 5-6 kg aşağısıdır. Daha aşağısı ince belli , daha fazlası ise ajda olur.19 Yorumla
Gizli Soran+1 yılAnladım sanırım :)
Gizli Soran+1 yılBence ideal olan şu: 1.69 boy 52 kilo :)
Gizli Soran+1 yılFena değil? :)
Gizli Soran+1 yılBiraz daha zorlasam mükemmelsin diyeceksin :)
Gizli Soran+1 yıl:) :)
farkındaysanız erkeklerin %80 ni aynı kadını tanımlıyo fakat balık etli deyince işin içine boyu karıştırmayın 55 ile 65 arası kiloya sahip kadınların hepsi balık etlidir.bunun tek bir istisnası vardır oda uzun boylu bayanların kilosunu göstermemesidr bu durumda birazdaha kilo alması gerkr.. balık etli olmak ise bir bayanda ayrıcalıkdır çok tahrik edicidir.
013 Yorumla- +1 yıl
ben boy ölçüsü vermedim ki ama sen söylüyorsun bir 80 oldğunu. bak yazdğıma iyi bak dedimki tek bir istisnası var oda boyla doğru orantıda gitmeli yani ortalama boy170 dir eğer daha da uzuyosa kiloda aynı şekilde büyümelidir dedim ben. aynı şeyi tartışıyoruz farkında dğilsiniz bence hanmefendi. :)
valla bedenini medenini anlamam ama ele avuca gelmeli, beli ince olmalı ama basenler geniş olmalı... dar kot giydiğinde o görüntü tahrik edici olmalı, ince bel, geniş kalçalar off harika ve göğüsler en az 90 olmalı.. az çok anlamışsınızdır demek istediğimi...
06 Yorumla- +1 yıl
Neabazan bir yorumdur :D
- +1 yıl
Yo ben 90 beden sütyen kullaniyorum ama 55 kiloyum belim ince
+1 yıl38 beden kimi insanda zayıf kimi insanda balık etli olur benim kalçalarım çıkık olduğu için 38 beden giyiyorum ama belim oldukça ince bu yüzden ben balık etlinin altındayım ama kimi 38 i dopdolu doldurur o zaman balık etlidir işte ve 1.55 boyunda 38 beden biri kiloluyken 1.70 üstünde balık etli duracaktır büyük ihtimalle.
00 Yorumlaınsan olsun ıcınde kalp tasısın ! ne bedenı ne capı..
70 Yorumla
+1 yılbir kız zayifim diyorsa normaldir, normal kilodayim derse balik eti dir, balik etiyim derse sismandir,
biraz sismanim derse überdir
170 boydaki bir kiz 50 kilo zayif 55 kilo normal 60 kilo balik eti 70 kilo sisman 70+ über40 YorumlaBalık etli olanların ölçüsü medium bedenin üzeridir canım :) small ve medium giyenler fit olur. :) daha üzeri, yani large, xlarge,, xxlarge olanlar balık eti, dana eti, balina eti diye basamaklar şeklinde yukarı çıkıyor :)
16 Yorumla
Gizli Soran+1 yılAhahhah tam eig lik görüş :)) ben fitim :))
Gizli Soran+1 yılFitleştik mi? :)
Gizli Soran+1 yılYaz bana derken? :)
+1 yıl36 bedene zayıf derler ama 36-38 beden arasında balık etli de olunabiliyorr :P örneğin ben aldığım elbiseleri 36 yada S alıyorum ve oluyor ama balık etliyimdir..bu senin vücut yapına etinin sıklığına falan da bağlı biraz
00 Yorumla
+1 yılbeyonce
mariah carey
kim kardashian
bunların hepsi balık etli ince bir belleri var bacaklar ve pop biraz geniş ama sıkı olduğu için çok hoş gözüküyor 160 isen 50-55 arası 170 isen 55-58 arası hoş gözükür sıkı bir fiziğin var ise13 Yorumla- +1 yıl
1 .buçuk metre kısa biraz
- +1 yıl
150 ye 50 kilo hoş durur ama spor yap fiziğin sıkı olsun bide topuklu ayakkabı giy 5-6 cm farklı görüceksin zaten :))
Ben balık etliyim mesela. Şöyle ki; giydiğimiz yakışıyor, hemen her yerde dikkat çekiyoruz en önemlisi dokunulduğunda ele kemik gelmiyor.
43 Yorumla
Gizli Soran+1 yılBenimde giydiğim yakışıyor çok kişiden duydum ne giysen yakışıyr lafını ama zayıfım yani 1.69 boy 52 kiloyum :)
Gizli Soran+1 yılAma kilo almak istemiyrm ben fiziğimin ideal olduğunu düşünüyrm :)
benim çok merak ettiğim bi soru var kadınlar genelde kalçaya göremi pantolon alıyolar yoksa pantolona göremı kalça yapıyolar...bu kadar kalçalara oturan bir pantolonu nasıl arayıp buluyolar helal olsun valla :)))
03 YorumlaCinsellik konusunda 603 cevap paylaştı. 06 Yorumla
Gizli Soran+1 yılAçılmıyr link :)
- +1 yıl
galeri7.uludagsozluk.com/.../...tli-kiz_443802.jpg inşllah açılır
Gizli Soran+1 yılBu mudur yani? :)
Gizli Soran+1 yılÇok itici bence balık etli falan değil kilolu bu kız :)
- 10 Yorumla
+1 yılwww.kizlarsoruyor.com/.../q4234347-balik-etli-mi-zayif-mi hooooooppp hemen konunun uzmanı getrelım :) @esprissolukız
05 Yorumla- +1 yıl
Ay ben ne bilem
- +1 yıl
@esprissolukız bılmediğin bır konuda ne soru soruyosun :)
- +1 yıl
Sorular öğrenmek için sorulur
- +1 yıl
@esprissolukız selam sana atasözleri ve deyimler sözlüğü ablamız :)))
- +1 yıl
Hahajha
+1 yılBana göre Bayanlara öncelikle göbek yakışmıyor, göbek olmayacak şekilde dolu olması, yada kilo boy oranını geçmemeli,örnegin boy 160 cm ise kilo en fazla 60 kg olmalı. Beden olarak ise 100,70,100 ölçülerini geçmemeli.
00 YorumlaHmm bayilirim. Vücüda eşit oranda dağılmış dengeli tombişlik diyebiliriz. En sevdigim... ayva gobek de olabilir sevilir yani...
03 Yorumla
Gizli Soran+1 yılBana neden itici geliyor :)
Gizli Soran+1 yılOnlarda itici ztn tam arası en güzeli :)
+1 yılOrantılı kilolu yani kilon var ama belli olmuyor ve bir bölgeden ziyade vücuda orantılı dağılmış şeklidir. Bir nevi dolgun olandır
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılAnladım sanırım :)
Gizli Üye(36-45)+1 yıl170 cm 60 kg sarı saç yeşil göz oturmasını kalkmasını bilen edepli adaplı sevmeyi sevilmeyi bilen bide Allah korkusu olsaa :)) derim hep ama sevdiğim kız benimle olsun saçı boyu kilosu hiç umrumda değil yaa.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl:) inşallah seni seven birisini bulursunda mutlu olursun :))
elime mezura alıp ölçmedim ki hiç .. zor sordun .. tahminen sallayayım .. 105 65 100 olur mu bu .. bana fena görünmedi ..
02 Yorumla- +1 yıl
105 65 100 mü?
Benim 92 68 89 ve balık etli grubuna giriyor, 105 100 baya fazla
+1 yılKaç beden olduğunu bilemem ama yanakları tombul olacak
20 Yorumla
+1 yılGönlü hoş küçük şeylerden mutlu olmasını bilen sadık bir kızın bana olan düşkünlüğünden başka hiçbirşey sevgilim olamaz kimseninde olmamalı o yüzden balık etmiş balık yumurtasıymış önemli olmaması lazım derim ben mesela.
00 Yorumla
+1 yılerkekten erkege degişir kemik sıyırmasını seven erkeklerde var yani :)
32 Yorumla- +1 yıl
teşekkürkür ederimm :)
Boyu ve kilosu aynı veya en fazla 5 az olmalı. örnek ;
1.70 boysa 65-70 kilo
1.60 boysa 55-60 kilo21 Yorumla
+1 yılbunun standardı boya göre değişir... senin boy kaç ki?
01 Yorumla
Soran+1 yıl170
Şişman kadınlar bence kendilerini balık etli sanmasınlar. İdeal balık etli kadın bana göre 1.70-1.80 boyunda ve 57-65 kilo olmalıdır.
00 Yorumlabalık etli diye tabiri göstereyim diye google görsellere yazdım karşıma çıka çıka bi sürü p*rno resim çıktı arkadaş :D google ın balık etliden anladığı buymuş
00 YorumlaBunu yıllardır araştırıyorum ama anlamadım şimdi baktığıma göre de balık değil mişim 1.70 boy 62 kilo ( s-m giyiyorum)
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılşişman olup sadece yüzü bedenine göre az kucuk olan kızlara balık etli deniyor
oysa ikisi de aynı şey
ikisi de şişman tombul yani
hani denizde fit olan köpekbalıkları var ya onlar gibi görünmek isteyen balina gibiler01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılYani balık etli sevmiyrsn :)
+1 yılen az 165 boy en 58 kilo en az 38 beden.elini attınmı leğen kemiği diz kapağının tomografisini cekmiş gibi görünmemeli
01 Yorumla- +1 yıl
Beni tanımladın biliyor musun 😂
+1 yılbalık etli kaç bedendir bilmem ama 34 bedenden sonra 38le çok mutsuzum :(
00 Yorumlavalla benım boy 172 kılodda 72 ben balıgı bıraz gectım:)
02 Yorumla- +1 yıl
hımmmmmmmmm benceeee balıksın :):):) geçmişt sayılmazssın iyi iyi
ölçü üç aşağı beş yukarı şöyle;
https://i.imgur.com/EL3hP3U.jpg011 Yorumla
Gizli Soran+1 yılAçılmıyr link site erişime engellenmiş :)
- +1 yıl
Gizli Soran+1 yılBu mudur yani? :)
Gizli Soran+1 yılKötü bence bunun fiziği :)
Gizli Soran+1 yılBence fit kız ideal balık etli kötü yaa :)
Gizli Soran+1 yılValla ben fitim herkeste beğeniyr ne giysen yakışıyr diyorlar düşündüğün gibi çokta zayıf değilim :)
Gizli Soran+1 yılÖyle
valla beden boy kilo ölçüleriyle aram hiç iyi olmadı. şöyle bakınca hamileymiş intibaı uyandırmasın benim gözümde balık etli odur. Söylemesi ayıp çok da hoş olurlar :)
00 YorumlaBoyum 1.71 Kilom 63, 38 Beden giyerim hep hic degismez ama cevremdeki insanlar hep kilolu oldugumu söyleyip benim pisikolojimi bozmaya calisiyorlar . Balit etli sanirim benim kilomda oluyor : (
10 Yorumlakadın dedıgın etlı butlu olmalı kuru kaburga kadın neye yarar...tuttunmu bısey gelecek :))
12 Yorumla36-38'dir balık etli. Tabii 38 bedenden şişman hangi kadına sorsan ''balık etliyim'' der, o apayrı.
00 Yorumla
+1 yılbu kişisel bir soru. neden böyle cevaplar arıyorsunuz arkadaşım. bir de gizlisin. ne gerek var sanki sorun çok özel
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 454 cevap paylaştı.
+1 yılbalıgına gore degısirr. sen hangı balıkla kıyaslaycaksın kendıı ?:)
03 Yorumla
Soran+1 yılboyum 170 63 kiloyum hangı balık
- +1 yıl
uyy ne ne guzel balıktır o.. bence kucuk bı alabalık kadar zarıf dıkkat cekcıı olabılrı :)
+1 yılBenim gibi tombişli yanaklı göbişli möbişli olucak ajskdkdkkdf
20 Yorumlacanım bir güncelleme yap da istatistigi yaz lütfen merak ettim :)
00 Yorumla
+1 yılçinekop cinsinden olmalı ölcülerde 90-60-89.5 olmalı
21 Yorumla- +1 yıl
89.4 olsa kurtarır mı:D
+1 yılHer zaman boy ve kilo orantılı olmalı. Balık etli diye bir şeye katılmıyorum. Unutmayalımki balinada bir balıktır
00 Yorumla
+1 yılBen zayıf seviyorum
kız dediğin zayıf olacak evlenirsemde zaten hamile kaldığında ve doğurduğunda balık etli oluyor :)
2ci bir arada01 Yorumla- +1 yıl
düz mantık :) katılıyorum kız dediğin zayıf olmalı
Kim ne derse desin fit olmak daha iyi bence. Ama ''hafif'' kilosu olabilir sıkıntı yok :)
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılAynen aymen bende öyle düşünüyrm ben fitim mesela :))
+1 yılbalığa göre değişiyor ölçüler palamutta olabilirsin balina da :D
03 Yorumla
Gizli Soran+1 yılAhaha ben hamsi oluyrm sanırım :)))
- +1 yıl
bilemeyiz görmeden :D
Gizli Soran+1 yıl:) :)
38 beden balık etli olur,fazlası gerçekten fazla,sağlıksız olur sanırım
10 YorumlaBalık eti insandan insana değişir.
Ama sekste tercihen balık etidir. :))20 Yorumlabalık da balinada balık hamside
benceee zayıffff olacak balıklaşır zamanla00 Yorumla
+1 yılBEDEB Ö.D ÖNEMKİ OLAN ELE AVUCA SIGSIN YETER AZ DOLGUN AMA ŞİŞKO OLMASIN <3
00 Yorumla
+1 yılCassandra Cruz veya Ashlynn Brooke bu ikiliye veya sadece birine bak anlarsın :D
00 Yorumlakot giydimi çok sex olaçak sekilde olsun isterim yani balık etli insanı baştan çıkardaçak şekilde olmalıdır
00 YorumlaMesela benim boyum 168 kilom 58(biraz fazla biliyorum :D) ama halimden çok memnunum bencede kadın dediğin etli butlu olmalı :)
21 Yorumlayahu balık etli olanlar balıketliyim demiyo ki zayıfım diyolar, şişkolarsa balıketliyim diyolar, az çok anladım seni:)
00 Yorumla
+1 yıl1.70 boy en az kilo da en fazla 65 olabilir 40 beden den fazlası zarar
00 Yorumla38 beden 40 beden arası daha fazlası balıklıktan çıkar
00 Yorumla
+1 yıl1,65 - 1,70 boylarında 60 - 65 kilo civarında olursa harika olur :D
20 Yorumla
+1 yılkadın dediğin 34 ile 36 arasında değişek . elde taşınabilecek
00 Yorumla34-36 zayıff
38-40 balıktır
42-.. şişman30 Yorumlabalık etli hatunlar yatakta çok ıyıdırler.onlarla acayıp zevk alırsın.olcüleride 160cm 60kg 70-60-60
03 Yorumla- +1 yıl
Ben 165 boyda 55 kiloyum ve 92-68-89'um, 160'da 60kg'a 70-60-60 cok az
- Devamını Gör (75)
Devamını Gör(120)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri